Nije 25, nego mi je nastala dvadesetsedma. Dobro, reći ćeš razlika i nije toliko velika ali pitao bih ja tebe kako bi se osjećala da za 27 godina nisi bila vrijedna ničije pažnje i ljubavi, da ti je iskustvo tek nešto malo jače od nule. Zamisli 27. ti nastala a nijedna cura se nije ni zajebala da pokuša nešto sa tobom, ono izvini što mi samopouzdanje pada i što mi je crnilo u životusuperiska wrote:
To ti mislis da nisi naucio nistaAko ne vidis sada, hoces kasnije. Ali hej, 25 godina! Aaaa jesi li svjestan svoje mladosti?
Pa Jimmy, zivot se promijeni, drasticno, u par minuta, zamisli tek sta se sve moze desiti za, npr., godinu.
Ne radim od jula prošle godine, a nisam uspio pronaći ništa novo. Doduše skoncentrisao sam se na učenje, završavam sad razliku predmeta u srednjoj školi nadajući se da je to ta koja će mi pomoći da nađem fin posao koji me je nekako oduvijek zanimao i privlačio. Da li ću uspjeti, ne znam.moonca wrote: No, Jimmy-cime se ti bavis.Radis li ?
Oko mene nema ljudi. Mogu upijat jedino od mačke svojecendlerbing wrote:
Reći ću ti nešto što sam naučila na svojoj koži i što sam potvrdila "gledajući" tuđe kože: ako si tvrdoglav do mjere da ništa što ti drugi pričaju ne upijaš, nego samo čuješ i kažeš jes to tako pa nastaviš po svom - nikakvo čekanje i nadanje ti neće promijeniti život (na bolje), osim možda neke lude sreće. Tome se uvijek možeš nadati.
Napravi sam sebi kurs pozitivnog razmišljanja od ljudi koji su oko tebe pozitivni i pametni i koji misle i rade onako kako bi ti volio da misliš i radiš. I slušaj, analiziraj, upijaj, primijeni.
Možeš! Ali niko drugi ne može za tebe, moraš sam skontati kako i šta da promijeniš.
Nisam tvrdoglav nego realan - šta god da sam pokušao imao sam mahanje. Smorila su me mahanja
Ma nije ni bitno ništa ba
Ionako ćemo umrijet svi kad-tad, isto će bit i meni koji nikad nisam osjetio ljubav, isto i onom jadi koji je imao makar neka iskustva, isto i ženskarošima, isto i onima koji su doživjeli lijepe stvari. Sunce će jednog dana nestati, solarni sistem će se ugasiti, planete neće biti, izgubit će se svaki trag o našem postojanju