Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Doći će makar AMF jedan, vjerovatno će Aulas spustiti cijenu za tih 5-6 miliona koliko smo tražili. Ako ne onda ide Ayew ili neko sličan na godinu ili posudbu.
Alisson Becker’s wife Natalia Loewe was crucial on the goalkeepers move to Liverpool. She wasn’t fully convinced on moving, but once she spoke to Larissa Pereira wife of Roberto Firmino she was convinced they would adapt easily to the city. [@globoesportecom]
Vrlo vjerovatno da Karius ostaje bez keca Ne zaboravimo ni da jedan od golmana mora ići, nije isključeno ni da idu obojica pa da dođe još jedna zamjena uz onog malca koji će bit treći golman.
Kariusu bi najmudrije bilo da ode negdje gdje neće biti pod reflektorima, dokaže se pa onda opet proba u velikom klubu.
Znači fakat uzimaju Lorisu 1? Malo mi je to bezze, ali
vjerovatno je i on svjestan situacije. Ne znam, što kažeš zomri i ja bi na njegovom mjestu otišao negdje u manju sredinu, ripa povratak u Njemačku, imao bi on opet mjesta u Mainzu i ala Mainzu, mada to sa reflektorima ne znam, pratiće njrmu nažalost svaki korak sad.
79% - Alisson posted the highest save percentage in Serie A last season, saving 79% of the shots he faced (min. 10 saves). Focused.
Alisson's 2017/18 Serie A stats:
- 17 clean sheets
- 79.3% save percentage
- 2.9 saves per match
- 2 penalties saved
The most expensive defender ever:
Virgil van Dijk - £75m
The most expensive keeper ever:
Alisson Becker - £66m
The most expensive waterboy ever:
Alberto Moreno - £12m
AmiĐa_Idriz wrote:Znači fakat uzimaju Lorisu 1? Malo mi je to bezze, ali
vjerovatno je i on svjestan situacije. Ne znam, što kažeš zomri i ja bi na njegovom mjestu otišao negdje u manju sredinu, ripa povratak u Njemačku, imao bi on opet mjesta u Mainzu i ala Mainzu, mada to sa reflektorima ne znam, pratiće njrmu nažalost svaki korak sad.
Ma nije sigurno da ostaje bez jedinice ali ovaj novi se svugdje potpisuje kao #AB1, na kopačkama i rukavicama ima to pa nagađaju da će uzeti keca.
Lorisu će neuporedivo lakše biti u Mainzu jer ako tamo napravi one greške nije big deal kao ovamo, niko se neće previše uzbuditi.
The most expensive defender ever:
Virgil van Dijk - £75m
The most expensive keeper ever:
Alisson Becker - £66m
The most expensive *moron* ever:
Alberto Moreno - £12m