Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#27951 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja čitam i ne vjerujem, igrao lik 18 minuta i postigao 6 poena. Kod nas povrijeđen? Izgleda da je ovaj Bekir jako svadljive prirode, valjda se lozi na staru gardu i boeme, Obradovica, Pešića i ostale, a ne bi im mogao drzati onu tablu na time outu. Kako god zavrsi, ovaj čovjek nas ne treba vise voditi, pokazao se tanak ko svila. Mene najvise iritiraju neke kurčevite izjave, bez totalnog osjecaja za izmjene, javno pranje igrača i malo vise lagi.
Last edited by last mohicans on 01/09/2025 13:55, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#27952 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Svi ovi igrači poput Atića, Gegića, Lazića i slično su odlični igrači uloge za minutažu od 10-15m. Svaka čast Vrabcu na svemu, ali to što je on najkonstantiji igrač na turniru ti dovoljno govori o stanju. Nisu momci krivi, to je realno njihov domet, a ne to da budu nositelji igre. Nurkić i Musa su jedini kvalitetni igrači za nešto ozbiljnije
- Altsa
#27953 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kada kazem da jedino Vrabcu nemam sta da prigovorim, a njegov sam zesci kriticar onda je sve jasno. Beciragic ne moze ostati kao selektor i to je sasvim jasno jer je napravio previse gresaka.
-
last mohicans
#27954 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma ptica je odličan defanzivac, ginuo je, treba ti i takvih igrača. Njegovo je do 10 poena i to je to. Ne znam koliko je postigao.
-
laik1981
#27955 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bosnic je za Beciragica Phil Jackson.
-
kakavdanakneiskustvu
#27956 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
- canvra888
#27957 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
U čemu to? Bosnić nije imao jedne jedine reprezentacije u A sastavu protiv koje je vodio?
Osim toga, ova odbrana trice je Bosnićeva postavka, koju je Adis samo nastavio. I za napad isto vrijedi, nikakve kreativnosti ni tu nije bilo pod Bosnićem. Obojica su hype treneri.
-
kakavdanakneiskustvu
#27958 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ncaa jača od eurolige??Dead Man Walking wrote: ↑01/09/2025 11:44Haha ne, necemo pikati takmicenje koje je jace od skoro svakog izvan NBA, gdje je igrac poput Loyda koji se pisa po protivnicima na ovom prvenstvu bio epizodista, a Garza jedan od najboljih igraca generacije. Zasto bismo racunali jedno tako smijesno takmicenje?
- xoklix
#27959 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vrabcu se rijetko kad imalo progovoriti, znamo svi njegove limitirane napadačke mogućnosti,ali čovjek uvijek u odbrani radi ono što se od njega traži. Čak je dosta popravio igru u napadu zadnju godinu-dvije.
Nama je sinoć "falio" i Kamenjaš, čim Nurk izađe Italija napravi seriju. Da je Nurk sinoć bio u mogućnosti odigrati 40 min bila bi egal završnica.
Nama je sinoć "falio" i Kamenjaš, čim Nurk izađe Italija napravi seriju. Da je Nurk sinoć bio u mogućnosti odigrati 40 min bila bi egal završnica.
- Thorgerson
#27960 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zanimljivo je da u manjku igraca mi se tek tako odricemo nekih, zbog sujete ili ne znam cega.
Castaneda je odigrao 18min. Ok, pripremna. Al ocito je da lik igra. Ako je odigrao tu 18, mogao je vala i na EP 10.
Jer Roberson koji je ovdje dovucen sa plaze i lezaljke je ocaj.
Mislim, sve ok i hvala Beciragicu, ali nakon EP cao. Ne vidim njegovu neku viziju, niti je to tip i lik trenera da ga mi ovdje sad drzimo cikluse i cikluse.
Castaneda je odigrao 18min. Ok, pripremna. Al ocito je da lik igra. Ako je odigrao tu 18, mogao je vala i na EP 10.
Jer Roberson koji je ovdje dovucen sa plaze i lezaljke je ocaj.
Mislim, sve ok i hvala Beciragicu, ali nakon EP cao. Ne vidim njegovu neku viziju, niti je to tip i lik trenera da ga mi ovdje sad drzimo cikluse i cikluse.
- Thorgerson
#27961 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Imal odvratnije face. Ko bi rekao da mlad politicar moze bit mrzak.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑01/09/2025 00:31Jeste. I izasao je iz dvorane 2 minute prije kraja utakmice.sumirprimus wrote: ↑31/08/2025 23:54 Mene interesuje jel irfan cengic pratio I ovu tekmu uzivo. Jel lik toliki baksuz![]()
Jos se na fb ufurao da je tom cruz sa onom nekom pilot koznom jaknom, jbt kakav panj.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
-
Boxii44
#27963 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nadam se da aziz ima imalo mozga u glavi i da ce sutra odmarat ove vaznije igrace, svakako i sa i bez njih cemo izgubit, bolje ih sacuvat za zadnju utakmicu i nadat se da ce spanija dobit italiju ili grcku
- dječak sa šibicama
#27964 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kad se poklope karte i padne Gruzija, pa u osmini finala Izrael, dodje cetvrtfinale protiv Srbije i krene utakmica, Kamenjas strpa Jokica u dzep, ovi pesimisti nece biti na temi.
-
pemanapemani
#27965 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Koliko sam skontao prateci temu godinama, ti si igrao kosarku.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/09/2025 13:41 Svi ovi igrači poput Atića, Gegića, Lazića i slično su odlični igrači uloge za minutažu od 10-15m. Svaka čast Vrabcu na svemu, ali to što je on najkonstantiji igrač na turniru ti dovoljno govori o stanju. Nisu momci krivi, to je realno njihov domet, a ne to da budu nositelji igre. Nurkić i Musa su jedini kvalitetni igrači za nešto ozbiljnije
Kako stalno kritikujes, vjerujem da si ti imao puno plodniju karijeru od Atica, Gegica, Lazica i Vrabca.
Jesi igrao za nasu reprezentaciju ili su te nepravedno izostavili?
Vjerovatno u vitrini imas barem.jedan europski.klupski trofej.
-
kakavdanakneiskustvu
#27966 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
znaci ako kritikujem ,to je zato što sam bio bolji od njih??pemanapemani wrote: ↑01/09/2025 15:18Koliko sam skontao prateci temu godinama, ti si igrao kosarku.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/09/2025 13:41 Svi ovi igrači poput Atića, Gegića, Lazića i slično su odlični igrači uloge za minutažu od 10-15m. Svaka čast Vrabcu na svemu, ali to što je on najkonstantiji igrač na turniru ti dovoljno govori o stanju. Nisu momci krivi, to je realno njihov domet, a ne to da budu nositelji igre. Nurkić i Musa su jedini kvalitetni igrači za nešto ozbiljnije
Kako stalno kritikujes, vjerujem da si ti imao puno plodniju karijeru od Atica, Gegica, Lazica i Vrabca.
takav zaključak se znači stekne, svako ko uputi kritiku, to je zato što je bio bolji košarkaš??
- Porodice Foht
#27967 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma otici ce Bekir sam ako ne odemo u drugi krug. Ali treba biti iskren i priznati da je malo ko od nas koji bar ikoliko prate kosarku ocekivao da nakon prve tri imamo vise od jedne pobjede. Mislim da je uslo u vugla i svakom igracu i ceka se Gruzija.E sad, ne bi valjalo da se ganja tih 18 razlike ako bas budemo peh. Na kos i bilo kakvu pobjedu mislim da bi mogli. Ova ekipa ce pucacki negdje proraditi. Nemoguce je da odigraju lose i naredne dvije utakmice. Ja sam optimista.last mohicans wrote: ↑01/09/2025 13:38 Ja čitam i ne vjerujem, igrao lik 18 minuta i postigao 6 poena. Kod nas povrijeđen? Izgleda da je ovaj Bekir jako svadljive prirode, valjda se lozi na staru gardu i boeme, Obradovica, Pešića i ostale, a ne bi im mogao drzati onu tablu na time outu. Kako god zavrsi, ovaj čovjek nas ne treba vise voditi, pokazao se tanak ko svila. Mene najvise iritiraju neke kurčevite izjave, bez totalnog osjecaja za izmjene, javno pranje igrača i malo vise lagi.
-
palermo
#27968 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bogami I ja. A vjerujem da ce I spanija dobiti jednu od preostale dvije utakmice.Porodice Foht wrote: ↑01/09/2025 15:39Ma otici ce Bekir sam ako ne odemo u drugi krug. Ali treba biti iskren i priznati da je malo ko od nas koji bar ikoliko prate kosarku ocekivao da nakon prve tri imamo vise od jedne pobjede. Mislim da je uslo u vugla i svakom igracu i ceka se Gruzija.E sad, ne bi valjalo da se ganja tih 18 razlike ako bas budemo peh. Na kos i bilo kakvu pobjedu mislim da bi mogli. Ova ekipa ce pucacki negdje proraditi. Nemoguce je da odigraju lose i naredne dvije utakmice. Ja sam optimista.last mohicans wrote: ↑01/09/2025 13:38 Ja čitam i ne vjerujem, igrao lik 18 minuta i postigao 6 poena. Kod nas povrijeđen? Izgleda da je ovaj Bekir jako svadljive prirode, valjda se lozi na staru gardu i boeme, Obradovica, Pešića i ostale, a ne bi im mogao drzati onu tablu na time outu. Kako god zavrsi, ovaj čovjek nas ne treba vise voditi, pokazao se tanak ko svila. Mene najvise iritiraju neke kurčevite izjave, bez totalnog osjecaja za izmjene, javno pranje igrača i malo vise lagi.![]()
![]()
Ako u tom slucaju zijanimo od Gruzije,onda bi kritike imale smisla.
-
bos92
#27969 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zna li neko ko je onaj lik u nasm strucnom stabu,onaj sto je malo bucmastiji,meni se cini ili mozda grijesim ali odkad pratim nasu reprezentaciju a pratim je odavno da se strucni stab I igraci mjenjaju a samo on I dalje ostaje uz reprezentaciju,njega izgleda niko ne moze da zamjeni.
-
izbjeglica_iz_besmisla
- Isner
#27971 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Medin Kockar Duškaj, bivši košarkaški sudija.. Sad je predsjednik Sudijske komisije i ima još desetak funkcija, minimum..bos92 wrote: ↑01/09/2025 17:02 Zna li neko ko je onaj lik u nasm strucnom stabu,onaj sto je malo bucmastiji,meni se cini ili mozda grijesim ali odkad pratim nasu reprezentaciju a pratim je odavno da se strucni stab I igraci mjenjaju a samo on I dalje ostaje uz reprezentaciju,njega izgleda niko ne moze da zamjeni.![]()
-
bos92
#27972 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
E taj,taj on je izgleda zasticen ko polarni medvjed
-
vladimir_spajkic
-
last mohicans
#27974 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
On i Firic meditiraju, glume statiste u kukuruzu. Haj ovaj buco, nebitan lik, ali Firic, igrao si cijelu karijeru, svalio se, ma da ih barem malo nalozi, ako vec ne smije od Bekira se petljati.
-
pemanapemani
#27975 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nije svako, nego ti, jebo ga ti. Ne mora sve biti u mnozinikakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/09/2025 15:23znaci ako kritikujem ,to je zato što sam bio bolji od njih??pemanapemani wrote: ↑01/09/2025 15:18Koliko sam skontao prateci temu godinama, ti si igrao kosarku.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/09/2025 13:41 Svi ovi igrači poput Atića, Gegića, Lazića i slično su odlični igrači uloge za minutažu od 10-15m. Svaka čast Vrabcu na svemu, ali to što je on najkonstantiji igrač na turniru ti dovoljno govori o stanju. Nisu momci krivi, to je realno njihov domet, a ne to da budu nositelji igre. Nurkić i Musa su jedini kvalitetni igrači za nešto ozbiljnije
takav zaključak se znači stekne, svako ko uputi kritiku, to je zato što je bio bolji košarkaš??
Jedno je komentarisati utakmicu, a drugo je konstantno prosipati negativu.
Ne mozemo biti tolike talasike, a haman na svakom EP. Zemlja sa 3 miliona stanovnika sa nakaradnim drustveno politickim sistemom.
Eto, niko ne valja, nemamo bekove, centri katastrofa, krilne pozicije uzas, selektor amater...
Sama depresija, negativa i patetika, pa jebo ga vise.
I ja sam.igrao kosarku, cak malo ozbiljnije za nase prilike pocetkom milenija, ali ne dajem sebi za pravo da serem na sve, posebno jer malo bolje znam stanje od prosjecnog kosarkaskog simpatizera.
Moze se sacekati barem do kraja EP.
Jebi ga, ti i hrasno drzite ovu i ostale kosarkaske teme, ali ti ga bas pretjerujes. Bez zamjerke.