Samo joj dajete argumente i opravdanje za referendumultima_palabra wrote:Navodite vodu na Sebijin mlin!Banksy wrote:Ima i D: Kad vidim koliko je napadate, čak i ja koji nisam ni član ni glasač SDA, stajem na njenu stranu...ultima_palabra wrote:Osoba A: Na pocetku da jasno kazem da nemam nikakve veze sa SDA. Sad kad smo to rijesili, zelim da dam podrsku profesorici doktorici direktorici Izetbegovic na herojskoj borbi protiv nepotizma, medija... i nepostene forumske inteligencije.
Osoba B: A: Na pocetku da jasno kazem da nemam nikakve veze sa SDA. Sad kad smo to rijesili, naprijed Sebija, jebi i ne vadi!
Osoba C: Na pocetku...
Sebija All about
- Banksy
#2801 Re: Sebija All about
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2802 Re: Sebija All about
totalno neuspio humor u postu....hrasno38 wrote:Humor je i te kako uspjesan ali njihove tvrdnje su puno puno veci humorKatarinaKosaca wrote:Kakav neuspjeli humor sa osobama a, b, c
-
hizo ramidovic
#2803 Re: Sebija All about
mene ovo podsjeca na tzv. ankete na hb i pc portalima:
"da li podrzavate uvodjenje sankcija predsedniku rs-a miloradu dodiku?"
1. da, ali u panjevima
2. ne, ni u kom slucaju
3. ne znam, ali dodiku ne treba uvoditi nikakve sankcije
"da li podrzavate uvodjenje sankcija predsedniku rs-a miloradu dodiku?"
1. da, ali u panjevima
2. ne, ni u kom slucaju
3. ne znam, ali dodiku ne treba uvoditi nikakve sankcije
Last edited by hizo ramidovic on 30/01/2017 12:11, edited 1 time in total.
- GeeTnT
#2804 Re: Sebija All about
Gospodi extremnim kriticarima Sebijino meso je sve losijeg ukusa, a i esdea sve manje kalorija ima...zato se krenulo u lov na forumske ptice.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- vješalica
#2806 Re: Sebija All about
Njene kolege su joj uputile taj epitetuglavnomja wrote:hrasno38 wrote:A Al Jazeera je em neozbiljan em neobjektivam em nikakv medijvješalica wrote:Ma ne vidis kako ne rezonujrssta se pise
O Sebiji trebaju kao i o svim vijestima u nasem prostoru da izvjestavaju objektivni mediji a ne politicki instruirani i uvuceni u prizemne priloge kojima je jedini vilj blacenje umjesto kulturnog izvjestavanja o odredjenim osobama i potezima ukljuvujuci i providna podmetanja po press konferenvijama
Npr ja ne mogu medije smatrati objektivnim kad izvjestavaju o Dodiku ili kad 'novinari' dzakoviv sjedi sa drzavnim tuziocem i petlja se u poslove iatog,ili duska dabic koja sjedi na drzavnoj tv i bavi se novinarskim poslom sjedeci sa obavjestacima i slicnim ljudima a pogotovo oni koji iznose dezinformacije i bitno preskacu istinite stvariI zasto vrijedjas Dusku kako te nije stid
I nema potrebe da okreces temi u smijeru vrijedjanja te 'novinarke'
mogu shvatiti zelju za sopstvenom popularizacijom ali je ona na mjestima poput foruma nevazna
- vješalica
#2807 Re: Sebija All about
Novinari su stali na stranu lopova kojima je ukinula biznis a da bude stvar jos bizarnija nilad nisu intenzivno ni htjeli da izvjestavaju o tom nelogicnostima ili su izvjestavali izuzetno rijetko i dozirano sve prema planu i osmisljenoInnovation wrote:Ja mislim da je to bila prilika, da ti isti ljekari demantuju ili cak i tuze za klevetu.Dr. Kuca wrote:Innovation wrote:Nije mi jasno, kad je ponudila da o svakom ljekaru koji je otisao sa UKCS, pojedinacno obrazlozi razlog odlaska pojedini novinari su odbili. Zasto?
Bilo im mrsko predpostavljam.
Naravno, ukoliko bi iznijela neistine.
Naravno da Seki ne bi ustupili prostor da iznese prave razoge a vjerujem da ne bi slagala
Nego je problem taj sto se aticena elita zdravstvene mafije ne bi mogla nicim opravdati
- Banksy
#2808 Re: Sebija All about
Koga zaista zanima istina, u tekstovima ispod je sve rečeno, suvišno je dalje raspravljati.JoseMujica wrote: http://zurnal.info/novost/20272/ustede- ... lje-odlaze
http://www.nasastranka.ba/edin-forto-za ... na-kcus-u/
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mj ... m-zivotima
http://zurnal.info/novost/20272/ustede- ... lje-odlaze
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2809 Re: Sebija All about
O cemu ti baljezgas zivota ti......neki i Bakira nazivaju Hitlerom ali meni ne pada na pmaet iako ga ocima ne mogu gledati da tako nesto napisem. Tako da nemoj filozofirati jer upravo suprotno radis lomis se evo danima pisuci postove i ne znam kome dizuci popularnost...sebi ili Sebiji!!!vješalica wrote:Njene kolege su joj uputile taj epitet
mogu shvatiti zelju za sopstvenom popularizacijom ali je ona na mjestima poput foruma nevazna
- hrasno38
#2810 Re: Sebija All about
To su sve napisali izdajniciBanksy wrote:Koga zaista zanima istina, u tekstovima ispod je sve rečeno, suvišno je dalje raspravljati.JoseMujica wrote: http://zurnal.info/novost/20272/ustede- ... lje-odlaze
http://www.nasastranka.ba/edin-forto-za ... na-kcus-u/
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mj ... m-zivotima
http://zurnal.info/novost/20272/ustede- ... lje-odlaze
- XXS
#2811 Re: Sebija All about
Sebiju za predsjednicu SDA!
Tamo je najvise lopova i prevaranata. Da vidimo kolike ce ustede biti?
- hrasno38
#2812 Re: Sebija All about
hahahahaha tako je fenomenalan prijedlog!!! ali s obzirom da na ovom mjestu nije bas pokazala kriticnost prema onima koji su stvarno devastirali UKCS cisto sumnjam da bi tu bilo ikakve fajde.XXS wrote:Sebiju za predsjednicu SDA!![]()
- JThomas
#2813 Re: Sebija All about
ma bi ona ali ne daju novinari...
- vješalica
#2814 Re: Sebija All about
Ja tebi nikad nisam rekla da baljezgas.Tebi ne pada na pamet mnogo atosta ali imas neoborivu cinjenicu da vtijedjas na drugi perfidniji nacin;)hrasno38 wrote:O cemu ti baljezgas zivota ti......neki i Bakira nazivaju Hitlerom ali meni ne pada na pmaet iako ga ocima ne mogu gledati da tako nesto napisem. Tako da nemoj filozofirati jer upravo suprotno radis lomis se evo danima pisuci postove i ne znam kome dizuci popularnost...sebi ili Sebiji!!!vješalica wrote:Njene kolege su joj uputile taj epitet
I ne znam sto te nerviraju cinjenice koje niko ne moze oboriti a koje je Seka iznijela kao iatinu.Osim tebe,a ono sto je posebno bitno iataci kao dokaz tvone nezreloati je dizanje reputacije i ppopularnosti na jednom forumu koji je potpuno nevazan bar kad je u pitanju stvarni zivot a ti ai ae tolko uzivio da budes replikant na svaciji poat koji ti ne odgovrara sto je koliko vidim preslo u totalnu opsesiju najzalosnije je ato mislis da to nesto zanci a ne znaci ama bas nista
Sto se tice koca u tvom oku koji se naziva Sebina njoj ne treba moja popularnoat po forumu nizi se ona bavi toliko prizemnim stvarima
- KatarinaKosaca
#2815 Re: Sebija All about
vrijedja, koprca se, batrga, spiminje famiju forumasima, djecu I bracne odnose...sto se mene tice samo dize Sebiju. A ja sam osoba E) Sjedim u Mehmeda Spahe I ne krijem to za razliku odd sendvicara uhljebljenika iz Alipasine, pardon, kod Privredne komore....vješalica wrote:Njene kolege su joj uputile taj epitet
- hrasno38
#2816 Re: Sebija All about
Jedina istina koju je iznjela je ona oko ljekara koji su radili na dva mjesta i to sam davno napisao da je u tome podrzavam ali isto takooni koji su joj bliski a isto sjede na dvije stolice i dalje rade. Svee ostalo oko vracanja dugova nisu ni bajke ni basne nego nevidjene nebuloze ijavno izrecene valjda mislice da smo apsolutno svi kreteni i ovce.vješalica wrote:Ja tebi nikad nisam rekla da baljezgas.Tebi ne pada na pamet mnogo atosta ali imas neoborivu cinjenicu da vtijedjas na drugi perfidniji nacin;)hrasno38 wrote:O cemu ti baljezgas zivota ti......neki i Bakira nazivaju Hitlerom ali meni ne pada na pmaet iako ga ocima ne mogu gledati da tako nesto napisem. Tako da nemoj filozofirati jer upravo suprotno radis lomis se evo danima pisuci postove i ne znam kome dizuci popularnost...sebi ili Sebiji!!!vješalica wrote:Njene kolege su joj uputile taj epitet
I ne znam sto te nerviraju cinjenice koje niko ne moze oboriti a koje je Seka iznijela kao iatinu.Osim tebe,a ono sto je posebno bitno iataci kao dokaz tvone nezreloati je dizanje reputacije i ppopularnosti na jednom forumu koji je potpuno nevazan bar kad je u pitanju stvarni zivot a ti ai ae tolko uzivio da budes replikant na svaciji poat koji ti ne odgovrara sto je koliko vidim preslo u totalnu opsesiju najzalosnije je ato mislis da to nesto zanci a ne znaci ama bas nista
Sto se tice koca u tvom oku koji se naziva Sebina njoj ne treba moja popularnoat po forumu nizi se ona bavi toliko prizemnim stvarima
E sad malo uzmi i prebroj repliciranja na ovom djelu foruma a onda se zavuci u misiju rupu i nemoj vise zivota ti filozofirati. Eto sam opcinjen citajuci nebuloze Seke i njenih ovcica. I nije kolac u mom oku Sebina nego Sebija nego je kolac u zivotu svih normalnih gradjana ovoga grada osim onih koji se u svakom cosku ove kugle zovu dupeuvlakacima.
Cuj cinjenice iznjela.................
- hrasno38
#2817 Re: Sebija All about
ja bi prije rekao da ti sjedis u Mula Mustafe Bašeskije bb....KatarinaKosaca wrote:vrijedja, koprca se, batrga, spiminje famiju forumasima, djecu I bracne odnose...sto se mene tice samo dize Sebiju. A ja sam osoba E) Sjedim u Mehmeda Spahe I ne krijem to za razliku odd sendvicara uhljebljenika iz Alipasine, pardon, kod Privredne komore....vješalica wrote:Njene kolege su joj uputile taj epitet
I kome sam ja to spominjao djecu?
- KatarinaKosaca
#2818 Re: Sebija All about
Bar nisam na tvojim porezima, a ti na.mojim jesi....
- hrasno38
#2819 Re: Sebija All about
al kad bi se zajebavali!!!KatarinaKosaca wrote:Bar nisam na tvojim porezima, a ti na.mojim jesi....
- KatarinaKosaca
#2820 Re: Sebija All about
jesi jesi. Znamo u.kojem ministarstvu radis, sa cije grbace upravo pises I jos se ismijavas sirotinji sa prozora. Onoj istoj koja ti daje placu.....kao svaka esdepeovska....piiiiiii piiiiihrasno38 wrote:al kad bi se zajebavali!!!KatarinaKosaca wrote:Bar nisam na tvojim porezima, a ti na.mojim jesi....
- Dozer
#2821 Re: Sebija All about
Da, pogledao sam ja pressicu, i vidio da ona mase, ali ne i cime zaista mase. Pogotovo ne cuh da je i jednom spomenula krivicne prijave, kao i protiv koga tacno... Ti ako si to vidio i cuo, daj mi, molim te, vrijeme pressice gdje se to jasno i glasno cuje i vidi.m_l wrote: Pa, ti nisi ni pogledao press konferenciju?! Od 58:30 pressa imate objasnjenje. Zena mase s visestranicnim izvjestajem Ureda za reviziju institucija Federacije BiH i knjigom izvjestaja finansijske policije.
Eh sad, znam da postoje ovi forumski staljinisti koji bi radili restart sistema na ulici – brutalno, brzo i efikasno, i da nece vjerovati nikakvim izvjestajima zvanicnih institucija BiH. Al', sta je, tu je. Moze neko u demokratiju, ali komunizam iz njih, i to onaj staljinisticki, nikada. Il' sto neko na temi rece - to nije crvena boja zastave, nego boja krvi.
Gdjo Sebija, samo temeljito i pedantno, onako zenski, bez ostavljanja smeca po coskovima i ispod tepiha!
Btw. imitacija necijeg govora, bila to ekavica, ikavica... je ruzno i bespotrebno.
Lp
Mislim, sve je OK, mozemo se praviti i blesavi i naivni, ali sta je poenta, a pogotovo rezultat toga...
- hrasno38
#2822 Re: Sebija All about
hahahaha u al si me sad nasekirala nemas pojma koliko.......sta ces kad smo mocni i moze nam seKatarinaKosaca wrote:jesi jesi. Znamo u.kojem ministarstvu radis, sa cije grbace upravo pises I jos se ismijavas sirotinji sa prozora. Onoj istoj koja ti daje placu.....kao svaka esdepeovska....piiiiiii piiiiihrasno38 wrote:al kad bi se zajebavali!!!KatarinaKosaca wrote:Bar nisam na tvojim porezima, a ti na.mojim jesi....
- vješalica
#2823 Re: Sebija All about
Ne znam kome je upucrn post ali djecu bracne odnose forumasa i familiju nisam pomenula nigdje ako jesam ima acreenshot za demant hvalahrasno38 wrote:ja bi prije rekao da ti sjedis u Mula Mustafe Bašeskije bb....KatarinaKosaca wrote:vrijedja, koprca se, batrga, spiminje famiju forumasima, djecu I bracne odnose...sto se mene tice samo dize Sebiju. A ja sam osoba E) Sjedim u Mehmeda Spahe I ne krijem to za razliku odd sendvicara uhljebljenika iz Alipasine, pardon, kod Privredne komore....vješalica wrote:Njene kolege su joj uputile taj epitet
I kome sam ja to spominjao djecu?
- hrasno38
#2824 Re: Sebija All about
Ne nisi i nisam tebi postavio pitanje, nego Katarini, koja se satra da pronadje da sam ja direktno spominjao neciju djecu.vješalica wrote:Ne znam kome je upucrn post ali djecu bracne odnose forumasa i familiju nisam pomenula nigdje ako jesam ima acreenshot za demant hvala
- Dr. Kuca
#2825 Re: Sebija All about
Ujedinjena ljevica, ohrdane komunjare na aparatima, izjeba ih seka njihovim oruzijem