Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
MedenoSrce

#2801 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MedenoSrce »

ja bas volim pozirati i znam sva se ono izvitoperim
izvoditi bijesne gliste u setnju :D
omar little

#2802 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by omar little »

sabina cudic hejta ovaj selfi razgovor.
MedenoSrce

#2803 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MedenoSrce »

omar little wrote:sabina cudic hejta ovaj selfi razgovor.
:kiss: iako bih radje vako :gnjavim: al da mi se ne prepadnes :D
KPNCTNJAH

#2804 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KPNCTNJAH »

sheilak wrote: kad je rijec o serijama, ne kontam popularnost vrlo nezanimljive serije How I met your... :roll:
Nista debilnije nisam vidio odavno.. ne samo na TV-u :mrgreen:
Saian

#2805 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Saian »

KPNCTNJAH wrote:
sheilak wrote: kad je rijec o serijama, ne kontam popularnost vrlo nezanimljive serije How I met your... :roll:
bolji je Alf :D
Saian

#2806 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Saian »

cccccc :D
KPNCTNJAH

#2807 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KPNCTNJAH »

Saian wrote:
KPNCTNJAH wrote:
:lol: ja ba.. al' cuj Alf, od toliko serija kralj je to jucer izvukao.. znam da sam vidjao slicice k'o dijete, mislim da nisam pratio seriju :oops:
Bolji Garfild :mrgreen:
omar little

#2808 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by omar little »

MedenoSrce wrote:
:kiss: iako bih radje vako :gnjavim: al da mi se ne prepadnes :D
samo ti :D
dezurni_ucenik

#2809 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

Ne kontam one koji uvijek kazu : De skini mi taj i taj film sa torenta.Bez obzira sto si mu prije toga objasnio kako rade torenti.Pa zar je tolika filozofija nauciti kako skidat sa piratebay i kickass-a.
Saian

#2810 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Saian »

KPNCTNJAH wrote: :lol: ja ba.. al' cuj Alf, od toliko serija kralj je to jucer izvukao.. znam da sam vidjao slicice k'o dijete, mislim da nisam pratio seriju :oops:
ma gledao sam Alf-a i bio mi je konZa, imao sam 8, 9 godina, mislim da se tu nema sta vise reci, gledao sam i prijatelje, imao sam 12, to je to, Seinfeld-a sam gledao takodjer sa 12, pa sa 16, pa sa 20, pa sa 25, pa sa ...

Image

stoga, serenity now! :D
uglavnomja

#2811 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

KPNCTNJAH wrote:
Saian wrote:
KPNCTNJAH wrote: Nista debilnije nisam vidio odavno.. ne samo na TV-u :mrgreen:
:lol: ja ba.. al' cuj Alf, od toliko serija kralj je to jucer izvukao.. znam da sam vidjao slicice k'o dijete, mislim da nisam pratio seriju :oops:

ne barcite alfa, to je karakter i po, nesto kao raymond :D

ima pogledati na jednom webu, ne smijem staviti link :oops:

kad smo vec kod serija, jedna od najboljih mi je dva metra pod zemljom ili 6 feets under :thumbup: :thumbup:
Jack Be Nimble

#2812 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

dezurni_ucenik wrote:Ne kontam one koji uvijek kazu : De skini mi taj i taj film sa torenta.Bez obzira sto si mu prije toga objasnio kako rade torenti.Pa zar je tolika filozofija nauciti kako skidat sa piratebay i kickass-a.
Zasto da ja najebem od telekom kuce i vlasti kada mozes ti :D
dezurni_ucenik

#2813 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

Jack Be Nimble wrote:
dezurni_ucenik wrote:Ne kontam one koji uvijek kazu : De skini mi taj i taj film sa torenta.Bez obzira sto si mu prije toga objasnio kako rade torenti.Pa zar je tolika filozofija nauciti kako skidat sa piratebay i kickass-a.

Nije takvo vrijeme jos kod nas stiglo.I nece zadugo.Zato uzivaj u free downloadingu svega sto dusa pozeli. :-)
Saian

#2814 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Saian »

Jack Be Nimble wrote:
mislim da je ucenik u BeiHA, dochim tu dze je home of the brave i land of the free :D , najebavanje je puno izvjesnije
dezurni_ucenik

#2815 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

Saian wrote:
Jack Be Nimble wrote:
mislim da je ucenik u BeiHA, dochim tu dze je home of the brave i land of the free :D , najebavanje je puno izvjesnije

Kako vi u dijaspori deverate sa torentima ? Smije li se barem album jedan da se skine ?
Raigor Stonehoof

#2816 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

Saian wrote:
KPNCTNJAH wrote: :lol: ja ba.. al' cuj Alf, od toliko serija kralj je to jucer izvukao.. znam da sam vidjao slicice k'o dijete, mislim da nisam pratio seriju :oops:
ma gledao sam Alf-a i bio mi je konZa, imao sam 8, 9 godina, mislim da se tu nema sta vise reci, gledao sam i prijatelje, imao sam 12, to je to, Seinfeld-a sam gledao takodjer sa 12, pa sa 16, pa sa 20, pa sa 25, pa sa ...
stoga, serenity now! :D
bas tako :D prije mozda dvije godine downloadam alfa, haj reko da probam, ma nema sanse :-) djeciji humor.

ali Art Vandelay, importer-exporter... 8-) :lol:
omar little

#2817 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by omar little »

odakle vam alf pade na pamet uopce? zasto se spominje u toliko postova i zasto je ta network sudopera izvucena iz osamdesetih gdje treba i da pociva??
MedenoSrce

#2818 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MedenoSrce »

omar little wrote:odakle vam alf pade na pamet uopce? zasto se spominje u toliko postova i zasto je ta network sudopera izvucena iz osamdesetih gdje treba i da pociva??
ma kaze njanjo kak mu je bb i wire bezveze kada ih uporedi sa alfom :D
ćiribiribela

#2819 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Nikad necu skontati ovo obracanje mrtvima preko fb-a. :-)
Jack Be Nimble

#2820 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

dezurni_ucenik wrote:
Kako vi u dijaspori deverate sa torentima ? Smije li se barem album jedan da se skine ?
Ma smijes skidati sve dok ti tele kuca ne posalje racun za par hiljadarki veci nego obicno. Kao sto se meni desilo. I ja sta je ovo a oni fino isprintase raport moje ip adresa i tacno u sekundu kada sam skidao koju sezonu Homelanda, Game of Thrones, Mad Men i sve drugo sto sam skidao u zadnjih 4-5 god. Ali kada sam bio pozvan na razgovor onda mi je svaki prijatelj rekao 'ma joj tako su i mene samo se pravi glup'. Jer tehnicki tele kuca nije serif interneta tako da oni ne mogu da naplacuju nista, mogu da to predaju vlastima, ali opet vlasti bi brinule o tome samo ako bi Showtime htjeo da sudi one koji su skinuli Homeland npr.

Tako kada sam sjeo sa njima ja rekao nemam pojma to neki haker upao u moj kompjuter i koristio moju adresu da bi ilegalno gledao serije. Ciko ja samo skidam Bolji Zivot i to je to. Tita mi! Jer oni nemaju dokaza da sam ja licno klikao po tim torentima. Na kraju svega to je vise da te preplase i samo te zamole nemoj vise a nije ni njima u interesu da te ganjaju sa advokatima. A ako oni hoce mogu poslati te podatke Showtime pa neka oni razmisljaju kako ce sa mnom postupiti.

A sa druge strane nesto sto sam otrkio u njihovom raportu ufate te samo kada cucis na torentima satima i skidas sezonu po sezonu. Mene su ufatili one sedmice kada sam bio bolestan ili imao tri cetiri neradna dana pa iskoristio vrijeme da pogledam par serija. Oni sa druge strane vide samo da neka IP adresa trosi gigabajte na nesto sto moze biti Netflix, gledanje sporta na TV preko interneta ili torenti. Ako su torenti onda naprave evindenciju o tome. Trebam skidati epizodu po epizodu svakih pet dana :skoljka:
Njanjavi

#2821 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

MedenoSrce wrote:
omar little wrote:odakle vam alf pade na pamet uopce? zasto se spominje u toliko postova i zasto je ta network sudopera izvucena iz osamdesetih gdje treba i da pociva??
Ja to nisam rekao, to je drugi forumas spomenuo, ne budi smjesna, cuj alf :lol: :lol:
uglavnomja

#2822 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

Njanjavi wrote:
MedenoSrce wrote:
Ja to nisam rekao, to je drugi forumas spomenuo, ne budi smjesna, cuj alf :lol: :lol:

realno, sta je kvalitetnije, alf ili seinfild :D

u tom kontekstu je alf izvadjen iz naftalina
All Apologies

#2823 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by All Apologies »

ćiribiribela wrote:Nikad necu skontati ovo obracanje mrtvima preko fb-a. :-)
+1
Ne kontam ni obracanje muzu, zeni, djetetu ili bilo kojem drugom clanu s kojim se zivi u istoj kuci
madtv

#2824 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by madtv »

All Apologies wrote:
ćiribiribela wrote:Nikad necu skontati ovo obracanje mrtvima preko fb-a. :-)
+1
Ne kontam ni obracanje muzu, zeni, djetetu ili bilo kojem drugom clanu s kojim se zivi u istoj kuci
a to je da 'crknu dusmani' i da svi vide koliko se 'vole' :D :D

cista glupost
Leia_Organa

#2825 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Leia_Organa »

Veličanje ljudske gluposti i idiotluka kroz reality show program. :roll:
Post Reply