Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

animus

#27801 Re: Utakmice.

Post by animus »

Osvojili smo titulu po kijametu. Svaka cast momci. Sad lagano privesti brod u luku.
mirza_15

#27802 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

I opet imamo najbolju odbranu lige.

Krupa izgubila. Navijati za Tuzlu u ponedeljak.
Maharadza

#27803 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

GandalfSivi wrote:Gluho bilo, kako smo ograjisali. Vile nas nosaju na ova cetiri boda razlike...
Ma samo ON i niko drugi...
Maharadza wrote:https://www.youtube.com/watch?v=xuVcwOn ... tu.be&t=46

Samo On nam još može pomoći kako (ne)igramo u posljednje vrijeme....
Ali koja samo razlika u igri i borbi kod djece koja su na jesen nosila igru i očajnog antifudbala ovih metuzalema u proljetnom dijelu... :run:
todd_smith

#27804 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Kao i proslo kolo:

“Jedno kolo manje”

Mozemo sada pametovati o tome kako smo spali sa +11 na to da nas Mladost spasava ali jbga na kraju ako uzmemo titulu ko ga jebe

Idemo dalje, ne trositi energiju niti rijeci na ovo danas
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#27805 Re: Utakmice.

Post by F&N »

GandalfSivi wrote:Gluho bilo, kako smo ograjisali. Vile nas nosaju na ova cetiri boda razlike...
Jbg i mi smo fulili penal protiv Sirokog u 90+. Evo danas se nama vratilo.

Mislim da je bilo kakav komentar utakmice totalno nepotreban poslije ovakvih uslova. Teren je bio karina i prije kise a o poslije nema potrebe trositi rijeci.

Jos 4 tekme do kraja Vjecna vatra nas ceka.
omega369

#27806 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Obzirom na prikazano, bodom prezadovoljan. Ako zrinjski ovako nastavi Baka ce nam sigurno donijeti titulu a to je najbitnije

hebibi, halilovici i k**** palci, ne bitno
Last edited by omega369 on 27/04/2019 19:09, edited 1 time in total.
sencobih

#27807 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Danas se samo može ocijeniti borbenost i ništa drugo na ovakvom terenu, a trčalilu su i borili se nema zamjerke.

Šta priča ovaj majmun žizović da je Rahman nekoga spuco u tunelu na poluvremenu
Leopard_SA

#27808 Re: Utakmice.

Post by Leopard_SA »

Dobro je, i dalje smo na +4.
Ne mogu komentarisati igru, jer je teren bio ocajan. Ne kontam kako su uspjeli ukljuciti prskalicu :lol:
Mislim da je ovo zavrsena stvar, jer su Sloboda i Radnik jedini pokazali da mogu igrati protiv nas, dok s druge strane mislim da nam Celik, Tuzla i Zvijezda nece biti problem.
Sa GOSK-om ABd samo formalnost
mirza_15

#27809 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Eto nas spašava Široki i Mladost, a Zrinjskog ne drži u igri, Sloboda, Široki, Krupa, Radnik...

Sljedeća Čelik. Po pobjedu pa da bude još jedna manje :mrgreen:
last mohicans

#27810 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

F&N wrote:

Mislim da je bilo kakav komentar utakmice totalno nepotreban poslije ovakvih uslova. Teren je bio karina i prije kise a o poslije nema potrebe trositi rijeci.

Nemoj Vječna brate, to je u Dzehennemu. :D
emigrazione

#27811 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Odlicno je ovo :thumbup:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#27812 Re: Utakmice.

Post by F&N »

last mohicans wrote:
F&N wrote:

Nemoj Vječna brate, to je u Dzehennemu. :D
Dobar... 8-)

Ma idemo aBd slaviti do sehura...
north

#27813 Re: Utakmice.

Post by north »

dobro je...s obzirom da smo prije gostovanja u Tuzli i Bijeljini bili na +4 odlicno je da nakon najteze dvije tekme do kraja imamo istu razliku..minimum koji nam je odgovarao je da ostane +4 ako vec nismo mogli povecati prednost..blize smo cilju, ali nije gotovo...Celik je znao na Kosevu biti nezgodan, iako su na strani u zadnje vrijeme odron, 5 primili od Krupe i 4 od Zvijezde :skoljka: ..cinjenica da nismo ni sjena igara od prije i da smo u grcu, ali da je uzeti kantu na kraju niko to nece onda ni spominjati..ima jos posla nemojmo se zavaravati i slaviti prije vremena..
Logovan

#27814 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Maaaa tako jeeeeeee..... Prosipamo bodove, ali prednost se ne smanjuje. :mrgreen:

Idemo sad pobijediti Celik i to bi bilo jos tri utakmice, tj. devet bodova, a +4. Ili vise, ali tesko.

Igra - uzasno losa, ali ne treba puno napadati igrace jer je teren bio prelos, grbav nikakav i jos se pretvorio u bazen.
mirza_15

#27815 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Logovan wrote:Maaaa tako jeeeeeee..... Prosipamo bodove, ali prednost se ne smanjuje. :mrgreen:

Idemo sad pobijediti Celik i to bi bilo jos tri utakmice, tj. devet bodova, a +4. Ili vise, ali tesko.

Igra - uzasno losa, ali ne treba puno napadati igrace jer je teren bio prelos, grbav nikakav i jos se pretvorio u bazen.
Ma nisi ništa mogao ni igrati po onome. Loptu ne smiješ vratiti unazad, pokušaš dodati stane u lokvi. Možda i najbolja prilika je bila u prvom kada je Rahmanović pokušao dodati Velkoskom koji je bio sam na nekih 11 metara i lopta stala u lokvi. Na kraju je uveo i Handžića i pokušao dugim lopta. Realno nisi ništa drugo ni mogao ondje.

Žižović opet nešto sere.
Logovan

#27816 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

mirza_15 wrote:
Logovan wrote:Maaaa tako jeeeeeee..... Prosipamo bodove, ali prednost se ne smanjuje. :mrgreen:

Ma nisi ništa mogao ni igrati po onome. Loptu ne smiješ vratiti unazad, pokušaš dodati stane u lokvi. Možda i najbolja prilika je bila u prvom kada je Rahmanović pokušao dodati Velkoskom koji je bio sam na nekih 11 metara i lopta stala u lokvi. Na kraju je uveo i Handžića i pokušao dugim lopta. Realno nisi ništa drugo ni mogao ondje.

Žižović opet nešto sere.
Ma neka sere materi svojoj. Na terenu sve ok, sve posteno. Jedino sto smo dobili nepostojeci korner i mislim jedan faul, ali to je bezveze. Zbog cega se on zali, pojma nemam.
GandalfSivi

#27817 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Ne znam majke mi. Shvatam ja i teren i sve, ali opet danas sve zakazalo. Hajde, znamo da je Hebibovic u zescem padu, znamo da Velkovski ne moze ni na playstationu igrati ovaj ritam pred kraj sezone, ali da ce Tatar ovoliko ispuhati, da ce Handzic zaboraviti lopte, da ce Crepulja biti nesposoban da doda sa dva metra, da ce nam cak i odbrana paniciti bez razloga, to se fakat nisam nadao...

O tome da cijeli utakmicu nismo pokusali sut sa distance po zemlji, da se kakva zabica odbije, ne bih ni pricao...
Dinostula

#27818 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Ne znam sta se tovarite toliko Hebibu za ovako slabu igru je iskljucivo kriv Husref koji ga je stavio na poziciju koju ne zna da igra.
Da je ovako los na krilu pa hajde,ovako mu se nema sta prigovoriti.
Grean

#27819 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Uzet cemo ovo ako Bog da dok za Kup nisam siguran. Ovo danas je bilo prelomno, jos dvije pobjede i dva nerijesena i tu smo.

Sto se Husrefa tice, napravio je veliku stvar za klub...opet...ali mislim da je i on u padu i da je ovo njegov maksimum. Treba klub produziti jos godinu jer je izborio i zasluzio ali u najavi ko' Bayern reci da je to to, jos godina i onda traziti nekog za nadogradnju.
Logovan

#27820 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Dinostula wrote:Ne znam sta se tovarite toliko Hebibu za ovako slabu igru je iskljucivo kriv Husref koji ga je stavio na poziciju koju ne zna da igra.
Ja razumijem da ne igra svoju poziciju, ali neshvatljivo mi je kako upropasti dobru priliku za gol, kako zna biti spor, kako zna biti neodlučan, itd. Stvari koje nemaju veze da li igra ili ne igra svoju poziciju.
Probije po strani i odjednom stane, a onda loptu vrati nazad. :roll: :roll: Imao prostora i vremena za dobar nabačaj (nekad u drugom poluvremenu), a on stao, da je makar ubacio nakon što je stao pa eto hajde, on vraća loptu i to po onakvom terenu. :-)
Druga situacija, držao loptu ispred šesnaesterca i nije znao šta da uradi, čuvao loptu, razmišljao, niti šuta, niti dodavanja, ništa i naravno na kraju je izgubio loptu. :-) A nekad zna uraditi dobru stvar, da se iznenadiš kako je dobro odigrao. Npr. gol protiv Mladosti.

Da se hoće onaj Krste malo dozvati. :-) On nam je pravo bitan. Kada bi se vratio u onu staru formu, mirno bi uzeli titulu.
sencobih

#27821 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Sliver wrote:
sencobih wrote:Ova mladost ispade prava ekipa, a ne ko sloboda, zapeli protiv nas a naguzili se Zrinjskom
Logisticki svratili pred Kaknjem na BP, kad dvojica:"Evo ko ce nama dati sal da se slikamo". Dam im ja sal, a oni sretni, ko cini mi se da imamo nase raje tu pofini,
Neka mašala, nek ima i takvih primjera, da nas ne čekaju svi na nož
Dinostula

#27822 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Logovan wrote:
Dinostula wrote:Ne znam sta se tovarite toliko Hebibu za ovako slabu igru je iskljucivo kriv Husref koji ga je stavio na poziciju koju ne zna da igra.
Ja razumijem da ne igra svoju poziciju, ali neshvatljivo mi je kako upropasti dobru priliku za gol, kako zna biti spor, kako zna biti neodlučan, itd. Stvari koje nemaju veze da li igra ili ne igra svoju poziciju.
Probije po strani i odjednom stane, a onda loptu vrati nazad. :roll: :roll: Imao prostora i vremena za dobar nabačaj (nekad u drugom poluvremenu), a on stao, da je makar ubacio nakon što je stao pa eto hajde, on vraća loptu i to po onakvom terenu. :-)
Druga situacija, držao loptu ispred šesnaesterca i nije znao šta da uradi, čuvao loptu, razmišljao, niti šuta, niti dodavanja, ništa i naravno na kraju je izgubio loptu. :-) A nekad zna uraditi dobru stvar, da se iznenadiš kako je dobro odigrao. Npr. gol protiv Mladosti.

Da se hoće onaj Krste malo dozvati. :-) On nam je pravo bitan. Kada bi se vratio u onu staru formu, mirno bi uzeli titulu.
A juce niko nije mogao igrati fudbal ne samo Hebib.Sve ti bude jasno kad vidis ono dodavanje Rahmanovica za Velkoskog u 16 metara i stade lopta izmedju njih dvojice.Ostadose obojica sjebani a stoper Radnika mirno iznese loptu.Imam osjecaj da je juce mogla biti pravo dobra tekma sa puno sansi samo da kisa nije pala.Ako nismo u stanju dobiti 3 naredne tekme Celika,Tuzlu i Zvijezdu onda i ne trebamo biti sampioni.
Tomahawk11
Globalni moderator

#27823 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Dobro je :skoljka:
Dr. Kuca

#27824 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Momci poginuli, u prvom Halco najbolji. 2-3 igraca su van svake forme i voljnog momenta treba ih ohladiti protiv celika dati prilike ovim sto su gladniji.
Nemojte Boga vma pisati da smo prvaci ima jos da se igra. Poslije zvijezde cemo reci da smo prvi nakon sto odemo na 7 razlike ako Bog da.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#27825 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Poslije Zvijezde moze +3 :D
Post Reply