HYPE
IS
REAL!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator: Benq
Ovu nekako nisam nikad igrao, ne znam kako me preskocila. Ali sam igrao FF VII Dirge of Cerberus i bila mi je tad jedna od najboljih. Drug i ja je igrali skoro 24/7 7 dana dok je nismo presliAverus wrote:THE
HYPE
IS
REAL!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
arnes_king wrote:Ovu nekako nisam nikad igrao, ne znam kako me preskocila. Ali sam igrao FF VII Dirge of Cerberus i bila mi je tad jedna od najboljih. Drug i ja je igrali skoro 24/7 7 dana dok je nismo preslinismo kako treba ni spavali hahah
Ma nek FF7 bude kvalitetno urađen, biće dovoljan mnogima za igranje sljedećih par godina.diablobih wrote:Sto ne naprave breath of fire ili nesto tako bogovski.
Secret of Mana je izasao HD remake za PS4Averus wrote:Ma nek FF7 bude kvalitetno urađen, biće dovoljan mnogima za igranje sljedećih par godina.diablobih wrote:Sto ne naprave breath of fire ili nesto tako bogovski.
Ali bilo bi super Breath of Fire, Secret of Mana, Chrono Trigger... uh
Konzolaški, ne konzolaški, meni nije sjeo.aditon wrote:YAKUZA 2 - CODEX
btw, da li je neko igrao prvi dio...ja počeo neki dan, iako je radnja ok, ono što mene nervira je previše priče, bar na početku, a ja nemam strpljenja sad da sjedim pred monotorom i klikam E da bi se dialog nakon svake izgovorene rečenice nastavio..tipični konzolaški naslov..
Ejh pa mislio sam da ima i za PC. Ja sam je nabavio bio na PS4 dok sam imao konzolu sa eksploitom, ali na zalost je nikad nisam odigrao jer sam tad imao precih igaraAverus wrote:Hoću na PC![]()
REDDEVILS wrote:SK ESPORTS - COMING SOON
Igrao sam Yakuza 0 I 1 , i toliko mi se svidio serijal da sam pre-order Yakuza 2, dobio neke clan creator karte za mini igru Majima Constructionaditon wrote:YAKUZA 2 - CODEX
btw, da li je neko igrao prvi dio...ja počeo neki dan, iako je radnja ok, ono što mene nervira je previše priče, bar na početku, a ja nemam strpljenja sad da sjedim pred monotorom i klikam E da bi se dialog nakon svake izgovorene rečenice nastavio..tipični konzolaški naslov..
vidim da je priča ozbiljna od samog starta, i to je svakako veliki plus. Grafika je solidna s tim da su teksture lice zaista dobro urađene. Igra kao malo koja jako je lijepo optimizirana, bar kod mene, zakuca na 144 fps-a. Međutim, previše je dialoga, ukočim se sjedeći i čitajući a posebno me iritira što svaku novu rečenicu koju protagonisti treba da izgovore ja moram stiskati E slovo. Također me nervira način prikaza dialoga, kao neki strip, kamera zumira onog ko govori a nema pokreta usana itd...combat mehanika je izgleda dobro urađena, međutim nisam imao previše fightova da mogu to procijeniti...problem je i save, isti se manuelno radi na telefonskoj govornici, što je velika glupost a posebno ako si odslušao silini dialog a trebaš iz igre neplanski izaći, što znači naredni put kad uđeš u igru, sve jovo na novo...što mi se i desilo prvi put kad sam igru pokrenuo. Sve u svemu, kad sve saberem i oduzmem, nije za mene...možda u nekim drugim okolnostima...Ezekiel wrote:Igrao sam Yakuza 0 I 1 , i toliko mi se svidio serijal da sam pre-order Yakuza 2, dobio neke clan creator karte za mini igru Majima Constructionaditon wrote:YAKUZA 2 - CODEX
btw, da li je neko igrao prvi dio...ja počeo neki dan, iako je radnja ok, ono što mene nervira je previše priče, bar na početku, a ja nemam strpljenja sad da sjedim pred monotorom i klikam E da bi se dialog nakon svake izgovorene rečenice nastavio..tipični konzolaški naslov..![]()
Yakuza serije imaju dosta price, po tome i jesu poznati, ali je stvarno dobra prica. Kad otkljucas open world onda imas mini igre kao Cabaret Club iz Yakuza 0 te Clan Creator, SEGA arcade, karaoke etc. te substories, dosta toga ima. Ali ako si nestrpljiv sto se tice price, nije vrijedno nastaviti dalje igrat.