Naravno. Rat je inace poznat po vladavini zakona.Connaisseur Karlin wrote:BiH a opet strani drzavljani,jer imaju paos druge drzave, su pod zastitom drzave od koje imaju pasosFudo387 wrote:Dobro, kako ces to izvesti?PM72 wrote: veterani i preživjeli neće u rat
Dodju ti na vrata i ti kazes, ja necu?
- NOVA KRIZA U BOSNI!?
- insomnia78
#2801 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
-
PM72
#2802 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Fudara,
ovo je Bosna nije USA.Ovdje policajca smiješ pljunut ako te zaustavi a ti tamo moraš držat ruke na volanu i dati mu dokumente lijevom rukom.Ovdje mu možeš jebat majku i državu i komandira a on će ti reći - smirite se molim vas,ja samo radim svoj posao...
Tako bi ti bilo i sa mobilizacijom.Ko bi bagru mobilisao?
ovo je Bosna nije USA.Ovdje policajca smiješ pljunut ako te zaustavi a ti tamo moraš držat ruke na volanu i dati mu dokumente lijevom rukom.Ovdje mu možeš jebat majku i državu i komandira a on će ti reći - smirite se molim vas,ja samo radim svoj posao...
-
Fudo387
#2803 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ma bjezi...Dozer wrote:Fudo moj....nemas ti pojma o cemu i o kome sve prucas.
Ja se iskreno nadam da nikakvog belaja nece biti.
Ta zemlja je na jedvite jade malo prodisala, jos jedan belaj i nikad se nece oporaviti.
Mogu komotno Kineze naseliti.
Al' ako dodje do belaja, bices nabijen nogom u rov k'o i '92.
Malo ces rondat' i kraj.
-
Fudo387
#2804 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Haj' dobro.PM72 wrote:Fudara,
Nadam se da nisi tolika budala, da ga bas hraknes kad ti dodje do zuba naoruzan i pokuca na vrata, a ima odobrenje i da te ukrha ako se plaho
uskurcis.
-
prog321
#2805 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ja osobno dolazim po tebe PM.
A Dozer će krenuti sam kad vidi da pobjedjujemo
- Connaisseur Karlin
#2807 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
nije,ali kao strani drzavljanin bi trebao znati svoja pravainsomnia78 wrote:Naravno. Rat je inace poznat po vladavini zakona.Connaisseur Karlin wrote:
BiH a opet strani drzavljani,jer imaju paos druge drzave, su pod zastitom drzave od koje imaju pasos
-
PM72
#2808 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ti osobno?prog321 wrote:Ja osobno dolazim po tebe PM.
- insomnia78
#2809 Re: RE: Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Treba prvo doci do ambasadeConnaisseur Karlin wrote:nije,ali kao strani drzavljanin bi trebao znati svoja pravainsomnia78 wrote:Naravno. Rat je inace poznat po vladavini zakona.Connaisseur Karlin wrote:
BiH a opet strani drzavljani,jer imaju paos druge drzave, su pod zastitom drzave od koje imaju pasoszelis reci da stranci nisu nikad u mogucnosti napustiti ratna zaracen podrucja ?
- SkyLimit
#2810 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Čim je po nekoga morala doći VP nema tu vojnika, ja takve uopće ne bi htio u istoj jedinici. Isto tako, da sam komadant, svaki koji bi se pobunio kad bi se obznanilo da se ide izvan naše opštine bi istog momenta letio iz jedinice, meni ne trebaju lokal patriote, domovina se ne brani na kućnom pragu(kad dođe do tog, već si najebo).
-
Fudo387
#2811 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Zasto?SkyLimit wrote:32
Čim je po nekoga morala doći VP nema tu vojnika, ja takve uopće ne bi htio u istoj jedinici.
-
PM72
#2812 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Komandant a nije ni vojske služio...e jebi ga.Ovaj dijasporac bi mobilisao a ti komandovao.I da dobijete rat?SkyLimit wrote:Čim je po nekoga morala doći VP nema tu vojnika, ja takve uopće ne bi htio u istoj jedinici. Isto tako, da sam komadant, svaki koji bi se pobunio kad bi se obznanilo da se ide izvan naše opštine bi istog momenta letio iz jedinice, meni ne trebaju lokal patriote, domovina se ne brani na kućnom pragu(kad dođe do tog, već si najebo).
- Putnik ali stvarno
#2813 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Dobro pa pobeda je takorekuc tu.
Fuki ce trkom u ambasadu i Air Serbia om je od Big Apple a u Dar el Dzihad u za 8 cuki, hvata prvi za Tuzlu i realno
u fight mode u je 16 sati od kada je izasao iz konda
Pilaw de pavlaka, je tezi slucaj, mada na oko brzi, pokrije zenu da ne bude kurva, ode do prvog mall a u Amsterdamu
kupi 100k burkinija, aerodrom ovo ono, kasni Air Serbia, kasni bus za Soli u Bg u, dok ispokriva sve kurve po Federaciji ....
j ga ispada da ce Fuki the red neck biti u stroju prije Pilaw de pavlake.
Najebase Srbi samo tako
PS brze, lakse i efikasnije je da odmah u Bg u roknete sebe & Tomu Diplomu i dete Ivicu & i odmah 40 djevica
( citam ovde da imaju cvrste grudi, mada ne kapiram otkud to znaju kad su u burkiniju
)
Matori i mladi momci, popijte nesto i nadjite neku dobru curu, a za nas ovde u bivsoj Jugi ne brinite puno, slusajte malo ovo
"tamo gde je strah - tamo zivi mrak"
Kuran - Biblija, to je to, zajebite vi svaku krizu u sirokom luku
https://www.youtube.com/watch?v=33a71Ldbp3Y
Fuki ce trkom u ambasadu i Air Serbia om je od Big Apple a u Dar el Dzihad u za 8 cuki, hvata prvi za Tuzlu i realno
u fight mode u je 16 sati od kada je izasao iz konda
Pilaw de pavlaka, je tezi slucaj, mada na oko brzi, pokrije zenu da ne bude kurva, ode do prvog mall a u Amsterdamu
kupi 100k burkinija, aerodrom ovo ono, kasni Air Serbia, kasni bus za Soli u Bg u, dok ispokriva sve kurve po Federaciji ....
j ga ispada da ce Fuki the red neck biti u stroju prije Pilaw de pavlake.
Najebase Srbi samo tako
PS brze, lakse i efikasnije je da odmah u Bg u roknete sebe & Tomu Diplomu i dete Ivicu & i odmah 40 djevica
( citam ovde da imaju cvrste grudi, mada ne kapiram otkud to znaju kad su u burkiniju
Matori i mladi momci, popijte nesto i nadjite neku dobru curu, a za nas ovde u bivsoj Jugi ne brinite puno, slusajte malo ovo
"tamo gde je strah - tamo zivi mrak"
Kuran - Biblija, to je to, zajebite vi svaku krizu u sirokom luku
https://www.youtube.com/watch?v=33a71Ldbp3Y
Last edited by Putnik ali stvarno on 15/01/2017 21:36, edited 1 time in total.
-
dudlov
#2814 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
evo ja imam pasoš druge države i ako mi dođu sa pozivom, onda se moram odazvati jer sam državljanin i bih. bio sam prisutan kad jedan iz stroja reče ja sam jehovin svjedok i ne mogu ratovati, a komandir čete koji pojma nema o tom mu reče-boli me qrac čiji si svjedok, ali od danas si pripadnik armije bih. tako nekako to ide u ratuConnaisseur Karlin wrote:nije,ali kao strani drzavljanin bi trebao znati svoja pravainsomnia78 wrote:Naravno. Rat je inace poznat po vladavini zakona.Connaisseur Karlin wrote:
BiH a opet strani drzavljani,jer imaju paos druge drzave, su pod zastitom drzave od koje imaju pasoszelis reci da stranci nisu nikad u mogucnosti napustiti ratna zaracen podrucja ?
- Connaisseur Karlin
#2815 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
NVZ dobrovoljcidudlov wrote:
- ovo_malo_duse
#2816 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ko kaze da veterani nece u rat. To sto si ti sebi umislo da si veteran i sto si na sisi pa neces, nek pukne pa cemo da vidimo. Rekoh ti ja da ti je najbolja opcija da se ispalis dok je ovog sivila. Kad ozeleni bit ce ti kasno, negine ti opet zemunica....PM72 wrote:veterani i preživjeli neće u ratConnaisseur Karlin wrote:Jevreji i Romi nece u rat,jer nisu prihvaceni u vlastitoj drzavi
Sekularisti nece u rat
Bosanci sa stranim pasosima nece u rat ,iako zive u BiH
Dijaspora nece doci pomoci u rat
nastavite niz
A ova troll Karlin odradzuje dnevnicu samo tako, nema teme na kojoj ne trola, od cune preko politike do religije...
Haj mi se javi na PP dat cu ti 5 KM vecu dnevnicu od trenutne al da budes ovako efektivna...
- Connaisseur Karlin
#2817 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
drugo je ako imas dvojno dzravljanstvodudlov wrote:evo ja imam pasoš druge države i ako mi dođu sa pozivom, onda se moram odazvati jer sam državljanin i bih. bio sam prisutan kad jedan iz stroja reče ja sam jehovin svjedok i ne mogu ratovati, a komandir čete koji pojma nema o tom mu reče-boli me qrac čiji si svjedok, ali od danas si pripadnik armije bih. tako nekako to ide u ratuConnaisseur Karlin wrote:
nije,ali kao strani drzavljanin bi trebao znati svoja pravazelis reci da stranci nisu nikad u mogucnosti napustiti ratna zaracen podrucja ?
-
Fudo387
#2818 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Halo, pirocanac,Putnik ali stvarno wrote:Fuki ce trkom u ambasadu i Air Serbia om je od Big Apple a u Dar el Dzihad u za 8 cuki, hvata prvi za Tuzlu i realno u fight mode u je 16 sati od kada je
O cemu ti drobis?
Pokenjam ti se na air srbiju, ja u to cudo ne bih sjeo da mi djaba kartu daju i jos pride suzana mancic iz najboljih dana cese jaja za vrijeme leta.
Ako bi bas bila nuzda i izbor, onda bih ti u goste najradije u onom B-2.
- SkyLimit
#2819 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Doduše vas u Sarajevu su vodili sve svršenici West Pointa. Više ste imali predratnih šibicara nego školovanog kadra, ne daj mi lagati.PM72 wrote:Komandant a nije ni vojske služio...e jebi ga.Ovaj dijasporac bi mobilisao a ti komandovao.I da dobijete rat?SkyLimit wrote:Čim je po nekoga morala doći VP nema tu vojnika, ja takve uopće ne bi htio u istoj jedinici. Isto tako, da sam komadant, svaki koji bi se pobunio kad bi se obznanilo da se ide izvan naše opštine bi istog momenta letio iz jedinice, meni ne trebaju lokal patriote, domovina se ne brani na kućnom pragu(kad dođe do tog, već si najebo).
Fudo387 wrote:Zasto?SkyLimit wrote:32
Čim je po nekoga morala doći VP nema tu vojnika, ja takve uopće ne bi htio u istoj jedinici.
Jedan rođak nije htio u Armiju dok nije postao "dobrovoljac" metodom dvojica ga vuku a trojica tuku. U prvoj ozbiljnijoj borbi u kojoj je učestovao bacio je pušku(da, baš bacio pušku!) i pobjegao. Kasnije ga ganjali da odgovara zbog toga.
I kakva korist od takvog "borca"? Ja hoću kraj sebe da imam dobrovoljce, ofanzivce, ljude mog kova.
Last edited by SkyLimit on 15/01/2017 21:39, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#2820 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
prestar si za meneovo_malo_duse wrote:Ko kaze da veterani nece u rat. To sto si ti sebi umislo da si veteran i sto si na sisi pa neces, nek pukne pa cemo da vidimo. Rekoh ti ja da ti je najbolja opcija da se ispalis dok je ovog sivila. Kad ozeleni bit ce ti kasno, negine ti opet zemunica....PM72 wrote:veterani i preživjeli neće u ratConnaisseur Karlin wrote:Jevreji i Romi nece u rat,jer nisu prihvaceni u vlastitoj drzavi
Sekularisti nece u rat
Bosanci sa stranim pasosima nece u rat ,iako zive u BiH
Dijaspora nece doci pomoci u rat
nastavite niz
A ova troll Karlin odradzuje dnevnicu samo tako, nema teme na kojoj ne trola, od cune preko politike do religije...
Haj mi se javi na PP dat cu ti 5 KM vecu dnevnicu od trenutne al da budes ovako efektivna...
-
PM72
#2821 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ja hoću kraj sebe da imam dobrovoljce, ofanzivce, ljude mog kova.
-
Hafis
#2822 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Nije fer. Vama mobilizacija a mi opet prebiranje konvoja 
- Connaisseur Karlin
#2823 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
pa u proslom ratu je bilo mnogo natjeranih silom da idu u rovove !SkyLimit wrote:
I kakva korist od takvog "borca"? Ja hoću kraj sebe da imam dobrovoljce, ofanzivce, ljude mog kova.
- Connaisseur Karlin
#2824 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
NVZ romanticarPM72 wrote:Ja hoću kraj sebe da imam dobrovoljce, ofanzivce, ljude mog kova.![]()
![]()
- Hemel
#2825 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Opet kolega PM ohrabruje kukavice.PM72 wrote: Tako bi ti bilo i sa mobilizacijom.Ko bi bagru mobilisao?
Nece vas niko pitati zelite li biti mobilisani nego ce vas po potrebi kupiti svuda od ulice do kuca i stanova. Ne vjerujte mitraljescu i ne pokusavajte pruzati otpor.
...pa se sjetim tamo neke '93.godine. Dobrovoljci se zasitili rata, redovna mobilizacija ide sporo pa se krenulo u racije. Mog komsiju uVatilo na pijaci(posao po duhan) i dosao kuci nakon 21 dan. 'apsenje i privodjenje radi evidencije, odmah obuka 7 dana, uniforma(iz Varesa neka istocnonjemacka