Nek se pocnu navikavati. Ja sam im najmanji problem.zforumas wrote:Mecava u Nevadi by Alfons
Ja ih necu vjesati, imam pametnija posla.
Problem je sto velika vecina ljudi nema.
Nek se pocnu navikavati. Ja sam im najmanji problem.zforumas wrote:Mecava u Nevadi by Alfons

Zavisi od okolnosti druze.Chmoljo wrote:aha, vješaće ih obični ljudi. de ba Alfonse...
ne odlučuje se za koga će se glasati na osnovu argumenta, nego na osnovu emocije. a imaju tapiju na to. jedni od najvećih argumenata koji recimo provejavaju kontra drugih su: nosanje trenerke i nabavka ajfona.
uz neizbježno - svi su isti.
a obični su klepili ušima i čekaju radno mjesto na budžetu.
Pa stao im svijet.JThomas wrote:ali fakat ni na crnoj hronici ih nema...onih što govore da ubistava ima svuda.
Sta je Bakir dao Dodiku da hapsi sve neistomisljenike ?Novak20 wrote:Jasno je šta Fahro ima od toga ali šta je obećao Dodiku zauzvrat ? Ne ide ovakva usluga džabe.Dr. Kuca wrote:Fahro je uspio zajedno sa dodikom, postavio je svog sudiju. Baketu cim istekne mandat bit ce priveden.
Pare - UIO koeficijenti i akcize na gorivo. Okvirno oko 120-140 miliona u naredne dvije godine, do izbora. Mozda i vise, ovisno od koeficijenta.kolegione wrote:Sta je Bakir dao Dodiku da hapsi sve neistomisljenike ?Novak20 wrote:Jasno je šta Fahro ima od toga ali šta je obećao Dodiku zauzvrat ? Ne ide ovakva usluga džabe.Dr. Kuca wrote:Fahro je uspio zajedno sa dodikom, postavio je svog sudiju. Baketu cim istekne mandat bit ce priveden.
madner wrote:Pa ovo ce biti spektakl sljedece godine
Po hitnoj proceduri: Vlada FBiH predlaže izmjene zakona o platama državnih službenika
takoe rođak!hizo ramidovic wrote:nemase vremena piskarat poforumima dzese pisu svakake beljezgarie vlada federacie radi koniko dosad treba zasukat rukave iradit valja zaposlit jos ljudi ane vako pametovat poforumu sovijem voinim pemzionerima jucese zdogovorilo danece bit povecanja pemzia radise nazakonu dase povecaju porezi akcize idase napune drzavne jasle itakodalje pasta hocete vise stabito stjeli jos astastevi uradili dase napuni budjet
Kakve veze ovo ima sa SDA ?zubi wrote:http://ba.n1info.com/a127805/Vijesti/Vi ... odinu.html
Merlin prvobitno tražio 462.000 KM za Novu godinu
Bh. kantautor i najveća regionalna zvijezda Dino Merlin uvest će građane BiH, ali i mnogobrojne turiste iz zemalja regije i Evrope, u Novu godinu koncertom na Trgu Bosne i Hercegovine.
Prva ponuda Dine Merlina Gradskoj upravi za "pružanje usluga organizacije dočeka Nove 2017. godine" iznosila je 462.150 KM. Ponuda je stigla na na adresu Grada Sarajeva 31. oktobra.
Međutim, u Gradskoj upravi su smatrali da ova ponuda Dine Merlina znantno premašuje osigurana budžetska sredstva.
Uslijedili su novi pregovori. Iz Gradske uprave Grada Sarajeva su zahtijevali da Merlin dostavi novu ponudu u skladu sa raspoloživim budžetom Grada Sarajeva, a ostatak nedostajućih sredstava namiri kroz sponzorske ugovore, da preuzme obavezu finansiranja usluga hitne pomoći, kao i osiguranje objekata koji se nalaze u neposrednoj blizini lokacije na kojoj će se održati sam događaj.
Pet dana nakon prve, uslijedila je i druga ponuda Magaze, ekskluzivnog zastupnika Dine Merlina, u iznosu od 250.000 KM sa PDV-om i sa novom lokacijom održavanja same manifestacije i to na Trgu BiH.
Doček Nove godine na otvorenom u Sarajevu tradicionalno organizira Gradska uprava Grada Sarajeva u saradnji sa sarajevskim općine.
Također, očekuje se mnogo veći broj turista u Gradu na Miljacki nego što je bio slučaj u prethodnim godinama.
jel ovo puca kanalizicija starijeH aHbabaSDA odgovara na prozivke Radončića: Pojasnite javnosti ko je taj "Neko"
"Vjerujemo da bi i gospodin Radončić odgodio zvaničnu posjetu predsjednika Srbije u danima kada su bivši načelnik općine Srebrenica i komandant odbrane Srebrenice uhapšeni po politički motivisanoj i pravno neutemeljenoj srbijanskoj potjernici. Vjerujemo da se gospodin Radončić ne slaže ni sa izjavama predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović da BiH „nije politički emancipirana“, da se 'islam u BiH radikalizira' i da je naša država sigurnosna prijetnja za Republiku Hrvatsku zbog 'tisuća povratnika sa sirijskog ratišta'. Također vjerujemo da se gospodin Radončić ne slaže ni sa Dodikovim namjerama da uruši Ustavni sud BiH i raspiše referendum o otcjepljenju entiteta RS, kao ni sa Čovićevim izjavama o trećem entitetu", stoji u saopćenju.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-odgo ... /161216097
Alfons Kauders wrote:48 sati bez Srba islamske vjeroispovjesti na forumu.![]()
Minder funjare, ocel to? Jeste li se dogovorili ko je ko fol uz Bakira a ko ne?![]()
Treba li vam pomoc?
Mozda ne razumeju zato jer im se ne obracam na srbskom?pici wrote:maH pusti srBska posla