ma kao da ce ti neka znati sta si ili nisi radio prijeLudzak wrote:Ne mogu biti pametan.
Kad kroz srednju i fakultet nisam mogao naći neku, onda ne znam gdje ću.
Kada imam tu blokadu u mozgu, blokadu koja spriječava ispuštanje feromona, đaba mi sve. Ne zračim, ne svijetlim...
Nije problem ni u godinama koliko u trendu. Moj trend može ostati i do 35 godine. A u tim godinama nijedna cura neće nekoga koji se za 35 god nije ljubio, i nije bio u vezi. Seksualno neiskusan.
I ovih mojih 27 je puno jer, valjda, od mene očekuju da sam iskusniji po tom pitanju.
ev utvrdili su da nije problem u izgledu, ni novcu jer nisi kokuz, brate nemas nista, nikakvu prepreku, koja te sprijecava da postignes neki uspjeh na ljubavnom planu
glavni su problem tri stvari ocito, nedovoljno samopouzdanje, po tom pitanju bih ja na tvom mjestu krenuo u teretanu i popravio stil oblacenja, sto sebi budes privlacniji imat ces vece samopouzdanje, zatim nisi slobodan nimalo, dakle druzi se vise sa ljudima, jaranima, zenama, da budes opusteniji u drustvu, i trece je nisi nesto zanimljiv, kazes da imas blokadu znaci da nemas spiku, eh na tom je najteze poraditi ali se moze, probaj malo citati, meni je kul znati neke citate ili price pa u pravoj prilici citirati nekoga, recimo nesto kao Mark Tven: 'Razlika izmedju prave i umalo prave rijeci je kao razlika izmedju svijetlosti munje i svijetlece bube', onda mozes neke anonimne chatove isprobati npr connected na mobu, to je bilo prije in, ali i sada bude raje msm, onda probaj naci na youtubu kako propraviti konverzacijske sposobnosti, poraditi na tonalitetu, govoru tijela itd itd.
ulozi u ove stvari pola godine ako imas vremena i sigurno ces imati veliki napredak