Kako da nijeBoletus edulis wrote:Clan SDA je i Desnica Radivojevic,Ivica Saric,Ljiljana Sakic,Cedomir Lukic i jos mnogi...a i Dozer je bivsi clan SDA.
Dozer je pogotovo bivsi clan SDA
Kako da nijeBoletus edulis wrote:Clan SDA je i Desnica Radivojevic,Ivica Saric,Ljiljana Sakic,Cedomir Lukic i jos mnogi...a i Dozer je bivsi clan SDA.
Pobrkao si ti mene s nekimBoletus edulis wrote:Bio si u omladini SDA-opstina Centar.Hvalio si se na jednoj temi a ocigledno si zaboravio.Staris.
Koje su sankcije za djelovanje ove krim trojke iznad? Koje su predviđene kazne i ko ih sprovodi, ako uopće postoje?
AKCIJA “PRAVDA” NA BH. NAČIN: Alija Delimustafić i Jusuf Škrijelj u bijegu!
---
Podsjećamo, sudskim vijećem u ovom predmetu je predsjedavala sutkinja Adisa Zahiragić, a članovi su Muhidin Hajdarević i Braco Stupar.
Upravo tako.VjecitiStudent wrote:
Da bi SDA vladala još 25 godina, sve što treba da radi jeste da iz svojih redova svakih 4-5 godina lansira neku "alternativu".
Dok svaka generacija skonta da je sve to jedno te isto prepakovano govno.
Jasno mi je zasto se sad pretvaras i peres ruke.Cak si dao golem prilog za dzamiju koju su napravili pred tvojim bivsim stanom.Javno si to iznosio.Ali ako ti to ne pase-nema problema,necemo to vise potezati.Dozer wrote:Pobrkao si ti mene s nekimBoletus edulis wrote:Bio si u omladini SDA-opstina Centar.Hvalio si se na jednoj temi a ocigledno si zaboravio.Staris.![]()
Btw, ovo je ocajan pokusaj spina
Ovaj tvoj post treba prebaciti na temu "Vic dana"
Ti ovo fakat ozbiljno...?Boletus edulis wrote:Jasno mi je zasto se sad pretvaras i peres ruke.Cak si dao golem prilog za dzamiju koju su napravili pred tvojim bivsim stanom.Javno si to iznosio.Ali ako ti to ne pase-nema problema,necemo to vise potezati.Dozer wrote:Pobrkao si ti mene s nekimBoletus edulis wrote:Bio si u omladini SDA-opstina Centar.Hvalio si se na jednoj temi a ocigledno si zaboravio.Staris.![]()
Btw, ovo je ocajan pokusaj spina
Ovaj tvoj post treba prebaciti na temu "Vic dana"
Jaka vam je ta teorija, pa dje to ima, nemojte se uvrijediti,ali pojma nemate o cemu pricate i lupate zakljucke koji nemaju veze sa zdravim razumom i politickom praksom nigdje na zemaljskoj kugliBanksy wrote:Upravo tako.VjecitiStudent wrote:
Da bi SDA vladala još 25 godina, sve što treba da radi jeste da iz svojih redova svakih 4-5 godina lansira neku "alternativu".
Dok svaka generacija skonta da je sve to jedno te isto prepakovano govno.
Moramo smisliti neko kraće ime ovim ''otpadnicima''/prevarantima, da im ne nabrajamo imena svaki put, kao što je NS fgrSDA, ovi bi mogli biti...?
Ja zastupam ideju da su svi ista stoka. Prevara(nti) je pokušaj da ih se prikaže boljim ili drugačijim.crazy_diamond wrote:Ta ideja koju zastupate stoji kad je u pitanju politicka igra da se u konkurenciju ubacuju kukavicija jaja i tako se slabi, ovdje imamo potpuno drugu situaciju u kojoj ono sto odlazi iz date strankeprvenstveno slabi upravo tu strankuBanksy wrote:
Moramo smisliti neko kraće ime ovim ''otpadnicima''/prevarantima, da im ne nabrajamo imena svaki put, kao što je NS fgrSDA, ovi bi mogli biti...?
Mozda dobiju 10 posto od plate.Banksy wrote:Koje su sankcije za djelovanje ove krim trojke iznad? Koje su predviđene kazne i ko ih sprovodi, ako uopće postoje?
---
Podsjećamo, sudskim vijećem u ovom predmetu je predsjedavala sutkinja Adisa Zahiragić, a članovi su Muhidin Hajdarević i Braco Stupar.
Pesimistican si,krupno je 10%,ipak mislim da ce biti samo usmeni ukorchannel10 wrote:Mozda dobiju 10 posto od plate.Banksy wrote:Koje su sankcije za djelovanje ove krim trojke iznad? Koje su predviđene kazne i ko ih sprovodi, ako uopće postoje?
---
Tipujem na oštar pogled na hodniku i čestitke u kancelariji.channel10 wrote:Mozda dobiju 10 posto od plate.Banksy wrote:Koje su sankcije za djelovanje ove krim trojke iznad? Koje su predviđene kazne i ko ih sprovodi, ako uopće postoje?
---
Stani sad da ti raja objasni kako je SDA losa, ali eto, ipak su SDP, DF i NS malcice gori.Bosanski_kralj wrote:Cijepa se SDA, ali ne zna se koji je dio gori koji bolji. Sve goli lopov i na jednoj i na drugoj strani.
mozda jesu svi stoka, al nisu ista stoka, znas kako i stoke ima razlicitih vrsta, od one krupne, bikovi simentalci, pa junad,telad, i onda ona sitna stoka ovcice kozice. Svi smo mi na neki nacin stoka, mi gradjani smo ove ovcice i kozice, a ovi u vrhu stranaka su simentalciBanksy wrote:Ja zastupam ideju da su svi ista stoka. Prevara(nti) je pokušaj da ih se prikaže boljim ili drugačijim.crazy_diamond wrote:Ta ideja koju zastupate stoji kad je u pitanju politicka igra da se u konkurenciju ubacuju kukavicija jaja i tako se slabi, ovdje imamo potpuno drugu situaciju u kojoj ono sto odlazi iz date strankeprvenstveno slabi upravo tu strankuBanksy wrote:
I meni, trust meBlack swan wrote:dozer
ovo su novi momenti
Jedina razlika izmedju njih i simentalaca iz vrha stranke je u tome sto se ovi nisu uspjeli probiti do vrha stranke.crazy_diamond wrote:mozda jesu svi stoka, al nisu ista stoka, znas kako i stoke ima razlicitih vrsta, od one krupne, bikovi simentalci, pa junad,telad, i onda ona sitna stoka ovcice kozice. Svi smo mi na neki nacin stoka, mi gradjani smo ove ovcice i kozice, a ovi u vrhu stranaka su simentalciBanksy wrote:
Ja zastupam ideju da su svi ista stoka. Prevara(nti) je pokušaj da ih se prikaže boljim ili drugačijim.
al treba biti realan, u politici nisu svi isti, i to je jedan veliki problem sto se tako gledam pa onda imamo nezainteresovanost za promjene, i onda to u pravilu godi onima koji su najgori
ako se osnuje ta neka nova stranka ili pokret u kojem ce biti sepic,raguz,svetlana cenic, nezavisni nacelnici koji su eto na izborima pokazali da im se moze vjerovati, jer nije mala stvar izaci kao nezavisan i dobiti ogromnu podrsku, u lokalnim zajednicama svako svakog zna i zna se ko su ti nacelnici, ko im je otac,djed, sta jedu,kako su ucili u skoli, kako stoje na ljubavnom planu,ko su im djeca, kakve su im kuce,televizori,kola, dje ljetuju itd, sve se to zna, kao sto se zna i vidi u lokalnoj zajednici kako i koliko ko radi, i kad tako ljudi kao nezavisni, bez stranacke ideologije i masinerije dobiju ogromnu podrsku, valjda nesto i vrijede, i ne moze se to porediti sa simentalcima iz vrha stranke