Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Anestezija

#27976 Re: Sarajevski derbi

Post by Anestezija »

jedno je jasno po blatu puno ljepsi fudbal bio
Logovan

#27977 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

agnostic_front wrote::lol: :lol: nek svaki derbi ovako pišu ugledni :lol: regionalni i svjetski mediji, evo nasekirali smo se.
Pa to što se nisi nasekirao dovoljno govori o tebi.

Mislim meni je iskreno krivo i stid me je jer su se ismijavala dešavanja na stadionu koji je u mom gradu. Smiješno i žalosno. Na stranu to što taj isti stadion koristi najveći rival. Umjesto da se potrudimo da o nama pišu članke sa pohvalama, nas boli neka stvar. I neka treba nam ovako. :thumbup: Prođe 20 i kusur godina, a mi ni da mrdnemo, jer nas ne pogađa što se sramotimo. Siguran sam da mnogi ljudi po upravama, raznim institucijama, itd, dijele tvoje mišljenje, odnosno ko fol se nasekiraju.

Ali zato kada se u moru loših vijesti pročuje i neka dobra vijest vezana za bh. fudbal, onda svi trčimo da objavimo njihove članke i radujemo se što su nas pohvalili.
Bambino Blu

#27978 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

Logovan wrote:
agnostic_front wrote::lol: :lol: nek svaki derbi ovako pišu ugledni :lol: regionalni i svjetski mediji, evo nasekirali smo se.

Mislim meni je iskreno krivo i stid me je jer su se ismijavala dešavanja na stadionu koji je u mom gradu. Smiješno i žalosno. Na stranu to što taj isti stadion koristi najveći rival. Umjesto da se potrudimo da o nama pišu članke sa pohvalama, nas boli neka stvar. I neka treba nam ovako. :thumbup: Prođe 20 i kusur godina, a mi ni da mrdnemo, jer nas ne pogađa što se sramotimo. Siguran sam da mnogi ljudi po upravama, raznim institucijama, itd, dijele tvoje mišljenje, odnosno ko fol se nasekiraju.

Ali zato kada se u moru loših vijesti pročuje i neka dobra vijest vezana za bh. fudbal, onda svi trčimo da objavimo njihove članke i radujemo se što su nas pohvalili.

Stidite li se vi sto nakon 60 i kusur godina nemate ni metar svog stadiona vec ste podstestani 60 i kusur godina. Mene stid vaseg stida. haj zdra'o sad

Image
Logovan

#27979 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Bambino Blu wrote: Stidite li se vi sto nakon 60 i kusur godina nemate ni metar svog stadiona vec ste podstestani 60 i kusur godina. Mene stid vaseg stida. haj zdra'o sad
Kažem da mi nije baš svejedno što se desila onakva bruka na Grbavici, a citiraš me sa ovakvim postom. :-) Mislim šta dalje reći....

I još sliku postavlja, fol eto kao odgovor na post. Pa jebem ti. :lol:
Bambino Blu

#27980 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

Logovan wrote:
Bambino Blu wrote: Stidite li se vi sto nakon 60 i kusur godina nemate ni metar svog stadiona vec ste podstestani 60 i kusur godina. Mene stid vaseg stida. haj zdra'o sad
Kažem da mi nije baš svejedno što se desila onakva bruka na Grbavici, a citiraš me sa ovakvim postom. :-) Mislim šta dalje reći....

Da sam pitar ja....

Image
saabsa

#27981 Re: Sarajevski derbi

Post by saabsa »

Jos vam je Tifa trebao da zapjeva za 29. rođendan da pokaze svoju novu tetovazu.
agnostic_front

#27982 Re: Sarajevski derbi

Post by agnostic_front »

Logovan wrote:

Ne radimo (Željo) stvari da bi nas drugi hvalili, nego da bismo sebi olakšali i popravili uslove sebi. Jedan smo od rijetkih klubova koji radi nešto na infrastrukturi. Presporo i prekasno, ali radimo. I taj će travnjak doći na red.

Boli me neka stvar kako razmišljaju uhljebi u institucijama, pošteno zarađujem i rado dajem svom klubu kad se prave "sergije". I ima nas masa takvih, samo na ovom forumu. Vi divovi se izvolite smijati i citirati nekakve žlj portale i nogometne ikone, a mi ćemo polako napraviti svoj stadion. Mi ovdje uživamo :nargila:
Logovan

#27983 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

agnostic_front wrote: Ne radimo (Željo) stvari da bi nas drugi hvalili, nego da bismo sebi olakšali i popravili uslove sebi. Jedan smo od rijetkih klubova koji radi nešto na infrastrukturi. Presporo i prekasno, ali radimo. I taj će travnjak doći na red.

Boli me neka stvar kako razmišljaju uhljebi u institucijama, pošteno zarađujem i rado dajem svom klubu kad se prave "sergije". I ima nas masa takvih, samo na ovom forumu. Vi divovi se izvolite smijati i citirati nekakve žlj portale i nogometne ikone, a mi ćemo polako napraviti svoj stadion. Mi ovdje uživamo :nargila:
Ne rade se stvari da bi te drugi hvalili i to je tačno, radiš radi sebe, ali ako te stranci ismijavaju i kritikuju te, onda logično ne možeš reći boli me kurac. Logično. Isto kao što ne možeš ostati miran nakon nečije pohvale (biće ti drago što je i normalno), tako isto ne možeš ostati miran ni nakon nečije kritike. Barem ne bi trebao.
Primjer ti je ako te neko na poslu krene kritikovati sa punim pravom, nećeš ga ignorisati, nego ćeš ga saslušati i sljedeći put nećeš praviti istu tu grešku. Da li ste jedan od rijetkih ili ne, je li presporo i prekasno ili ne je nebitno što se tiče ovoga. Potpuno druga stvar. :-)

A za ovo boldirano, ne znam šta bih ti rekao, osim toga da si opet dokazao jedno te isto o sebi.
Grean

#27984 Re: Sarajevski derbi

Post by Grean »

Prije travnjaka vidite kakvu bolju lopatu, vecih gabarita i laser za povlacenje linija

Image

Jebem mu, pa makar ovo nije nauka :mrgreen:
agnostic_front

#27985 Re: Sarajevski derbi

Post by agnostic_front »

Logovan wrote:
agnostic_front wrote: Ne radimo (Željo) stvari da bi nas drugi hvalili, nego da bismo sebi olakšali i popravili uslove sebi. Jedan smo od rijetkih klubova koji radi nešto na infrastrukturi. Presporo i prekasno, ali radimo. I taj će travnjak doći na red.

Ne rade se stvari da bi te drugi hvalili i to je tačno, radiš radi sebe, ali ako te stranci ismijavaju i kritikuju te, onda logično ne možeš reći boli me kurac. Logično. Isto kao što ne možeš ostati miran nakon nečije pohvale (biće ti drago što je i normalno), tako isto ne možeš ostati miran ni nakon nečije kritike. Barem ne bi trebao.
Primjer ti je ako te neko na poslu krene kritikovati sa punim pravom, nećeš ga ignorisati, nego ćeš ga saslušati i sljedeći put nećeš praviti istu tu grešku. Da li ste jedan od rijetkih ili ne, je li presporo i prekasno ili ne je nebitno što se tiče ovoga. Potpuno druga stvar. :-)

A za ovo boldirano, ne znam šta bih ti rekao, osim toga da si opet dokazao jedno te isto o sebi.
Sve 5 :thumbup:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#27986 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

8-)

Image

:lol:
Logovan

#27987 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Bambino Blu wrote:
Logovan wrote:

Da sam pitar ja....

https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5AD7BE58
Da si pitar ti, ali nisi, jer ne znaš ni dvije rečenice normalne sastaviti.

Neozbiljno totalno sa tvoje strane, a ne znam što te citiram uopšte, budala sam. :-)
Kinaski

#27988 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

Pitar sa Kariba wrote:8-)

Image

:lol:
haha svete se horde preko novina Peljti, kad nije mogao Velkoski zabiti trebao je Peljto
BlueBlood

#27989 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

:lol: :lol: :lol: opet sudija kriv :lol: pa sta je sad :-)
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#27990 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Jebat ce ga Adzem, šesticu dobio! :D
Kinaski

#27991 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

Image
Nije im dobro kad vide ovog covjeka :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#27992 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Dan nakon derbija u prostorijama FKS izmedju 2 masine za ves Husref je porazgovarao sa igracima.
Poslusajmo
BlueBlood

#27993 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Image

Image
Image

Image
Ricken

#27994 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

Logovan wrote:

Kako si ti težak frajer. Smor.
Mea_parvitas

#27995 Re: Sarajevski derbi

Post by Mea_parvitas »

Al kako smo ih poderali :lol: :lol: I dalje ostaje zal sto nije bilo 2,3 razlike, jer ovako po rezultatu, neukom neznancu, se stice dojam da je bilo gutavo, a ustvari je bilo "mećanje za sjećanje" :D :D

Steta sto nema Leška da nam tabelu postavi, ali prati on ovo :lol: :lol: :evil:
Logovan

#27996 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Ricken wrote: Kako si ti težak frajer. Smor.
Dobro, ali to nije tema današnje emisije.
Dead Man Walking

#27997 Re: Sarajevski derbi

Post by Dead Man Walking »

Ma sramota je onaj teren, treba biti realan. Zato od sad kod ovakvih utakmica zaboraviti ko je domacin i igrati na bordo areni.
tcz

#27998 Re: Sarajevski derbi

Post by tcz »

Logovan wrote:
Bambino Blu wrote:
Dze sarajevo ili ti ga torpedo vodeee kmecavci ? za koga vam je dedo navij'o Boga vam dragog ????
Inače, jedino je vaš klub postojao, jedino se za njega navijalo. :-) Svaki dedo je navijao za Željezničar. :D

Eh kad bi znao ono što bi trebalo da znaš, ne bi ovako pričao. Malo prelistaj historiju, nauči šta god u svom životu. Jedno od najglupljih pitanja, za koga ti je dedo navijao. :roll: Isto upotrebljavaju i navijači Veleža.
Edit: ovo nije za ove teme!
Ima tema o dotičnom, pa tamo o ovom
!
tcz

#27999 Re: Sarajevski derbi

Post by tcz »

Edit: prestanite sa ovom pričom!
rumenige_brajtner

#28000 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

Bambino Blu wrote:Haj kad smo vec kod rodjendana kad je ko nastao i tako to...

Image

Dze sarajevo ili ti ga torpedo vodeee kmecavci ? za koga vam je dedo navij'o Boga vam dragog ????
OŠ Ivan Goran Kovačić, Hrasno. 0 pitara.
Post Reply