Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ZyzzSar

#2801 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ZyzzSar »

Ludzak wrote:Ne mogu biti pametan.
Kad kroz srednju i fakultet nisam mogao naći neku, onda ne znam gdje ću.
Kada imam tu blokadu u mozgu, blokadu koja spriječava ispuštanje feromona, đaba mi sve. Ne zračim, ne svijetlim...
Nije problem ni u godinama koliko u trendu. Moj trend može ostati i do 35 godine. A u tim godinama nijedna cura neće nekoga koji se za 35 god nije ljubio, i nije bio u vezi. Seksualno neiskusan.
I ovih mojih 27 je puno jer, valjda, od mene očekuju da sam iskusniji po tom pitanju.
ma kao da ce ti neka znati sta si ili nisi radio prije
ev utvrdili su da nije problem u izgledu, ni novcu jer nisi kokuz, brate nemas nista, nikakvu prepreku, koja te sprijecava da postignes neki uspjeh na ljubavnom planu
glavni su problem tri stvari ocito, nedovoljno samopouzdanje, po tom pitanju bih ja na tvom mjestu krenuo u teretanu i popravio stil oblacenja, sto sebi budes privlacniji imat ces vece samopouzdanje, zatim nisi slobodan nimalo, dakle druzi se vise sa ljudima, jaranima, zenama, da budes opusteniji u drustvu, i trece je nisi nesto zanimljiv, kazes da imas blokadu znaci da nemas spiku, eh na tom je najteze poraditi ali se moze, probaj malo citati, meni je kul znati neke citate ili price pa u pravoj prilici citirati nekoga, recimo nesto kao Mark Tven: 'Razlika izmedju prave i umalo prave rijeci je kao razlika izmedju svijetlosti munje i svijetlece bube', onda mozes neke anonimne chatove isprobati npr connected na mobu, to je bilo prije in, ali i sada bude raje msm, onda probaj naci na youtubu kako propraviti konverzacijske sposobnosti, poraditi na tonalitetu, govoru tijela itd itd.
ulozi u ove stvari pola godine ako imas vremena i sigurno ces imati veliki napredak
Ludzak

#2802 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

pustopoljina wrote:
Ludzak wrote:Pobjegnem od straha. Na to sam mislio. Ne iz želje.
ja tebe fakat ne kontam i tvoj taj zivot...
kako mozes izaci na ispit koji godinu dana spremas, a frka te cure? KAKO?
Eee za to možeš kriviti moju socijalnu fobiju.
insomnia78

#2803 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by insomnia78 »

Jao savjeta. Da citira MT? :lol:
Jel vi stvarno mislite da je bubanjem tudjih fraza i tudjeg plana i programa moguce postati cool?
Xavier1

#2804 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

Hajde Ludzak postavi sliku da vidim je li do izgleda. Ovim ostalim na forumu je svako lijep. Nisu objektivni nikako. :oops:
insomnia78

#2805 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by insomnia78 »

Sinko prvo se sredi. Posjeti psihologa, sredi se. Promjeni sredinu
Boemica

#2806 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

insomnia78 wrote:Sinko prvo se sredi. Posjeti psihologa, sredi se. Promjeni sredinu
Xavier1

#2807 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

Kakvi ba psiholozi nasi. To propaliteti od ucenika zavrsavaju.
pustopoljina

#2808 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Ludzak wrote:
pustopoljina wrote:
Ludzak wrote:Pobjegnem od straha. Na to sam mislio. Ne iz želje.
ja tebe fakat ne kontam i tvoj taj zivot...
kako mozes izaci na ispit koji godinu dana spremas, a frka te cure? KAKO?
Eee za to možeš kriviti moju socijalnu fobiju.
ne,ne, ne...
nesto si ti rekao-par stvari koje su ti se dogodile...
pretpostavljam da te nije svecenik skoptisao...
u cemu je problem?
lepo pricas i lepo hodas...
u cemu je problem?
pustopoljina

#2809 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Xavier1 wrote:Kakvi ba psiholozi nasi. To propaliteti od ucenika zavrsavaju.
ako ovako nastavis, pomislicu da je ludzak tvoja bolja polovina.
ZyzzSar

#2810 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ZyzzSar »

insomnia78 wrote:Jao savjeta. Da citira MT? :lol:
Jel vi stvarno mislite da je bubanjem tudjih fraza i tudjeg plana i programa moguce postati cool?
nije cilj postati kul, i da, sigurno ce pomoci
mozes cijenit ili ne cijeniti neki citat, ali sigurno je npr bolje reci ovo gore, nego nesto, 'hmmm ma rijeci su bitne'
Last edited by ZyzzSar on 02/07/2019 23:43, edited 1 time in total.
dale cooper

#2811 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by dale cooper »

Jebiga, kad nisi rahat sam sa sobom, teško da možeš i sa bilo kim drugim.
pustopoljina

#2812 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Boemica wrote:
insomnia78 wrote:Sinko prvo se sredi. Posjeti psihologa, sredi se. Promjeni sredinu
i iznenadi..
choxnox

#2813 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by choxnox »

Kada imam tu blokadu u mozgu, blokadu koja spriječava ispuštanje feromona, đaba mi sve. Ne zračim, ne svijetlim...
Nije problem ni u godinama koliko u trendu. Moj trend može ostati i do 35 godine. A u tim godinama nijedna cura neće nekoga koji se za 35 god nije ljubio, i nije bio u vezi. Seksualno neiskusan.
I ovih mojih 27 je puno jer, valjda, od mene očekuju da sam iskusniji po tom pitanju.
Vala na posljednjih par stranica imas fkt nekih korisnih savjeta i nakon svega ista prica od prije 10-ak strana. Malo vuce na trolanje.

Ne znam sta si se uhvatio gluposti - cuj "sta cu, nisam nijednu poljubio za 35 god"... Druga je stvar ako ganjas neku iskusniju koja vec u startu trazi iskusnijeg. Medjutim djevojki koje isto tako niko nije poljubio, pristojnog su izgleda i karaktera, a vec zalaze u kasne 20-e imas kupiti lopatom danas.

Ili mijenjaj strategiju ili spustaj kriterije - u svakom slucaju do tebe je.

Evo licno poznajem jednu vjernicu, pokrivenu jos malo pa je u 30-oj - na FB poluskrivena patetika tipa dijeljenje citata o braku, porodici i djeci, kako muz treba da pazi zenu i prema njoj se lijepo ophodi, a nos joj u nebesima. Znam bar dvije prilike gdje je extra fine momke, isto tako vjernike, pomnozila sa nulom. Valjda ceka magarca na bijelom konju. Vazda je vazila ona "birac-otirac"...
ZyzzSar

#2814 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ZyzzSar »

choxnox wrote:
Vala na posljednjih par stranica imas fkt nekih korisnih savjeta i nakon svega ista prica od prije 10-ak strana. Malo vuce na trolanje.

Ne znam sta si se uhvatio gluposti - cuj "sta cu, nisam nijednu poljubio za 35 god"... Druga je stvar ako ganjas neku iskusniju koja vec u startu trazi iskusnijeg. Medjutim djevojki koje isto tako niko nije poljubio, pristojnog su izgleda i karaktera, a vec zalaze u kasne 20-e imas kupiti lopatom danas.

Evo licno poznajem jednu vjernicu, pokrivenu jos malo pa je u 30-oj - na FB poluskrivena patetika tipa dijeljenje citata o braku, porodici i djeci, kako muz treba da pazi zenu i prema njoj se lijepo ophodi, a nos joj u nebesima. Znam bar dvije prilike gdje je extra fine momke, isto tako vjernike, pomnozila sa nulom. Valjda ceka magarca na bijelom konju. Vazda je vazila ona "birac-otirac"...
hahaha, pokrivena u 30toj, kako ta izdrzi a da nije udata, one se uzimaju prve, mozda je pokrivena za raju
choxnox

#2815 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by choxnox »

ZyzzSar wrote:
choxnox wrote:

hahaha, pokrivena u 30toj, kako ta izdrzi a da nije udata, one se uzimaju prve, mozda je pokrivena za raju
Pa valjda ceka savrsenog. Kada skonta da niko nije savrsen, voz prosao. Mislim, djevojka jest lijepa, vjerovatno je i svjesna toga pa trazi isto nekog vizuelno salivenog. Zato i kazem polupatetika na FB kao bitno je kakav je u dusi, a vamo saltaj sljedeceg jer joj prethodni nije kliknuo vizuelno. Kazem, dva extra momka, dva extra karaktera, sto bi se reklo duse od ljudi iliti husband-material - dvije nogirane prilike. Pa samo ti sjedi i cekaj dok svijet ide dalje.
Rootboi

#2816 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Rootboi »

predvidjam da će se udat' za turčina :oops:
MarlboroGold

#2817 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

Ne znam šta ima lijepo u pokrivenoj ženi... vidiš samo prednji dio glave i to je sve. Ali... svakom njegovo.
choxnox

#2818 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by choxnox »

MarlboroGold wrote:Ne znam šta ima lijepo u pokrivenoj ženi... vidiš samo prednji dio glave i to je sve. Ali... svakom njegovo.
Sta ima lijepo u otkrivenoj, polugoloj zeni kod koje je sve svima gotovo pa na "izvol'te"? Nije tema ovog topica pa predlazem da ostavimo suplju raspravu.
pustopoljina

#2819 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

MarlboroGold wrote:Ne znam šta ima lijepo u pokrivenoj ženi... vidiš samo prednji dio glave i to je sve. Ali... svakom njegovo.
:-)
sta se ljudi lozi na pokrivene zene, nisi svjestan :-)
srecom, ni one...
ZyzzSar

#2820 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ZyzzSar »

pustopoljina wrote:
srecom, ni one...
hahaha, trazili su skoro neki na spottedu, kao hoce zenu za udaje, gdje izlaze pokrivene cure u sarajevu :D
MarlboroGold

#2821 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

pustopoljina wrote:
srecom, ni one...
Lože se uglavnom jer znaju da nisu bile sa nekim drugim prije njih.
pustopoljina

#2822 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

MarlboroGold wrote:
pustopoljina wrote:
srecom, ni one...
well,
ni to nije bas tacno...al' let's leave it there..
Xavier1

#2823 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

Karakter.
choxnox

#2824 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by choxnox »

MarlboroGold wrote:
pustopoljina wrote:
srecom, ni one...
Evo ti jedno non-biased misljenje:

Kad vidis polugolu djevojku (kratki sorc ili mini suknja, bretelice...) vec si vidio vecinu onoga sto se, evo u Islamu, zove ukras zene, pa sta ti onda dalje ostaje da te uzbudi osim tog fizickog? Ali kao sto rekoh, da se drzimo teme.
gidra

#2825 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by gidra »

insomnia78 wrote:Jao savjeta. Da citira MT? :lol:
Evo mu pravi savjet, pošto niko ne spomenu
@Luđače
City of love/Sarajevo, ubaci ovo u gugl, proberi kakvu mladu, obavezno trazi na Viber da ti pošalje slike.
Pošto ćeš zavrsiti za 5 sekundi od uzbuđenja, preporučujem ti uzmi hemije tj. Cijalis ili Cavedu (ako ne znaš šta je, također guglaj) da te drži..
to prvo probaj pa ćemo dalje riješavati tvoje probleme.
Post Reply