Demokratska fronta Željko Komšić
-
napalhame
#27826 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zar stvarno neko moze u ovo da vjeruje da preko njega prica , pa hoce covjek da skrene svoju sramotu "sto je bio decko za jednu noc " 
-
Vipsilon
#27827 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prdio si na ovoj temi o DF-u, kako si glasao za njih, kako mogu promjeniti stvari, kako vidiš nadu u njima, a sada ih prozivaš. E baš si prelivoda matori ili neki plaćenik, ili oboje.It_is_a_Leclerc wrote:VjecitiStudent wrote:Valjda ti znaš odgovor, bio si njihov trbuhozbornik do juče.It_is_a_Leclerc wrote:Komšić molio, kumio, i preko Jerlagića poručivao - "Pristao sam bit ću sve što hoćeš".
Pa može li niže, druže Željko ?
- Prpa.ba
#27828 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U jedinstvu je snaga.VjecitiStudent wrote:Biće bolji kad se ujedine.
Suljagić i Mašić, Kamočaj i Bajrović, biće to nenadjebivi timovi
- It_is_a_Leclerc
#27829 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesam glasao za njih. I vidio sam nadu u njima. I vjerovao sam da će biti kontrateža, "bolja strana" Vlade, ozbiljni ljudi..No, prevarih se.Vipsilon wrote:
Prdio si na ovoj temi o DF-u, kako si glasao za njih, kako mogu promjeniti stvari, kako vidiš nadu u njima, a sada ih prozivaš. E baš si prelivoda matori ili neki plaćenik, ili oboje.
Na ovoj temi sam 11 puta napisao da ću biti najveći kritičar DF-a ako iznevjere moje povjerenje. I naravno da ću to ispuniti, i bit ću najveći kritičar najveće političke prevare na bh. političkoj sceni još od Za Boljitka-ša.
Opet kažem, ja vas neću nazivati imenima. To nije moj nivo. Vaš jest. A i to mi je dovoljno da znam
-
Haman
#27830 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I mene je razocarao. Znao sam da nije vican politici. Principijelan jeste ali to ni dobra osobina politicara. Interesantno sve sto radi potvrdjuje Dodikove tvrdnje o BiH i FBiH.
- nosara
#27831 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
"Komšić me je zamolio da Izetbegoviću prenesem da je DF spreman podržati manjinsku Federalnu vladu SDA-HDZ BiH i sve refomske zakone koji dođu u Parlament BiH, ili da ostanu u Vladi dva DF-ova ministra, jedan SBiH i jedan A-SDA kako je to prethodno dogovoreno", kaže Jerlagić.
Ovim bi se spriječio ulazak SBB-a u vlast i realizacia već dogovorene koalicije SDA i SBB-a na svim nivoima.
No, kako Klix.ba saznaje, Izetbegović je ponudu glatko odbio rekavši da je za nešto takvo "prekasno".
MEHEHEHEHE...!
Ovim bi se spriječio ulazak SBB-a u vlast i realizacia već dogovorene koalicije SDA i SBB-a na svim nivoima.
No, kako Klix.ba saznaje, Izetbegović je ponudu glatko odbio rekavši da je za nešto takvo "prekasno".
MEHEHEHEHE...!
-
45cents
#27832 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vipsilon wrote: Prdio si na ovoj temi o DF-u, kako si glasao za njih, kako mogu promjeniti stvari, kako vidiš nadu u njima, a sada ih prozivaš. E baš si prelivoda matori ili neki plaćenik, ili oboje.
Prevedeno:
Milošević: "Niko nema (bre) pravo da se osjeća prevarenim" !
DF ne rađa izdajice? (ublehaše)
-
The BEN10
#27833 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mada, nategnutno mi sve ovo djeluje, baš je mahalski plasirana priča - vidi se da je izvor vijesti Avaz.
- Adriatic
#27834 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Riđobradi dominira
E šta smo dočekali, da mu se svi bacaju pod noge.
-
45cents
#27835 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Adriatic wrote:Riđobradi dominira![]()
A istovremeno ta SDA nema "quveta" da se riješi likova poput Salke Selmana, raznih Mirsada Kukića, itd.
Nema druge, nego napraviti pritisak posredstvom "koalicionih partnera", da se krene sa starom komunističkom "diferencijacijom". Sve dok Bakir ne diferencira samog sebe... Dok se ne odsanaderi.
-
mario001
#27836 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Adriatic wrote:Riđobradi dominira![]()
Za saku vlasti
- ultima_palabra
#27837 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Realno, jača mu je opozicija u vlastitoj stranci, odmetnuta četvorka, Kuko, Alispahić itd... nego ova samozvana ljevica, pripitomljeni odbjegli sin i ostala buranija.45cents wrote:Adriatic wrote:Riđobradi dominira![]()
A istovremeno ta SDA nema "quveta" da se riješi likova poput Salke Selmana, raznih Mirsada Kukića, itd.
Nema druge, nego napraviti pritisak posredstvom "koalicionih partnera", da se krene sa starom komunističkom "diferencijacijom". Sve dok Bakir ne diferencira samog sebe... Dok se ne odsanaderi.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#27838 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo SDA na svim nivoima
i nema maćaka u vreči i prevara....znaš da gofno kupuješ
i nema maćaka u vreči i prevara....znaš da gofno kupuješ
- dustaban
#27839 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsic (DF) je ko evnuh u haremu, oko njega napaljene koke a on samo prica, prica, prica...

- Danguba
#27840 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kada mislim da nema gore, Zeljko me demantuje.
Prvo se qcite a sada molite. Bljak.
-
emmir1
#27841 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da mi je neko pričao da će Komšić ovako užasno da odradi svaki potez od izbora, nikad ne bih vjerovao.
Bio sam ubijeđen da će naredne izbore da dobije uvjerljivo
Bio sam ubijeđen da će naredne izbore da dobije uvjerljivo
- lerdi
#27842 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja ne mogu da vjerujem da neko ko ima ličnu kartu može povjerovati u ovu Jerlagićevu priču. Pa nije ni čudo što smo tu gdje jesmo danas. Šta god se plasira u javnost, narod se upeca.
- dustaban
#27843 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Politika ti je nalik zeni, niko ne voli grubijane, ali i oni su bolji od smotanka...
Od DF-a impotentnije stranke nema.
-
teta marica druga
- kamen spoticanja
#27845 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
fakat smijesno...jerlagic radi ono za sto ce dobiti par javnih preduzeca...i taman
prica najvjerovatnije nije istinita ali je jako zgodno skrojena i pecaju se svi klenovi...dakle politickim rijecnikom kazano pije vode u glasackoj bazi...tako da ridjobradi opet zakucava golcinu u nebranjeni gol demokratske fronte
dok ,koalcijom s sbb-om revoltirani glasaci zelene stranke,pocinju da kontaju da fahro vise i nije problem i da je junior uradio dobar posao

prica najvjerovatnije nije istinita ali je jako zgodno skrojena i pecaju se svi klenovi...dakle politickim rijecnikom kazano pije vode u glasackoj bazi...tako da ridjobradi opet zakucava golcinu u nebranjeni gol demokratske fronte
dok ,koalcijom s sbb-om revoltirani glasaci zelene stranke,pocinju da kontaju da fahro vise i nije problem i da je junior uradio dobar posao
-
45cents
#27846 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Danguba wrote:Kada mislim da nema gore, Zeljko me demantuje.![]()
Nemam informaciju od "pouzdanog izvora", ali mislim i mogu se kladiti da je ovo klasična Avazova patka da je Željko inicirao bilo šta zadnjih 10 dana.
Možda je ovo početak, a vjerovatno je i kraj medisjkog rata sa Komšićem.
Vrijeme je da se DF presabere i nađe sebi partnera u dijelu SDP-a (cijeli SDP je neupotrebljiv) i "Našoj stranci", te krenu ozbiljnije sa koncipiranjem opozicije.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#27847 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dustaban wrote:Politika ti je nalik zeni, niko ne voli grubijane, ali i oni su bolji od smotanka...
sve sam konto karače ga Don Neonko do neđe 2017. i onda ko kurban žrtvovat pred izbore. No Smućko se pokazao daleko glupljim i nesposobnijim vego što sam moga i zamislit u najludžim snovima i završio karijeru za po godine
+
Dao je prostor Don Neonku da na istu foru do 2018-te, navuće na prangiju i izhandri, najljučeg i najopasnijeg neprijatelja La Famalije, Tornjaka. Na narednim izborima nema ko izaći pred narod da reče: Evo ja sam alternativa!
ovim je SDA osigurala sigurnu pobjedu 2018te, a DF teško da će i postojati do tada.
- kamen spoticanja
#27848 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hebo ga ti...jel vama u df iko ikad govorio o politici uopste...jeste vi politicka stranka ili kulturnoumjetnicko drustvo?lerdi wrote:Ja ne mogu da vjerujem da neko ko ima ličnu kartu može povjerovati u ovu Jerlagićevu priču. Pa nije ni čudo što smo tu gdje jesmo danas. Šta god se plasira u javnost, narod se upeca.
zavuk'o vam kirbash opet i sad se nesto durite...zamisli barabe,sram ga bilo
-
VjecitiStudent
#27849 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno da će se upecati i ne treba im uopće zamjeriti na tome, jer potpuno su uklapa u sve što je Diletantska Fronta do sada uradila.lerdi wrote:Ja ne mogu da vjerujem da neko ko ima ličnu kartu može povjerovati u ovu Jerlagićevu priču. Pa nije ni čudo što smo tu gdje jesmo danas. Šta god se plasira u javnost, narod se upeca.
-
The BEN10
#27850 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
The BEN10 wrote:Mada, nategnutno mi sve ovo djeluje, baš je mahalski plasirana priča - vidi se da je izvor vijesti Avaz.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/df-deman ... /151016023
Btw, što @kamen reče, šteta je već učinjena. Ava3 je po ko zna koji put odradio posao dezinformisanjem - dok se ovi odbrane od ove patke, doći će sljedeća. Na kraju, kad im navaljaju par ovakvih stvari nema tog ko neće reće: pa mora da je makar nešto tačno od onog što se pisalo...
Ispade da sam branim DF ublehaše: no, sami su si krivi za blato u kojem su se našli.