Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr Baltazar wrote:Pa gdje ih zajebavam. Poredimo jednog od najpolivalentnijih igrača na svijetu koji još nema 24.godine. Bolja igra glavom, koliko je dobar u odbrani toliko je i u napadu (dok je Marcelo ipak dosta lošiji u odbrani). Recite još i da je Benzema bolji od Lewandowskog, a hoćete da ga kupite. Alabu ste htjeli dok niste vidjeli da nije produžio ugovor. Pa kad imate najbolje, što gledate druge ? Marcelo jeste odličan, ali je kiks igrač što se za Alabu ne može reći. I da, Navas je bolji od Neuera
Može li ijedan igrač pokriti Bavarske pulene? Blago tebi kad imaš svoj izmišljeni svijet i ne daš nikome unutra.
Dr Baltazar wrote:Pa gdje ih zajebavam. Poredimo jednog od najpolivalentnijih igrača na svijetu koji još nema 24.godine. Bolja igra glavom, koliko je dobar u odbrani toliko je i u napadu (dok je Marcelo ipak dosta lošiji u odbrani). Recite još i da je Benzema bolji od Lewandowskog, a hoćete da ga kupite. Alabu ste htjeli dok niste vidjeli da nije produžio ugovor. Pa kad imate najbolje, što gledate druge ? Marcelo jeste odličan, ali je kiks igrač što se za Alabu ne može reći. I da, Navas je bolji od Neuera
Može li ijedan igrač pokriti Bavarske pulene? Blago tebi kad imaš svoj izmišljeni svijet i ne daš nikome unutra.
Ma gdje ce ko sa spancima Ps..Atl Madrid ima strasne navijace u Spaniji najbolje i medju boljim u Evropi..Atmosfera prava fudbalska za razliku od ova ostala 3 tima u polufinalu..Hala Real Madrid
I bas Alaba kiksa kod gola
Cuj ovoga Alaba decko treba mjenjati dilera pod hitno
AtM je iznenadio veceras. Mislio sam da ce biti totalna defanziva, medjutim, oni dosta toga rade i naprijed.
Bayern prilicno iznenadjen. Djeluju ko nokautirani.
Atletiko zasluzeno vodi. Stravican pristisak u sredini, borba na noz za svaku loptu, krunisano golom koji ide na dusu Bajernovoj odbrani. Poslije prvog driblinga trebalo ga je rusiti, no dobro, sta je tu je.
Fascinira me kako se Atletiko dobro brani, atmosfera na stadionu je sjajna.
Takodjer nema puno prljavstine zasad. Sudija dozvoljava malo grublju igru, a sad ne znam je li sto sam navijacki neobjektivan ili fakat ipak malo vise svira Atletiku.
Bernat definitivno mora van, Mueler i kasnije Riberi unutra.
P.S. Tomahavk- rekoh ti da je ocekivana ofanziva Atletika.