BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Herr Flick
#2801 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Barem 90% navijaca su muslimani ako ne i vise,sta te to toliko nervrira

- spreca
#2802 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nigdje ne procitah zasto je posle utakmice u Zenici murija zabranila slavlje i defile?
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2803 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
bice gusto, bice 0:4
Dzeko, Dzeko, Dzeko i jedan dalekometni Medunjanin 
-
costacurta
#2804 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Bitno je da zna citiratiinsaneinthebrain wrote:pa jel ti znas engleski i sta je ovdje napisano i zasto muslim u ovoj recenici koju si boldiraoSheriff wrote:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ation.html
From the ruins of Sarajevo comes the renewal of Bosnian nationhood, and it is all courtesy of what the country’s four million souls call their ‘golden generation’. Already in the Baltic city of Kaunas, thousands of Muslim fans are planning to perform the Eid player to deliver a place in the World Cup finals safely back to this war-ravaged corner of the Balkans.
Moze li neko ovom objasniti da nisu samo muslimani, tacno me jeza hvata kad ovako nesta procitam a musliman sam. btw kakve veze ima ko je ko u sportu...NAVIJACI,SUPPORTERS..BLAH! -.-
elem,
Bajrambaroćula svima posebno ovima u Kaunasu. Očekujemo fotografije sa Kaunas Bajram namaza
- mO k3
#2805 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Shuti baxuzeMatijevic_Vlado wrote:bice gusto, bice 0:4![]()
Dzeko, Dzeko, Dzeko i jedan dalekometni Medunjanin
-
Adoxxx
#2806 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Dzeko od veceras prvi strijelac kvala aBd 
- noiserr
- DonVitoni
#2808 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Bajram Serif Mubarek Olsun.
Zajedno do pobjede.
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 6989?cf=vl
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 7092?cf=vl

Nema ih plaho..
Balja
Zajedno do pobjede.
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 6989?cf=vl
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 7092?cf=vl

Nema ih plaho..
Balja
Last edited by DonVitoni on 15/10/2013 09:18, edited 1 time in total.
-
frngla
#2809 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Already in the Baltic city of Kaunas, thousands of Muslim fans are planning to perform the Eid player to deliver a place in the World Cup finals safely back to this war-ravaged corner of the Balkans. - Ili ti Trenutno u baltičkom gradu Kaunasu su hiljade navijača muslimana koji planiraju da obave bajramsku molitvu kako bi konačno došla završnica svjetskog prvenstva u ovaj ratom razrušeni ćošak balkana... Ništa pogrdno niti bilo šta slično...Sheriff wrote:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ation.html
From the ruins of Sarajevo comes the renewal of Bosnian nationhood, and it is all courtesy of what the country’s four million souls call their ‘golden generation’. Already in the Baltic city of Kaunas, thousands of Muslim fans are planning to perform the Eid player to deliver a place in the World Cup finals safely back to this war-ravaged corner of the Balkans.
Moze li neko ovom objasniti da nisu samo muslimani, tacno me jeza hvata kad ovako nesta procitam a musliman sam. btw kakve veze ima ko je ko u sportu...NAVIJACI,SUPPORTERS..BLAH! -.-
- denimb
#2810 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jao nervoze, jao nervozeeeeeeee...kud me i stari utusi o namazanim Grcima i njihovoj nafaci kroz historiju...
Ja se fakat nisam pripremio psihicki ni za jedan drugi scenario osim nase pobjede, tako da ovim amaterima moramo zabiti bar dva gola u prvom poluvremenu, sve ostalo je
Ja se fakat nisam pripremio psihicki ni za jedan drugi scenario osim nase pobjede, tako da ovim amaterima moramo zabiti bar dva gola u prvom poluvremenu, sve ostalo je
- Sheriff
#2811 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Sorry, do mene je...Ah nisam skrn'o kafu. Ucinilo mi se da je pisalo tipa da ce samo muslimani bodriti repku -.-

-
dert
#2812 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Evo prvi put u zivotu me NE nervira sto moja hani hrce .Dobaaaaaaaaaaaaaaaaar znak , dobaaaaaaaaar

- noiserr
#2813 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
haha, umalo da se sa stolice se ne okliznu od smijeha.dert wrote:Evo prvi put u zivotu me NE nervira sto moja hani hrce .Dobaaaaaaaaaaaaaaaaar znak , dobaaaaaaaaar![]()
-
dert
#2814 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
noiserr wrote:haha, umalo da se sa stolice se ne okliznu od smijeha.dert wrote:Evo prvi put u zivotu me NE nervira sto moja hani hrce .Dobaaaaaaaaaaaaaaaaar znak , dobaaaaaaaaar![]()
Last edited by dert on 15/10/2013 09:25, edited 1 time in total.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
- Infaze Studio
#2816 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
jeza u ledja wrote:I jos nesto da nas smiri, slusam kratku izjavu Begovica i kontam nije mi to palo na pamet. Litvanci, upravo zato sto su rastereceni, ce igrati otvorenije nego sto bi inace protiv nas. To nam samo moze pomoci.
Btw, ovaj prevodilac na engleski, na zadnjoj Susicevoj pressici, je jedan od najgorih koje sam slusao u zadnjih par godina na ovakvim presicama, a to je tesko postici.
......on behalf of this game.....
- tendzera
#2817 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Biće gusto,biće nula dva,ako Bog da 
-
saphir_
#2818 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
pa vala nije im trebala sala za bajram.

-
Itakoto
#2819 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
salter071 wrote:Iako sam vec previse napet i obecao sam sebi da necu ni pratiti nista ni ukljucivati se do kraja utakmice, ovaj tvoj post me "ubo".noiserr wrote:Svabe su sudije. A Grci im vec duguju. Nema od toga nista. Taman da su i protiv nas, nemogu oni nama pokrast golova koliko mi njih mozemo uvaliti.
Imam hrpu ovih mojih kladionicara koji samo o tome pricaju. Sto se tice stele za Grke, mozda imaju i rezon, jer ima smisla da Svabo nasteli njima, a ne da bude naklonjen nama, nekoj tamo maloj drzavi pred izbacivanje iz Europe. Kako Svabe guraju Grke koji su krizi, tako mi se cini da imaju ovi kladionicari pravo kad kazu da je rezon da poguraju njih, jer sto vise uzmu na SP-u prije ce vratiti dug Njemackoj.
A stavili su bubu u gace kad su mi objasnili par cinjenica. Litvanci su Istocni Prusi, sto bi znacilo, da su kao narod i oni Svabe. Oni su cak nekad i bili dio Njemacke. Jedan je to narod, samo u vise drzava. Osim toga Svabama sudi sudija koji je isto kao i oni - SVABO. Znaci, momci imaju rezon - kadija te tuzi - kadija te sudi. To mi nekako ima smisla.
Blater je isto Svabo, a poznat je i po namjestanju utakmica, a nesto se puno oko nas mota.
Znaci, sto bi rekao moj haver -igramo sa Svabama, Svabo nam sudi, Svabo iz FIFE namjesta, a Svabama odgovara da Grci uzmu pare da vrate dug njima.
Da nije Blater dao Papetu kakvu "ponudu koju ne moze odbiti" da mu olaksa odlazak u penziju, bar sto se love tice.
Euro sa strane nikoga nije ubio. Haver koji prakticno zivi u kladionici, rekao mi je da je Pape ucio zanat od Miljanica (ko ga se jos sjeca) , pa ga ne bi cudilo da primjeni sta je naucio. Mislim da je bas Miljanic posredovao Papetovom odlasku u Francusku i, naravno, uzeo svoj procenat. Stare navike umiru tesko, tako da su mi ovi moji kladionicari sad stavili bubu u gace s ovim svim pricama, tako da ovaj put ne pratim, a necu ni marke staviti ni na koga.
Ne znam je li ili nije namjesteno, ali da mi je sumnjivo, jeste i da sam vec presao granicu strpljenja - jesam.
Previse loseg se skupilo na jednom mjestu da bi to bila eto... samo slucajnost. Ne znam... bojim se, ali aBd ipak idemo dalje uprkos svemu iako imam osjecaj da igramo protiv sviju. ABD ipak idemo, ali sad se nakon ovog javljanja STVARNO necu vise ukljucivati u temu. Nemam ja vise tih nerava...
Svasta ti nabroja ovdje. Cuj Litvanija i Njemacka isti narod, Blatter svabo itd... nisam mogao dalje citati. Bajram Mubarek Olsun (ja se nadam da sam napisao tacno)!
-
saphir_
#2820 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
kakvih 1000
evo ja ih za minutu prebroja, cca 200-ak ljudi
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bh-navij ... 1015008#27
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bh-navij ... 1015008#27
- Hrulj
#2821 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Napilo se svesaphir_ wrote:pa vala nije im trebala sala za bajram.![]()
- mO k3
- DonVitoni
#2823 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Bogami kako kazu ima karti slobodni uzeti u Kaunasu Litv. uopste ne intresuje tako da raja koja je dosla bez karti komotno uzima u sektor Litv. na salterima.
Ko je u Finskoj neka poleti
Ko je u Finskoj neka poleti
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2824 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Spremno slavlje u Brčkom
Veliki broj navijača u Bosni i Hercegovini danas je krenuo put Brčkog, jedinog grada u kojem će gledanje meča u Kaunasu biti organizovano preko velikog video-bima, postavljenog na Trgu mladih.
Tamošnji savez je namerno izabrao Brčko kako bi prvi put tri entiteta mogla zajedno da gledaju meč u Kaunasu, a organizatori su najavili veliko slavlje i nezapamćen vatromet u slučaju trijumfa „zmajeva“.
joj hljebe
, ove komsije sto studirase zurnalistiku nikada pameti doci 
Veliki broj navijača u Bosni i Hercegovini danas je krenuo put Brčkog, jedinog grada u kojem će gledanje meča u Kaunasu biti organizovano preko velikog video-bima, postavljenog na Trgu mladih.
Tamošnji savez je namerno izabrao Brčko kako bi prvi put tri entiteta mogla zajedno da gledaju meč u Kaunasu, a organizatori su najavili veliko slavlje i nezapamćen vatromet u slučaju trijumfa „zmajeva“.
joj hljebe
- Travnički Noćni Šetač
#2825 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Evo konačno jutros, nakon 17 dana i 10 sati mog neprekidnog navijanja po kući pustila me žena iduće godine u Brazil...Sad još samo žirante za kredit da nadjem...