Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- typeOnegative
#27901 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Može ako imaš pc sa windows 8, 8.1 ili 10
- Optimus09
#27902 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imam win 10,bas sad pokusavam,ona ikona "free" zatamnjena.Ne moze se kliknuti
Mozda preko emulatora ?
Mozda preko emulatora ?
- typeOnegative
#27903 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
to ti nesto nije u redu

- arnes_king
#27904 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima li neko od vas problema sa steamom? Upaljen mi onaj glupi steamguard koji kada se hocu ulogovati posalje potvrdu na mail, medjutim vec dugo vremena potvrda ne dolazi. Provjeravao sam i spam i sve moguce ali maila nema, a oni mi ne nude drugu mogucnost tako da sam bez mogucnosti koristenja svog racuna...
Ima li ko prijedloge?
Ima li ko prijedloge?
- REDDEVILS
#27905 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A imasli Steam Aplikaciju na mobitelu ako imas probaj pod opcijom Steam Guard unjeti petocifreni kodarnes_king wrote:Ima li neko od vas problema sa steamom? Upaljen mi onaj glupi steamguard koji kada se hocu ulogovati posalje potvrdu na mail, medjutim vec dugo vremena potvrda ne dolazi. Provjeravao sam i spam i sve moguce ali maila nema, a oni mi ne nude drugu mogucnost tako da sam bez mogucnosti koristenja svog racuna...
Ima li ko prijedloge?
Ja kad god se prijavljujem na Steam to rjesavam preko aplikacije na mobitelu
- arnes_king
#27906 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nemam, a ako je skinem i probam se ulogovati trazit ce mi kod da unesemREDDEVILS wrote:A imasli Steam Aplikaciju na mobitelu ako imas probaj pod opcijom Steam Guard unjeti petocifreni kodarnes_king wrote:Ima li neko od vas problema sa steamom? Upaljen mi onaj glupi steamguard koji kada se hocu ulogovati posalje potvrdu na mail, medjutim vec dugo vremena potvrda ne dolazi. Provjeravao sam i spam i sve moguce ali maila nema, a oni mi ne nude drugu mogucnost tako da sam bez mogucnosti koristenja svog racuna...
Ima li ko prijedloge?![]()
Ne znam kako su tako "pametni" nisam jos nikad vidio da nemas drugu opciju za recovery a servis im ne radi.
- REDDEVILS
#27907 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima još jedan način da vratiš steam tj. da se ulogujes a to je preko SMS poruke klikneš kvačicu da nisi dobio kod i onda odabereš da ti kod pošalje putem SMS porukearnes_king wrote:Nemam, a ako je skinem i probam se ulogovati trazit ce mi kod da unesemREDDEVILS wrote:A imasli Steam Aplikaciju na mobitelu ako imas probaj pod opcijom Steam Guard unjeti petocifreni kodarnes_king wrote:Ima li neko od vas problema sa steamom? Upaljen mi onaj glupi steamguard koji kada se hocu ulogovati posalje potvrdu na mail, medjutim vec dugo vremena potvrda ne dolazi. Provjeravao sam i spam i sve moguce ali maila nema, a oni mi ne nude drugu mogucnost tako da sam bez mogucnosti koristenja svog racuna...
Ima li ko prijedloge?![]()
- arnes_king
#27908 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Cini mi se da sam kucao pogresan usernameREDDEVILS wrote:Ima još jedan način da vratiš steam tj. da se ulogujes a to je preko SMS poruke klikneš kvačicu da nisi dobio kod i onda odabereš da ti kod pošalje putem SMS porukearnes_king wrote:Nemam, a ako je skinem i probam se ulogovati trazit ce mi kod da unesemREDDEVILS wrote: A imasli Steam Aplikaciju na mobitelu ako imas probaj pod opcijom Steam Guard unjeti petocifreni kod![]()
Djaba mi sad kad sam zakasnio na ove besplatne igre sto sam htio ugrabiti
Evo sa ovim usernameom opet isto, pise da je poslano ali nema nista. Jedino mi preostaje da im pisem direktno na support sa registrovanog maila.
Opciju za sms mi uopste ne nudi.
- Optimus09
#27909 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bilo je do windows update-a,sad hocetypeOnegative wrote:to ti nesto nije u redu![]()
- REDDEVILS
#27910 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@arnes_king
Ja sam verifikovao i broj mobitela na steamu pa mogu i preko sms-a se logujem ukoliko zaboravim sifru
Uglavnom kontaktiraj Steam support

Ja sam verifikovao i broj mobitela na steamu pa mogu i preko sms-a se logujem ukoliko zaboravim sifru
Uglavnom kontaktiraj Steam support

- typeOnegative
#27911 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Optimus09 wrote:
Bilo je do windows update-a,sad hocetypeOnegative wrote:to ti nesto nije u redu![]()
Rokaj: D
- Quaresma
#27912 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
čuj dohvati, pa to nema ni u hrvatskom, ili su hrvati opet domišljati?
- typeOnegative
#27913 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nemam pojma , windows je na engleskom , a u storeu mix ... pola na engleskom pola prevedeno 
- He1972
#27914 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Quaresma wrote:čuj dohvati, pa to nema ni u hrvatskom, ili su hrvati opet domišljati?
nije dohvati nego do Fati
- Averus
#27915 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Neko kompetentan prevodio "Grab it" i tako... 
- redkane
#27916 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pozz, evo moje prvo javljanje na forumu iako sam gamer dobrih 15 godina.
Prelistao sam forum al ne mogu sve citati pa me zanima koje MP igre igrate osim Fortnite
Ja trenutno igram Rising Storm 2: Vietnam. Odlicna FPS simulacija slicna starijim BF naslovima i pravo je osvjezenje poslije novijih COD naslova itd.
Igram i Grid 2 koji je interesantan iako vise volim Grid autosport kojeg imam al je mrtva igra jer nema igraca al je puno realnija od dvice.
Igram malo i Arma 3 al nista ozbiljno jer je pravi time sink i ne ulaze mi se toliko vremena u igranje Breaking point ali Coop campaing bi igrao.
Igrao sam dugo i World of Tanks al je dosadila jer je monotona i predug je grind.
Igrao sam i War Thunder koji je jako dobar ali isto tako dug grind ali je puno realniji i vise immersive od WOTa.
Igrao sam malo i Apex al je sa randomima dosadan i ne mozes uciniti skoro nista jer ljudi soliraju.
Da li vas ima koji igrate NBA 2K19 na Steamu. Znam da nije nesto zbog citera al jbg ludjak sam za basketom a i igram team up mod uglavnom koji je baziran na pravim NBA timovima i igracima kako trenutnim tako i historijskom od 64' Celticsa do '16 GSW. To je 5v5 sa pravim ljudima, znaci svaki covjek kontrolise jednog igraca. Admin sam u grupi i gledamo da igramo sto cesce i uvijek se igra iza 7 sati. U prijasnjim NBA smo igrali skoro svaki dan po 5 tekmi al sad jedva naguramo 5 tekmi sedmicno. Ko je zainteresovan nek se javi PP ili ovdje.
LP
Prelistao sam forum al ne mogu sve citati pa me zanima koje MP igre igrate osim Fortnite
Ja trenutno igram Rising Storm 2: Vietnam. Odlicna FPS simulacija slicna starijim BF naslovima i pravo je osvjezenje poslije novijih COD naslova itd.
Igram i Grid 2 koji je interesantan iako vise volim Grid autosport kojeg imam al je mrtva igra jer nema igraca al je puno realnija od dvice.
Igram malo i Arma 3 al nista ozbiljno jer je pravi time sink i ne ulaze mi se toliko vremena u igranje Breaking point ali Coop campaing bi igrao.
Igrao sam dugo i World of Tanks al je dosadila jer je monotona i predug je grind.
Igrao sam i War Thunder koji je jako dobar ali isto tako dug grind ali je puno realniji i vise immersive od WOTa.
Igrao sam malo i Apex al je sa randomima dosadan i ne mozes uciniti skoro nista jer ljudi soliraju.
Da li vas ima koji igrate NBA 2K19 na Steamu. Znam da nije nesto zbog citera al jbg ludjak sam za basketom a i igram team up mod uglavnom koji je baziran na pravim NBA timovima i igracima kako trenutnim tako i historijskom od 64' Celticsa do '16 GSW. To je 5v5 sa pravim ljudima, znaci svaki covjek kontrolise jednog igraca. Admin sam u grupi i gledamo da igramo sto cesce i uvijek se igra iza 7 sati. U prijasnjim NBA smo igrali skoro svaki dan po 5 tekmi al sad jedva naguramo 5 tekmi sedmicno. Ko je zainteresovan nek se javi PP ili ovdje.
LP
- Averus
#27917 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rocket League
Samo Rocket League
Ništa drugo osim Rocket League
Rocket League je život!
Samo Rocket League
Ništa drugo osim Rocket League
Rocket League je život!
- Raigor Stonehoof
- Optimus09
#27919 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo cs go
Malo i ovaj asphalt 9 da isprobam
Malo i ovaj asphalt 9 da isprobam
- He1972
#27920 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
samo rise of nations i age of empirse DE i starcraft 2 i sc remake
- REDDEVILS
- diablobih
#27922 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra se Apexa i dalje, imas temu ovdje, po dodaj ili udji na discord.
- derion
#27923 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
MP me uopšte ne interesuje. Igram coop sa poznanicima Far Cry 5, Company of Heroes 2 i Northgard.
Inače SP 95% vremena. Z best.
Inače SP 95% vremena. Z best.
- House
#27924 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
šuška se da će the evil within 3 biti najavljen na E3 
- Averus
#27925 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ama šuška se da će Final Fantasy 7 remake biti konačno najavljen, objavljen release date i još detalja o igri