A.IFTARU CEMO
TOPA..SUPA..SALATA
.I ..NESTO JOS
Moderator: anex
Nije naspustopoljina wrote:Kafka?
Neki nas pjesnik je imao tbc...simic?
Ne mogu googlati, mrsko mi
Pa to ti je carobni brijegLoo wrote:Nije naspustopoljina wrote:Kafka?
Neki nas pjesnik je imao tbc...simic?
Ne mogu googlati, mrsko mi![]()
Hint![]()
![]()
Sanatorijum..nehdje sjever..mozda svica?
On bolestan ( jal puko ja tuberkoloza..)
Ona isto bolesna..
Neko je pred smrt..ja on ja ona.ne sjecam se
I druze se..pricaju..basta te ustanove. Gledaju vrhove planina..pricaju jedno drugom zvoj zivot..i sta su zeljeli jos uraditi..
..jedno je umrlo
..
Il sam sam pomjesala 2 knjige? A mozda i 2 knjige i 1 film?![]()
pa da nas zajedno s kafom izbacemoonca wrote:-hajde bar kafu ubacite...
Bas????insomnia78 wrote: Pa to ti je carobni brijeg
Vidis mogli smo. Ono usput da sa knjigom donese sta da se pojede i popijeLoo wrote:pa da nas zajedno s kafom izbacemoonca wrote:-hajde bar kafu ubacite...
![]()
Haj temu..
Al jok. Onda nije zanimljivo ako otvoris " klub citaoca"
Hahahainsomnia78 wrote:Vidis mogli smo. Ono usput da sa knjigom donese sta da se pojede i popijeLoo wrote:pa da nas zajedno s kafom izbacemoonca wrote:-hajde bar kafu ubacite...
![]()
Haj temu..
.ja idem u knjizaru gdje ima i kafe-- jede se-bas fino..insomnia78 wrote:Vidis mogli smo. Ono usput da sa knjigom donese sta da se pojede i popijeLoo wrote:pa da nas zajedno s kafom izbacemoonca wrote:-hajde bar kafu ubacite...
![]()
Haj temu..
Dje necepustopoljina wrote:Da bi se iftarilo, treba postiti!
3:34- 20:20
A ako pocnem, ne smijem prestati...hjoj muke moje...
Ako zapostim, na kraju cu bas napraviti hurmice
A javila se guzolina, jela gurabije kod svoje majke
Ja idem u pekaru gdje ima knjiga. Imaju i fotelje i kamin. Takodje se fino jedemoonca wrote: .ja idem u knjizaru gdje ima i kafe-- jede se-bas fino..
oh.. i to je primamjljivo..insomnia78 wrote:Ja idem u pekaru gdje ima knjiga. Imaju i fotelje i kamin. Takodje se fino jedemoonca wrote: .ja idem u knjizaru gdje ima i kafe-- jede se-bas fino..
Bio sam tad jos sama mali kad se furao “stepski vuk” jeli parkopani i slusao pearl jampustopoljina wrote:I to klasike, ne ko guzonjini sinovi hipsterske skrabotine![]()

Tu je to negdje.insomnia78 wrote:Bio sam tad jos sama mali kad se furao “stepski vuk” jeli parkopani i slusao pearl jampustopoljina wrote:I to klasike, ne ko guzonjini sinovi hipsterske skrabotine![]()
Bilo. Sad se spominjalopustopoljina wrote:Tu je to negdje.insomnia78 wrote:Bio sam tad jos sama mali kad se furao “stepski vuk” jeli parkopani i slusao pearl jampustopoljina wrote:I to klasike, ne ko guzonjini sinovi hipsterske skrabotine![]()
..ugodno --nude i hranu?insomnia78 wrote:Otaj rad.
Odem cesto na pauzi na poslu