Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tokom davanja generalija Jasmin Bešo rekao je da je završio Turističku školu, da je nezaposlen i lošeg imovnog stanja, a potvrdio je da je uvjetno osuđivan zbog nelegalnog oružja. Anel Botić rekao je da je završio Tehničku školu i da je, također, nezaposlen i lošeg imovnog stanja. Dodao je da je u vanbračnoj zajednici te da je otac dvoje maloljetne djece te da je sedam mjeseci robijao zbog napada na policajca. Drugu presudu, od dvije godine i dva mjeseca, još nije odslužio. Samir Dževlan završio je, također, Turističku školu, a rekao je da je nezaposlen i slabog imovnog stanja. Potvrdio je da je još kao maloljetnik osuđivan.
Posebno bold ide jedno sa drugim.
Ljudi fakat nisu normalni. Prave djecu, nemaju hljeba da jedu (ovo uzeti sa rezervom, jer se ocito nezakonito dolazi do hljeba), sukobe se sa policijom....pa cemu ta njihova djeca da se nadaju, sta ce od njih biti??
Bazdarevic,Zijadic i Mehmedbasic. Sve advokati po sluzbenoj duznosti i uredno ce naplatiti svoje. Neka ce,ljudi rade svoj posao,ali samo govorim da nas ova govna (drumski razbojnici) opet kostaju. Svaki izlazak advokata bi oni meni odradili u zatvoru.
Last edited by mali_milojica on 01/07/2016 16:08, edited 1 time in total.
Pa to je ta fora
Kad je na slobodi najjaci je jebo policiju najjaci sam u kraju fazoni
Kad su u polociji ili na sudu onda nemaju posla slabo imovinsko stanke znate imam djecu roditelji ne rade I sl
Tokom ročišta sutkinja Rozita Šimić ukazala je na nedostatke u prijedlogu Tužilaštva. - Ima dosta grešaka u prijedlogu, ima vas dvije (tužiteljice, op. a). Napravite ga razumljivim, jer sam ja ovaj prijedlog ocijenila konfuznim – kazala je sutkinja Šimić.
Ovi iz tužilaštva ko da nikad knjige zakona u ruke uzeli nisu ili se namjerno zajebaje. Imam osjećaj da ih i sudije ponekad poguraju eto samo da slučaj prođe.
Tuzilastvu i sudovima ide u prilog ovakva narusena bezbjedonosna situacija. E sad ovo se moze komotno citati kao drzavi i strankama.
Oni se igraju pritvaranja, pomilovavanje, sudjenja i pravdaju svoje postojanje. Donosenjem zakona koji bi omogucio ispravne i normalne kazne i uredbe, doslo bi do smanjenja sitnog (rauberskog) kriminala i onda bi se pocelo kopati po vecim stvarima. A drzavi to ne odgovara. Strankama pogotovo jer na taj nacin se daju obecanja koja se nece nikad ispuniti.
Druga stvar je nepostojanje dobre poreske uprave. Znaci ne mozes imati novu golf 7-icu a navesti da si slabog imovinskog stanja. Odakle ti.
Trece, nedozvoljeno drzanje oruzja ce jos malo poceti kaznjavati kao nevezanje pojasa. Haloooooo imas pistolj nelegalan. Ne moze se koristiti za sjecenje suhog mesa kao noz, nego se koristi da bi pucao i eventualno povrijedio ili ubio nekoga, ili opljackao ili sl...... Znaci moze li biti ikako ociglednije.
Tokom davanja generalija Jasmin Bešo rekao je da je završio Turističku školu, da je nezaposlen i lošeg imovnog stanja, a potvrdio je da je uvjetno osuđivan zbog nelegalnog oružja. Anel Botić rekao je da je završio Tehničku školu i da je, također, nezaposlen i lošeg imovnog stanja. Dodao je da je u vanbračnoj zajednici te da je otac dvoje maloljetne djece te da je sedam mjeseci robijao zbog napada na policajca. Drugu presudu, od dvije godine i dva mjeseca, još nije odslužio. Samir Dževlan završio je, također, Turističku školu, a rekao je da je nezaposlen i slabog imovnog stanja. Potvrdio je da je još kao maloljetnik osuđivan.
Posebno bold ide jedno sa drugim.
Ljudi fakat nisu normalni. Prave djecu, nemaju hljeba da jedu (ovo uzeti sa rezervom, jer se ocito nezakonito dolazi do hljeba), sukobe se sa policijom....pa cemu ta njihova djeca da se nadaju, sta ce od njih biti??
biće poput njih
oni samo pljačkom zarađuju i to je veoma unosan biznis
nema neke potrebe da zamaraju moždane ćelije niti da dirinče cio dan a kamoli da nekoga imaju za vratom
odu sa utokama opljačkaju,rastale se i uživanje
po imovinskom stanju lahko je zaključiti koliko su profitirali
ali to gore sve navedeno od njih je jedan par cipela
a drugi par je ono što mi i ne znamo ili nećemo nikada saznati
insomnia78 wrote:
Kažu l' šta za diplomu iz osnovne škole, spominju l' učiteljicu i to?
S moje sokoćalo
Kažu svašta, a kažu mi i pojedine fakultetlije da evropjanima drukcije govna mirišu nego u Bosni. kakav si mi ti lektore , kad ces u zavicaj da se malo foliraš sokakom
autoskolee wrote:
Preko mobitela sam im ulazio na profile pa nemam history da ti ih pokazem ugl. "moj brooto je stojo na travi fol i prebili ga a i mene su jer brat za brata " to je napisano
autoskolee wrote:
Preko mobitela sam im ulazio na profile pa nemam history da ti ih pokazem ugl. "moj brooto je stojo na travi fol i prebili ga a i mene su jer brat za brata " to je napisano
Halo ba, nisu knjizevnici
Znaci cuvajte se ako STOJALI na troovi dobicete po gloovi od policije
Srebrenicanke najavile protest nakon dzenaze, traze da se objavi ime policajca koji je pucao
Kao, ubijaju se djeca srebrenickih sehida
Izvor: zene u brijacnici
Tomahawk11 wrote:Srebrenicanke najavile protest nakon dzenaze, traze da se objavi ime policajca koji je pucao
Jel zajebancija ili...ako nije koje Srebrenicanke, jel mozda ove?
Tomahawk11 wrote:Srebrenicanke najavile protest nakon dzenaze, traze da se objavi ime policajca koji je pucao
Pa valjda one koje zive u Vogosci. Ne znam da li ta zivi u Vogosci.
Nije zajebancija.
Pa valjda one koje zive u Vogosci. Ne znam da li ta zivi u Vogosci.
Nije zajebancija.
Pih....pitam se samo dokle i dokad ce se za sve potezati ta prica o Srebrenici.
Znaci, sad je sin sehida, a kad je pljackao i silu prosipao, sta je tad bilo?
Postaje pravo degutanto i nije nimalo posteno prema srebrenickim zrtvama.
Tomahawk11 wrote:Pih....pitam se samo dokle i dokad ce se za sve potezati ta prica o Srebrenici.
Znaci, sad je sin sehida, a kad je pljackao i silu prosipao, sta je tad bilo?
Postaje pravo degutanto i nije nimalo posteno prema srebrenickim zrtvama.
Odrastao je pod tim velom zastite (dabogdo nije). Dijete sehida,prezivio Srebrenicu itd,nemoj ga,pusti ga,neka. Zalosno koliko se ta Srebrenica prostituira. Krenuvsi od Suljagica,Hodzica i njihove patetike,pa do ovako ovih sitnih kokosara. A o Munibi da i ne govorim i njenih poznatih 4000 KM.