Shahab wrote:antimobbing wrote:Željko je izuzetno pošten i zahvalan čovjek. Pored toga što se svađaju mislim da on veoma voli i poštuje 'svoga Zlaju' jer mu je pomogao i učinio dosta u životu, a što je nešto sasvim prirodno i normalno posebno na ovim prostorima.
Evo, da ste vi na mjestu Željka dali biste išli protiv Zlaje koji vam je dosta pomogao u životu?
Što se mene lično tiče, ne bih mogao, a vjerujem i većina vas.
Ipak na kraju svega mi smo Balkanci. Stoga, ne budite naivni slikari.
Volio bih da nisam u pravu ali poznavajući veoma dobro ovaj Balkanski mentalitet našeg čovjeka, mislim da je SDP-u ovaj DF isto što je SDA-u bila StrankazagraBIH -
apaurin od 5 miligrama za smirenje izlagane mase kojoj je obećana ''Država za čovjeka''.
Vožd će i dalje da vlada!
Ljubavna priča se nastavlja ...
Opet kažem volio bih da nisam upravu ...
Kod Komšića su se pojavile liderske ambicije. On će oko sebe okupiti novu naciju Bosance, koja već postoji neovisno od standardnih identiteta. kada Komšić priča o borbi protiv korupcije i kriminala, to ima smisla.
Kada o tome priča kameleon Radončić, onda ta priča nema kredibiliteta, jer je sam Radončić dijelom kriminalnog miljea. U ovom trenutku smatram da je Komšićev politički pokret veoma pozitivan za Bosnu. On će srušiti korumpiranog despota Lagumdžiju i tako osnažiti autentičnu ljevičarsku ideju. To je sve dobro za Bosnu.
Je li mogu da te podsjetim, da si prije cca 1,5 mjeseci pisao ode o Fahri, kad je se ukazala prilika da SBB izbaci SDA iz svih nivoa vlasti, da je to nas Donald Trump, koji vratiti pravdu medju bosnjacki narod, da je on novi Ishak beg Ishakovic, te da ce kazniti bosnjacku
koruptokarciju (ova tvoja sintagma mi je najdraza), te "sravniti" sa zemljom istinske komunjare, koji suruju sa Srbima i Hrvatima (to citaj SDP), da ce unistiti i kazniti SDA, koju su napravili veci genocid nad Bosnjacima poslije 1995, nego sto je uradjeno u samom ratu...
Vidim sad da si nasao svog novog strip junaka...