Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
johntra wrote:Neki dan vraćam se iz Viteza i sad na autoputu uključuje se crvena dvičina iz Ilijaša...benzinjara, vidim da ne čadi...situacija je sljedeća da sam ja i još jedno auto u lijevoj traci, jer to uvijek radim, da se ovi koji se uključuju mogu lakše uključiti sa petlje, pa se onda vratim desno...elem, nas dvojica u lijevoj idemo brže, ispred te dvičine auto koje se isto uključilo, ali ide sporije...i sad ovaj papak ne zna šta će, jer ne može u lijevu traku, te poče prestizati preko trake za zaustavljanje...uze on to auto i nagari ga pravo, do jedno 160...
meni đavo ne da mira, jelte, i ja za njim u guzove...idemo tako, prođemo radar i prilazimo jedno kilometar na naplatne i dere ga on, a ja sve za njim...kad ono auto u desnoj traci, a ja se odmah prebacim u lijevu i prestignem levata sa dvičinom, a on opet kroz zaustavnu prestiže ovog sporijeg...prilazimo pravo blizu naplatnoj, ja ne popuštam prebacim se u desnu i kao on krenuo i mene prestizati preko zaustavne...naravno, ja mu ne dam i onda jadan, jer su naplatne blizu, pa se prepao da nema murije, naglo na kočnicu i da se vrati u lijevo u desnu traku...lafo on nešto tersa, bla, bla...
i tako tersajući, naravno ne staje, nego ode u traku za elektronsko plaćanje i razguli...ima čovjek tag sa dvičinom jarane...
Vozim jutros 50km/h. Dao lijevi žmigavac i hoću da skrenem, iz suprotne strane nema nikoga. Malo usporavam ali nisam skroz stao pogledam u retrovizor zaletio se lola da me prestiže. Ali nije u drugoj traci nego onako nekako na pola i ide na mene i ide pravo brzo. Tako je vozio da sam stao da bi me opalio pravo. I ja po gasu opalim da me ne bi udario idiot. Fulo sam skretanje zbog mamlaza. I morao sam voziti kilometar dalje da se okrenem jer nema isprekidane Mamlaz vozi bijelo auto s naljepnicom KONZUM.
Danas lik u bijelom Puntu 2 sa nekim plavim i crvenim crtama na raskrsnici Grbavicka i H. Cemerlica iz trake za sretanje lijevo prema Z. stadionu serbez kroz crveno skrenu desno prema Pofalicima
Neki dan od Halilovića prema Neđerićima, onaj semafor prije prelaska glavne saobraćajnice, 3 trake. Lola iz krajnje lijeve skrenu desno kroz crveno. Golf 7 je bio čini mi se.
citroen xm wrote:Neki dan od Halilovića prema Neđerićima, onaj semafor prije prelaska glavne saobraćajnice, 3 trake. Lola iz krajnje lijeve skrenu desno kroz crveno. Golf 7 je bio čini mi se.
Ako je crni Golf 7, onda su presretaci... na tom potezu se vrte ... T48-M-XXX tablice
Meni je danas u Envera Sehovica neki papak isao u susret sa upaljenim maglenkama, a u njima umjesto svjetala za maglu neke jake plave led diode. Covjece potpuno zaslijepi kad mu ides u susret.
Nije mi jasno sto ove pendrek efendije ne kaznjavaju takve majmune i sto se u zakon ne uvrste pored crvene i druge boje kojima nije mjesto naprijed
kloniran wrote:Meni je danas u Envera Sehovica neki papak isao u susret sa upaljenim maglenkama, a u njima umjesto svjetala za maglu neke jake plave led diode. Covjece potpuno zaslijepi kad mu ides u susret.
Nije mi jasno sto ove pendrek efendije ne kaznjavaju takve majmune i sto se u zakon ne uvrste pored crvene i druge boje kojima nije mjesto naprijed
ne ne,to je xenon 20000000 K,jer fabrika je glupa pa stavila zute sijalice za maglu ,spominjao sam vec te racere,to su ti oni fol opasni,a garant nije ni kratka upalio
kloniran wrote:Meni je danas u Envera Sehovica neki papak isao u susret sa upaljenim maglenkama, a u njima umjesto svjetala za maglu neke jake plave led diode. Covjece potpuno zaslijepi kad mu ides u susret.
ne ne,to je xenon 20000000 K,jer fabrika je glupa pa stavila zute sijalice za maglu ,spominjao sam vec te racere,to su ti oni fol opasni,a garant nije ni kratka upalio
Nije xenon nego bas plava led sijalica, xenon nekako i izdrzim kad mi ide u susret, pa cak i one razrokaste, al ovo sranje stvara bol u ocima i jedini nacin je da skrenes pogled s ceste dok se ne mimoiđeš.
Kod mene su na mlaznicama za pranje sofersajbe bile plave led diode, skroz slabo svijetlile, al i njih sam odmah skinuo da ne smeta drugima, a ono u maglenke ubacilo da sto jace sljasti
citroen xm wrote:Neki dan od Halilovića prema Neđerićima, onaj semafor prije prelaska glavne saobraćajnice, 3 trake. Lola iz krajnje lijeve skrenu desno kroz crveno. Golf 7 je bio čini mi se.
Ako je crni Golf 7, onda su presretaci... na tom potezu se vrte ... T48-M-XXX tablice
Sjetih se priče o presretačima, ali nisam se sjetio boje. Moguće sad kroz maglu da je crni. Tablicu nisam ni zapamtio, jer dok smo prokomentarisali: vidi budale šta uradi... on je otišao, a nas crveno još zadržalo.