Ali bolje da se ne talasa
KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#2801 Re: KUP BiH
Kakva crna Evropa, svrha FKS trenutno je samo preprodaja srbijanskih igraca u kojoj ve Dino i Ibrak ubiti nesto kesa.
-
todd_smith
#2802 Re: KUP BiH
Barem imamo svrhu. 
- Logovan
#2803 Re: KUP BiH
Napiši još nešto o Sarajevu, možda neko obrati pažnju na tvoje postove. Do sad te niko ne jebe ni 5%.Slo Burner wrote:Kakva crna Evropa, svrha FKS trenutno je samo preprodaja srbijanskih igraca u kojoj ve Dino i Ibrak ubiti nesto kesa.
- ultima_palabra
#2804 Re: KUP BiH
To im je stara taktika, dok nisu imali para. Sad moraju dovoditi jače igrače, ali nije im mrsko provući 2-3 polovnjaka ispod žitaSlo Burner wrote:Kakva crna Evropa, svrha FKS trenutno je samo preprodaja srbijanskih igraca u kojoj ve Dino i Ibrak ubiti nesto kesa.
-
todd_smith
#2805 Re: KUP BiH
Orginalni ste k`o Gucci sa afrikatima 
- Butmiran
#2806 Re: KUP BiH
Štrumfovi, baš ste čudna raja... 
- omega369
#2807 Re: KUP BiH
mislis tomica ili jamakaultima_palabra wrote: To im je stara taktika, dok nisu imali para. Sad moraju dovoditi jače igrače, ali nije im mrsko provući 2-3 polovnjaka ispod žita
- ultima_palabra
#2808 Re: KUP BiH
Mislim na one Jeftiće, Bišanoviće, onda ima neki Petrović iz Hercegovine, pa crnac... svi oni zajedno nisu/neće zabilježiti 20 nastupa za prvi tim, a neka lova će se obrnuti. U međuvremenu se napravi neka hampa tipa doček golmana na aerodromu, pa svi zaboravite da ti likovi i postoje 
-
todd_smith
#2809 Re: KUP BiH
Ima da nam budete k`o Olimpic. Kupite iza nas, ono sto nam vise ne treba. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2810 Re: KUP BiH
Bogme se i Zrinjski nakupio igraca Sarajevatodd_smith wrote:Ima da nam budete k`o Olimpic. Kupite iza nas, ono sto nam vise ne treba.
- Charuga
- Globalni moderator
#2811 Re: KUP BiH
Neka vas, vratite se temi!
-
Eborg
#2812 Re: KUP BiH
Dvije finalne utakmice su stvarno bezveze.
Steta sto nije bilo nista od one Osimove ideje da se igra na neutralnim stadionima koji nemaju premijerligasa a imaju dobre uslove (npr. Bihac, Tuzla, Brcko, Orasje, Doboj itd.).
I nadam se da ce se ukinuti zabrana gostovanja za finale, bez obzira ko bio u istom.
Steta sto nije bilo nista od one Osimove ideje da se igra na neutralnim stadionima koji nemaju premijerligasa a imaju dobre uslove (npr. Bihac, Tuzla, Brcko, Orasje, Doboj itd.).
I nadam se da ce se ukinuti zabrana gostovanja za finale, bez obzira ko bio u istom.
- ultima_palabra
#2813 Re: KUP BiH
U pravu si, dvije utakmice ubijaju draž finala.Eborg wrote:Dvije finalne utakmice su stvarno bezveze.
-
todd_smith
#2814 Re: KUP BiH
Ma onda bi se nasla prica kako je jednoj ekipi blize taj izabrani stadion nego drugoj i 1,000 ostalih gluposti
- Logovan
#2815 Re: KUP BiH
Ma neće 99%, skroz su male šanse. Proći će sezona u zabrani a ne bi me čudilo da naredna počne sa zabranom.Eborg wrote: I nadam se da ce se ukinuti zabrana gostovanja za finale, bez obzira ko bio u istom.
-
andr0id
#2816 Re: KUP BiH
Klub iz federacije! Naravno da mrzim siroki borac zrinjski orasje leotar i da ne nabrajam. Valjda znam sta govorim. I uvijek cu javno reci da mrzim nacionaliste pa makar ih na bilinom polju bilo, a ima ih. Mrze oni nas, mrzimo i.mi njih. Samo se vrati temi. Morao sam ti odgovoriti.Slo Burner wrote:andr0id wrote:Sta sad pisete sarajevo celik u finalu.. a do neki dan ste pisali sarajevo siroki u finalu..
Pa taj mali smrdljivi celik.. kako debilski..
Ja nikada ovdje nisam pljunuo neki klub..
Nek je celik smrdljivi a siroki mirisljivi..
Koja smo mi stoka.. nevidjena.
Sto se tice utakmice, jos nije gotovo. Ma da tipujem prolaz celika, jer ce to celik nerijeseno odigrati.. a sirokog je uvijek taslacijo i kada je bio na dnu tabele.
Ne znam samo kako su zelju dobili. Kada sam gledao tekmu,,covjek bi rekao da je siroki chelsea.. al eto kanta jedna obicna..
I cudi me jos nesto, kako charuga otkljuca temu, ni jedan a ma bas ni jedan komentar o sarajevo zrinjski.. ?
Nadam se finalu celik sarajevo, ma da ne bih volio sarajevo. Ali eto bolje nego svinjski.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- phillie
#2817 Re: KUP BiH
Koliko se sjecam ovako je islo sto se tice igranja finala Kupa. Prvo je bilo da se igra u Sarajevu jedna utakmica. Onda su se klubovi bunili jer kad Sarajevo dodje do finala onda bi fakticki igrao na domacem terenu (tad je domaci teren znacio mnogo vise nego danas), pa je promjenjeno da ako klubovi nisu iz Sa, onda se igra u Sa, a ako jesu onda se igraju dvije utakmice. Nakon toga je dosla utakmica Modrica-Borac kada je na stadionu bilo ispod milje gledalaca. Nakon toga su promjenili pravilo i ostalo je ovo do danas, dvije utakmice u finalu.
-
andr0id
#2818 Re: KUP BiH
Najbolje je da se igra u zenici zbog terena i nekog centralnog dijela
osim celika naravno. I to jedna utakmica slazem se. A sudije dovesti iz engleske neke trece lige
- ultima_palabra
#2819 Re: KUP BiH
U Španiji je dobar princip... kad se sazna ko su finalisti, onda se klubovi dogovaraju gdje će se igrati finale. Ako se ne dogovore savez presječe i to je to.
Samo što oni ostave 2-3 mjeseca između polufinala i finala.
Samo što oni ostave 2-3 mjeseca između polufinala i finala.
- phillie
#2820 Re: KUP BiH
Ma moze se i kod nas tako organizovati, kad se saznaju finalisti, odrediti neutralni teren. Nije sad da za organizaciju ove utakmice treba ihaaa vremena i ljudstva. Al vidi, primjer finalisti Sa i Zeljo, gdje bi se igralo? Na Otoci? Tuzli? Zenici? ili finale Zrinjski Siroki?
Zasad je najbolji sistem dvije tekme i gotovo.
-
todd_smith
#2821 Re: KUP BiH
Trebaju raditi nesto kao sto UEFA radi za EuropaLigu ili Ligu Sampiona.
Izabrati stadion na pocetku sezone, ali da taj zadovoljava neke kriterije tj da moze primiti X navijaca, sigurnost, da bude prodaja karata 45% jedni navijaci, 45% drugi 10% neutralno bla bla
Onda neka bude recimo BP na pocetku, nema veze hoce li Celik proci u finale ili ne, na pocetku sezone se znalo gdje ce se igrati ili Kosevo za Sarajevo ili Grbavica za Zelju itd itd
Izabrati stadion na pocetku sezone, ali da taj zadovoljava neke kriterije tj da moze primiti X navijaca, sigurnost, da bude prodaja karata 45% jedni navijaci, 45% drugi 10% neutralno bla bla
Onda neka bude recimo BP na pocetku, nema veze hoce li Celik proci u finale ili ne, na pocetku sezone se znalo gdje ce se igrati ili Kosevo za Sarajevo ili Grbavica za Zelju itd itd
- ultima_palabra
#2822 Re: KUP BiH
Pa šta fali na Koševu, može najviše ljudi doći? Prošle godine Atletico nije imao problema da igra protiv Reala na Bernabeu... naravno karte su išle pola-pola.phillie wrote:Ma moze se i kod nas tako organizovati, kad se saznaju finalisti, odrediti neutralni teren. Nije sad da za organizaciju ove utakmice treba ihaaa vremena i ljudstva. Al vidi, primjer finalisti Sa i Zeljo, gdje bi se igralo? Na Otoci? Tuzli? Zenici? ili finale Zrinjski Siroki?
-
andr0id
#2823 Re: KUP BiH
To je najbolje rjesenje. Tada ucesnik kupa ako je domacin finala ima vise morala i zelje da odigra to finale na svom terenu. Odigra ga i sad, ali te sjebe ona druga utakmica jbg.todd_smith wrote:Trebaju raditi nesto kao sto UEFA radi za EuropaLigu ili Ligu Sampiona.
- phillie
#2824 Re: KUP BiH
Al' ipak mislim da je neposteno prema "gostu" u tom finalu.
-
todd_smith
#2825 Re: KUP BiH
Ali ide pola polaphillie wrote:Al' ipak mislim da je neposteno prema "gostu" u tom finalu.
tj eto recimo da se izabralo BP ove sezone, i Celik dodje u finale kakve im fajde sto je to "domaci" teren kada ni pola stadiona ne smije biti njihovih navijaca
Ili recimo Sarajevo. Dobijemo Sjever i Istok, protivnik Jug i Zapad (lupam), ali pola pola, pa bujrum navijaci budite 12ti igrac