Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radostan dan wrote:fora sa skidanjem pjesama na način da ih snimiš sa radio stanice je bio u sledećem - ako imalo imaš mozga, ne možeš na kasetu od 60 ili 90 minuta nadrobiti sve i svašta, na primjer pomenutu sabinu snimiš, pa iza nje džošu-u od u2 (to je ta godina, čini mi se), pa onda pritenderse - in the middle of the road, pa onda ona dva veselnika - modern talking, pa van helen...
moralo je imati logike, i moralo je biti nekog kontinuiteta....tako da se kaseta, da valja, snimala...poduže.
Kako se zove onaj reporter iz Osjeka, sta stekas
ne znam bogumi, ja to nijesam sluša, jedino dr. albana, kult of snep i te stvari, početkom devedesetih (mora se prilagodit godištu napupelih djeva od -šesnaest ti leta beše- nadolazeće generacije, što su se počele prikazivati za šankom ili okolo njega, milozvučno tražeći od kelnera - ja ču jedan džus...
radostan dan wrote:fora sa skidanjem pjesama na način da ih snimiš sa radio stanice je bio u sledećem - ako imalo imaš mozga, ne možeš na kasetu od 60 ili 90 minuta nadrobiti sve i svašta, na primjer pomenutu sabinu snimiš, pa iza nje džošu-u od u2 (to je ta godina, čini mi se), pa onda pritenderse - in the middle of the road, pa onda ona dva veselnika - modern talking, pa van helen...
moralo je imati logike, i moralo je biti nekog kontinuiteta....tako da se kaseta, da valja, snimala...poduže.
Kako se zove onaj reporter iz Osjeka, sta stekas
ne znam bogumi, ja to nijesam sluša, jedino dr. albana, kult of snep i te stvari, početkom devedesetih (mora se prilagodit godištu napupelih djeva od -šesnaest ti leta beše- nadolazeće generacije, što su se počele prikazivati za šankom ili okolo njega, milozvučno tražeći od kelnera - ja ču jedan džus...
Jesam kurac, u subotu vece tačno litar sljive, bratski sa kumom iz podgorice (porijeklom) pule(mjestom rodjenja i odrastanja) to jest beograda (prebivaliste)...a strvina 125 kila, vala spojiti velter i supertesku da izboris nerijeseno...poslije se popravljali pivama do ujutro u nedelju ranu. Srecom ispasa bila kvalitetna, po protokolu...cifra zesca, al ko mu jebe mater, nije kum dugme.
radostan dan wrote:nemoj tako, karađorđeva šnicla alijas - devojački san...ne bi bila potpuna bez ovog - detalja.
ja bi mu je vratio da mi donese ovakvu....mora biti bez icega....a majonezu je mogao u kraj tanjira staviti....bolje da je ljohno ajvara....ovo prvi put vidim sa majonezom....ovo je brate uzasno seljacki
radostan dan wrote:boze sacuvaj...nikad mi se nije svidjao. Kor nas su djevojke furale taj spricani...ne sjecam se da je vise od dvoje troje muskih to nosilo.
Limahl era
One tene sa slike, spricani teksas, karirane kosulje
ove tkzv rukometne patike su zadnje da se sjećam koje su kupljene namjenski za Šport-a...fokusm i se tada pomjerio sa lopte na neke druge lopte i kaznene prostore, što se moglo primjetiti na obući...