Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
putokaz1
#2801 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Luksemburg je igrao sve kvalifikacije dosad ali nikad nije prošao
Ako Holandija izbori Baraž, prolazi naravno štelom kao Francuska i Portugal 100 puta dosada
Iako Baraž je stran za Holandiju,nije to za njih
Meni je trenutno TOP Italija 1-0,0-1,2-1,Chellini+autogolovi protivnika,poneki penal...
Njemačka ostala bez Klosea i Lahma ali dobila Reusa i Schmelzera,Španija ostala bez Ville dobila Moratu..standardno dobri
Englezi ko što reče kolega ranije kvalifikacije prelete ali na prvenstvu panu
Kvalitet Francuske neznamo al je visok s Pogbom,Benzemom i kompanijom
Najbolju generaciju u historiji ima Belgija
Svaka čast S Ircima zaslužuju prolaz te Island,volim Češku ugraju uvjek prelijep fudbal,Austrija izvlače ih penali Alabe ili slobodnjaci
Grčka je tu gdje i pripada
Šteta za Srbiju
Pitanja Hrvatska ili Norveška?Hrvati više zaslužuju br2.,Albanija zaslužuje baraž ali susjedi će ih zeznut,Kosovo(misli se na Švicarsku) uvjek dobije laganu grupu prođe glat a kvalitet im nije baš nešto
Ako Holandija izbori Baraž, prolazi naravno štelom kao Francuska i Portugal 100 puta dosada
Iako Baraž je stran za Holandiju,nije to za njih
Meni je trenutno TOP Italija 1-0,0-1,2-1,Chellini+autogolovi protivnika,poneki penal...
Njemačka ostala bez Klosea i Lahma ali dobila Reusa i Schmelzera,Španija ostala bez Ville dobila Moratu..standardno dobri
Englezi ko što reče kolega ranije kvalifikacije prelete ali na prvenstvu panu
Kvalitet Francuske neznamo al je visok s Pogbom,Benzemom i kompanijom
Najbolju generaciju u historiji ima Belgija
Svaka čast S Ircima zaslužuju prolaz te Island,volim Češku ugraju uvjek prelijep fudbal,Austrija izvlače ih penali Alabe ili slobodnjaci
Grčka je tu gdje i pripada
Šteta za Srbiju
Pitanja Hrvatska ili Norveška?Hrvati više zaslužuju br2.,Albanija zaslužuje baraž ali susjedi će ih zeznut,Kosovo(misli se na Švicarsku) uvjek dobije laganu grupu prođe glat a kvalitet im nije baš nešto
- cyprus
#2802 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Kakav su ovo Hrvati izabrali stručni štab? 
-
Crvena Tifoza
#2803 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
cyprus wrote:Kakav su ovo Hrvati izabrali stručni štab?
I ja sam provjeravao na par stranica, reko da nije neko od novinara pogrešno prenio vijest.
- luckylaka
#2804 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Hdz strucni stab.Idu nasim stopama prema dole.cyprus wrote:Kakav su ovo Hrvati izabrali stručni štab?
- Bosanski_kralj
#2805 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Njihov savez je gori od našeg prošlog saveza. Ovi naši su se bar trudili sa izborom selektora udovoljiti narodnoj masi, a ovi u Hrvatskoj otvoreno prkose svima. 
- aveos
#2806 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Tipicno balkanski po igracima su vrhunska reprezentacija al ce sve to il su vec u.srali..
-
Korisničkoime
#2807 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Imaju dva vrhunska igrača Raketića i Modrića + dobrog golmna i dobrog napadača (kada ga hoće) ostalo je prosjek ili ispod. Perišić je sezona dobar pa loš pa dobar pa loš ali meni njihov najdraži igrač. Kovačić je zasigurno veliki talenat ali se treba još dokazati kao i naučiti odoliti pritisku. Tako da baš eksta repku i nemaju po meni imali su i bolje, odbrana im je propuh teški.aveos wrote:Tipicno balkanski po igracima su vrhunska reprezentacija al ce sve to il su vec u.srali..
- luckylaka
#2808 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ima srbija po imenima daleko jacu i od nas i od hrvata al nesto ih jebe vec duze vrijeme.Korisničkoime wrote:Imaju dva vrhunska igrača Raketića i Modrića + dobrog golmna i dobrog napadača (kada ga hoće) ostalo je prosjek ili ispod. Perišić je sezona dobar pa loš pa dobar pa loš ali meni njihov najdraži igrač. Kovačić je zasigurno veliki talenat ali se treba još dokazati kao i naučiti odoliti pritisku. Tako da baš eksta repku i nemaju po meni imali su i bolje, odbrana im je propuh teški.aveos wrote:Tipicno balkanski po igracima su vrhunska reprezentacija al ce sve to il su vec u.srali..
- cyprus
#2809 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
De ne zajebaji, da je nama imati ovakav ''prosjek''... Ova ekipa je na papiru je jača i od one iz 1998. godine... Međutim, papir je jedno, teren je nešto drugo... Kao što je već rečeno - zahvatio i njih balkanski sindrom...Korisničkoime wrote:Imaju dva vrhunska igrača Raketića i Modrića + dobrog golmna i dobrog napadača (kada ga hoće) ostalo je prosjek ili ispod. Perišić je sezona dobar pa loš pa dobar pa loš ali meni njihov najdraži igrač. Kovačić je zasigurno veliki talenat ali se treba još dokazati kao i naučiti odoliti pritisku. Tako da baš eksta repku i nemaju po meni imali su i bolje, odbrana im je propuh teški.aveos wrote:Tipicno balkanski po igracima su vrhunska reprezentacija al ce sve to il su vec u.srali..
- Point.
#2810 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Zar je Hrvatska na Balkanu?cyprus wrote:De ne zajebaji, da je nama imati ovakav ''prosjek''... Ova ekipa je na papiru je jača i od one iz 1998. godine... Međutim, papir je jedno, teren je nešto drugo... Kao što je već rečeno - zahvatio i njihbalkanski sindrom..Korisničkoime wrote:Imaju dva vrhunska igrača Raketića i Modrića + dobrog golmna i dobrog napadača (kada ga hoće) ostalo je prosjek ili ispod. Perišić je sezona dobar pa loš pa dobar pa loš ali meni njihov najdraži igrač. Kovačić je zasigurno veliki talenat ali se treba još dokazati kao i naučiti odoliti pritisku. Tako da baš eksta repku i nemaju po meni imali su i bolje, odbrana im je propuh teški.aveos wrote:Tipicno balkanski po igracima su vrhunska reprezentacija al ce sve to il su vec u.srali..
- sinuhe
#2811 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Hrvati imaju dobre igrace i zasluzuju boljeg selektora za razliku od ovog "nikad cuo" lika.
Ali Ante Mise iz strucnog staba je dobar momak jos dok je igrao za Borac.
Ali Ante Mise iz strucnog staba je dobar momak jos dok je igrao za Borac.
- nKrkan
#2812 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ne mogu oni bez Bilića meda .
- fortaleza
#2813 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ćiro u svoje vrijeme te Bilić su najbolji izbornici što ih je Hrvatska imala, oba su provela oko 6 godina što niti jedan drugi trener nije uspio, ostali su tu bili svega dvije godine ili manje.
S prvim treće mjesto, a pod drugim smo igrali najbolji nogomet ikad, izbacili Engleze, prvi u kvalama, nesretno ispali za polufinale eura.
Imali su neuspjeha, ali su definitivno bili najbolje što smo imali, a i igrački kadar je bio na vrhuncu kod obojice.
S prvim treće mjesto, a pod drugim smo igrali najbolji nogomet ikad, izbacili Engleze, prvi u kvalama, nesretno ispali za polufinale eura.
Imali su neuspjeha, ali su definitivno bili najbolje što smo imali, a i igrački kadar je bio na vrhuncu kod obojice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2814 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
U karijeri je dosad vodio Dubravu, Inter Zaprešić, Osijek, Zadarkomerc, Slaven Belupo, Kamen Ingrad, Croatiju Sesvete, Lokomotivu, Dinamo Zagreb, Radnik Sesvete i Maribor, a bio je i pomoćni trener reprezentacije Libije s kojom je osvojio bronzu na Mediteranskim igrama u Alemiri 2005. godine.
Impresivan CV, nema sta
- animals
#2815 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Probelm Hrvatske reprezentacije je igra..
jednostavno je nema..protiv Italije su jedino dobro odigrali..
a ovaj izbornik, ne znam..jel moglo gore..pa Mamic ga je sutao kako je htjeo..
a sad ga uveo u reprezentaciju..pa nece vise niko ni navijati za nju..
jednostavno je nema..protiv Italije su jedino dobro odigrali..
a ovaj izbornik, ne znam..jel moglo gore..pa Mamic ga je sutao kako je htjeo..
a sad ga uveo u reprezentaciju..pa nece vise niko ni navijati za nju..
- Logovan
#2816 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Joj šta je ovo.Tomahawk11 wrote:U karijeri je dosad vodio Dubravu, Inter Zaprešić, Osijek, Zadarkomerc, Slaven Belupo, Kamen Ingrad, Croatiju Sesvete, Lokomotivu, Dinamo Zagreb, Radnik Sesvete i Maribor, a bio je i pomoćni trener reprezentacije Libije s kojom je osvojio bronzu na Mediteranskim igrama u Alemiri 2005. godine.![]()
![]()
![]()
Impresivan CV, nema sta![]()
![]()
-
Korisničkoime
#2817 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Dragi lucky mani se zestokih pica ide Bajram daleko jacu po cemu, talenata imaju to su uvijek imali ali od talenta do kvalitetnog igraca vecina ih se izgubi, Ivanovic se ove sezone pogubio navijaci Chel.ga lincuju, Koralov tu i tamo pored toga gaze svi 30-te osima Nastasica. Imaju vrhunskog igraca na sredini terena ostalo je sve ni na nebu ni na zemlji.luckylaka wrote:Ima srbija po imenima daleko jacu i od nas i od hrvata al nesto ih jebe vec duze vrijeme.Korisničkoime wrote:Imaju dva vrhunska igrača Raketića i Modrića + dobrog golmna i dobrog napadača (kada ga hoće) ostalo je prosjek ili ispod. Perišić je sezona dobar pa loš pa dobar pa loš ali meni njihov najdraži igrač. Kovačić je zasigurno veliki talenat ali se treba još dokazati kao i naučiti odoliti pritisku. Tako da baš eksta repku i nemaju po meni imali su i bolje, odbrana im je propuh teški.aveos wrote:Tipicno balkanski po igracima su vrhunska reprezentacija al ce sve to il su vec u.srali..
- van Basten
#2818 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
odvadi malo... poređenja 1 na 1 mislim da bi bilo cca 7:4 ili čak 8:3 (iko nisam siguran koja3...) za francuze '98... ona ekipa nije imala slabog mjesta, ovdje osim veze puše na sve stranecyprus wrote:De ne zajebaji, da je nama imati ovakav ''prosjek''... Ova ekipa je na papiru je jača i od one iz 1998. godine... Međutim, papir je jedno, teren je nešto drugo... Kao što je već rečeno - zahvatio i njih balkanski sindrom...Korisničkoime wrote:Imaju dva vrhunska igrača Raketića i Modrića + dobrog golmna i dobrog napadača (kada ga hoće) ostalo je prosjek ili ispod. Perišić je sezona dobar pa loš pa dobar pa loš ali meni njihov najdraži igrač. Kovačić je zasigurno veliki talenat ali se treba još dokazati kao i naučiti odoliti pritisku. Tako da baš eksta repku i nemaju po meni imali su i bolje, odbrana im je propuh teški.aveos wrote:Tipicno balkanski po igracima su vrhunska reprezentacija al ce sve to il su vec u.srali..
-
Korisničkoime
#2819 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Nas nisam ni spomenuo medutim po meni za vrhunsku repku trebaju vise od dva vrhunska igraca a HR trenutno vise od dva nema. Sad ga ti zajebajes nije jaca ni blizu. Sve je to zasjeni igranje dva igraca u vrhunskim klubovima te prelaz i treceg onda se malo pocne gledati i na Pivarica i Vrsajka ili Copa kao bolje nego sto jesu. Po meni je onaj mali Coric strasno zanimljiv igrac.cyprus wrote:De ne zajebaji, da je nama imati ovakav ''prosjek''... Ova ekipa je na papiru je jača i od one iz 1998. godine... Međutim, papir je jedno, teren je nešto drugo... Kao što je već rečeno - zahvatio i njih balkanski sindrom...Korisničkoime wrote:Imaju dva vrhunska igrača Raketića i Modrića + dobrog golmna i dobrog napadača (kada ga hoće) ostalo je prosjek ili ispod. Perišić je sezona dobar pa loš pa dobar pa loš ali meni njihov najdraži igrač. Kovačić je zasigurno veliki talenat ali se treba još dokazati kao i naučiti odoliti pritisku. Tako da baš eksta repku i nemaju po meni imali su i bolje, odbrana im je propuh teški.aveos wrote:Tipicno balkanski po igracima su vrhunska reprezentacija al ce sve to il su vec u.srali..
-
Korisničkoime
#2820 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Pod Bilicem HR repka je po meni igrala fantasticno, imali su igru vidilo se da svako zna sta radi i sta se hoce od njega vidila se razlika npr spram Barica. Od tada mi se Bilic svida kao trener i zelja mi je sa nekad sjedne i na klupu BH repke mada je to nerealno.fortaleza wrote:Ćiro u svoje vrijeme te Bilić su najbolji izbornici što ih je Hrvatska imala, oba su provela oko 6 godina što niti jedan drugi trener nije uspio, ostali su tu bili svega dvije godine ili manje.
- fortaleza
#2821 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ne vidim da je nerealno da Bilić sjedne na klupu BiH niti u jednom aspektu osim u onom financijskom, trenutno je preskup za reprezentaciju kao što je BiH, a i pitanje je koliko bi i sam htio trenirati jednu ekipu s puno vanjskih utjecaja na selekciju igrača, prijateljskih utakmica te općenito svih ostalih faktora koji utječu na nega, što se toga tiče dovoljna mu je bila i hr.
Nedavno je izjavio da će u svakom slučaju navijati za Hrvatsku bez obzira na sve što se događa što dovoljno govori šta on misli o svemu tome.
Posebno nakon što je osjetio slobodu kao menadžer engleskog tipa gdje je sam birao igrače, kupovao (napravio odličan posao za male pare) te općenito ima velike ovlasti u West Ham-u kao pravi menadžer. U svakom slučaju taj klub će mu biti ili standard ili odskočna daska za nešto više, vidjet ćemo.
Nedavno je izjavio da će u svakom slučaju navijati za Hrvatsku bez obzira na sve što se događa što dovoljno govori šta on misli o svemu tome.
Posebno nakon što je osjetio slobodu kao menadžer engleskog tipa gdje je sam birao igrače, kupovao (napravio odličan posao za male pare) te općenito ima velike ovlasti u West Ham-u kao pravi menadžer. U svakom slučaju taj klub će mu biti ili standard ili odskočna daska za nešto više, vidjet ćemo.
- cyprus
#2822 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Teško je formacijski uporediti Ćirinih 3-5-2 sa sadašnjim timom, ali evo otprilike...van Basten wrote:odvadi malo... poređenja 1 na 1 mislim da bi bilo cca 7:4 ili čak 8:3 (iko nisam siguran koja3...) za francuze '98... ona ekipa nije imala slabog mjesta, ovdje osim veze puše na sve stranecyprus wrote:De ne zajebaji, da je nama imati ovakav ''prosjek''... Ova ekipa je na papiru je jača i od one iz 1998. godine... Međutim, papir je jedno, teren je nešto drugo... Kao što je već rečeno - zahvatio i njih balkanski sindrom...
Ladić (Croatia) - Subašić (Monaco)
Štimac (Derby) - Lovren (Liverpool)
Šimić (Croatia) - Srna (Shakhtar)
Bilić (Everton) - Ćorluka (Lokomotiv)
Stanić (Parma) - Perišić (Inter)
Jarni (Betis) - Vrsaljko (Sassuolo)
Soldo (Stuttgart) - Modrić (Real Madrid)
Asanović (Napoli) - Kovačić (Real Madrid)
Boban (Milan) - Rakitić (Barcelona)
Vlaović (Valencia) - Pjaca (Dinamo)
Šuker (Real Madrid) - Mandžukić (Juventus)
Ne znam, ali po meni se ovdje može izvuć bar 6-5 za sadašnji tim... Naravno, ovdje ne govorim o tome koliko je ko pružio u nacionalnom dresu, o timskoj koheziji i slično... Ali treba imati na umu da su se Hrvati i tada jedva plasirali u Francusku 1998-e... Jedini su kojima je tadašnja Slovenija uspjela uzeti bod, mi smo ih na Maksimiru žestoko namučili sve sa Senadom Repuhom, Nedžadom Žerićem, Pavom Dadićem, Enesom Demirovićem i Muratom Jašarevićem
-
Korisničkoime
#2823 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ma nerealno prvo novcano mi ga ne mozemo platiti, drugo sportski mislim da ce se Bilicu pruzati atraktivnije ponude od repke BiH u smislu da ima realne sanse sa nesto osvoji, trece uplicanje u posao jbg tesko mi je zamisliti trenera iz PL kojem nasi cobani kazu eh mi ti biramo strucnu stab i to po nac.osnovu evo imas vec iz reda srpskog naroda Xy lika trenirao je Pripizdice iz reda bosnjackog naroda imas Yx likq trenirao je Pizdicefortaleza wrote:Ne vidim da je nerealno da Bilić sjedne na klupu BiH niti u jednom aspektu osim u onom financijskom, trenutno je preskup za reprezentaciju kao što je BiH, a i pitanje je koliko bi i sam htio trenirati jednu ekipu s puno vanjskih utjecaja na selekciju igrača, prijateljskih utakmica te općenito svih ostalih faktora koji utječu na nega, što se toga tiče dovoljna mu je bila i hr.
-
palermo
#2824 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Šališ secyprus wrote:
Teško je formacijski uporediti Ćirinih 3-5-2 sa sadašnjim timom, ali evo otprilike...
Ladić (Croatia) - Subašić (Monaco) 1:0
Štimac (Derby) - Lovren (Liverpool)1:0
Šimić (Croatia) - Srna (Shakhtar) 0:1nategnuto
Bilić (Everton) - Ćorluka (Lokomotiv)1:0
Stanić (Parma) - Perišić (Inter) 1:0
Jarni (Betis) - Vrsaljko (Sassuolo)1:0
Soldo (Stuttgart) - Modrić (Real Madrid) 0:1
Asanović (Napoli) - Kovačić (Real Madrid) 1:0
Boban (Milan) - Rakitić (Barcelona)1:0
Vlaović (Valencia) - Pjaca (Dinamo) 1:0
Šuker (Real Madrid) - Mandžukić (Juventus)1:0
Ne znam, ali po meni se ovdje može izvuć bar 6-5 za sadašnji tim... ..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2825 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
http://hns-cff.hr/news/12282/dei-redzic ... i-drustvu/
Puna podrška kolegi forumašu! (ne znam da li je više forumaš, no nije ni bitno). ovi smetljari su fakat privatizovali reprezentaciju
sloboda medijima
Puna podrška kolegi forumašu! (ne znam da li je više forumaš, no nije ni bitno). ovi smetljari su fakat privatizovali reprezentaciju
sloboda medijima