Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
armin071 wrote:ponjake vam se Hus dobro u stau zajedno sa igracima koji ga „mrze i bojkotuju“. Jedite muda po mahali...
Ko ti je rekao da su igraci protiv Husrefa?
Samo su bili ubijeni psihicki jer je Rumeni sa igračima isao na rucak, bez SŠ, gdje im je neofirno najavio da Husref neće biti trener naredne godine. U momentima kad se lomi titula
armin071 wrote:ponjake vam se Hus dobro u stau zajedno sa igracima koji ga „mrze i bojkotuju“. Jedite muda po mahali...
Samo su bili ubijeni psihicki jer je Rumeni sa igračima isao na rucak, bez SŠ, gdje im je neofirno najavio da Husref neće biti trener naredne godine. U momentima kad se lomi titula
To nije istina prijatelju. Neko namjerno plasira lazi. Sastanak je odrzan i sa igracima i sa Husrefom, sto je sasvim normalno. Kako drugcije rijesiti problem nego sastankom i dijqlogom.
To nije istina prijatelju. Neko namjerno plasira lazi. Sastanak je odrzan i sa igracima i sa Husrefom, sto je sasvim normalno. Kako drugcije rijesiti problem nego sastankom i dijqlogom.
Jel te neko nesta pitao?
Ne citiraj me! Kad ti se obratim onda možeš odgovoriti!
Do tada odjebi u skokovima.
Najbolje je ovo kad kažu na istoj smo strani i nema potrebe da se kao prozivaju, a čekaju svaku sitnicu da po nečemu seru.Treba vas prozivati i više nego komšinice. Samo nastavite muda grickati.
Last edited by vazna on 03/05/2019 23:43, edited 1 time in total.
Seres @Analiticaru. Ja nisam sigurno neko ko pravi od Husrefa ikonu ali zadati se u kljucnim momentima na svakom portalu i svakom forumu sa nekim pateticnim pokusajima unosenja nemira ne moze raditi niko kome je ko' biva stalo do Sarajeva. Da je za dobro kluba ne bi bio ovaj momenat sto govori da su prije svega u pitanju licni interesi. Pa nismo djeca.
Grean wrote:Seres @Analiticaru. Ja nisam sigurno neko ko pravi od Husrefa ikonu ali zadati se u kljucnim momentima na svakom portalu i svakom forumu sa nekim pateticnim pokusajima unosenja nemira ne moze raditi niko kome je ko' biva stalo do Sarajeva. Da je za dobro kluba ne bi bio ovaj momenat sto govori da su prije svega u pitanju licni interesi. Pa nismo djeca.
Ne razumijem tvoj post. Prvo se obracas meni da serem, pa onda pises o nekim pisanjima na nekim portalima i forumima??? Ovo je jedini portal na kojem ja pisem. Ako neko zeli da se uvjeri mozemo na pp razmjeniti brojeve telefona ili FB profile pa da vidimo sta i ko pise.
I evo i tebe da pitam: Zar je toliko tesko vratiti se nekoliko komentara unazad i vidjeti ko zapocinje te gluposti. I to bas u momentima kad nas je krenulo i kad je igra licila na nesto, a u srijedu nas ceka jos vaznija utakmica.
GandalfSivi wrote:Dobio sam sina 15 minuta nakon tekme. Istu sam gledao iz operacione sale, drzeci zenu jednom rukom a telefon sa streamom drugom
Treba ih mlade uciti
Iskrene cestitke prijatelju. Zelim vam svima svu srecu ovog svijeta. Budite zivi, zdravi, sretni i veseli 100 godina. Sincina akobogda da u bordo dresu zaigra.
Prvo cestitke na igri veceras.
DRUGO jebem papansku majku radioaktivnoj ekipi iz Zenice u bijelom autu koji su otvarali prozor i dobacivali na jednog jedinog momka na bus stanici preko puta NOVUS sajbi na Kosevo.
TRECE jebem mater nesposobnu glavnoj osobi koja je radila na osiguranju Robijaša veceras. Napravili su takav propust da je malo reci. Debili su samo uradili ovo. Jedan jedini saobracajac je blokirao ulicu da sa ulicom iza juga krenu Smogovci. Prvo je izasla na cestu jedna marica i laganini krenula zatim jedan bus radioaktivnih pa jedna marica pa opet jedan bus zagađenih i marica na kraju. I oni su vec napravili kolonu i neku svoju brzinu i vec je ta zadnja marica zasla dole nizbrdo prema Barama kada se pojavljuje jedno 2-3 mozda i 4 auta punih Smogica i sad ide neka spora mangupska voznja i prvih par auta su je kao nesto gestikulirati na tog momka koji cak nije imao ni sal niti ikakvo obilježje da bi u tom zadnjem autu gotovo skroz usporili i otvorili prozor pljujući i psujuci tog momka. Kad im vec cuvate guzice onda je marica morala biti posljednja prava je sreća sto nije bilo vise ljudi na stanici jer su ovi mogli izaći jer nijednog jedinoga policajca nije bilo na cesti niti okolo osim tog jednog sa lizalom.
Grean wrote:Seres @Analiticaru. Ja nisam sigurno neko ko pravi od Husrefa ikonu ali zadati se u kljucnim momentima na svakom portalu i svakom forumu sa nekim pateticnim pokusajima unosenja nemira ne moze raditi niko kome je ko' biva stalo do Sarajeva. Da je za dobro kluba ne bi bio ovaj momenat sto govori da su prije svega u pitanju licni interesi. Pa nismo djeca.
Ne razumijem tvoj post. Prvo se obracas meni da serem, pa onda pises o nekim pisanjima na nekim portalima i forumima??? Ovo je jedini portal na kojem ja pisem. Ako neko zeli da se uvjeri mozemo na pp razmjeniti brojeve telefona ili FB profile pa da vidimo sta i ko pise.
I evo i tebe da pitam: Zar je toliko tesko vratiti se nekoliko komentara unazad i vidjeti ko zapocinje te gluposti. I to bas u momentima kad nas je krenulo i kad je igra licila na nesto, a u srijedu nas ceka jos vaznija utakmica.
Ostavljao si komentare i na duplom sportu poslije povrede Pidre, kako je Husrefu qurac zao jer on radi protiv nase djece. Isti nik. Hajde ne pravi se budala.
Logovan wrote: Dobro, samo prestani jer si dosadan i Bogu i narodu, unosiš nemir, itd.
procitaj komentare na duplim govnima o zutom kartonu za halilovica i sve ce ti biti jasno. teska psihoza glupo je uopste sto se trpe isti. samo beze kvare i forum i rasprave. ali eto valjda je i to sastavni dio...
GandalfSivi wrote:Dobio sam sina 15 minuta nakon tekme. Istu sam gledao iz operacione sale, drzeci zenu jednom rukom a telefon sa streamom drugom
Treba ih mlade uciti
Divna vijest. Iskrene cestitke sretnim roditeljima a sincini sve najbolje i najljepse sto se pozeljeti moze.
E sad koliko malo nama navijacima treba da promjenimo misljenja. Ove nove generacije bi sve preko noci i sve odmah. Po njima nikad ne bi smjeli izgubiti tekmu i stalno bi nesto mijenjali. Klub se voli (i mora voljeti) i kad lose ide. Jebote mi prvi cijelu sezonu, finale kupa obezbjedjeno i neki bi mjenjali sefa i seru po igracima. Pa nismo mi Barca ili Real pa da se tako ponasamo tj. trazimo savrsenstvo. Ja sam prezadovaljan u svakom pogledu (samo kad pogledam bodovnu razliku izmadju nas i kona srce mi ko Trebevic). Jedino sto me brine je nas odziv na Kosevu. To nije dobro i ukazuje da i mi navijaci i uprava moramo nesto uciniti na tom planu. Uprava mora podijeliti besplatne karte djeci u osnovnim skolama jer ce na taj nacin dobiti nove navijace koji ce steci naviku ici na tekme.
Da zavrsim ovaj komentar pozitivno. Vjerujem da cemo uspjeti na oba plana i da cemo se duplo radovati. Naprijed momci. Tako ste blizu da ucinite i nas i vas licno jako sretnima i zadovljnima. Naprijed Saraj´vo!!!!