Zaista si sam kriv za takvu percepciju o sebi.HM 2011 wrote:klaun i dobrica cosic - divna argumentacija nema sta -
sve sto je spomenuto da su ljudi iz dfa dio politickog zivota vec 15 godina sa dokazima, da su opruzbe i za politicka ubistva i za vrece zlata pale u vodu koalicijama - od ljudi koji su i pokrenuli te price, te sam prenjeo tekst o izjavi jerlagica.
usput sam se zgrozio na sta su ljudi spremni.
na drugu stranu u 3-4 posta plasirano je
povezivanje mene sa dobricom cosicem i klaunom,
vladati ce ljudi za koje niamo glasali,
df lopovima i krikinalcima nece ustupke praviti (ti ljdui do juce nisu bili lopovi i krikinalci)
vrece zlata su istina - kako zive lagumdzija, komsic, radoncic ? kako zive - kolike su onda njihove vrece ? to se zove udaranje po sda. a jos da pogledamo malo po drugim narodima kako zivi dodo, kako covic....
najveci manipilatori i pljackasi u zadnjih 25 godina - no comment zbog reketa, radom za boljitak, oglasavanja u avazu, ima tu svega - a nigdje ni svjedoka pokajnika ni sudjenja u 25 godina - pausalna izjava...
ma kakva politika ne bih vam ni krave dao cuvati..
U jedinstvu
Ako jednog dana progledaš, bićeš objektivniji prema prosudbi članova foruma o tebi.
SDA je zlo koje se ne može riječima opisati. NijE to bilo jednako zlu SDS-a, ali shvatićeš šta je i kako je, tek kad bude jako, jako kasno.
"U jedinstvu je opsjena" (POKRIĆE za KRIMINAL)