Ajde macaksupercali wrote:Ajmo na kafu
Volis li obrijane ili runjave decke?
Bok.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ajde macaksupercali wrote:Ajmo na kafu
Koiko?supercali wrote:Ajmo na kafu
Ja i ti naravnoZejnep wrote:Koiko?supercali wrote:Ajmo na kafu
Slobodna si se ne slagati koliko god zelisZejnep wrote:
Ne znam da sam se ikad i sa čim u životu ne slagala kao sa ovim
Uh, ne da mi se naširoko...uglavnom ono što je tebi možda preduvjet za uspješnu vezu, nekom drugom nije. Možda je i bit uspješne ljubavne veze, ako takve postoje, to što izgledaju kao da su pale s neba. Nije li bit sreće, u vezi, naći nekog ko te voli takvog kakav si? Bez dodatnog uber truda? I ko na kraju odlučuje, ko ima pravo na ljubav a ko ne? Ti i ja sigurno ne. Čak i najgore ljude neko voli.(Najgore po tebi ili nekim uobičajenim društvenim normama).annoy wrote:Slobodna si se ne slagati koliko god zelisZejnep wrote:
Ne znam da sam se ikad i sa čim u životu ne slagala kao sa ovim
Sto ne mijenja cinjenicu da uspjesni ljubavni odnosi ne padaju s neba
hm,i meni je ovo nabrojano opterecenje.Za takve stvari se treba truditi, raditi na sebi i tome sto imas za ponuditi drugoj osobi, te ulagati u odnos s drugom osobom. Nitko ne zasluzuje nista po defaultu.
Stihijski ili spontano? Tanka je granica...moonca wrote:hm,i meni je ovo nabrojano opterecenje.Za takve stvari se treba truditi, raditi na sebi i tome sto imas za ponuditi drugoj osobi, te ulagati u odnos s drugom osobom. Nitko ne zasluzuje nista po defaultu.
Po nekom mom iskustvu -drzati se 'nepisanih pravila' najbolje radi. Tj, zivot u dvoje je veliki izazov. Dvije formirane osobe odluce da kosrite isti prostor.Bude svasta.
Bez ikakvog "stola'' , odradjivati stvari -situacije, spontano, ako druga strana nesto ne voli da radi, preuzmi to ako je i tvojoj moci.
Za bitnije odluke - pustis da kaze , korigujes ako treba ---- kako god -pristati ce na kraju kako si ti zamislila.![]()
djevojka bez imena wrote:Stihijski ili spontano? Tanka je granica...moonca wrote:hm,i meni je ovo nabrojano opterecenje.Za takve stvari se treba truditi, raditi na sebi i tome sto imas za ponuditi drugoj osobi, te ulagati u odnos s drugom osobom. Nitko ne zasluzuje nista po defaultu.
Po nekom mom iskustvu -drzati se 'nepisanih pravila' najbolje radi. Tj, zivot u dvoje je veliki izazov. Dvije formirane osobe odluce da kosrite isti prostor.Bude svasta.
Bez ikakvog "stola'' , odradjivati stvari -situacije, spontano, ako druga strana nesto ne voli da radi, preuzmi to ako je i tvojoj moci.
Za bitnije odluke - pustis da kaze , korigujes ako treba ---- kako god -pristati ce na kraju kako si ti zamislila.![]()
Ja ne znam kako da shvatim tvoje odgovore.ho oponopono wrote:...prvo ga zavrtiš, pa onda lizneš...pa potopiš...
Nema gore reklame ni manje simpatičnog djeteta.ho oponopono wrote:...prvo ga zavrtiš, pa onda lizneš...pa potopiš...
Majkicka ima previse izrazene muske osobine. Ja ne bih rekao da je ruzna nego malo atraktivna al ono skroz.moonca wrote:Mislim da se misli na izgled lica. Ne mora znaciti ako ima veliki nos da je ruzan.
Za zenu -ja bih rekla da je Majkicka ruzna zena .
Hvala Euridika, samo nas ti podrzavas ...Euridika wrote:Tačno mi vas žao. Nevinašca...![]()
meteorit135531 wrote:1.Kad bi mogle birati izmedju muskarca kojem se stvorila ozonska rupa na sredini glave jer je pocelo naglo celaviti, ili muskarca cije su vlasi kose sa strana glave skroz sijede, kojeg bi muskarca prije odabrale?
2.Da li biste mogle zivjeti sa muskarcem koji je bio u zatvoru zbog nasilja?
3.Da li biste mogle pristati da nosite samo ravnu obucu, pritom se odrekavsi stikli?
4.Da li biste ikad povecale grudi ako bi muskarac to od vas trazio , da ga obradujete za njegov rodjendan? Jeste li zadovoljne svojim dojkama?
5.Idete li na fitnes i kako cure uspjevaju da izbace onako guzicu da im lici kao da imaju guzne silikone u njima? Je li to liposukcija ili sta? ugradjivanje mrtvog mesa u butine ili sta?
6.Je li vam normalno da macka ili pas spava sa vama u krevetu dok vi sa svojim muzem vodite ljubav?
7. Nosite li umjetne nokte i je li normalno ako muskarac od vas zatrazi da lakirate nozne prste i da nosite mrezaste carape?
8. Sta za vas podrazumjeva kurvinski oblik oblacenja, jel to poziv na parenje ili takmicenje sa drugim zenama ko je zenstveniji?
9. Je li tacno da se zene nataknu na stikle da bi im se pritom guzica vise njihala i da bi im noge vise dosle do izrazaja?
10. Kad ste u shopingu , je li pratite snizenja i mozete li odoliti da ne kupite nesto sto nije na snizenju,koliko ste najvise potrosile u shopingu?
11. Imate li fobiju od kuhinje, koji vam je najdrazi kuhinjski elemet, i koje vam je najdraze jelo?
12.Koja je najskuplja sminka koju ste ikad stavili na sebe, i zasto se sminkate, jel to da bi bile sebi lijepe ili da muskarcima dizete huju u gacama?
13.Koji dio svog tijela smatrate najeroticnijim i najzenstvenijim?
14.Koje vam je najdraze cvijece, i zasto se divite ruzama, kad je recimo jedan paradajz mnogo grandioznija biljka , a ruza brzo uvene i nije nesto
15.Je li vam normalno da igrate saha sa svojim partnerom i koja vam je najdraza sahovska figura?
16. Koja vam je najdraza drustvena igra i koju ste prvu rijec rekle kad ste prvi put progovorile?
17. Jeste li bile u inkubatoru i jeste li rodjene vaginalno ili na carski rez?
18. Koji ste podznak u horoskopu?
19. Da li biste mogle da se zaljubite u drugu rasu, u crnca ili u japanca? Kakvo misljenje imate o medjurasnim vezama, i moze li to funkcionisati?
20. Kakvo misljenje imate o nasilnim zenama, i zenama koje cine krivicna djela poput kradja i dzeparenja? Poput Sabahete Dzindo? Jeste li ikad nekome nesto ukrale, i da li bi ikad nesto ukrale osim kradje muskarcevog srca sto se ne pika?
Nemoguće je odgovoriti kad netko može imati i pravilan nos, i lijepe usne, i dobre zube, i lijepe oči, a opet biti ružan, (npr. glumac Benedict Cumberbatch - barem meni), radi se o kombinaciji stvari. Ali za početak, ružno je kad osoba ne vodi računa o sebi, kad ima pokvarene zube, zapuštenu kosu, nokte, bradu...triconja wrote:E zene zanima me sta vi smatrate da je ruzno na nekoj osobi ili narodski receno kad je osoba ruzna?
moonca wrote:![]()
Dosta sitnica tu utice --- zubi su jako bitni, urednost, dobra frizura , cista kosa, izbor odjece ne previse, zatim -izlizana peta na cipelama![]()
vidjam momke koji grickaju nokte-nije dobar znak...
tak...
pukepuke wrote:Nemoguće je odgovoriti kad netko može imati i pravilan nos, i lijepe usne, i dobre zube, i lijepe oči, a opet biti ružan, (npr. glumac Benedict Cumberbatch - barem meni), radi se o kombinaciji stvari. Ali za početak, ružno je kad osoba ne vodi računa o sebi, kad ima pokvarene zube, zapuštenu kosu, nokte, bradu...triconja wrote:E zene zanima me sta vi smatrate da je ruzno na nekoj osobi ili narodski receno kad je osoba ruzna?
Momak se zaista potrudio ali pitanja su tinejdžerska.Ramzess Veliki wrote:meteorit135531 wrote:1.Kad bi mogle birati izmedju muskarca kojem se stvorila ozonska rupa na sredini glave jer je pocelo naglo celaviti, ili muskarca cije su vlasi kose sa strana glave skroz sijede, kojeg bi muskarca prije odabrale?
3.Da li biste mogle pristati da nosite samo ravnu obucu, pritom se odrekavsi stikli?
4.Da li biste ikad povecale grudi ako bi muskarac to od vas trazio , da ga obradujete za njegov rodjendan? Jeste li zadovoljne svojim dojkama?
5.Idete li na fitnes i kako cure uspjevaju da izbace onako guzicu da im lici kao da imaju guzne silikone u njima? Je li to liposukcija ili sta? ugradjivanje mrtvog mesa u butine ili sta?
6.Je li vam normalno da macka ili pas spava sa vama u krevetu dok vi sa svojim muzem vodite ljubav?
7. Nosite li umjetne nokte i je li normalno ako muskarac od vas zatrazi da lakirate nozne prste i da nosite mrezaste carape?
8. Sta za vas podrazumjeva kurvinski oblik oblacenja, jel to poziv na parenje ili takmicenje sa drugim zenama ko je zenstveniji?
9. Je li tacno da se zene nataknu na stikle da bi im se pritom guzica vise njihala i da bi im noge vise dosle do izrazaja?
10. Kad ste u shopingu , je li pratite snizenja i mozete li odoliti da ne kupite nesto sto nije na snizenju,koliko ste najvise potrosile u shopingu?
11. Imate li fobiju od kuhinje, koji vam je najdrazi kuhinjski elemet, i koje vam je najdraze jelo?
12.Koja je najskuplja sminka koju ste ikad stavili na sebe, i zasto se sminkate, jel to da bi bile sebi lijepe ili da muskarcima dizete huju u gacama?
14.Koje vam je najdraze cvijece, i zasto se divite ruzama, kad je recimo jedan paradajz mnogo grandioznija biljka , a ruza brzo uvene i nije nesto
15.Je li vam normalno da igrate saha sa svojim partnerom i koja vam je najdraza sahovska figura?
16. Koja vam je najdraza drustvena igra i koju ste prvu rijec rekle kad ste prvi put progovorile?
19. Da li biste mogle da se zaljubite u drugu rasu, u crnca ili u japanca? Kakvo misljenje imate o medjurasnim vezama, i moze li to funkcionisati?
20. Kakvo misljenje imate o nasilnim zenama, i zenama koje cine krivicna djela poput kradja i dzeparenja? Poput Sabahete Dzindo? Jeste li ikad nekome nesto ukrale, i da li bi ikad nesto ukrale osim kradje muskarcevog srca sto se ne pika?![]()
Hajde sad odgovarajte ...
Neki moderni spomenarZejnep wrote:Momak se zaista potrudio ali pitanja su tinejdžerska.Ramzess Veliki wrote:meteorit135531 wrote:1.Kad bi mogle birati izmedju muskarca kojem se stvorila ozonska rupa na sredini glave jer je pocelo naglo celaviti, ili muskarca cije su vlasi kose sa strana glave skroz sijede, kojeg bi muskarca prije odabrale?
20. Kakvo misljenje imate o nasilnim zenama, i zenama koje cine krivicna djela poput kradja i dzeparenja? Poput Sabahete Dzindo? Jeste li ikad nekome nesto ukrale, i da li bi ikad nesto ukrale osim kradje muskarcevog srca sto se ne pika?![]()
Pakosne duse bi rekle kriza srednjih godinasuperiska wrote:Neki moderni spomenarZejnep wrote:Momak se zaista potrudio ali pitanja su tinejdžerska.Ramzess Veliki wrote:![]()
Ruzni momci su skoro uvijek u lijepom drustvutriconja wrote:moonca wrote:![]()
Dosta sitnica tu utice --- zubi su jako bitni, urednost, dobra frizura , cista kosa, izbor odjece ne previse, zatim -izlizana peta na cipelama![]()
vidjam momke koji grickaju nokte-nije dobar znak...
tak...
pukepuke wrote:Nemoguće je odgovoriti kad netko može imati i pravilan nos, i lijepe usne, i dobre zube, i lijepe oči, a opet biti ružan, (npr. glumac Benedict Cumberbatch - barem meni), radi se o kombinaciji stvari. Ali za početak, ružno je kad osoba ne vodi računa o sebi, kad ima pokvarene zube, zapuštenu kosu, nokte, bradu...triconja wrote:E zene zanima me sta vi smatrate da je ruzno na nekoj osobi ili narodski receno kad je osoba ruzna?