Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Mustang1

#2801 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Telemach wrote:
Bubalo1 wrote:Koliko je jos jedan resiver ?
Drugi reciever ne plaćate dodatno, dovoljno je samo da uzmete jedan od D3 paketa iz ponude.
Ako imam sad HD paket na ovom jednom resiveru .. Jel to dovoljno ili moram i za drugi resiver uzimati paket opet ? :D
Telemach

#2802 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Desset wrote:Pitanje i kritika ujedno, prijavio sam kvar putem infocentra, danas ce 20 dana, ni traga ni glasa od ljudi iz Telemacha :x

Pitanje je, hoce li mi uredno ispostaviti racun u kompletnoj sumi za trio paket ili ce biti umanjen za tih 20 dana koliko im treba da otklone kvar.
Dostavite nam tačne korisničke podatke kako bismo odmah provjerili Vaše navode i korigovali sve što je potrebno u najkraćem roku.
Telemach

#2803 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Bubalo1 wrote:
Telemach wrote:
Bubalo1 wrote:Koliko je jos jedan resiver ?
Drugi reciever ne plaćate dodatno, dovoljno je samo da uzmete jedan od D3 paketa iz ponude.
Ako imam sad HD paket na ovom jednom resiveru .. Jel to dovoljno ili moram i za drugi resiver uzimati paket opet ? :D
Ne morate uzeti isti paket, dovoljno je da uzmete bilo koji paket iz D3 ponude, kako biste dobili reciever za drugi uređaj.
Telemach

#2804 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Tiger 033 wrote:Jbte po ovoj filozofiji, mi na MMDS-u NE bi trebali nikako placat pretplatu evo vec mjesecima :D slika rinaKa,TTX na vecini kanala neJma nikako,titlove rucno palimo ako slucajno pojacas ton odose titlovi u "PM" :-) hoce li nama sad pretplata za MMDS bit' 2 KM :D
Dostavite nam podatke, ekipa će doći na Vašu adresu i provjeriti sve što je potrebno.
Mustang1

#2805 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Mislio sam da na osnovu toga sto trenutno imam HD paket drugi resiver dobijem djaba da ne placam nista vise nikakav paket :D Ali dobro hajd skonto sam .. Mora 3 KM barem
Tiger 033

#2806 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Telemach wrote:
Tiger 033 wrote:Jbte po ovoj filozofiji, mi na MMDS-u NE bi trebali nikako placat pretplatu evo vec mjesecima :D slika rinaKa,TTX na vecini kanala neJma nikako,titlove rucno palimo ako slucajno pojacas ton odose titlovi u "PM" :-) hoce li nama sad pretplata za MMDS bit' 2 KM :D
Dostavite nam podatke, ekipa će doći na Vašu adresu i provjeriti sve što je potrebno.
NEma potrebe...do mene nije 1000000% nego do vas... i nije ovo samo kod mene slucaj nego kod svih korisnika MMDS-a...a to i vi znate nego se malcice pravite tošo :mrgreen: a ja se k'o đoja nesto i razumijem u ove stvari tako da :skoljka: :mrgreen:
Frtalj_Duše

#2807 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Frtalj_Duše »

Telemach wrote:Poštovani korisnici,
Jedan od najboljih kanala iz Discovery paketa će od danas obogatiti programsku šemu na analognoj platformi.
TLC (The Learning Channel) Discovery je kvalitetan zabavni kanal namijenjen prvenstveno ženama, ali podjednako privlačan za cijelu porodicu. TLC-ov programski sadržaj obiluje najboljim lifestyle i reality show formatima iz cijelog svijeta. Teme koje inače dominiraju na ovom kanalu su: vjenčanja, moda, hrana, roditeljstvo, putovanja i životni stil.
TLC kanal će biti pušten u Zenici i Sarajevu umjesto KCN:2 a Mostaru umjesto kanala TVE I ostati na istoj poziciji kanala i u D3 paketu.
KCN:2 I TVE program i dalje možete pratiti u Start paketu na D3 platformi.
Svaka čast za potez i nadam se da će te i ubuduće kada treba ubaciti novi kanal ići po logici 'džigara' RAUS, dokumentarac IN. :mrgreen:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Tiger 033

#2808 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Da ne misli neko (prvenstveno mislim na Telemach) kako "lažem" kad napisem "do mene nije 1000000% nego do vas... i nije ovo samo kod mene slucaj nego kod svih korisnika MMDS-a..." evo friskog primjera na temi "BH Telekom All About"

http://www.klix.ba/forum/bhtelecom-all- ... 10525.html

Citat:
"Ja trenutno imam Telemach digitalnu televiziju (onu sa tanjirom, jedino to mi je dostupno u Starom gradu) i Telecomov internet, i sa sigurnošću mogu reći jer sam imao posla sa obje tehničke podrške da Telemachovoj podršci ne bih dao dvije nacrtane ovce da čuvaju. Razlika u pomoći, uljudnosti i spremnosti se može mjeriti u MILJAMA. Isto tako, ova digitalna televizija (zaostavština Eloba) im uopšte nije prioritetna i svako malo slika ledi, nestaje, gubi se itd itd. dok je ADSL uvijek tu i postojan. To je samo jedan anegdotalni primjer, ali opet, meni bitan."
Mustang1

#2809 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Moze li d3go na windows 8 ? :D Ni na kraj mi pameti sad kad sam instalirao pogledah ne moze .. Pise onaj matrix crashed ..

EDIT: Uspio sam (valjda) ali sada kad ulazim pise da je maximalan broj uredjaja registrovan .. Maloprije sam ulazio preko mozile i nije moglo ovo crashed .. I samo sam promijenio ono compactibility u windows 7 i ne moze hoce da registruje kao novi uredjaj :D Koliko sad trebam cekati da obrisu i da mogu novi registrovat i mogu li uopste ovaj mjesec ?
Frtalj_Duše

#2810 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Frtalj_Duše »

Bubalo1 wrote:Moze li d3go na windows 8 ? :D Ni na kraj mi pameti sad kad sam instalirao pogledah ne moze .. Pise onaj matrix crashed ..

EDIT: Uspio sam (valjda) ali sada kad ulazim pise da je maximalan broj uredjaja registrovan .. Maloprije sam ulazio preko mozile i nije moglo ovo crashed .. I samo sam promijenio ono compactibility u windows 7 i ne moze hoce da registruje kao novi uredjaj :D Koliko sad trebam cekati da obrisu i da mogu novi registrovat i mogu li uopste ovaj mjesec ?
Piše ti fino i čitko na stranici ispod one liste "D3GO uređaji" (doduše ultra-sitnim fontom):

"* Ukoliko izaberete brisanje uređaja, uređaj će biti obrisan za 24h."

Valja ti saburiti! :mrgreen:
Mustang1

#2811 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Znaci do kraja mjeseca ..taman nekih 240 sati :D
ElRe

#2812 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ElRe »

ko te Ćero da diras, kad ti je sve radilo? :-D
Mustang1

#2813 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Jbg .. Sad zato imam pinkasti windows 8 i totalno sam cool :D :oops: :lol: :lol: PRAHNULO mi da promjenim windows a i giga rama mi zjapila u prazno jer sam imao 32 bita windows 7 :D
Telemach

#2814 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da smo od 23.01.2013. godine dužni zatamniti premijerno emitovanje i repriziranje serije „Kako vrijeme prolazi ” na kanalu NOVA TV.
Razlog ovom postupku je pisani zahtjev koji smo primili od televizijske kuće TV1, ekskluzivnog nositelja prava za emitovanje serijala "Kako vrijeme prolazi " za Bosnu i Hercegovinu.
Hvala na razumijevanju.
kakavdanakneiskustvu

#2815 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Telemach wrote:Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da smo od 23.01.2013. godine dužni zatamniti premijerno emitovanje i repriziranje serije „Kako vrijeme prolazi ” na kanalu NOVA TV.
Razlog ovom postupku je pisani zahtjev koji smo primili od televizijske kuće TV1, ekskluzivnog nositelja prava za emitovanje serijala "Kako vrijeme prolazi " za Bosnu i Hercegovinu.
Hvala na razumijevanju.

hvala i vama na zatamnjenju
Reglan

#2816 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Pa nisu oni krivi,fakat ne vidim razloga za attak na Telemach
Mustang1

#2817 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Isto sam i ja htio napisati .. Ako ima na tv1 ne vidim razlog da se bunis .. Gledas tamo i to je to .. Eh sad ako tv1 kasni puno to je vec drugi problem ali opet nije do telemacha ni sekunde :D
ExNihilo

#2818 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ExNihilo »

Bubalo1 wrote:Isto sam i ja htio napisati .. Ako ima na tv1 ne vidim razlog da se bunis .. Gledas tamo i to je to .. Eh sad ako tv1 kasni puno to je vec drugi problem ali opet nije do telemacha ni sekunde :D
Ne kasni, nego ide stoljeće ispred :D Još gore.

Mama gleda, pa se sad o jadu zabavila.
Mustang1

#2819 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

E jbg .. Bas puno ide unaprijed ? Ja znam da ona hrvatska Lara na obn.u ide ista epizoda i tamo i ovamo .. Jedva sam mamu ubijedio da je isto jer je prije gledala na novoj .. Zalite se tv1 nek pustaju od te i te epizode :D
sencobih

#2820 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

nek malo narod ponovi gradivo, sta ima veze :-)
fireman2013

#2821 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fireman2013 »

Bubalo1 wrote:Isto sam i ja htio napisati .. Ako ima na tv1 ne vidim razlog da se bunis .. Gledas tamo i to je to .. Eh sad ako tv1 kasni puno to je vec drugi problem ali opet nije do telemacha ni sekunde :D
Da je FTV pa bilo bi osnove da se covjek buni ali TV1 je kvalitetom slike u rangu NOVE tako da dodje isto
motorola01

#2822 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

@telemach, losa slika(vide se horizontalne linije) na analognoj na svim kanalima u Zenici. Samo da vas informisem pa eto dalje proslijedite kome treba :)
kakavdanakneiskustvu

#2823 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

arshavin wrote:Pa nisu oni krivi,fakat ne vidim razloga za attak na Telemach

hvala im na zatamnjenju svega sto zatamnjuju,dodje mi da raskinem ugovor sa njima
Telemach

#2824 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

motorola01 wrote:@telemach, losa slika(vide se horizontalne linije) na analognoj na svim kanalima u Zenici. Samo da vas informisem pa eto dalje proslijedite kome treba :)
Provjerićemo Vaše navode.
Reglan

#2825 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

kakavdanakneiskustvu wrote:
arshavin wrote:Pa nisu oni krivi,fakat ne vidim razloga za attak na Telemach

hvala im na zatamnjenju svega sto zatamnjuju,dodje mi da raskinem ugovor sa njima
Pa raskini.Ljudi rade po zakonu.
Eto sad treba da rade nesto mimo zakona da bi ti bio zadovoljan.
Nije ti ovo monopol,nego trziste savrsene konkurencije. :bih:
Locked