Respect Tuzlaci!

+100Creasy wrote:A evo i dokaza da nisu svi zaguljeni kao ovi ovde:
Respect Tuzlaci!
respekt naivnim tuzlacim koji su istakli parolu cetalju kojem je par dana prije smrti na profilu bilo "noz, zica, srebrenica"...Creasy wrote:A evo i dokaza da nisu svi zaguljeni kao ovi ovde:
Respect Tuzlaci!

Paranoid wrote:...ahh, evo nadjoh..
Ne znam da li su naivni, ali je interesantno da je samo tuzlanski.ba objavio tu vijest...e sad evo gledam dijelove tekme da vidim ima li ili nema tog transparenta...Creasy wrote:Paranoid wrote:...ahh, evo nadjoh..
Ahh, znači nije montaža?
Ipak su Tuzlaci naivni.
Jeste...montaža kurira..Creasy wrote:Paranoid wrote:...ahh, evo nadjoh..
Ahh, znači nije montaža?
Ipak su Tuzlaci naivni.
Treba im zabraniti nekoliko decenija na svim sportskim-medjunarodnim takmicenjama .
Paranoid wrote:Jeste...montaža kurira..Creasy wrote:Paranoid wrote:...ahh, evo nadjoh..
Ahh, znači nije montaža?
Ipak su Tuzlaci naivni.
evo ti frontslobode bi jedva dočekao da objavi takvu vijest..
http://www.frontslobode.ba/vijesti/fudb ... arajevo-02
AMERIČKI KRALJ TELEKOMUNIKACIJA U BG: Nećete verovati šta ga je oduševilo!
Jedan od najmoćnijih poslovnih ljudi Latinske Amerike, kralj telekomunikacija Piter Fojo u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf otkriva zašto su Srpkinje slične Latinoamerikankama, koji proizvod bi Srbi trebalo da plasiraju u svetu, zašto je rakija bolja od tekile i kako će se boriti za bolji
počinje priču za Telegraf Piter dodajući da ga Srpkinje neodoljivo podsećaju na Latinoamerikanke.
- Imaju slično držanje, način zavodljivog hoda, doterivanja, i osećaj za ritam. Prefinjene su i brinu o sebi i to se vidi. Kada bih opisivao Srpkinje u jednoj reči onda bi to bilo - magnetične ili još bolje, hipnotične – priča Piter objašnjavajući nam kako Srpkinje zavode.
- Srpkinje zavode suptilno. Znaju da upecaju muškarca! – uz osmeh napominje ističući da ga je ipak u Beogradu najviše oduševila rakija i, verovali ili ne – mali stakleni “unučići”.

kako ide ona narodna?ko o noževima pjeva,neki mu brko probije plućnu maramicu...tako nešto,ja mislimMohamad Sissoko wrote:Rekoh ja kvota 1.10 a mog'o se i hendikep odigrat.
Mohamad Sissoko wrote:Rekoh ja kvota 1.10 a mog'o se i hendikep odigrat.
Prenosim što su drugi prenijeli a bio sam pretpostavio nešto ovako.Creasy wrote:Mohamad Sissoko wrote:Rekoh ja kvota 1.10 a mog'o se i hendikep odigrat.
![]()
Kakav si ti bolesnik!![]()
Mohamad Sissoko wrote:Prenosim što su drugi prenijeli a bio sam pretpostavio nešto ovako.Creasy wrote:Mohamad Sissoko wrote:Rekoh ja kvota 1.10 a mog'o se i hendikep odigrat.
![]()
Kakav si ti bolesnik!![]()
Hvala na uvredi jer sam pogodio način razmišljanja prosječnog navijača Zvezde i Partizana što su demonstrirali bezbroj puta.Samo sam se vodio već ustaljenim primjerima i pretpostavio i eto ako je vjerovat ovoj slici i pogodio.Uglavno to je to.