Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duffy_duck wrote: ↑19/03/2026 17:47
Može i kod mene osvježivanje usluga?
Zdravo, @duffy_duck, izvršili smo osvježenje te možete sada provjeriti brzinu interneta za Vaše usluge. @StihNaAsfaltu i @Lain Coubert, molimo da nam putem privatne poruke dostavite korisničke podatke radi daljeg postupanja.
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.
profesor71 wrote: ↑19/03/2026 12:10
@Telemach mozete li i meni refreshovati tu bazu, kad vec refreshujete?
Pozdrav @profesor71,
Hvala na javljanju. Zamolit ćemo da nam putem privatne poruke potvrdite korisničke podatke kako bismo mogli izvršiti osvježenje usluge. Stojimo na raspolaganju.
profesor71 wrote: ↑19/03/2026 12:10
@Telemach mozete li i meni refreshovati tu bazu, kad vec refreshujete?
Pozdrav @profesor71,
Hvala na javljanju. Zamolit ćemo da nam putem privatne poruke potvrdite korisničke podatke kako bismo mogli izvršiti osvježenje usluge. Stojimo na raspolaganju.
@Telemach Poslao sam vam korisnicke podatke u pp.
Zdravo @profesor71,
Hvala, odgovorili smo Vam u pp te izvršili osvježenje.
Ukoliko imate dodatnih pitanja na raspolaganju smo Vam.
tokio25 wrote: ↑19/03/2026 19:49
zar nije lakse svima osvjeziti a ne ovako traziti pojedinacno
valjda ste sami od sebe trebali to uraditi
Zdravo @tokio25,
Hvala na sugestiji. Svakako smo napravili automatski refresh za sve korisnike. Međutim, kod pojedinih ugovora je potrebna i dodatna provjera ili podrška kako bi sve ispravno funkcionisalo. Uvijek smo na raspolaganju našim korisnicima, te vas pozivamo da nam se slobodno obratite putem privatne poruke ukoliko primijetite bilo kakve poteškoće, kako bismo ih što brže i efikasnije riješili.
BurekSamo_ wrote: ↑18/03/2026 16:18
@Telemach U kojim naseljima u Mostaru je dostupan optički priključak, to jeste EON Fiber paket?
Zdravo @BurekSamo_,
Hvala Vam na javljanju i interesovanju za EON Fiber paket.
Ljubazno Vas molimo da nam putem privatne poruke dostavite Vaše adresne podatke kako bismo mogli izvršiti potrebne provjere i pružiti Vam detaljnije informacije o dostupnosti optičkog priključka u Mostaru.
Očekujemo Vašu poruku i stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.
Koji mi savjetujete ruter da kupim. Sta je mesh sistem,valja li to. Malcima na PS u sobi udaljenoj 5m stalno steka,meni na mob. pola brzine danima,spojio na kabal,puna brzina. Znaci maj kad dode nema potpisivanja novog ugovora pa kad me raspizdite samo pokupim opremu.
Ruter do nekih max 150KM. Hvala
shape of despair wrote: ↑20/03/2026 08:44
Koji mi savjetujete ruter da kupim. Sta je mesh sistem,valja li to. Malcima na PS u sobi udaljenoj 5m stalno steka,meni na mob. pola brzine danima,spojio na kabal,puna brzina. Znaci maj kad dode nema potpisivanja novog ugovora pa kad me raspizdite samo pokupim opremu.
Ruter do nekih max 150KM. Hvala
Kod roditelja instalirao ovaj ima više od godinu dana, bez najmanje greške fercera, domet odličan pošto 4 antene, i na 5GHz dobacuje u stanu iz krajnje sobe do balkona (nekih 8 metara + 2 betonska zida), brzina u sobi npr 150mbps/ping 11ms a na balkonu 100mbps/ping 22ms. Doduše mjerio mobitelom pa kontam da bi npr neki laptop mjerio i manju razliku u brzini.
Zdravo,
@duffy_duck, izvršili smo osvježenje te možete sada provjeriti brzinu interneta za Vaše usluge.
@StihNaAsfaltu i @Lain Coubert, molimo da nam putem privatne poruke dostavite korisničke podatke radi daljeg postupanja.
BurekSamo_ wrote: ↑18/03/2026 16:18
@Telemach U kojim naseljima u Mostaru je dostupan optički priključak, to jeste EON Fiber paket?
Zdravo @BurekSamo_,
Hvala Vam na javljanju i interesovanju za EON Fiber paket.
Ljubazno Vas molimo da nam putem privatne poruke dostavite Vaše adresne podatke kako bismo mogli izvršiti potrebne provjere i pružiti Vam detaljnije informacije o dostupnosti optičkog priključka u Mostaru.
Očekujemo Vašu poruku i stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.
@Telemach poslao sam vam podatke u pp
Pozdrav @BurekSamo_,
Pokušali smo Vam odgovor poslati putem privatne poruke, ali nažalost nismo bili u mogućnosti da je dostavimo. Molimo Vas da provjerite postavke svog naloga i omogućite prijem privatnih poruka.
Zdravo,
@duffy_duck, izvršili smo osvježenje te možete sada provjeriti brzinu interneta za Vaše usluge.
@StihNaAsfaltu i @Lain Coubert, molimo da nam putem privatne poruke dostavite korisničke podatke radi daljeg postupanja.
@Telemach dostavio.
@StihNaAsfaltu,
Hvala na dostavljenim podacima, odgovorili smo Vam u pp.
glitch wrote: ↑20/03/2026 11:54
Paket koji se zove Eon Full hladno zaobidjen, e pa cim se vratim s puta ide odjava.
Pozdrav @glitch,
Hvala na javljanju. Na unapređenju naših usluga neprekidno radimo te smo ovoga puta dodatno povećali download brzine u EON Premium, EON Premium Duo i Fiber paketima. Ljubazno Vas pozivamo da nam dostavite svoje kontakt podatke u inbox. Naš tim prodaje će Vas kontaktirati sa posebno kreiranim ponudama, kako biste i Vi imali priliku uživati u još bržem internetu i dodatnim pogodnostima. Uvijek smo na raspolaganju.
Imate chat u Telemahu TeleMaher. Tu trazite tehnicku podrsku, internet i kada vam se javi ćiko ili teta, ispisete problem, trazit ce vam ime i prezime i ID, posaljete, sacekate par minuta da se resetuje sve i... gotovo. Prvi put teta resetovala nije uspjelo. Drugi put čiko i sve ok.
muki_muky wrote: ↑20/03/2026 14:27
@Telemach Moze li se Ubee modem prebaciti u bridge mode, ili je to samo za Technicolor?
Zdravo @muki_muky,
Hvala na javljanju. Nažalost, UBEE modem nije moguće prebaciti u bridge mode. Za korištenje ove opcije potrebno je da na Vašoj adresi bude instaliran CGA2121 ili SDMC NE1611B modem. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.