izvoditi bijesne gliste u setnju
Popularne stvari koje ne kontam
- MedenoSrce
#2801 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja bas volim pozirati i znam sva se ono izvitoperim
-
omar little
#2802 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sabina cudic hejta ovaj selfi razgovor.
- MedenoSrce
#2803 Re: Popularne stvari koje ne kontam
omar little wrote:sabina cudic hejta ovaj selfi razgovor.
- KPNCTNJAH
#2804 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nista debilnije nisam vidio odavno.. ne samo na TV-usheilak wrote: kad je rijec o serijama, ne kontam popularnost vrlo nezanimljive serije How I met your...![]()
- Saian
#2805 Re: Popularne stvari koje ne kontam
bolji je AlfKPNCTNJAH wrote:Nista debilnije nisam vidio odavno.. ne samo na TV-usheilak wrote: kad je rijec o serijama, ne kontam popularnost vrlo nezanimljive serije How I met your...![]()
- Saian
#2806 Re: Popularne stvari koje ne kontam
omar little wrote:sabina cudic hejta ovaj selfi razgovor.
cccccc
- KPNCTNJAH
#2807 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Saian wrote:bolji je AlfKPNCTNJAH wrote:Nista debilnije nisam vidio odavno.. ne samo na TV-usheilak wrote: kad je rijec o serijama, ne kontam popularnost vrlo nezanimljive serije How I met your...![]()
Bolji Garfild
-
omar little
#2808 Re: Popularne stvari koje ne kontam
samo tiMedenoSrce wrote:omar little wrote:sabina cudic hejta ovaj selfi razgovor.iako bih radje vako
al da mi se ne prepadnes
-
dezurni_ucenik
#2809 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam one koji uvijek kazu : De skini mi taj i taj film sa torenta.Bez obzira sto si mu prije toga objasnio kako rade torenti.Pa zar je tolika filozofija nauciti kako skidat sa piratebay i kickass-a.
- Saian
#2810 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ma gledao sam Alf-a i bio mi je konZa, imao sam 8, 9 godina, mislim da se tu nema sta vise reci, gledao sam i prijatelje, imao sam 12, to je to, Seinfeld-a sam gledao takodjer sa 12, pa sa 16, pa sa 20, pa sa 25, pa sa ...KPNCTNJAH wrote:ja ba.. al' cuj Alf, od toliko serija kralj je to jucer izvukao.. znam da sam vidjao slicice k'o dijete, mislim da nisam pratio seriju
![]()
Bolji Garfild

stoga, serenity now!
- uglavnomja
#2811 Re: Popularne stvari koje ne kontam
KPNCTNJAH wrote:Saian wrote:bolji je AlfKPNCTNJAH wrote: Nista debilnije nisam vidio odavno.. ne samo na TV-uja ba.. al' cuj Alf, od toliko serija kralj je to jucer izvukao.. znam da sam vidjao slicice k'o dijete, mislim da nisam pratio seriju
![]()
Bolji Garfild
ne barcite alfa, to je karakter i po, nesto kao raymond
ima pogledati na jednom webu, ne smijem staviti link
kad smo vec kod serija, jedna od najboljih mi je dva metra pod zemljom ili 6 feets under
- Jack Be Nimble
#2812 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zasto da ja najebem od telekom kuce i vlasti kada mozes tidezurni_ucenik wrote:Ne kontam one koji uvijek kazu : De skini mi taj i taj film sa torenta.Bez obzira sto si mu prije toga objasnio kako rade torenti.Pa zar je tolika filozofija nauciti kako skidat sa piratebay i kickass-a.
-
dezurni_ucenik
#2813 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jack Be Nimble wrote:Zasto da ja najebem od telekom kuce i vlasti kada mozes tidezurni_ucenik wrote:Ne kontam one koji uvijek kazu : De skini mi taj i taj film sa torenta.Bez obzira sto si mu prije toga objasnio kako rade torenti.Pa zar je tolika filozofija nauciti kako skidat sa piratebay i kickass-a.
Nije takvo vrijeme jos kod nas stiglo.I nece zadugo.Zato uzivaj u free downloadingu svega sto dusa pozeli.
- Saian
#2814 Re: Popularne stvari koje ne kontam
mislim da je ucenik u BeiHA, dochim tu dze je home of the brave i land of the freeJack Be Nimble wrote:Zasto da ja najebem od telekom kuce i vlasti kada mozes tidezurni_ucenik wrote:Ne kontam one koji uvijek kazu : De skini mi taj i taj film sa torenta.Bez obzira sto si mu prije toga objasnio kako rade torenti.Pa zar je tolika filozofija nauciti kako skidat sa piratebay i kickass-a.
-
dezurni_ucenik
#2815 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Saian wrote:mislim da je ucenik u BeiHA, dochim tu dze je home of the brave i land of the freeJack Be Nimble wrote:Zasto da ja najebem od telekom kuce i vlasti kada mozes tidezurni_ucenik wrote:Ne kontam one koji uvijek kazu : De skini mi taj i taj film sa torenta.Bez obzira sto si mu prije toga objasnio kako rade torenti.Pa zar je tolika filozofija nauciti kako skidat sa piratebay i kickass-a., najebavanje je puno izvjesnije
Kako vi u dijaspori deverate sa torentima ? Smije li se barem album jedan da se skine ?
- Raigor Stonehoof
#2816 Re: Popularne stvari koje ne kontam
bas takoSaian wrote:ma gledao sam Alf-a i bio mi je konZa, imao sam 8, 9 godina, mislim da se tu nema sta vise reci, gledao sam i prijatelje, imao sam 12, to je to, Seinfeld-a sam gledao takodjer sa 12, pa sa 16, pa sa 20, pa sa 25, pa sa ...KPNCTNJAH wrote:ja ba.. al' cuj Alf, od toliko serija kralj je to jucer izvukao.. znam da sam vidjao slicice k'o dijete, mislim da nisam pratio seriju
![]()
Bolji Garfild
stoga, serenity now!
ali Art Vandelay, importer-exporter...
-
omar little
#2817 Re: Popularne stvari koje ne kontam
odakle vam alf pade na pamet uopce? zasto se spominje u toliko postova i zasto je ta network sudopera izvucena iz osamdesetih gdje treba i da pociva??
- MedenoSrce
#2818 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ma kaze njanjo kak mu je bb i wire bezveze kada ih uporedi sa alfomomar little wrote:odakle vam alf pade na pamet uopce? zasto se spominje u toliko postova i zasto je ta network sudopera izvucena iz osamdesetih gdje treba i da pociva??
- ćiribiribela
#2819 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nikad necu skontati ovo obracanje mrtvima preko fb-a. 
- Jack Be Nimble
#2820 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma smijes skidati sve dok ti tele kuca ne posalje racun za par hiljadarki veci nego obicno. Kao sto se meni desilo. I ja sta je ovo a oni fino isprintase raport moje ip adresa i tacno u sekundu kada sam skidao koju sezonu Homelanda, Game of Thrones, Mad Men i sve drugo sto sam skidao u zadnjih 4-5 god. Ali kada sam bio pozvan na razgovor onda mi je svaki prijatelj rekao 'ma joj tako su i mene samo se pravi glup'. Jer tehnicki tele kuca nije serif interneta tako da oni ne mogu da naplacuju nista, mogu da to predaju vlastima, ali opet vlasti bi brinule o tome samo ako bi Showtime htjeo da sudi one koji su skinuli Homeland npr.dezurni_ucenik wrote:
Kako vi u dijaspori deverate sa torentima ? Smije li se barem album jedan da se skine ?
Tako kada sam sjeo sa njima ja rekao nemam pojma to neki haker upao u moj kompjuter i koristio moju adresu da bi ilegalno gledao serije. Ciko ja samo skidam Bolji Zivot i to je to. Tita mi! Jer oni nemaju dokaza da sam ja licno klikao po tim torentima. Na kraju svega to je vise da te preplase i samo te zamole nemoj vise a nije ni njima u interesu da te ganjaju sa advokatima. A ako oni hoce mogu poslati te podatke Showtime pa neka oni razmisljaju kako ce sa mnom postupiti.
A sa druge strane nesto sto sam otrkio u njihovom raportu ufate te samo kada cucis na torentima satima i skidas sezonu po sezonu. Mene su ufatili one sedmice kada sam bio bolestan ili imao tri cetiri neradna dana pa iskoristio vrijeme da pogledam par serija. Oni sa druge strane vide samo da neka IP adresa trosi gigabajte na nesto sto moze biti Netflix, gledanje sporta na TV preko interneta ili torenti. Ako su torenti onda naprave evindenciju o tome. Trebam skidati epizodu po epizodu svakih pet dana
- Njanjavi
#2821 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja to nisam rekao, to je drugi forumas spomenuo, ne budi smjesna, cuj alfMedenoSrce wrote:ma kaze njanjo kak mu je bb i wire bezveze kada ih uporedi sa alfomomar little wrote:odakle vam alf pade na pamet uopce? zasto se spominje u toliko postova i zasto je ta network sudopera izvucena iz osamdesetih gdje treba i da pociva??
- uglavnomja
#2822 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Njanjavi wrote:Ja to nisam rekao, to je drugi forumas spomenuo, ne budi smjesna, cuj alfMedenoSrce wrote:ma kaze njanjo kak mu je bb i wire bezveze kada ih uporedi sa alfomomar little wrote:odakle vam alf pade na pamet uopce? zasto se spominje u toliko postova i zasto je ta network sudopera izvucena iz osamdesetih gdje treba i da pociva??![]()
realno, sta je kvalitetnije, alf ili seinfild
u tom kontekstu je alf izvadjen iz naftalina
- All Apologies
#2823 Re: Popularne stvari koje ne kontam
+1ćiribiribela wrote:Nikad necu skontati ovo obracanje mrtvima preko fb-a.
Ne kontam ni obracanje muzu, zeni, djetetu ili bilo kojem drugom clanu s kojim se zivi u istoj kuci
- madtv
#2824 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a to je da 'crknu dusmani' i da svi vide koliko se 'vole'All Apologies wrote:+1ćiribiribela wrote:Nikad necu skontati ovo obracanje mrtvima preko fb-a.
Ne kontam ni obracanje muzu, zeni, djetetu ili bilo kojem drugom clanu s kojim se zivi u istoj kuci
cista glupost
- Leia_Organa
#2825 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Veličanje ljudske gluposti i idiotluka kroz reality show program.