Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

AmiĐa_Idriz

#27951 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:Kako i najavih prije par dana :thumbup:
Ide se malo praviti kostur ekipe koja će istrčati protiv WHU.
Opet ispred vremena ^^

Još je rekao da je ovo sezona kada Liverpool napokon mora uzeti trofej :mrgreen:

Opet ispred vremena ^^

Ili nas opet čitaju :zoka:
zomri

#27952 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
Opet ispred vremena ^^

Još je rekao da je ovo sezona kada Liverpool napokon mora uzeti trofej :mrgreen:

Opet ispred vremena ^^

Ko im prevodi ba? Garant gosp.Buvač dao instrukcije Gruji šta i koga da čita :mrgreen: :per:
AmiĐa_Idriz

#27953 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:
Opet ispred vremena ^^

Opet ispred vremena ^^

Ko im prevodi ba? Garant gosp.Buvač dao instrukcije Gruji šta i koga da čita :mrgreen: :per:
Image
zomri

#27954 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Does Achterberg avoid klix?

Why does John Achterberg seem to be avoiding klix? All the goalkeeping articles in the Echo and his name is never mentioned. Surely he has to take some responsibility for all our failed keepers? And can we trust him with Alisson?

Pooper: Achterberg is highly regarded by Klopp. Football is a ruthless business and if he wasn’t good at his job he would have been shown the door long ago. The idea that he has only made keepers worse is ridiculous. The Dutchman has worked under five Liverpool managers and his knowledge about keepers across the globe is huge. He was heavily involved in the decision to sign Alisson and he retains the manager’s support.
Ima frajer snimke Poopera, nezz kako drugačije objasniti :skoljka:
AmiĐa_Idriz

#27955 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

:skoljka:

Bojim se da se, prvenstveno tebi zbog avatara ne javi na pp :oops:
AmiĐa_Idriz

#27956 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Nešto kontam, ako Edwards izvuče zacrtane cifre za ovaj škart kojeg se treba riješiti, onda:

Edwards > Monchi.

Nego, ako uzmemo u obzir da su Fab i Nab starteri, ko bi mogao biti 3 vezni uz njih? Vidim raja trpa Hendersona :roll: to bi mi bilo baš negledljivo.

Recimo Adam Krojf od pretprošle sezone bi mi baš tu legao.
zomri

#27957 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:Nešto kontam, ako Edwards izvuče zacrtane cifre za ovaj škart kojeg se treba riješiti, onda:

Edwards > Monchi.

Nego, ako uzmemo u obzir da su Fab i Nab starteri, ko bi mogao biti 3 vezni uz njih? Vidim raja trpa Hendersona :roll: to bi mi bilo baš negledljivo.

Cijela poenta dovođenja Keite je da se može fleksibilnije postaviti vezni red jer ovaj može igrati sve pozicije. Dakle očekujem protiv slabijih protivnika 6-8-8 a protiv jačih 6-6-8 pri čemu bi keita i fabinho bili primarni a treći bi se regrutirao u ovisnosti od potrebe, bilo lallana, bilo milner, bilo gini, bilo hendo. Bilo bi tu još rotacija naravno, ali većinu utakmica kad su zdravi će odigrati keita i fab.

malo se priča i o lallani kao zamjeni za firmina. probao ga je klopp u pripremnim protiv ovih niželigaša, ako ponovi i u nekoj od narednih tekmi onda ozbiljno računa na njega kao lažnu devetku.
King_Kenny

#27958 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Mogao bi vezni red i ofanziva izgledati i ovako: Fabinho, Keita, Mane - Sturridge, Firmino, Salah...
Mustang1

#27959 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ja bih ipak Fekira :D
AmiĐa_Idriz

#27960 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Nešto kontam, ako Edwards izvuče zacrtane cifre za ovaj škart kojeg se treba riješiti, onda:

Edwards > Monchi.

Cijela poenta dovođenja Keite je da se može fleksibilnije postaviti vezni red jer ovaj može igrati sve pozicije. Dakle očekujem protiv slabijih protivnika 6-8-8 a protiv jačih 6-6-8 pri čemu bi keita i fabinho bili primarni a treći bi se regrutirao u ovisnosti od potrebe, bilo lallana, bilo milner, bilo gini, bilo hendo. Bilo bi tu još rotacija naravno, ali većinu utakmica kad su zdravi će odigrati keita i fab.

malo se priča i o lallani kao zamjeni za firmina. probao ga je klopp u pripremnim protiv ovih niželigaša, ako ponovi i u nekoj od narednih tekmi onda ozbiljno računa na njega kao lažnu devetku.
:thumbup:

To za Lallanu se dalo primjetiti, mada ne znam bas na sta ce to liciti :mrgreen:
Mustang1 wrote:Ja bih ipak Fekira :D
Ne otvaraj opet tu temu :mrgreen:
King_Eric wrote:Mogao bi vezni red i ofanziva izgledati i ovako: Fabinho, Keita, Mane - Sturridge, Firmino, Salah...
Nece se trozubac gore dirati, eventualno Studge da uleti umjesto nekoga u rotaciji.
zomri

#27961 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

King_Eric wrote:Mogao bi vezni red i ofanziva izgledati i ovako: Fabinho, Keita, Mane - Sturridge, Firmino, Salah...
Teško da bi to prošlo na iole ozbiljnijem nivou. Moglo bi u 4-2-4 ko što smo vidjeli kod Hrvata na SP da se Firmino spušta kad nemamo loptu, ali svakako je Studge igrač manje kad nemamo.

Ovo je više neka fan varijanta da se ubaci što više atraktivnih igrača koji znaju zabiti gol, ali to na ovom nivou teško da može. Reprezentativni je par nivoa ispod klupskog fudbala.
AmiĐa_Idriz

#27962 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Al imamo opaku kičmu:

Alisson - Virgil - Keita - Bobby.

Još na to dodaj Lovrena, Fabinha, Salaha, Manea... :run:

Btw Basel dobio po guzici 2:1 :mrgreen:
King_Kenny

#27963 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

zomri wrote:
Teško da bi to prošlo na iole ozbiljnijem nivou. Moglo bi u 4-2-4 ko što smo vidjeli kod Hrvata na SP da se Firmino spušta kad nemamo loptu, ali svakako je Studge igrač manje kad nemamo.

Ovo je više neka fan varijanta da se ubaci što više atraktivnih igrača koji znaju zabiti gol, ali to na ovom nivou teško da može. Reprezentativni je par nivoa ispod klupskog fudbala.
Pa dobro, znao je Klopp, doduše rijetko, u prvom dijelu prošle sezone uz trio staviti i Coutinha - to nije daleko od ovoga. No, svjestan sam da je Sturridge indruga zamjena; prije će Lallana popunjavati mjesta u napadu, ako bude bilo nužde, povreda i sl.
King_Kenny

#27964 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

AmiĐa_Idriz wrote:Al imamo opaku kičmu:

Alisson - Virgil - Keita - Bobby.

Btw Basel dobio po guzici 2:1 :mrgreen:
Odlična kičma, dugo nismo imali bolju, ako ikad (uvijek je bio neki levat na golu).

Basrl je dao gol, ima dobre šanse u uzvratnoj...
Mustang1

#27965 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ako je Gerrard fakat izanalizirao Osijek i zakljucio ono sto je izjavio a ne da je napamet bubao ili mi neko rekao, onda ce biti vrhunski trener. Ako se za neki tamo Osijek pripremao tako kako ce tek za bolje protivnike.
AmiĐa_Idriz

#27966 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Dobar će Stevica biti, nešto sam baš uvjeren.

Palace bi Grujića na posudbu.

Xherdan se priključio ekipi.
Mustang1

#27967 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ja predvidjam Glasgow, ako ih uspije vratiti u LP za 3 sezone ostat ce tu jos par sezona i onda u Liverpool. Ako ne uspije sa Glasgowom vjerovatno Amerika par sezona pa Liverpool. Ne vidim da ce nakon Kloppa bilo ko drugi preuzeti ekipu. A Klopp nece jos duze od 5-6 godina max. taman da sve osvaja svake sezone.
AmiĐa_Idriz

#27968 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

A dobro, rano je sad pričati o tome.

Mada Klopp je sam rekao da ne misli dočekati starost na klupi, možda mu Liverpool bude i zadnja stanica. Imao sam na umu pratiti Glasgow ove sezone malo ozbiljnije, pa vidjeti kakav fudbal planira Steven forsirati.

Mada ovo odvođenje djece na posudbu kod njega mi neodoljivo miriše na neko planiranje budućnosti :mrgreen: mada opet kažem, rano je o tome misliti.
Mustang1

#27969 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma palo mi na pamet citajuci izjavu njegovu. A vidjet cemo ko ce ove sezone prenositi skotsku ligu. Pretproslu je prenosio SK a proslu Arena. Nekako mi je lakse pratiti kada je na SK :D Zbog engleza stalno prebacujes SK i naletis i slucajno na skotsku. A onako na Areni gledas neki italijanski derbi vikendom i to je to :D
AmiĐa_Idriz

#27970 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Arena je dobra samo za izbjegavanje Saše i kolege Adisa u okviru Lige Prvaka :mrgreen:
King_Kenny

#27971 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Ove godine, srećom, OBN više ne prenosi CL.
Mustang1

#27972 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ozbiljno? A bht?
Mustang1

#27973 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Evo vidim i bht izgubio prava. Jel i ligu nacija i kvalifikacije nase repke kupio SK?
King_Kenny

#27974 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Ne znam za repku.
AmiĐa_Idriz

#27975 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Naby :shock: :?
Post Reply