Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vaučer

#2801 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Suarez je jedino kriv jer je izigrao klub.
Što se tiče rukovanja to je njegova stvar ako neće, ali je trebao tako reći klubu da ga se ne stavi u prvu postavku ili da se traži od FA da ne bude rukovanja. Feguson je licemjerni govnar koji se usudi govoriti o igraču drugog kluba kao sramoti dok je sam imao golmana optuženog za rasizam, Cantonu koji je fizički napao navijača, Ferdinanda koji je izbjegavao testiranje na droge itd.. Tipična licemjerna prljava priča kakva se samo od njega i može očekivati ali neka je on zauzeo visoku moralnu pozu pa taman.
Evra je pokazao šta je, o njemu ne želim ni misliti. Covjek je mizerni, lažljivi crv koji je iz cijele priče izvukao maksimum. Dokazani lažov i problem koji je sad viktimiziran i stavljen na neki pijedestal moralne veličine i borca protiv silnog zla..bljuv..

Mene je jučer od sveg najviše naljutilo da tko god je kupio Downinga nije još dobio otkaz. :-D
missko

#2802 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Pa poslodavac koji te placa ima pravo da ti naredi sve ono sto je u domeni sportskog ponasanja na terenu. Niko ga ne tjera da mu pruza ruku u kafani kad se vide , ali pred kamerama kad milioni ljudi prate i gledaju i zeljno iscekuju taj trenutak kad si svima trn u oku ti postupis bas onako Balotelijevski.
Mustang1

#2803 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Kruzi vam prica kruznim tokom ..Skoncentrisite se
Teufik

#2804 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

shuma.ispod.pazuha wrote:
e sad, ako je ovo istina sto pise, onda bi Suarez sad trebao da trazi od svog agenta da napusti klub na ljeto a do tada da izbjegava sve obaveze jer ionako kazne ima od cega da placa.

pa mene bog otac ne bi mogao da natjera da se rukujem s nekim ko me prijavio (poput nekog malog tatinog sina), za nesto sto spada pod domen muske igre, i ja platim novcanu kaznu i cijeli svijet me naziva rasistom na osnovu pogresnog tumacenja rijeci koju sam izgovorio, i sad jos dodje i trener i kaze moras da se izvines sto mu nisi pruzio ruku :shock: :shock:

halo ba, fudbal, muska igra, sto je bilo na terenu ostaje na terenu, kakve su ovo gluposti po medijima ko da ih iz Bakingemske palate nane twitaju :? :-)

Pogazio je rijec koju je dao Kennyu da ce se rukovati sa Evrom.
Zato se Kenny juce pogubio na intervju poslije utakmice.Covjek je bio ubjedjen da ce se ovaj papak rukovati.
Ukratko,iznevjerio je dogovoreno i spremnost da se ova stvar konacno zavrsi jednim rukovanjem.
veljaca

#2805 Re: Liverpool FC

Post by veljaca »

Teufik wrote:
shuma.ispod.pazuha wrote:
e sad, ako je ovo istina sto pise, onda bi Suarez sad trebao da trazi od svog agenta da napusti klub na ljeto a do tada da izbjegava sve obaveze jer ionako kazne ima od cega da placa.

pa mene bog otac ne bi mogao da natjera da se rukujem s nekim ko me prijavio (poput nekog malog tatinog sina), za nesto sto spada pod domen muske igre, i ja platim novcanu kaznu i cijeli svijet me naziva rasistom na osnovu pogresnog tumacenja rijeci koju sam izgovorio, i sad jos dodje i trener i kaze moras da se izvines sto mu nisi pruzio ruku :shock: :shock:

halo ba, fudbal, muska igra, sto je bilo na terenu ostaje na terenu, kakve su ovo gluposti po medijima ko da ih iz Bakingemske palate nane twitaju :? :-)

Pogazio je rijec koju je dao Kennyu da ce se rukovati sa Evrom.
Zato se Kenny juce pogubio na intervju poslije utakmice.Covjek je bio ubjedjen da ce se ovaj papak rukovati.
Ukratko,iznevjerio je dogovoreno i spremnost da se ova stvar konacno zavrsi jednim rukovanjem.
A sta je onda sa Ferdinandom i on se odbio rukovati sa Suarezom ? .... Pustite dvostruke arsine - koje inace fura SAF .....
shuma.ispod.pazuha

#2806 Re: Liverpool FC

Post by shuma.ispod.pazuha »

missko wrote:Pa poslodavac koji te placa ima pravo da ti naredi sve ono sto je u domeni sportskog ponasanja na terenu. Niko ga ne tjera da mu pruza ruku u kafani kad se vide , ali pred kamerama kad milioni ljudi prate i gledaju i zeljno iscekuju taj trenutak kad si svima trn u oku ti postupis bas onako Balotelijevski.
jeste malo stariji slucaj ali s obzirom na visoki moral Sira pretpostavljam da slucajevi ne mogu da zastare, pa se moli Alex Ferguson da ovo izmoralizira i stavi na stub srama:

vjerujem da ce veseli klinac zauvijek biti uklonjen iz svijeta fudbala nakon intervencije Evre i Fergija :mrgreen: :lol:
Teufik

#2807 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

veljaca wrote:
A sta je onda sa Ferdinandom i on se odbio rukovati sa Suarezom ? .... Pustite dvostruke arsine - koje inace fura SAF .....
Ne branim ja SAF-a.Nije njegovo da se petlja u druge klubove.
Mislim da sam bio jasan sto se tice SAF-a i njegovih dv.arsina na Manchester United temi.
A sto se tice Ferdinanda imas njegovu izjavu na netu pa procitaj zasto se on nije htjeo rukovati.
Ja sam govorio o Suarezu i njegovom odnosu prema LFC-u
Mustang1

#2808 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

8-)
Image
vaučer

#2809 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Vidio bi Eusebio da ga je netko uštinuo, lako mu je neuštinutom gloginje mlatit..
Mustang1

#2810 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Evo ga dupli kup se smijes .. Vise nije previse optimisticno :D Jedino Totenham ostao i Chelsea ako ih ne rijesi Birmingham ali nista to 8-)
Ajant

#2811 Re: Liverpool FC

Post by Ajant »

Bubalo1 wrote:Evo ga dupli kup se smijes .. Vise nije previse optimisticno :D Jedino Totenham ostao i Chelsea ako ih ne rijesi Birmingham ali nista to 8-)
Ma kakav Chelsea, njih smo već mlatnuli dva puta ove sezone. Jedino Tottenham i možda Stoke predstavljaju opasnost.
horion_bosona

#2812 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

protiv Stoke-a u narednom kolu FA cupa i to kuci... :dance:
horion_bosona

#2813 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

vec 1:0, a simpaticni mi ovi zbog dresova...
Edin H.

#2814 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

horion_bosona wrote:vec 1:0, a simpaticni mi ovi zbog dresova...
Lua, Lua :D
horion_bosona

#2815 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

Edin H. wrote:
horion_bosona wrote:vec 1:0, a simpaticni mi ovi zbog dresova...
Lua, Lua :D
:lol: golcina, to je mladji brat onog Lua Lue sto je igrao u utakmici protiv Zelje...
fosil

#2816 Re: Liverpool FC

Post by fosil »

Salary cap za spas fudbala. Come on Brighton :D
Do kraja 5-1 za L'pool.
hljebarnik

#2817 Re: Liverpool FC

Post by hljebarnik »

Treba dici spomenik menadzeru koji je uvalio Carrolla Liverpoolu za onolike pare. :mrgreen:
Edin H.

#2818 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

fosil wrote:Salary cap za spas fudbala. Come on Brighton :D
Do kraja 5-1 za L'pool.
Come on Seagulls iliti galebari :D - ovi garant imaju neke veze sa Dubrovnikom :-)
Mustang1

#2819 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Na stranu sve to da je Carrol balvan ali ovaj nocas ga ubi .. Pa stalno ga grli i vuce za dres .. kod gola ovog drugo fino se vidi kada su upali on i Carrol .. Carrol hoce da ustane ovaj ga ufatio za kukove i povukao nazad ..To ce se vidjeti posto ce biti go negdje sigurno .. dok ostale situacije nece ..Jedan penal je mogao sigurno biti na njemu
hljebarnik

#2820 Re: Liverpool FC

Post by hljebarnik »

Zabi ga konj. :dance: :D
Edin H.

#2821 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

hljebarnik wrote:Treba dici spomenik menadzeru koji je uvalio Carrolla Liverpoolu za onolike pare. :mrgreen:
Ovim je golom barem 20 miliona otplatio :oops: :D
Tvrdokorna mrlja

#2822 Re: Liverpool FC

Post by Tvrdokorna mrlja »

sto je efikasan brajton :D

oplakah ovaj 5 gol,koji lik :lol:
Edin H.

#2823 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

5 -1 and you still don't sing, 5 - 1... :skoljka:

Dobri su Galebari :D
horion_bosona

#2824 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

dooosta je! :( nastavili su sami sebi zabijati...
Bubalo1 wrote:Na stranu sve to da je Carrol balvan ali ovaj nocas ga ubi .. Pa stalno ga grli i vuce za dres .. kod gola ovog drugo fino se vidi kada su upali on i Carrol .. Carrol hoce da ustane ovaj ga ufatio za kukove i povukao nazad ..To ce se vidjeti posto ce biti go negdje sigurno .. dok ostale situacije nece ..Jedan penal je mogao sigurno biti na njemu
svaku utakmicu on dobije postene batine...

evo ulazi Jonjo :mrgreen:
Mustang1

#2825 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Suarez da ga nije zabio on bi jos ostao na terenu :D Carrol iznenadjujuce dobar :D
Post Reply