salovi horde zla, salovi ultras dynamo, majice ultras dynamo horde zla, dux prve ekipe...nema me tamo wrote: I ove stvari s ograde od toga su 1 bar šal koji ima neku vrijednost i majica dugih i kratkih rukava po 1.Ostalo sve šabanijada,.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BlueBlood
#27776 Re: Sarajevski derbi
-
nema me tamo
#27778 Re: Sarajevski derbi
BlueBlood wrote:salovi horde zla, salovi ultras dynamo, majice ultras dynamo horde zla, dux prve ekipe...nema me tamo wrote: I ove stvari s ograde od toga su 1 bar šal koji ima neku vrijednost i majica dugih i kratkih rukava po 1.Ostalo sve šabanijada,.
http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... 883/13.jpg
Samo jedan jedini šal koj ima vrijednost je ovdje bar šal dresdenovaca..
Sve ovo ostalo je shop i likovi koji su hvatani 1 po 1..
Majica Sarajevo siamo noi dugih rukava i da li je ova crna od ekipe?
Podgrupe?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#27779 Re: Sarajevski derbi
Jebo vas ultra furka. Tuce,otimanja,razbijanja,paljenja,sacekuse i ostali debilizmi.
Svakako je derbi na nikad nizim granama,a ta furka mu visi kao giljotina iznad glave. Bojim se da se u nekom od sljedecih derbija ne pretjera i da ode sve u Q i 3pm.
Ne daj Boze.
Svakako je derbi na nikad nizim granama,a ta furka mu visi kao giljotina iznad glave. Bojim se da se u nekom od sljedecih derbija ne pretjera i da ode sve u Q i 3pm.
Ne daj Boze.
-
Fudo387
#27780 Re: Sarajevski derbi
Najpostenije bi bilo ponistiti utakmicu i odigrati drugu, ovo nije zadovoljavalo ni minimum uslova da Ahmetovic pokaze svoj raskosni talenat.
- SmokingMan
#27781 Re: Sarajevski derbi
Ma sve su to posljedice puberteta.mali_milojica wrote:Jebo vas ultra furka. Tuce,otimanja,razbijanja,paljenja,sacekuse i ostali debilizmi.
Ne daj Boze.
- cvrčak_na_hedonizmu
#27782 Re: Sarajevski derbi
Počinje snimak na BHT-u, treba pogledati možda ovaj put nećete fasovati 
-
nema me tamo
#27783 Re: Sarajevski derbi
Ma nece brate sve ti se to svodi 10 na 2 , 10 na 3 i tako..mali_milojica wrote:Jebo vas ultra furka. Tuce,otimanja,razbijanja,paljenja,sacekuse i ostali debilizmi.
Ne daj Boze.
Par udaraca skinu ti šal i eto, a desilo se da je jedan naš viđeniji dobio nož u vrat od nekog koga je potcijenio..
To je bilo blizu..
Sto se tice ostalog mozda izvan navijackog kruga ti se cini opasno, al' kad si vec u prici iznenadio bi se koliko je ustvari normala..
Iako nije, kao sto kazem treba biti u tome..Doduše ne moze svako biti treba ti nesto više u stomaku zbog toga bi ti i bili navijaci u prvim redovima da rat krene kao sto ih zeljno iscekujete-iscekuju na protestima..
- cvrčak_na_hedonizmu
#27784 Re: Sarajevski derbi
A. se baš kurčio, redovno pravili čeke na tramvajskoj oko Stupa/AP i baš ta gomila priča.nema me tamo wrote:Ma nece brate sve ti se to svodi 10 na 2 , 10 na 3 i tako..mali_milojica wrote:Jebo vas ultra furka. Tuce,otimanja,razbijanja,paljenja,sacekuse i ostali debilizmi.
Ne daj Boze.
Par udaraca skinu ti šal i eto, a desilo se da je jedan naš viđeniji dobio nož u vrat od nekog koga je potcijenio..
To je bilo blizu..
Sto se tice ostalog mozda izvan navijackog kruga ti se cini opasno, al' kad si vec u prici iznenadio bi se koliko je ustvari normala..
Iako nije, kao sto kazem treba biti u tome..Doduše ne moze svako biti treba ti nesto više u stomaku zbog toga bi ti i bili navijaci u prvim redovima da rat krene kao sto ih zeljno iscekujete-iscekuju na protestima..
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#27785 Re: Sarajevski derbi
Ma po meni nema opravdanja. Ustvari ima ako to rade djeca od 15-16 godina,ako rade stariji od 20 neka posjete psihijtra,ozbiljno mislim. Kazem,ne daj Boze,u takvoj nekoj makljazi poleti noz ili neko udari glavom od trotoar i pogine,niko nam vise derbi nece oprati,slobodno mozemo gasiti ovo malo jada sto imamo. I jedan Vedran nam je previse,ne treba nam jos. Sejtan niti ore niti kopanema me tamo wrote:Ma nece brate sve ti se to svodi 10 na 2 , 10 na 3 i tako..mali_milojica wrote:Jebo vas ultra furka. Tuce,otimanja,razbijanja,paljenja,sacekuse i ostali debilizmi.
Ne daj Boze.
To je bilo blizu..
- avetinja
#27786 Re: Sarajevski derbi
Imaju dva šala iz udruženja. Ova dva u sredini ne prepoznajem, valjda Drezdenovi.nema me tamo wrote:http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... 883/13.jpg
Podgrupe?
Ima jedno 6-7 majici/dukserica da su iz udruženja, koliko ja prepoznajem, plus ove bordo sa logom Drezdenovaca.
U principu je nebitno.
Danas svako dijete nosi šal/majicu/duksericu iz udruženja, tako da mu nije teško skinuti i pokazati kao "trofej".
Kako je ovo palo, ne znam, ali svakako nije vrijedno posebne rasprave. Nije transparent.
-
nema me tamo
#27788 Re: Sarajevski derbi
Eh to, al' vidiš nisi pazljivo procitao moj post brate..
Nema ti tu poštenih omjera za makljažu kao sto kazes sve ti je gore dole ima previše pički među navijacima u 99 posto situacija ne bude tuce neke poštene..
Il kad jedni napadnu drugi uzmu šprintanje i obrnuto..
Zato ja kazem sve ti je to isto isti debili koji vrebaju slabije i na jednoj i drugoj strani..
Slusaj za ovih evo koliko godina još nema mrtvih u Sarajevu to ti sve govori..
@ Cvrčak cvikar je skino hejbet njih bukvalno shop mali imao mogao prodavati..
A ako mi vjeruješ dosta ti šalova je prodano nazad pojedincima iz Manijaka, vjerujem da je i mozda obrnuta situacija s Manijacima..
Nema ti tu poštenih omjera za makljažu kao sto kazes sve ti je gore dole ima previše pički među navijacima u 99 posto situacija ne bude tuce neke poštene..
Il kad jedni napadnu drugi uzmu šprintanje i obrnuto..
Zato ja kazem sve ti je to isto isti debili koji vrebaju slabije i na jednoj i drugoj strani..
Slusaj za ovih evo koliko godina još nema mrtvih u Sarajevu to ti sve govori..
A ako mi vjeruješ dosta ti šalova je prodano nazad pojedincima iz Manijaka, vjerujem da je i mozda obrnuta situacija s Manijacima..
-
nema me tamo
#27789 Re: Sarajevski derbi
Ma znam koja dva, al' ne nosi niko ko je u prici ove šalove znaš vjerovatno i sam da se bar šalovi nose..avetinja wrote:Imaju dva šala iz udruženja. Ova dva u sredini ne prepoznajem, valjda Drezdenovi.nema me tamo wrote:http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... 883/13.jpg
Podgrupe?
Ima jedno 6-7 majici/dukserica da su iz udruženja, koliko ja prepoznajem, plus ove bordo sa logom Drezdenovaca.
U principu je nebitno.
Danas svako dijete nosi šal/majicu/duksericu iz udruženja, tako da mu nije teško skinuti i pokazati kao "trofej".
Kako je ovo palo, ne znam, ali svakako nije vrijedno posebne rasprave. Nije transparent.
onaj u sredini je drezdenov i onaj skroz desno pijačarski kao ovi naši..
Ma glupa prica da trosimo slova na ovom svaki je derbi isto i tamo i vamo.
- cvrčak_na_hedonizmu
#27790 Re: Sarajevski derbi
Znam, znam, uvijek ima priča i kontra pričanema me tamo wrote:
Doduše ovo ku kuc banditen ima priču i objašnjenje, al nije moje da pričam kad nisam više aktivan
-
kudrilo
#27791 Re: Sarajevski derbi
Ali kad Mersudin nakon gola Sarajeva izvede loptu svojima i još se ljuti što sudija ga sjebano gleda, ko i ostatak stadiona...

-
nema me tamo
#27792 Re: Sarajevski derbi
Nisam ni ja...
Prvo što ne idem vise na skoro svaku domacu, isto i s gostujucim..
Al' sto se tice da se sacekaju Poljaci to ne mozes propustiti mada nagrdili su nas do pičke materine..
Mislim da smo jedini kompetentni i da stanemo na crtu njima...
A Banditen je upravo to kad su manijaci upali u Guiness kao sto znas nakon sto im je pala krpa..
Naši glupi ispali morali su reakciju ocekivati..
Podsjetio si me vezano za šalove jedne prilike prica ide nema se za cuganja, trave..
Sta cemo?
Prodalo se 4, 5 bar šalova...
Al' sto se tice da se sacekaju Poljaci to ne mozes propustiti mada nagrdili su nas do pičke materine..
A Banditen je upravo to kad su manijaci upali u Guiness kao sto znas nakon sto im je pala krpa..
Podsjetio si me vezano za šalove jedne prilike prica ide nema se za cuganja, trave..
Sta cemo?
Prodalo se 4, 5 bar šalova...
- cvrčak_na_hedonizmu
#27793 Re: Sarajevski derbi
Varaderonema me tamo wrote:Nisam ni ja...
-
nema me tamo
#27794 Re: Sarajevski derbi
Ma malo je reci i to najbolja moguca krpa da padne s vaše strane..
- BlueBlood
#27795 Re: Sarajevski derbi
Semafor na Grbavici i dalje upaljen

Krste preuzeo odgovornost

Krste preuzeo odgovornost
- Dinostula
#27796 Re: Sarajevski derbi
Ma nema se sta reci Zeljo dobio danas zasluzeno ne zato sto je bolji tim nego sto imamo 4 bogalja u timu.
Novakovic/Mihovjevic/Bekic/Hodzic
Dugu starost i tesku bolest to im je od mene.
Novakovic/Mihovjevic/Bekic/Hodzic
Dugu starost i tesku bolest to im je od mene.
- ultima_palabra
#27797 Re: Sarajevski derbi
A Sajid sto guzelja s jednom nogom?
I tog Aduktora kako su navikali kontam pojesce frajer teren.
-
Fudo387
#27798 Re: Sarajevski derbi
Teren?ultima_palabra wrote:A Sajid sto guzelja s jednom nogom?![]()
- Raigor Stonehoof
#27799 Re: Sarajevski derbi
I sta je netacno u svemu ovome?BlueBlood wrote:da se prisjetimo odsutnih![]()
Jestel se provalili ko da ne predstavljate "grad iz metropole" nego Hajnehaj u najmanju ruku? Jeste.
Jestel nas danas otresli? Jeste.
Ne vidim problem niti poveznicu izmedju te dvije cinjenice.
-
Dead Man Walking
#27800 Re: Sarajevski derbi
Fudo je inace ispostavio krajnje objektivan izvjestaj u toku utakmice. Kaze najbolji su bili Baros i Sefic.Fudo387 wrote:Teren?ultima_palabra wrote:A Sajid sto guzelja s jednom nogom?![]()