Glavni osumnjiceni bi mogao biti BataNot My Idea wrote:Koji je to forumas opcinio bloo,da je cak i do Bistricaka stigla![]()
Ja bila prije mozda tri godine, katastrofa. Neke dionice puta odnijela voda, nekoliko brda se skroz spustilo uz rjecicu, gore sve zaraslo, postalo jedan pašnjak za krave. Na sred pašnjaka vehabije i par umotanih zena, jedno 27 djece. Tri cilima prostrli i sjede i rostiljaju.
Pa ti stisni i popij pivu. U po roštilja nam krava presla preko deke.
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Warashii
#27976 Re: Zeničani
-
slavemaster
#27977 Re: Zeničani
Stari opciniteljWarashii wrote:Glavni osumnjiceni bi mogao biti BataNot My Idea wrote:Koji je to forumas opcinio bloo,da je cak i do Bistricaka stigla![]()
Ja bila prije mozda tri godine, katastrofa. Neke dionice puta odnijela voda, nekoliko brda se skroz spustilo uz rjecicu, gore sve zaraslo, postalo jedan pašnjak za krave. Na sred pašnjaka vehabije i par umotanih zena, jedno 27 djece. Tri cilima prostrli i sjede i rostiljaju.
- Bloo
- Globalna šefica
#27978 Re: Zeničani
Bata, moja vatrena forumska ljubaF.Warashii wrote:Glavni osumnjiceni bi mogao biti BataNot My Idea wrote:Koji je to forumas opcinio bloo,da je cak i do Bistricaka stigla![]()
Zanemarit cemo razliku u godinama i sto je junfer.
Nisam.vidjela vehabije, vec normala ljude koji serbez rostiljaju kraj hrpe smeca. Pivu popili ko veliki u po bijela dana.
Smeca je fakat puno. I kako ljudima ne smeta jebote da sjede kraj mini deponije i rostiljaju...
- Warashii
#27979 Re: Zeničani
A ne smeta im jer oni to smece i gomilaju na zalost.
Ihhhh razlika u godinama moRebit 2 3
A za ovo drugo se bas pitam kak ce Bata da prihvati
- Bloo
- Globalna šefica
#27981 Re: Zeničani
Ubit ce meWarashii wrote:A ne smeta im jer oni to smece i gomilaju na zalost.
Vrijeme je da se predstavnik KS pokupi sa ove teme.
- phillie
#27982 Re: Zeničani
Bloo ti si saboter
unosis nemir medju nas pred subotnji derbi....
Bato, ocituj se prema ovim optuzbama

Bato, ocituj se prema ovim optuzbama
- Warashii
#27983 Re: Zeničani
HahahahahBloo wrote:Ubit ce meWarashii wrote:A ne smeta im jer oni to smece i gomilaju na zalost.
A za ovo drugo se bas pitam kak ce Bata da prihvati![]()
![]()
Vrijeme je da se predstavnik KS pokupi sa ove teme.
Vrijeme je. Ali mislim da je sada kasno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#27984 Re: Zeničani
Eks Nihilo vam je ovdje glavni krivac 
- ExNihilo
#27985 Re: Zeničani
Guilty as charged.
- Not My Idea
#27986 Re: Zeničani
Haj,dobro je ondaExNihilo wrote:Guilty as charged.
-
sale07
#27987 Re: Zeničani
Ljudi sta je s onim smetovima, hoce li tamo ikad iko se sjetit da pravi kakav ski lift, tuga je da zenicani moraju ici na pridolce, vlasic i slicna mjesta pored smetova
-
kakavdanakneiskustvu
#27988 Re: Zeničani
Bloo wrote:Bata, moja vatrena forumska ljubaF.Warashii wrote:Glavni osumnjiceni bi mogao biti BataNot My Idea wrote:Koji je to forumas opcinio bloo,da je cak i do Bistricaka stigla![]()
Pa ti stisni i popij pivu. U po roštilja nam krava presla preko deke.![]()
Zanemarit cemo razliku u godinama i sto je junfer.
Nisam.vidjela vehabije, vec normala ljude koji serbez rostiljaju kraj hrpe smeca. Pivu popili ko veliki u po bijela dana.![]()
Smeca je fakat puno. I kako ljudima ne smeta jebote da sjede kraj mini deponije i rostiljaju...
Jebote zar bas ja moram reagovati na ovo da nije vidjela vehabije nego normala ljude,ja koji pisem ovdje kako sam okruzen talibanima
-
slavemaster
#27990 Re: Zeničani
evo ga opet 
ne smije joj niko odgovorit
ne smije joj niko odgovorit
- Bloo
- Globalna šefica
#27992 Re: Zeničani
Bome ja cu se pokrit iduci put i na Smetove otic...sto je sigurno sigurno. A u ZS narucit bozu.

- Warashii
#27993 Re: Zeničani
Ccccccc nemos u ZS sjesti, tamo se alkohol toci.
Biras nesto ovi shisha fazoni, koliko sam skontao tu nema alkohola.
Biras nesto ovi shisha fazoni, koliko sam skontao tu nema alkohola.
- Norm
#27994 Re: Zeničani
...step by step, prvo put da naprave pa onda ostalo...ali zaista je zalosno moji ljudi da ja rodjen i odrastao u svome gradu nemam gdje na izlet sa djecom otici...prije par godina za recimo prvi maj Smetovi, sa porodicom, nikad vise, Bistricak, prvi maj sa porodicom, nikad vise...zadnjih 4-5 godina, za prvi maj u Basku Vodu i bude extra...i opet cu...do nas je ljudi, sve je do nas...sale07 wrote:Ljudi sta je s onim smetovima, hoce li tamo ikad iko se sjetit da pravi kakav ski lift, tuga je da zenicani moraju ici na pridolce, vlasic i slicna mjesta pored smetova
- ExNihilo
#27995 Re: Zeničani
Tipla porez sa freelancerske teme, pa možda i bude.Norm wrote:...step by step, prvo put da naprave pa onda ostalo...ali zaista je zalosno moji ljudi da ja rodjen i odrastao u svome gradu nemam gdje na izlet sa djecom otici...prije par godina za recimo prvi maj Smetovi, sa porodicom, nikad vise, Bistricak, prvi maj sa porodicom, nikad vise...zadnjih 4-5 godina, za prvi maj u Basku Vodu i bude extra...i opet cu...do nas je ljudi, sve je do nas...sale07 wrote:Ljudi sta je s onim smetovima, hoce li tamo ikad iko se sjetit da pravi kakav ski lift, tuga je da zenicani moraju ici na pridolce, vlasic i slicna mjesta pored smetova
- phillie
- Freamon Lester
#27997 Re: Zeničani
ExNihilo wrote:Tipla porez sa freelancerske teme, pa možda i bude.Norm wrote:...step by step, prvo put da naprave pa onda ostalo...ali zaista je zalosno moji ljudi da ja rodjen i odrastao u svome gradu nemam gdje na izlet sa djecom otici...prije par godina za recimo prvi maj Smetovi, sa porodicom, nikad vise, Bistricak, prvi maj sa porodicom, nikad vise...zadnjih 4-5 godina, za prvi maj u Basku Vodu i bude extra...i opet cu...do nas je ljudi, sve je do nas...sale07 wrote:Ljudi sta je s onim smetovima, hoce li tamo ikad iko se sjetit da pravi kakav ski lift, tuga je da zenicani moraju ici na pridolce, vlasic i slicna mjesta pored smetova
- Norm
#27998 Re: Zeničani
Tiopla, hos' uplatnice...ExNihilo wrote:Tipla porez sa freelancerske teme, pa možda i bude.Norm wrote:...step by step, prvo put da naprave pa onda ostalo...ali zaista je zalosno moji ljudi da ja rodjen i odrastao u svome gradu nemam gdje na izlet sa djecom otici...prije par godina za recimo prvi maj Smetovi, sa porodicom, nikad vise, Bistricak, prvi maj sa porodicom, nikad vise...zadnjih 4-5 godina, za prvi maj u Basku Vodu i bude extra...i opet cu...do nas je ljudi, sve je do nas...sale07 wrote:Ljudi sta je s onim smetovima, hoce li tamo ikad iko se sjetit da pravi kakav ski lift, tuga je da zenicani moraju ici na pridolce, vlasic i slicna mjesta pored smetova
- ExNihilo
#27999 Re: Zeničani
Jest, kad je PU pokucala na vrata.
Ali neka, bolje ikad nego nikad. 
- Norm
#28000 Re: Zeničani
Bogami nije, nego kad su mi objasnili kome i na koji broj...da mi je bilo drago nije, ali ja sam ipak legalista...ExNihilo wrote:Jest, kad je PU pokucala na vrata.Ali neka, bolje ikad nego nikad.