Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Suarez je jedino kriv jer je izigrao klub.
Što se tiče rukovanja to je njegova stvar ako neće, ali je trebao tako reći klubu da ga se ne stavi u prvu postavku ili da se traži od FA da ne bude rukovanja. Feguson je licemjerni govnar koji se usudi govoriti o igraču drugog kluba kao sramoti dok je sam imao golmana optuženog za rasizam, Cantonu koji je fizički napao navijača, Ferdinanda koji je izbjegavao testiranje na droge itd.. Tipična licemjerna prljava priča kakva se samo od njega i može očekivati ali neka je on zauzeo visoku moralnu pozu pa taman.
Evra je pokazao šta je, o njemu ne želim ni misliti. Covjek je mizerni, lažljivi crv koji je iz cijele priče izvukao maksimum. Dokazani lažov i problem koji je sad viktimiziran i stavljen na neki pijedestal moralne veličine i borca protiv silnog zla..bljuv..
Mene je jučer od sveg najviše naljutilo da tko god je kupio Downinga nije još dobio otkaz.
Pa poslodavac koji te placa ima pravo da ti naredi sve ono sto je u domeni sportskog ponasanja na terenu. Niko ga ne tjera da mu pruza ruku u kafani kad se vide , ali pred kamerama kad milioni ljudi prate i gledaju i zeljno iscekuju taj trenutak kad si svima trn u oku ti postupis bas onako Balotelijevski.
shuma.ispod.pazuha wrote:
e sad, ako je ovo istina sto pise, onda bi Suarez sad trebao da trazi od svog agenta da napusti klub na ljeto a do tada da izbjegava sve obaveze jer ionako kazne ima od cega da placa.
pa mene bog otac ne bi mogao da natjera da se rukujem s nekim ko me prijavio (poput nekog malog tatinog sina), za nesto sto spada pod domen muske igre, i ja platim novcanu kaznu i cijeli svijet me naziva rasistom na osnovu pogresnog tumacenja rijeci koju sam izgovorio, i sad jos dodje i trener i kaze moras da se izvines sto mu nisi pruzio ruku
halo ba, fudbal, muska igra, sto je bilo na terenu ostaje na terenu, kakve su ovo gluposti po medijima ko da ih iz Bakingemske palate nane twitaju
Pogazio je rijec koju je dao Kennyu da ce se rukovati sa Evrom.
Zato se Kenny juce pogubio na intervju poslije utakmice.Covjek je bio ubjedjen da ce se ovaj papak rukovati.
Ukratko,iznevjerio je dogovoreno i spremnost da se ova stvar konacno zavrsi jednim rukovanjem.
shuma.ispod.pazuha wrote:
e sad, ako je ovo istina sto pise, onda bi Suarez sad trebao da trazi od svog agenta da napusti klub na ljeto a do tada da izbjegava sve obaveze jer ionako kazne ima od cega da placa.
pa mene bog otac ne bi mogao da natjera da se rukujem s nekim ko me prijavio (poput nekog malog tatinog sina), za nesto sto spada pod domen muske igre, i ja platim novcanu kaznu i cijeli svijet me naziva rasistom na osnovu pogresnog tumacenja rijeci koju sam izgovorio, i sad jos dodje i trener i kaze moras da se izvines sto mu nisi pruzio ruku
halo ba, fudbal, muska igra, sto je bilo na terenu ostaje na terenu, kakve su ovo gluposti po medijima ko da ih iz Bakingemske palate nane twitaju
Pogazio je rijec koju je dao Kennyu da ce se rukovati sa Evrom.
Zato se Kenny juce pogubio na intervju poslije utakmice.Covjek je bio ubjedjen da ce se ovaj papak rukovati.
Ukratko,iznevjerio je dogovoreno i spremnost da se ova stvar konacno zavrsi jednim rukovanjem.
A sta je onda sa Ferdinandom i on se odbio rukovati sa Suarezom ? .... Pustite dvostruke arsine - koje inace fura SAF .....
missko wrote:Pa poslodavac koji te placa ima pravo da ti naredi sve ono sto je u domeni sportskog ponasanja na terenu. Niko ga ne tjera da mu pruza ruku u kafani kad se vide , ali pred kamerama kad milioni ljudi prate i gledaju i zeljno iscekuju taj trenutak kad si svima trn u oku ti postupis bas onako Balotelijevski.
jeste malo stariji slucaj ali s obzirom na visoki moral Sira pretpostavljam da slucajevi ne mogu da zastare, pa se moli Alex Ferguson da ovo izmoralizira i stavi na stub srama:
vjerujem da ce veseli klinac zauvijek biti uklonjen iz svijeta fudbala nakon intervencije Evre i Fergija
veljaca wrote:
A sta je onda sa Ferdinandom i on se odbio rukovati sa Suarezom ? .... Pustite dvostruke arsine - koje inace fura SAF .....
Ne branim ja SAF-a.Nije njegovo da se petlja u druge klubove.
Mislim da sam bio jasan sto se tice SAF-a i njegovih dv.arsina na Manchester United temi.
A sto se tice Ferdinanda imas njegovu izjavu na netu pa procitaj zasto se on nije htjeo rukovati.
Ja sam govorio o Suarezu i njegovom odnosu prema LFC-u
Na stranu sve to da je Carrol balvan ali ovaj nocas ga ubi .. Pa stalno ga grli i vuce za dres .. kod gola ovog drugo fino se vidi kada su upali on i Carrol .. Carrol hoce da ustane ovaj ga ufatio za kukove i povukao nazad ..To ce se vidjeti posto ce biti go negdje sigurno .. dok ostale situacije nece ..Jedan penal je mogao sigurno biti na njemu
Bubalo1 wrote:Na stranu sve to da je Carrol balvan ali ovaj nocas ga ubi .. Pa stalno ga grli i vuce za dres .. kod gola ovog drugo fino se vidi kada su upali on i Carrol .. Carrol hoce da ustane ovaj ga ufatio za kukove i povukao nazad ..To ce se vidjeti posto ce biti go negdje sigurno .. dok ostale situacije nece ..Jedan penal je mogao sigurno biti na njemu