Definitivno stoji. U BiH zapravo vise i nema normalnih medija, po meni je jedino Al Jazeera izuzetak.tvsabina wrote:
Životni standard je posljedica velike zloupotrebe medija , religije i postratne tragedije. Sve je to smikasano u jedan manipulantski koktel koji se servira stanovništvu. Ono ga popije te nastavlja djelovati letargično iako i razmišlja i priča o životnom standardu koji je sve manji i manji i srećom sve češća tema razgovora.
Lijep pozdrav !
Zapravo, ne znam ima li uopste smisla nazivati ostale TV kuce, novine i portale medijima, jer jednostavno ne funkcionisu kao mediji, vec kao PR odjeli stranaka i raznih interesnih grupa. Ako su to mediji, onda je i Gebels novinar.
Novine sam prestao citati prije nekoliko godina. Nema kvalitetnih portala, dnevnike ponekad i odgledam, ali ne zato da se informisem, vec da se smijem. Sjebali su nadrealiste.
Jebote kod nas je prosjecni dnevnik 25 minuta mrtve politike, 2 minute dogadjaja u svijetu, minut kulture i vremenska prognoza. Kada odem na more i gledam HRT, cini mi se kao da sam na drugoj planeti...
Nakon sranja u Rwandi, sudili su novinarima koji su pozivali na zlocine. Ovi nasi ne pozivaju na zlocine, ali vode specijalni rat, terorisu i dezinformisu narod, siju paniku, strah i glupost. Mjesto im je u zatvorima ili radnim logorima, a ne u redakcijama.