Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#2801 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Jimmy McNulty »

superiska wrote:
To ti mislis da nisi naucio nista :) Ako ne vidis sada, hoces kasnije. Ali hej, 25 godina! Aaaa jesi li svjestan svoje mladosti? :) Pa Jimmy, zivot se promijeni, drasticno, u par minuta, zamisli tek sta se sve moze desiti za, npr., godinu.
Nije 25, nego mi je nastala dvadesetsedma. Dobro, reći ćeš razlika i nije toliko velika ali pitao bih ja tebe kako bi se osjećala da za 27 godina nisi bila vrijedna ničije pažnje i ljubavi, da ti je iskustvo tek nešto malo jače od nule. Zamisli 27. ti nastala a nijedna cura se nije ni zajebala da pokuša nešto sa tobom, ono izvini što mi samopouzdanje pada i što mi je crnilo u životu :D Koliko god čovjek bio jak na živcima (a vjeruj mi da sam doooobro jak) prije ili kasnije počne pucat po šavovima, a to se meni upravo događa. Skoro pa i nemam više s kim kafe popit, kamoli šta drugo i kako onda u takvoj situaciji da se čovjek nada da ima šanse da se život preokrene, da upozna nekog, da se nešto desi. :-) Ali ipak otvorenog sam uma i nisam se predao još, ali stvarno ne znam koliko još dugo ću imat volje da izdržim jer kao što rekoh počeo sam pucat.
moonca wrote: No, Jimmy-cime se ti bavis.Radis li ?
:)
Ne radim od jula prošle godine, a nisam uspio pronaći ništa novo. Doduše skoncentrisao sam se na učenje, završavam sad razliku predmeta u srednjoj školi nadajući se da je to ta koja će mi pomoći da nađem fin posao koji me je nekako oduvijek zanimao i privlačio. Da li ću uspjeti, ne znam.
cendlerbing wrote:
Reći ću ti nešto što sam naučila na svojoj koži i što sam potvrdila "gledajući" tuđe kože: ako si tvrdoglav do mjere da ništa što ti drugi pričaju ne upijaš, nego samo čuješ i kažeš jes to tako pa nastaviš po svom - nikakvo čekanje i nadanje ti neće promijeniti život (na bolje), osim možda neke lude sreće. Tome se uvijek možeš nadati.
Napravi sam sebi kurs pozitivnog razmišljanja od ljudi koji su oko tebe pozitivni i pametni i koji misle i rade onako kako bi ti volio da misliš i radiš. I slušaj, analiziraj, upijaj, primijeni.

Možeš! Ali niko drugi ne može za tebe, moraš sam skontati kako i šta da promijeniš.
Oko mene nema ljudi. Mogu upijat jedino od mačke svoje :lol:
Nisam tvrdoglav nego realan - šta god da sam pokušao imao sam mahanje. Smorila su me mahanja :D
Ma nije ni bitno ništa ba :lol:
Ionako ćemo umrijet svi kad-tad, isto će bit i meni koji nikad nisam osjetio ljubav, isto i onom jadi koji je imao makar neka iskustva, isto i ženskarošima, isto i onima koji su doživjeli lijepe stvari. Sunce će jednog dana nestati, solarni sistem će se ugasiti, planete neće biti, izgubit će se svaki trag o našem postojanju :lol: Živim za taj dan kad ću konačno bit jednak sa svim drugima :D
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#2802 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by lmo »

Da je vaša žena nešto vrijedila, udala bi se za nekog drugog, ne bi čekala vas. Slažete se? :D
Paco

#2803 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Paco »

lmo wrote:Da je vaša žena nešto vrijedila, udala bi se za nekog drugog, ne bi čekala vas. Slažete se? :D
:shock: :shock:

De ljudi, bacite je lavovima. :-) :mrgreen:
Nastasia

#2804 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nastasia »

Jimmy McNulty wrote:
superiska wrote:
To ti mislis da nisi naucio nista :) Ako ne vidis sada, hoces kasnije. Ali hej, 25 godina! Aaaa jesi li svjestan svoje mladosti? :) Pa Jimmy, zivot se promijeni, drasticno, u par minuta, zamisli tek sta se sve moze desiti za, npr., godinu.
Nije 25, nego mi je nastala dvadesetsedma. Dobro, reći ćeš razlika i nije toliko velika ali pitao bih ja tebe kako bi se osjećala da za 27 godina nisi bila vrijedna ničije pažnje i ljubavi, da ti je iskustvo tek nešto malo jače od nule. Zamisli 27. ti nastala a nijedna cura se nije ni zajebala da pokuša nešto sa tobom, ono izvini što mi samopouzdanje pada i što mi je crnilo u životu :D Koliko god čovjek bio jak na živcima (a vjeruj mi da sam doooobro jak) prije ili kasnije počne pucat po šavovima, a to se meni upravo događa. Skoro pa i nemam više s kim kafe popit, kamoli šta drugo i kako onda u takvoj situaciji da se čovjek nada da ima šanse da se život preokrene, da upozna nekog, da se nešto desi. :-) Ali ipak otvorenog sam uma i nisam se predao još, ali stvarno ne znam koliko još dugo ću imat volje da izdržim jer kao što rekoh počeo sam pucat.
Ne radim od jula prošle godine, a nisam uspio pronaći ništa novo. Doduše skoncentrisao sam se na učenje, završavam sad razliku predmeta u srednjoj školi nadajući se da je to ta koja će mi pomoći da nađem fin posao koji me je nekako oduvijek zanimao i privlačio. Da li ću uspjeti, ne znam.
cendlerbing wrote:
Reći ću ti nešto što sam naučila na svojoj koži i što sam potvrdila "gledajući" tuđe kože: ako si tvrdoglav do mjere da ništa što ti drugi pričaju ne upijaš, nego samo čuješ i kažeš jes to tako pa nastaviš po svom - nikakvo čekanje i nadanje ti neće promijeniti život (na bolje), osim možda neke lude sreće. Tome se uvijek možeš nadati.
Napravi sam sebi kurs pozitivnog razmišljanja od ljudi koji su oko tebe pozitivni i pametni i koji misle i rade onako kako bi ti volio da misliš i radiš. I slušaj, analiziraj, upijaj, primijeni.

Možeš! Ali niko drugi ne može za tebe, moraš sam skontati kako i šta da promijeniš.
Oko mene nema ljudi. Mogu upijat jedino od mačke svoje :lol:
Nisam tvrdoglav nego realan - šta god da sam pokušao imao sam mahanje. Smorila su me mahanja :D
Ma nije ni bitno ništa ba :lol:
Ionako ćemo umrijet svi kad-tad, isto će bit i meni koji nikad nisam osjetio ljubav, isto i onom jadi koji je imao makar neka iskustva, isto i ženskarošima, isto i onima koji su doživjeli lijepe stvari. Sunce će jednog dana nestati, solarni sistem će se ugasiti, planete neće biti, izgubit će se svaki trag o našem postojanju :lol: Živim za taj dan kad ću konačno bit jednak sa svim drugima :D
Joj što crnjačiš.
E'o, hajmo na kafu, ne da mi se objašnjavat ođe sad nadugo i naširoko.
Ramzess Veliki

#2805 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

cendlerbing wrote:niposto, svaka slika mi je s filterima i fotosopom do savrsenstva :)
Na avataru dobro izgledas ... znam ti momka, vidio sam ga par puta kad sam planinario. :thumbup:
cendlerbing

#2806 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Ramzess Veliki wrote:
cendlerbing wrote:niposto, svaka slika mi je s filterima i fotosopom do savrsenstva :)
Na avataru dobro izgledas ... znam ti momka, vidio sam ga par puta kad sam planinario. :thumbup:
malo smo morali urediti i ovu sliku, al sta se moze, takvo je vrijeme doslo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2807 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

lmo wrote:Da je vaša žena nešto vrijedila, udala bi se za nekog drugog, ne bi čekala vas. Slažete se? :D
kako misliš čekala? :hm:
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#2808 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by lmo »

tačno tako kako je formulisano pitanjem.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2809 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

šta je radila dok je čekala, heklala? :hm:
Ramzess Veliki

#2810 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

:shock:

Zbunjen sam ... :shock:
cendlerbing

#2811 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

e nek si ih zbunila :D
Paco

#2812 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Paco »

cendlerbing wrote: dosta si toga pohvatao, svaka cast :D
samo nisi sve dobro pohvatao...s likom koji ima novca nisam izasla, nego ga znam i bila sam, takorec, "primorana" da sjedim i pijem kafu s njim. nismo bili sami i to.
bila sam rezerva par puta i to je bilo davno. ljudi se i njihova shvatanja, kao i potrebe i zelje, mijenjaju vremenom. razumijes li da se ponekad ne moze upravljati time u koga ces se zaljubiti, kad su okolnosti takve da se vidjate stalno, bez obzira sto znas da to nije pametno? zato se i zove zaljubljivanje.
mozda tebi djeluje da ne znam sta zelim, nema te svrhe ni potrebe ubjedjivati, bitno je da ja znam :-D
Pohvatao sam zbog toga jer citam samo postove koji su duzi od 4 rijeci (sorry Zejno :mrgreen: ).

E gledaj sad, nismo mi ovdje da se ubjedjujemo niti ima potrebe za tim. Ja napisah svoje, subjektivno misljenje. Ocigledno je da nisam bas najbolje upratio ono zadnje, ali evo sad iz tvog posta sam jos nesto saznao. Ti si, ipak, srela muskarca (ili muskarce) koji ti je jasno dao do znanja na cemu si i sta mozes ocekivati - desilo ti se to u periodu kad si "bila rezerva". Znala si tacno sta mozes ocekivati a sta ne. Afera, prelet...i to je to. Ne znam jel' i danas mislis da si tada bila zaljubljena, tj. gledas li na pojam zaljubljenosti isto kao i tada, ali evo ja opet mislim da to nije bila zaljubljenost nego mladalacka ludost i istrazivanje,

U svakom slucaju, upamti ono: kako zracis - tako privlacis... I srest ces sigurno lika koji ce biti otvoren i iskren s tobom od starta. Ovo fercera, vjeruj ;).
moonca

#2813 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moonca »

nesto kao :-)
Muškarac je već napola zaljubljen u bilo koju ženu koja je spremna da ga sasluša.
supercali

#2814 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by supercali »

Ja nisam ozenjen tako da ne ceka nekog drugog ;-)
Ramzess Veliki

#2815 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:nesto kao :-)
Muškarac je već napola zaljubljen u bilo koju ženu koja je spremna da ga sasluša.
Ne. :novine:
cendlerbing

#2817 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Paco wrote:
samo nisi sve dobro pohvatao...s likom koji ima novca nisam izasla, nego ga znam i bila sam, takorec, "primorana" da sjedim i pijem kafu s njim. nismo bili sami i to.
bila sam rezerva par puta i to je bilo davno. ljudi se i njihova shvatanja, kao i potrebe i zelje, mijenjaju vremenom. razumijes li da se ponekad ne moze upravljati time u koga ces se zaljubiti, kad su okolnosti takve da se vidjate stalno, bez obzira sto znas da to nije pametno? zato se i zove zaljubljivanje.
mozda tebi djeluje da ne znam sta zelim, nema te svrhe ni potrebe ubjedjivati, bitno je da ja znam :-D
Pohvatao sam zbog toga jer citam samo postove koji su duzi od 4 rijeci (sorry Zejno :mrgreen: ).

E gledaj sad, nismo mi ovdje da se ubjedjujemo niti ima potrebe za tim. Ja napisah svoje, subjektivno misljenje. Ocigledno je da nisam bas najbolje upratio ono zadnje, ali evo sad iz tvog posta sam jos nesto saznao. Ti si, ipak, srela muskarca (ili muskarce) koji ti je jasno dao do znanja na cemu si i sta mozes ocekivati - desilo ti se to u periodu kad si "bila rezerva". Znala si tacno sta mozes ocekivati a sta ne. Afera, prelet...i to je to. Ne znam jel' i danas mislis da si tada bila zaljubljena, tj. gledas li na pojam zaljubljenosti isto kao i tada, ali evo ja opet mislim da to nije bila zaljubljenost nego mladalacka ludost i istrazivanje,

U svakom slucaju, upamti ono: kako zracis - tako privlacis... I srest ces sigurno lika koji ce biti otvoren i iskren s tobom od starta. Ovo fercera, vjeruj ;).
sad si vec u pravu.
slazem se za to zracenje i privlacenje ali u jednom kontekstu to i ne fercera bas.
recimo, mene ljudi naazivaju i dozivljavaju naivnom zato sto vjerujem ljudima, prijateljima, momcima. svakome prilazim sa pozitivnim stavom dok mi ne dokaze suprotno. ja to ne bih nazvala naivnoscu jer iskoristavanje, lazi i uopste los odnos prema meni, tolerisem do jednog prastanja, poslije toga je gotovo.
prebolim, zaboravim, ne vracam se nikad.

jesam li ja naivna ili sam iskrena, kad vjerujem nekome sve dok mi ne dokaze suprotno?
kazu da iskreni vjeruju svima oko sebe isto kao sto oni koji lazu i varaju, mislle da su svi oko njih kao oni.
i zasto, ako zracim iskrenoscu onda privlacim lazove i muljatore? :D
Zejnep

#2818 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Zejnep »

Paco wrote:

Fercera al u limburgu :lol: :mrgreen:
moonca

#2819 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moonca »

Jimmy McNulty wrote:
superiska wrote:
Ne radim od jula prošle godine, a nisam uspio pronaći ništa novo. Doduše skoncentrisao sam se na učenje, završavam sad razliku predmeta u srednjoj školi nadajući se da je to ta koja će mi pomoći da nađem fin posao koji me je nekako oduvijek zanimao i privlačio. Da li ću uspjeti, ne znam

Nisi jos zavrsio srednju skolu? :roll:

Zasto si je napustio?
Ramzess Veliki

#2820 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

Zejnep wrote:
Paco wrote: U svakom slucaju, upamti ono: kako zracis - tako privlacis... I srest ces sigurno lika koji ce biti otvoren i iskren s tobom od starta. Ovo fercera, vjeruj ;).
Fercera al u limburgu :lol: :mrgreen:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Podrzavam ... :lol:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#2821 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Jimmy McNulty »

Završio sam Prvu gimnaziju, a od nje nema puno hajra. Sad završavam drugu.
moonca

#2822 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moonca »

Koliko cesto voljenoj osobi kazete da je volite.?
moonca

#2823 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moonca »

Jimmy McNulty wrote:Završio sam Prvu gimnaziju, a od nje nema puno hajra. Sad završavam drugu.
:-)
Sta ce ti druga, zasto nisi na fax-u.
HowForWhom

#2824 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by HowForWhom »

moonca wrote:Koliko cesto voljenoj osobi kazete da je volite.?
Kad volim onda to radje pokazem
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2825 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

moonca wrote:Koliko cesto voljenoj osobi kazete da je volite.?
nikad! to je znak slabosti
Post Reply