Istina sve, ali Efendic potencira pricu, ne trojkasi.
A da su ovi, kao i oni prije njih pa medju njima i Rumeni, jednako neuspjesni valjda je jasno svakome ko vozi automobil.
Da se radi koliko se prica, imalo bi Sarajevo i letece automobile.
Istina sve, ali Efendic potencira pricu, ne trojkasi.
Ide izmjena toga, bila je informacija o cijepanju parcela.
Vijest iz majalast mohicans wrote: ↑16/08/2026 14:06Ide izmjena toga, bila je informacija o cijepanju parcela.
https://www.klix.ba/biznis/ekonomija/po ... /260518129
"alšidi"izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑16/08/2026 14:09 Hmm .. ko je na celu Magrosa? Kojoj politickoj opciji je blize njihovo rukovodstvo zna li ko?
Prva?izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑16/08/2026 14:17 I sta kaze, sto je zakocila prva?
A tamo magros, bakir i al šidi ulazu zalbe na parcelisanje![]()
![]()
Dobro ovo sarajevo ikako ista
Ja sam pisao o ovome. Neko mi je rekao da valjda planiraju iscrtati stajaliste na nekom mjestu.
Nulta, lapsus.Naslovnica wrote: ↑16/08/2026 14:20Prva?izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑16/08/2026 14:17 I sta kaze, sto je zakocila prva?
A tamo magros, bakir i al šidi ulazu zalbe na parcelisanje![]()
![]()
Dobro ovo sarajevo ikako ista
Nema prije kruznog, od Bosmala kad se ide.
Efendić potencira jer mu glasači to vole čuti, jer se ko biva tako bori za one koji su na padinskim naseljima. Realnost je da to ni ljudima na padinskim naseljima nije loše, ali su se primili i on puca tu priču. U biti legitimno, prilagodio sedječak sa šibicama wrote: ↑16/08/2026 13:53Istina sve, ali Efendic potencira pricu, ne trojkasi.
A da su ovi, kao i oni prije njih pa medju njima i Rumeni, jednako neuspjesni valjda je jasno svakome ko vozi automobil.
Da se radi koliko se prica, imalo bi Sarajevo i letece automobile.
Bakirov vehabija iz Saudije. Normalno da ce blokirati i žaliti se na sve što može.Naslovnica wrote: ↑16/08/2026 14:12"alšidi"izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑16/08/2026 14:09 Hmm .. ko je na celu Magrosa? Kojoj politickoj opciji je blize njihovo rukovodstvo zna li ko?
Možda sad kao privremeno rješenje bude iscrtano u desnoj traci, mislim da će trolejbusku prebaciti iza kružnog toka, kad se bude radio nastavak do Derviša Numića. Kad su premjestili trolejbusku koja je bila ispred stadiona do dvorane, smanjili su udaljenost, nema 400 metara između dvije trolejbuske.
To privremeno rjesenje ce biti najmanje jos 10 godina. Tako, trebali su napraviti prosirenje.pezzar wrote: ↑17/08/2026 08:46 Možda sad kao privremeno rješenje bude iscrtano u desnoj traci, mislim da će trolejbusku prebaciti iza kružnog toka, kad se bude radio nastavak do Derviša Numića. Kad su premjestili trolejbusku koja je bila ispred stadiona do dvorane, smanjili su udaljenost, nema 400 metara između dvije trolejbuske.
Istina, zaboravio sam da uopce postoji stanica tu
Pa svaki glasac koji podrzava Efendicevu pricu je tupan. Upravo ti padinski dijelovi bi prodisali izgradnjom GA, na kako to kontradiktorno zvucalo.mistek wrote: ↑17/08/2026 01:30Efendić potencira jer mu glasači to vole čuti, jer se ko biva tako bori za one koji su na padinskim naseljima. Realnost je da to ni ljudima na padinskim naseljima nije loše, ali su se primili i on puca tu priču. U biti legitimno, prilagodio sedječak sa šibicama wrote: ↑16/08/2026 13:53Istina sve, ali Efendic potencira pricu, ne trojkasi.
Da se radi koliko se prica, imalo bi Sarajevo i letece automobile.Ali opet, oni koji su kontra Efendića ne trebaju da se hvataju za GA i tobože diskusiju što ne može (eto Magros ili bilo ko je problem na par metara nulte, ovdje imate fabrike, škole, zgrade, groblje
), nego bolje da udare kontru i kažu Efendiću da završi to svoje 2+2 kroz cijelu opštinu. Opet kažem, lakše će biti napraviti GA ako se ikad bude pravio ako on raskrči do Drinske. Recimo, meni smeta što Efendića neko ne jebe s tim, što ga ne pita što ne pravi dalje. Ili što ga ne jebe sa onim dijelom Džemala Bijedića od kvadranta do Avenije, koji je ko ulica u Burundiju, a koju rekao raditi. Ili što ga ne jebe što leteći kružni nije osvijetljen, označen, završen. Ili da se napravi pritisak na južnu s te strane. Argumenti "ubica" i "seljak ne da GA" su bezveze.
ja se ne sjecam ni da je ikad bilo samo sa druge strane prema otoci