ovo je tekst iz danasnjih novina,policija govori jednu pricu a ovdje raja znaju ime i prezime ubice i sl.,fakat sve cudno totalnoDženan Memić, 22-godišnji mladić iz ilidžanskog naselja Sokolović-Kolonija, i pored velike borbe ljekara, izgubio je jučer ujutro bitku za život na Klinici za neurohirurgiju. Dženan je od teških povreda pao u komu iz koje se, nažalost, nije uspio probuditi.
Nesretni mladić zadobio je strahovite povrede 8. februara ove godine u Velikoj aleji na Ilidži dok je šetao sa svojom djevojkom A. M., a kada je na njih velikom brzinom naletjelo za sada nepoznato vozilo, što je i navedeno na zvaničnoj internet-stranici MUP-a KS.
Prema toj policijskoj informaciji, vozač koji je udario par je pobjegao, a policija intenzivno traga za njim.
Nakon saznanja da je Memić podlegao, na pojedinim portalima pojavila se verzija da je mladić pretučen bejzbol-palicom te da je umro od povreda potiljka, što je izazvalo pometnju među njegovim prijateljima i rodbinom. Prema toj verziji, mladića je, navodno, palicom povrijedio bivši momak njegove djevojke.
Provjeravajući ove informacije, više različitih policijskih izvora jučer nam je demantirao navode koji su izneseni te su nam potvrdili da je slučaj evidentiran kao saobraćajna nesreća. Istu informaciju dobili smo i u Tužilaštvu Kantona Sarajevo.
- Nisam siguran je li predmet kompletiran, ali iz policije su mi rekli da je ovaj slučaj zadokumentiran kao saobraćajna nesreća - kazao nam je jučer Alem Hamzić, portparol sarajevskog tužilaštva.
Kako nam je jučer potvrdio jedan od izvora iz policije, za sada se raspolaže saznanjima da je vozilo koje je udarilo dvoje mladih bilo zeleno te se automobili te boje i provjeravaju. Navodno, istražitelji tragaju za Opel Corsom ili Ford Fiestom.
U nesreći je lakše povrede zadobila i djevojka, ali je ona nakon ukazane ljekarske pomoći puštena na kućno liječenje.
Obdukcija tijela nesretnog studenta bit će obavljena danas, a nakon nje će biti poznati i tačni uzroci smrti, potvrdio nam je Hamza Žujo, vještak medicinske struke.
Dženan je, inače, bio student Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.
Ispred njegove kuće u Sokolović-Koloniji jučer su se okupili članovi porodice te brojni prijatelji da bi barem malo ublažili tugu Memićima. Članovi Dženanove porodice jučer nisu mogli razgovarati s našom ekipom jer su bili u stanju velikog šoka.
Brojni prijatelji su na društvenim mrežama, uz veliku tugu i nevjericu, izrazili žal zbog Dženanovog preranog odlaska. Mnogi od njih danima su se molili za njegov oporavak, ali njegov organizam nije mogao podnijeti nanesene povrede.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- oldtajmer
#27926 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
MensurM
#27927 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma sine, čitaj komentare po portalima. U svakom komentaru je on naveden kao ubica, nema šanse da su pogriješili.jao_situacije wrote:ko priča po gradu, daj mi imena i prezimena na pp.MensurM wrote: Pa tako se priča po gradu.
http://www.fb.com/profile.php?=75876879
A i izgleda tako.
- jao_situacije
#27928 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
koji portali ?MensurM wrote:Ma sine, čitaj komentare po portalima. U svakom komentaru je on naveden kao ubica, nema šanse da su pogriješili.jao_situacije wrote:ko priča po gradu, daj mi imena i prezimena na pp.MensurM wrote: Pa tako se priča po gradu.
A i izgleda tako.
-
zigson
#27929 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne mogu da provalim jesi li ozbiljan ili nejao_situacije wrote:
koji portali ?
- jao_situacije
#27930 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ne razumijem šta ti nije jasnozigson wrote:Ne mogu da provalim jesi li ozbiljan ili nejao_situacije wrote:
koji portali ?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#27931 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
čitam prijavu i plačemjao_situacije wrote:kaže ko ?MensurM wrote:Navodno je ovo ubicaBianconeri1988 wrote:Ne zna se jos uvijek ni ko je ubica ni sta je, vidis da ni u medijima nema nista o tome.
upravo sam javio liku za kojeg tvrdiš da je ubica
momak je uznemiren i pokrenuće postupak protiv tebe, na ilidži je zadnji put bio prije 2 godine
a ti si prijavljen čmonji.
- Capajebo
#27932 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Plot twist MensurM sam sebe okrivio za ubistvo!
-
punkbeg
#27933 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kako neofirnono pisu o sebi u trecem licu ahahahahahaa
Jao_situacije i Sociolog najbolji hahahahahh
Jedan je bio na Ilidzi prije dvije godine drugi je pripravnik
Jao_situacije i Sociolog najbolji hahahahahh
Jedan je bio na Ilidzi prije dvije godine drugi je pripravnik
-
mega_mashcine
#27934 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
De kopiraj ovdje da i mi placemo.Chmoljo wrote:
čitam prijavu i plačem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by mega_mashcine on 16/02/2016 23:30, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#27935 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
samo ako prijavljivač dozvoli... objašnjeno mu je da je riječ o zajebanciji. iako bi bilo interesantno pustiti da se preznoji, savjest i pomisao da večeras ne bi oka sklopio mi nije dozvoljela da mu ne kažem, 
- radiša
#27936 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
znaci

bas mu je nik za jao situacije
bas mu je nik za jao situacije
- kloniran
#27937 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa zar jos ima ljudi da padaju na ovaj fol
- seoBIH
#27938 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jao_situacije
ispo si bekan samo takav. Tuži i mene hahahahahha
ispo si bekan samo takav. Tuži i mene hahahahahha
-
punkbeg
#27939 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Je li mu se jaran smirio? 
- radiša
#27940 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mogu samo zamislit filinga i face kad je sebe ugledo

-
zigson
#27941 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma jao_situacije baca prc, nije moguce da je nasjeo 
-
MAN-lion's coach
#27942 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
smrdim/istraga-o-smrti-mladic ... nan-memic/
Sarajevska policija, zajedno sa nadležnim tužiocem Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu intenzivno istražuje smrt Dženana Memića, 22-godišnjaka iz Sarajeva, koji je jučer preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu usljed povreda koje je zadobio sedam dana ranije u sarajevskoj općini Ilidža.
Odbjegli vozač
Prema prvim informacijama, Memića je 8. februara u Velikoj aleji na Ilidži udario automobil dok je šetao sa djevojkom, te je tom prilikom zadobio teške povrede opasne po život. Vozač je tada, prema policijskim navodima, pobjegao sa mjesta nesreće.
Njih su povrijeđene pronašli pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH koji su pozvali Hitnu pomoć i svoje kolege u PU Ilidža. Memić je od siline udara zadobio povrede opasne po život dok je djevojka zadobila lakše povrede i nakon ukazane pomoći, upućena je na kućno liječenje. Memić je nakon udesa operisan i smješten je na Odjel neurohirurgije u bolnici Koševo, ali nažalost, borbu za život nije izdržao.
Različiti iskazi
Sarajevska policija ni sedam dana poslije nije pronašla misterioznog vozača, a u međuvremenu su se pojavile spekulacije da nikakvog vozila nije ni bilo. Naime, posljednjih dana su se mogle čuti priče da je mladić napadnut i pretučen.
Navodno je poznato i ko je napadač, a prema istim tim neprovjerenim pričama, djevojka je tri puta davala različite izjave o samom događaju. Iz policije, međutim, nismo mogli dobiti potvrdu ovih informacija, tek nam je kratko odgovoreno da se radi na rješavanju slučaja, koji se zvanično i dalje vodi kao istraga saobraćajne nezgode.
Sarajevska policija, zajedno sa nadležnim tužiocem Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu intenzivno istražuje smrt Dženana Memića, 22-godišnjaka iz Sarajeva, koji je jučer preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu usljed povreda koje je zadobio sedam dana ranije u sarajevskoj općini Ilidža.
Odbjegli vozač
Prema prvim informacijama, Memića je 8. februara u Velikoj aleji na Ilidži udario automobil dok je šetao sa djevojkom, te je tom prilikom zadobio teške povrede opasne po život. Vozač je tada, prema policijskim navodima, pobjegao sa mjesta nesreće.
Njih su povrijeđene pronašli pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH koji su pozvali Hitnu pomoć i svoje kolege u PU Ilidža. Memić je od siline udara zadobio povrede opasne po život dok je djevojka zadobila lakše povrede i nakon ukazane pomoći, upućena je na kućno liječenje. Memić je nakon udesa operisan i smješten je na Odjel neurohirurgije u bolnici Koševo, ali nažalost, borbu za život nije izdržao.
Različiti iskazi
Sarajevska policija ni sedam dana poslije nije pronašla misterioznog vozača, a u međuvremenu su se pojavile spekulacije da nikakvog vozila nije ni bilo. Naime, posljednjih dana su se mogle čuti priče da je mladić napadnut i pretučen.
Navodno je poznato i ko je napadač, a prema istim tim neprovjerenim pričama, djevojka je tri puta davala različite izjave o samom događaju. Iz policije, međutim, nismo mogli dobiti potvrdu ovih informacija, tek nam je kratko odgovoreno da se radi na rješavanju slučaja, koji se zvanično i dalje vodi kao istraga saobraćajne nezgode.
- Chmoljo
#27943 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zigson wrote:Ma jao_situacije baca prc, nije moguce da je nasjeo
al nam se Sociolog ušutio... da nije na stravu otišaoReported by jao_situacije « 16/02/2016
prozivanje momka kojeg znam, a nema nikave veze sa ilidžom a pogotovo nema sa ubistvom
obaviješten je da ga se proziva po forumu
- radiša
#27944 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
u hitnoj zaglavio magistar 
-
MAN-lion's coach
#27945 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ako je istina za iskaz "djevojke" i ona je saučesnik.
Previše se balavurdija današnja opustila i mnogo glumi.
Previše se balavurdija današnja opustila i mnogo glumi.
- kloniran
#27946 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovdje je neko zasticen ko međed, jer da je ovo uradio neki jado do sad bi ga razapeli milion puta u medijima i policijiMAN-lion's coach wrote:smrdim/istraga-o-smrti-mladic ... nan-memic/
Odbjegli vozač
Različiti iskazi
pa na ulazu u aleju sigurno ima par kamera sto na onoj rezidenciji sto na ostalim objektima i niko nista nije vidio
-
Sociolog
#27947 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pozzdravljam, evo me iz Mup-a Novi grad
Sutra ide prijava u Federalni mup-i momci iz It-sektora/sluzbe, ce evedentirati ko je postavljao moj profil na fb...16 ljudi me najmanje obrisalo, za evo par sati
... citav zivot sportista plivac, nikog u zivotu mrko nisam pogledao...trudio se, na pošten način i obrazovao..i da mi neko ovliki stres stavi u zivotu..kako je nepravedan ovaj zivot 
Sutra ide prijava u Federalni mup-i momci iz It-sektora/sluzbe, ce evedentirati ko je postavljao moj profil na fb...16 ljudi me najmanje obrisalo, za evo par sati
- relativno84
- radiša
#27949 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sociolog wrote:Pozzdravljam, evo me iz Mup-a Novi grad
Sutra ide prijava u Federalni mup-i momci iz It-sektora/sluzbe, ce evedentirati ko je postavljao moj profil na fb...16 ljudi me najmanje obrisalo, za evo par sati... citav zivot sportista plivac, nikog u zivotu mrko nisam pogledao...trudio se, na pošten način i obrazovao..i da mi neko ovliki stres stavi u zivotu..kako je nepravedan ovaj zivot
niko nije tvoj profil postavio,jednostavno takav je link,ko god ima fejsbuk i klikne na ovo sto je postavljeno izađe njegov profil.
- SvojTiPos'o
#27950 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zajebaje se čojk.radiša wrote:Sociolog wrote:Pozzdravljam, evo me iz Mup-a Novi grad
Sutra ide prijava u Federalni mup-i momci iz It-sektora/sluzbe, ce evedentirati ko je postavljao moj profil na fb...16 ljudi me najmanje obrisalo, za evo par sati... citav zivot sportista plivac, nikog u zivotu mrko nisam pogledao...trudio se, na pošten način i obrazovao..i da mi neko ovliki stres stavi u zivotu..kako je nepravedan ovaj zivot
![]()
![]()
![]()
niko nije tvoj profil postavio,jednostavno takav je link,ko god ima fejsbuk i klikne na ovo sto je postavljeno izađe njegov profil.