SDA-All about

Dozer

#27976 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Boletus edulis wrote:Clan SDA je i Desnica Radivojevic,Ivica Saric,Ljiljana Sakic,Cedomir Lukic i jos mnogi...a i Dozer je bivsi clan SDA.
Kako da nije :D
Dozer je pogotovo bivsi clan SDA :pisnuo:
Boletus edulis

#27977 Re: SDA-All about

Post by Boletus edulis »

Bio si u omladini SDA-opstina Centar.Hvalio si se na jednoj temi a ocigledno si zaboravio.Staris.
Dozer

#27978 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Boletus edulis wrote:Bio si u omladini SDA-opstina Centar.Hvalio si se na jednoj temi a ocigledno si zaboravio.Staris.
Pobrkao si ti mene s nekim :lol:
Btw, ovo je ocajan pokusaj spina :pisnuo:

Ovaj tvoj post treba prebaciti na temu "Vic dana" :lol:
Banksy

#27979 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

AKCIJA “PRAVDA” NA BH. NAČIN: Alija Delimustafić i Jusuf Škrijelj u bijegu!

---

Podsjećamo, sudskim vijećem u ovom predmetu je predsjedavala sutkinja Adisa Zahiragić, a članovi su Muhidin Hajdarević i Braco Stupar.
Koje su sankcije za djelovanje ove krim trojke iznad? Koje su predviđene kazne i ko ih sprovodi, ako uopće postoje?
Banksy

#27980 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
Da bi SDA vladala još 25 godina, sve što treba da radi jeste da iz svojih redova svakih 4-5 godina lansira neku "alternativu".
Dok svaka generacija skonta da je sve to jedno te isto prepakovano govno.
Upravo tako.

Moramo smisliti neko kraće ime ovim ''otpadnicima''/prevarantima, da im ne nabrajamo imena svaki put, kao što je NS fgrSDA, ovi bi mogli biti...?
GeeTnT

#27981 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

Dozer ce ime pronaci...siguran sam., pa bio je kamarad....
Boletus edulis

#27982 Re: SDA-All about

Post by Boletus edulis »

Dozer wrote:
Boletus edulis wrote:Bio si u omladini SDA-opstina Centar.Hvalio si se na jednoj temi a ocigledno si zaboravio.Staris.

Jasno mi je zasto se sad pretvaras i peres ruke.Cak si dao golem prilog za dzamiju koju su napravili pred tvojim bivsim stanom.Javno si to iznosio.Ali ako ti to ne pase-nema problema,necemo to vise potezati.
GeeTnT

#27983 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

..znaci i u vakife se upisao....hehe aferim.
joint union

#27984 Re: SDA-All about

Post by joint union »

Sa Bakirom se slik'o...
Dozer

#27985 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Boletus edulis wrote:
Dozer wrote:

Jasno mi je zasto se sad pretvaras i peres ruke.Cak si dao golem prilog za dzamiju koju su napravili pred tvojim bivsim stanom.Javno si to iznosio.Ali ako ti to ne pase-nema problema,necemo to vise potezati.
Ti ovo fakat ozbiljno...? :shock:
Ako si fakat ozbiljan, onda se to moze gledati na samo 2 nacina:
1. Zaista si me pobrkao s nekim
2. Pokusavas spinovati

U oba slucaja rezultat je isti - nigdje veze :D
Naravno, ocekujem citat i link na ta moja "javna iznosenja" :mrgreen:

P.S. I link na tvoj stari nick :lol:
MikroBelaj

#27986 Re: SDA-All about

Post by MikroBelaj »

Samo SDA, u jedinstvu je snaga: ovo dok se hm2121 ili kako vec ne aktivira u proljece 2018 :D

Salu na stranu,SDA stranci zelim da propadne a njenim vjernim glasacima da progledaju dok imaju vremena :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#27987 Re: SDA-All about

Post by Truba »

dozer
ovo su novi momenti :mrgreen:
crazy_diamond

#27988 Re: SDA-All about

Post by crazy_diamond »

Banksy wrote:
VjecitiStudent wrote:
Da bi SDA vladala još 25 godina, sve što treba da radi jeste da iz svojih redova svakih 4-5 godina lansira neku "alternativu".
Dok svaka generacija skonta da je sve to jedno te isto prepakovano govno.
Upravo tako.

Moramo smisliti neko kraće ime ovim ''otpadnicima''/prevarantima, da im ne nabrajamo imena svaki put, kao što je NS fgrSDA, ovi bi mogli biti...?
Jaka vam je ta teorija, pa dje to ima, nemojte se uvrijediti,ali pojma nemate o cemu pricate i lupate zakljucke koji nemaju veze sa zdravim razumom i politickom praksom nigdje na zemaljskoj kugli

Dje to ima,praviti struje u vlastitoj stranci, zatim ko fol tu struju izdvojiti iz stranke i razvodniti prije svega svoje biracko tijelo, da bi time ko fol oslabio konkurenciju i udario narodu navlaku i tako sposlije izbora sa tom izdvojenom strujom pravio vlast, hehe malo morgen

U tom slucaju samo se gube i razvodnjavaju glasovi,kazete vec dosta puta je to vidjeno i ko fol sda vlada na osnovu tih marifetluka, nidje veze

Sda kao svaka druga stranka u tome nije dobijala nego je gubila, sta jw dobila sto je haris osnovao stranku, zabih je najvise glasova uzela sda-u, bila treca stranka po snazi, pa kad je sda gubila od sdp nije je haris cupo nego isao za pobjednikom, isto se desilo sa fahrom, i on je isao za pobjednikom a ne cup sda, isto sw desavalo sdp u kad se od njega odrodila demokratska fronta

Svako cijepanje je slabilo bili koju stranku, i ti koji su odlazili bili su cesto i veci problem nego neki drugi

Ta ideja koju zastupate stoji kad je u pitanju politicka igra da se u konkurenciju ubacuju kukavicija jaja i tako se slabi, ovdje imamo potpuno drugu situaciju u kojoj ono sto odlazi iz date strankeprvenstveno slabi upravo tu stranku
Banksy

#27989 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

crazy_diamond wrote:
Banksy wrote:
Ta ideja koju zastupate stoji kad je u pitanju politicka igra da se u konkurenciju ubacuju kukavicija jaja i tako se slabi, ovdje imamo potpuno drugu situaciju u kojoj ono sto odlazi iz date strankeprvenstveno slabi upravo tu stranku
Ja zastupam ideju da su svi ista stoka. Prevara(nti) je pokušaj da ih se prikaže boljim ili drugačijim.
MikroBelaj

#27990 Re: SDA-All about

Post by MikroBelaj »

Nek se cjepa SDA pa nek su ovi sto hoce da se odcjepe i prevaranti,samo neka se cijepa :izet:
channel10

#27991 Re: SDA-All about

Post by channel10 »

Banksy wrote:

---

Podsjećamo, sudskim vijećem u ovom predmetu je predsjedavala sutkinja Adisa Zahiragić, a članovi su Muhidin Hajdarević i Braco Stupar.
Koje su sankcije za djelovanje ove krim trojke iznad? Koje su predviđene kazne i ko ih sprovodi, ako uopće postoje?
Mozda dobiju 10 posto od plate.
MikroBelaj

#27992 Re: SDA-All about

Post by MikroBelaj »

channel10 wrote:
Banksy wrote:

---

Pesimistican si,krupno je 10%,ipak mislim da ce biti samo usmeni ukor :D
channel10

#27993 Re: SDA-All about

Post by channel10 »

Usmeni ukor i stimulacija za januarsku platu 2017. godine :)

Jest da ne ide jedno uz drugo, ali kod njih moze svakako. Samo nek se lova obrce.
MikroBelaj

#27994 Re: SDA-All about

Post by MikroBelaj »

Haram im bilo,i njima i njihovim poltronskim uhljebima.
Bosanski_kralj

#27995 Re: SDA-All about

Post by Bosanski_kralj »

Cijepa se SDA, ali ne zna se koji je dio gori koji bolji. Sve goli lopov i na jednoj i na drugoj strani.
Banksy

#27996 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

channel10 wrote:
Banksy wrote:

---

Tipujem na oštar pogled na hodniku i čestitke u kancelariji.
Alfons Kauders

#27997 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

Bosanski_kralj wrote:Cijepa se SDA, ali ne zna se koji je dio gori koji bolji. Sve goli lopov i na jednoj i na drugoj strani.
Stani sad da ti raja objasni kako je SDA losa, ali eto, ipak su SDP, DF i NS malcice gori. :lol:
crazy_diamond

#27998 Re: SDA-All about

Post by crazy_diamond »

Banksy wrote:
crazy_diamond wrote:
Banksy wrote:
Ja zastupam ideju da su svi ista stoka. Prevara(nti) je pokušaj da ih se prikaže boljim ili drugačijim.
mozda jesu svi stoka, al nisu ista stoka, znas kako i stoke ima razlicitih vrsta, od one krupne, bikovi simentalci, pa junad,telad, i onda ona sitna stoka ovcice kozice. Svi smo mi na neki nacin stoka, mi gradjani smo ove ovcice i kozice, a ovi u vrhu stranaka su simentalci

al treba biti realan, u politici nisu svi isti, i to je jedan veliki problem sto se tako gledam pa onda imamo nezainteresovanost za promjene, i onda to u pravilu godi onima koji su najgori

ako se osnuje ta neka nova stranka ili pokret u kojem ce biti sepic,raguz,svetlana cenic, nezavisni nacelnici koji su eto na izborima pokazali da im se moze vjerovati, jer nije mala stvar izaci kao nezavisan i dobiti ogromnu podrsku, u lokalnim zajednicama svako svakog zna i zna se ko su ti nacelnici, ko im je otac,djed, sta jedu,kako su ucili u skoli, kako stoje na ljubavnom planu,ko su im djeca, kakve su im kuce,televizori,kola, dje ljetuju itd, sve se to zna, kao sto se zna i vidi u lokalnoj zajednici kako i koliko ko radi, i kad tako ljudi kao nezavisni, bez stranacke ideologije i masinerije dobiju ogromnu podrsku, valjda nesto i vrijede, i ne moze se to porediti sa simentalcima iz vrha stranke
Dozer

#27999 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Black swan wrote:dozer
ovo su novi momenti :mrgreen:
I meni, trust me :D
Alfons Kauders

#28000 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

crazy_diamond wrote:
Banksy wrote:
mozda jesu svi stoka, al nisu ista stoka, znas kako i stoke ima razlicitih vrsta, od one krupne, bikovi simentalci, pa junad,telad, i onda ona sitna stoka ovcice kozice. Svi smo mi na neki nacin stoka, mi gradjani smo ove ovcice i kozice, a ovi u vrhu stranaka su simentalci

al treba biti realan, u politici nisu svi isti, i to je jedan veliki problem sto se tako gledam pa onda imamo nezainteresovanost za promjene, i onda to u pravilu godi onima koji su najgori

ako se osnuje ta neka nova stranka ili pokret u kojem ce biti sepic,raguz,svetlana cenic, nezavisni nacelnici koji su eto na izborima pokazali da im se moze vjerovati, jer nije mala stvar izaci kao nezavisan i dobiti ogromnu podrsku, u lokalnim zajednicama svako svakog zna i zna se ko su ti nacelnici, ko im je otac,djed, sta jedu,kako su ucili u skoli, kako stoje na ljubavnom planu,ko su im djeca, kakve su im kuce,televizori,kola, dje ljetuju itd, sve se to zna, kao sto se zna i vidi u lokalnoj zajednici kako i koliko ko radi, i kad tako ljudi kao nezavisni, bez stranacke ideologije i masinerije dobiju ogromnu podrsku, valjda nesto i vrijede, i ne moze se to porediti sa simentalcima iz vrha stranke
Jedina razlika izmedju njih i simentalaca iz vrha stranke je u tome sto se ovi nisu uspjeli probiti do vrha stranke. :) To za mene nije kvalifikacija, vec dokaz njihove urodjene nesposobnosti.
Post Reply