Telemach BH
Moderator: Benq
- red evil
#27801 Re: Telemach BH
Jel još neko ima problema sa eon.tv web site-om da ako se vrati program radi 4-5 sekundi i onda piše da ne može pročitati property 'status' i moram ubrzati gdje opet proradi i opet se desi isti problem (nekad se potrefi i radi sve uredno)? I još neke kanale neće da otvori, nikako ih ne loada.
- Telemach
#27802 Re: Telemach BH
Zdravo @red evil, Hvala na saradnji na ovaj način. Kako bismo izvršili detaljnu provjeru, pozivamo Vas da u inbox dostavite Vaše korisničke podatke uz aktivan kontakt broj. Stojimo Vam na raspolaganju.red evil wrote: ↑18/02/2026 09:55 Jel još neko ima problema sa eon.tv web site-om da ako se vrati program radi 4-5 sekundi i onda piše da ne može pročitati property 'status' i moram ubrzati gdje opet proradi i opet se desi isti problem (nekad se potrefi i radi sve uredno)? I još neke kanale neće da otvori, nikako ih ne loada.
-
axe22
#27803 Re: Telemach BH
Ista stvar vec prije 2 dana sam primjetio ali posto ne gledam eon preko web nisam ni obracao paznju. Sad pokusam vratit HBO i ista stvar.red evil wrote: ↑18/02/2026 09:55 Jel još neko ima problema sa eon.tv web site-om da ako se vrati program radi 4-5 sekundi i onda piše da ne može pročitati property 'status' i moram ubrzati gdje opet proradi i opet se desi isti problem (nekad se potrefi i radi sve uredno)? I još neke kanale neće da otvori, nikako ih ne loada.
Greška pri reprodukciji
Pokušajte ponovo za trenutak. Ukoliko problem potraje, molimo, pozovite nas na 1360. (Error ID: DTypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'status'))
-
markopd
#27804 Re: Telemach BH
I preko web i preko mob app,ista stvar.red evil wrote: ↑18/02/2026 09:55 Jel još neko ima problema sa eon.tv web site-om da ako se vrati program radi 4-5 sekundi i onda piše da ne može pročitati property 'status' i moram ubrzati gdje opet proradi i opet se desi isti problem (nekad se potrefi i radi sve uredno)? I još neke kanale neće da otvori, nikako ih ne loada.
-
tap3ah75
#27805 Re: Telemach BH
Opet ste počeli po FB u komentarima obećavati narodu da će moći gledati normalne fudbalske utakmice.
Prije godinu dana su pričali istu priču.
"Zdravo,
Hvala ti na komentaru i interesovanju za sportski sadržaj. Svjesni smo koliko je navedeni sadržaj važan svim ljubiteljima sporta, i upravo zato radimo na tome da uskoro sav najatraktivniji sportski sadržaj bude dostupan na Telemachu.
Molimo te za još malo strpljenja. Nastavi nas pratiti i dalje aktivno kako bi na vrijeme bio obaviješten o svim novostima.
"
Prije godinu dana su pričali istu priču.
"Zdravo,
Hvala ti na komentaru i interesovanju za sportski sadržaj. Svjesni smo koliko je navedeni sadržaj važan svim ljubiteljima sporta, i upravo zato radimo na tome da uskoro sav najatraktivniji sportski sadržaj bude dostupan na Telemachu.
Molimo te za još malo strpljenja. Nastavi nas pratiti i dalje aktivno kako bi na vrijeme bio obaviješten o svim novostima.
- Dr_Proka
#27806 Re: Telemach BH
Zna li neko zasto je kanal Hayat 2 mutan? Postoji li mogucnost da i on ide u hd?
- Emojti
#27807 Re: Telemach BH
@Telemach
Kad ce sljedece poskupljenje od 3KM i ukidanje jos nekih usluga? Unifi, Unifon, razni programi ukinuti, a brzine vec odavno identicne. Vec godinama drzite mogucnost samo jedne eon tv aplikacije na pametnim televizorima i jos uvijek stoji pored "promo" koji promo vise? Ponudite nesto vise kao nekad, jos su vam i ugovori smjesni. Uvijek zovete i uvijek nudite istu ponudu 5-10KM jeftinija cijena sto je smijesno s obzirom sta nudite novim korisnicima. Potrudite se malo bolje da ponudite nesto vrijedno i nama koji smo godinama na vasoj mrezi, nemojte nam davat mrvice. Stvarno ne znam ko pristaje na ugovor sa najmanjim mogucim popustom.
Ni korisnicka podrska vam nije nista bolja, nekad se neko znao javit van radnog vremena, dezurni operater. U poslijednje vrijeme kad god da zovem nemoguce je dobiti, mozes zaspat lagano pored telefona nikad se niko nece javit, desetine minuta cekao vise puta i nista.
Kad ce sljedece poskupljenje od 3KM i ukidanje jos nekih usluga? Unifi, Unifon, razni programi ukinuti, a brzine vec odavno identicne. Vec godinama drzite mogucnost samo jedne eon tv aplikacije na pametnim televizorima i jos uvijek stoji pored "promo" koji promo vise? Ponudite nesto vise kao nekad, jos su vam i ugovori smjesni. Uvijek zovete i uvijek nudite istu ponudu 5-10KM jeftinija cijena sto je smijesno s obzirom sta nudite novim korisnicima. Potrudite se malo bolje da ponudite nesto vrijedno i nama koji smo godinama na vasoj mrezi, nemojte nam davat mrvice. Stvarno ne znam ko pristaje na ugovor sa najmanjim mogucim popustom.
Ni korisnicka podrska vam nije nista bolja, nekad se neko znao javit van radnog vremena, dezurni operater. U poslijednje vrijeme kad god da zovem nemoguce je dobiti, mozes zaspat lagano pored telefona nikad se niko nece javit, desetine minuta cekao vise puta i nista.
- Telemach
#27808 Re: Telemach BH
Zdravo @Emojti,Emojti wrote: ↑22/02/2026 16:10 @Telemach
Žao nam je što ste nezadovoljni bilo kojim segmentom našeg poslovanja. Naš cilj je uvijek pružiti kvalitetnu i pravovremenu podršku svakom korisniku, kao i osigurati ponudu koja najbolje odgovara Vašim potrebama, a na obostrano zadovoljstvo. molimo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke putem inboxa naše stranice kako bismo detaljnije provjerili Vaš slučaj i nastojali pružiti rješenja koja će zadovoljiti Vaša očekivanja.
Hvala Vam na razumijevanju, te se nadamo da ćemo u budućnosti ispuniti Vaša očekivanja.
-
Bosnjo84
- mayab
#27810 Re: Telemach BH
I , konačno, hoće li biti šta od ove sezone F1 na Telemachu 
-
cable_stayed_bridge
#27811 Re: Telemach BH
I meni se ovo isto javlja. Ne uvijek, ali vrlo cesto. Vecinom na SK kanalimaaxe22 wrote: ↑19/02/2026 19:14Ista stvar vec prije 2 dana sam primjetio ali posto ne gledam eon preko web nisam ni obracao paznju. Sad pokusam vratit HBO i ista stvar.red evil wrote: ↑18/02/2026 09:55 Jel još neko ima problema sa eon.tv web site-om da ako se vrati program radi 4-5 sekundi i onda piše da ne može pročitati property 'status' i moram ubrzati gdje opet proradi i opet se desi isti problem (nekad se potrefi i radi sve uredno)? I još neke kanale neće da otvori, nikako ih ne loada.
Greška pri reprodukciji
Pokušajte ponovo za trenutak. Ukoliko problem potraje, molimo, pozovite nas na 1360. (Error ID: DTypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'status'))
-
Dzontra_Volta
- Telemach
#27813 Re: Telemach BH
Zdravo @Bosnjo84, @Dr_Proka,
Zahvaljujemo se na javljanju. Obavještavamo vas da su izvršene provjere sa relevantnim odjelom te je ustanovljeno da se navedeni kanal uredno emituje. U slučaju potrebe za dodatnom podrškom, budite slobodni da nam se obratite putem privatne poruke sa više informacija. Stojimo vam na raspolaganju.
-
dennxster
#27814 Re: Telemach BH
Bit će, ali kod drugog operatera
- Telemach
#27815 Re: Telemach BH
Zdravo @mayab,
U ovom trenutku ne raspolažemo detaljnim informacijama o emitovanju ovog sportskog događaja unutar naše ponude. Želimo Vas obavijestiti da ćemo, čim budemo imali relevantne informacije, rado informisati naše korisnike. Telemach kontinuirano radi na pružanju najbolje moguće usluge i najraznovrsnije ponude kanala i očekujemo da ćemo u narednom periodu imati kompletan sportski sadržaj u ponudi. Cijenimo Vaše strpljenje i razumijevanje.
- Telemach
#27816 Re: Telemach BH
Zdravo @cable_stayed_bridge,cable_stayed_bridge wrote: ↑23/02/2026 08:55I meni se ovo isto javlja. Ne uvijek, ali vrlo cesto. Vecinom na SK kanalimaaxe22 wrote: ↑19/02/2026 19:14Ista stvar vec prije 2 dana sam primjetio ali posto ne gledam eon preko web nisam ni obracao paznju. Sad pokusam vratit HBO i ista stvar.red evil wrote: ↑18/02/2026 09:55 Jel još neko ima problema sa eon.tv web site-om da ako se vrati program radi 4-5 sekundi i onda piše da ne može pročitati property 'status' i moram ubrzati gdje opet proradi i opet se desi isti problem (nekad se potrefi i radi sve uredno)? I još neke kanale neće da otvori, nikako ih ne loada.
Greška pri reprodukciji
Zahvaljujemo se na javljanju. Kolege iz relevantnog odjela su upoznate sa navedenim poteškoćama te rade na otklanjaju istih. U slučaju potrebe za dodatnom podrškom ili više informacija stojimo Vam na raspolaganju.
- kakotakonikako
#27817 Re: Telemach BH
Telemach wrote: ↑23/02/2026 10:30Zdravo @mayab,
U ovom trenutku ne raspolažemo detaljnim informacijama o emitovanju ovog sportskog događaja unutar naše ponude. Želimo Vas obavijestiti da ćemo, čim budemo imali relevantne informacije, rado informisati naše korisnike. Telemach kontinuirano radi na pružanju najbolje moguće usluge i najraznovrsnije ponude kanala i očekujemo da ćemo u narednom periodu imati kompletan sportski sadržaj u ponudi. Cijenimo Vaše strpljenje i razumijevanje.
-
dennxster
#27818 Re: Telemach BH
@Telemach Na čema vam se bazira fraza da "očekujemo da ćemo u narednom periodu imati kompletan sportski sadržaj"?! Šta je urađeno po tom planu od najave prije više od godinu dana?!Telemach wrote: ↑23/02/2026 10:30Zdravo @mayab,
Da li imate namjeru uvrstiti nove tv kanale?! I nemojte mi samo reći da prijedloge možemo dostaviti na vaš e-mail, jer sam nekoliko puta u mailu elaborirao prijedloge, a odgovora ni reakcije nije bilo.
Dajte malo inovativnosti, reakcije i rada u interesu nas korisnika.
- Pandakonda
#27819 Re: Telemach BH
A pompezno je najavljeno kako će sav vrhunski sportski sadrzaj biti dostupan na Telemach programskoj semi 
-
adnante
- Hercegoviina
#27821 Re: Telemach BH
zasto nema Al jezzira English u ponudi kanala?
- Telemach
#27822 Re: Telemach BH
Zdravo @dennxster, @Pandakonda,dennxster wrote: ↑23/02/2026 12:42@Telemach Na čema vam se bazira fraza da "očekujemo da ćemo u narednom periodu imati kompletan sportski sadržaj"?! Šta je urađeno po tom planu od najave prije više od godinu dana?!Telemach wrote: ↑23/02/2026 10:30Zdravo @mayab,
Da li imate namjeru uvrstiti nove tv kanale?! I nemojte mi samo reći da prijedloge možemo dostaviti na vaš e-mail, jer sam nekoliko puta u mailu elaborirao prijedloge, a odgovora ni reakcije nije bilo.
Dajte malo inovativnosti, reakcije i rada u interesu nas korisnika.
Strateško opredjeljenje kompanije je da kontinuirano radi na unapređenju ponude u skladu sa tržišnim uslovima, dostupnošću prava i komercijalnim mogućnostima. Sve aktivnosti vezane za unapređenje sadržaja razmatraju se u okviru redovnih analiza i poslovnih prioriteta. Razumijemo Vaša očekivanja i cijenimo što aktivno pratite i predlažete unapređenja. Vaše sugestije ostaju zabilježene kao relevantan input u procesu daljeg planiranja. O svim novitetima koji nas očekuju u narednom periodu sve korisnike ćemo blagovremeno informisati putem dostupnih kanala komunikacije.
- belmster
#27823 Re: Telemach BH
Imam aktivnu uslugu na 2 različita ugovora, tj dvije adrese na moje ime. Na jednom imam uređaj kojeg sam skoro do pola otplatio, dok na drugom nemam a ističe mi ugovor kroz par mjeseci. Interesuje me, da li mogu paralelno imati 2 uređaja na rate na različitim ugovorima?
- Telemach
#27824 Re: Telemach BH
Pozdrav @belmster,belmster wrote: ↑23/02/2026 19:39 Imam aktivnu uslugu na 2 različita ugovora, tj dvije adrese na moje ime. Na jednom imam uređaj kojeg sam skoro do pola otplatio, dok na drugom nemam a ističe mi ugovor kroz par mjeseci. Interesuje me, da li mogu paralelno imati 2 uređaja na rate na različitim ugovorima?
Hvala na obraćanju. Ljubazno Vas molimo da nam putem privatne poruke dostavite korisničke podatke vezane za Vaše ugovore, kao i informaciju o tome za koji ste uređaj zainteresovani, kako bismo mogli izvršiti provjeru i pružiti Vam sve potrebne informacije. Stojimo Vam na raspolaganju.
- Benq
- Moderator
#27825 Re: Telemach BH
Naredna provokacija u vezi mail-a ce rezultirati banom, pa izvolite. Iza Telemach profila su ljudi, a ne roboti i robovi pa da se moze istresat ko kako hoce.