Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakaljin wrote:
A zasto ne može isto kao što je bilo na HS-u da razdjelnikom razdvojio kabal ka što je većinom skoro kod svih korisnika odredjeno da mogu gledati kanale na više tv-a.
Može se to uraditi, ali se na taj način može samo gledati analogna ponuda.
Taj LAN kabal omogućava komunikaciju među resiverima, i šalje povratne informacije Telemach-u.
Nakon što se LAN kabal isključi iz sporednog resivera, nakon određenog server time out-a, kanali se automatski kodiraju na dodatnom resiveru.
drugi profil wrote:@telemach
ne znam jel ko već pitao, ali kontam da nije problem odgovoriti i dva puta:
Ima li šanse da dočekamo H2 (History channel 2) na Telemahu?
ne zahvaljujući telećem i lopovskom menadžmentu telemaha na čelu sa kriminalcem željkom batistićem
Ma vidio sam da ima nekakavih kamara novih unca-unca kanala. Samo cekam kad ce mi izbaciti nesto sto gledam i da bacim TV kroz prozor.
Stvarno nemamo kvalitetnih hitorijskih kanala. Vieasat History je dobar, ali nije dovoljan. Ima fin broj dokumentarnih kanala i to pravih (mada kod mnogih moraš gatati kada neće biti neki show), ali pravih historijskih samo jedan.
kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,zbog cega je zatamnjen rts 1?
Ide film "Selo gori... i tako", za koji je RTS vjerovatno poslao zahtjev za zatamnjivanjem, jer su seriju koja je dio istog serijala redovno zatamnjivali na njihov zahtjev.
kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,zbog cega je zatamnjen rts 1?
Ide film "Selo gori... i tako", za koji je RTS vjerovatno poslao zahtjev za zatamnjivanjem, jer su seriju koja je dio istog serijala redovno zatamnjivali na njihov zahtjev.
bio zatamnjen za vrijeme serije na putu za montevideo,nesto tako,a rts sat nije bio zatamnjen
H2 HD (dostupan samo u HD formatu) je ekskluziva mts/mtel/Logosofta kao sto je SK ekskluziva Telemacha/SBBa.
r_faruk wrote:Dali ovaj d3 podrazumijeva razvlacenje kablova po kuci ? Moze li neko objasniti sta je d3 kuca?
D3 je naziv za uslugu digitalne televizije, a usluga D3 Kuća je posebna usluga putem koje se spajaju dva resivera (master i slave), putem LAN kabla i na taj način se omogućava da se prate svi kanali/paketi koje imaš na glavnom resiveru i putem sporednog, za mjesečnu naknadu od 3,5 KM.
Dakle na drugom se resiveru mogu pratiti svi kanali po fiksnoj cijeni od 3,5 KM, bez obzira koje sve pakete imaš uključene u pretplatu.
a da li 3 tv može ka u bh telecomu 1 besplatno ostala 2 po 4KM?
aladinosmic1 wrote:
a da li 3 tv može ka u bh telecomu 1 besplatno ostala 2 po 4KM?
Sa ovom uslugom se može koristiti samo dva TV-a, a sa modulima može neograničen broj televizora, s tim da se na svakom plaća puna cijena programskih paketa koje želiš gledati.
Reisova wrote:Pitanje za Telemah. Sta je sa Disney Junior kanalom ?
Disney Junior nikada nije bio u digitalnoj ponudi u Telemach shemama, ali bi svakako bio poželjan, jer je u pitanju odličan kanal za mlađe uzraste.
Pretpostavljam da si bio korisnik usluga kompanija HS, HKB ili M&H Company, gdje je ovaj kanal bio dio digitalne ponude prije pripajanja Telemach-u.
Tacno. Sada to u Telemahu nemamo i cekamo da li ce ga biti u ponudi jer je odlican kanal i ako ga ne bude vjerovatno cemo uzeti Logosoft i mnogi drugi sa kojima smo pricali.
Reisova wrote:
Tacno. Sada to u Telemahu nemamo i cekamo da li ce ga biti u ponudi jer je odlican kanal i ako ga ne bude vjerovatno cemo uzeti Logosoft i mnogi drugi sa kojima smo pricali.
Moram reći da Boomerang in Nick Junior stvarno nisu loši, pogotovo Nick Junior, jer je sinhronizovan.
Imam pitanje oko svog ugovora. Kada meni ističe ugovor?
Postao sam vaš korisnik u decembru 2014. i potpisao ugovor na godinu dana. Greškom ste mi aktivirali pogrešan paket, pa sam opet neki ugovor potpisivao. Onda sam ja krajem jula tražio prelazak na najjači paket i opet sam neki ugovor potpisao. Međutim, nakon tri mjeseca i nemogućnosti da mi isporučite predviđenu brzinu opet sam se vratio na stari paket i potpisao ugovor. Uglavnom, treba mi samo tačan datum isteka, da mogu pratiti akcije, lojalti bonus itd. Po mojoj nekoj logici referentni ugovor treba da bude prvi, jer ostali su potpisani silom prilika.
Zdravo AnonymousBIH,
zamolili smo kolege da provjere Vaš Ugovor, odgovor ćemo Vam proslijediti u PP.
Imam pitanje oko svog ugovora. Kada meni ističe ugovor?
Postao sam vaš korisnik u decembru 2014. i potpisao ugovor na godinu dana. Greškom ste mi aktivirali pogrešan paket, pa sam opet neki ugovor potpisivao. Onda sam ja krajem jula tražio prelazak na najjači paket i opet sam neki ugovor potpisao. Međutim, nakon tri mjeseca i nemogućnosti da mi isporučite predviđenu brzinu opet sam se vratio na stari paket i potpisao ugovor. Uglavnom, treba mi samo tačan datum isteka, da mogu pratiti akcije, lojalti bonus itd. Po mojoj nekoj logici referentni ugovor treba da bude prvi, jer ostali su potpisani silom prilika.
Zdravo AnonymousBIH,
zamolili smo kolege da provjere Vaš Ugovor, odgovor ćemo Vam proslijediti u PP.
crnivrag wrote:To je zato jer imaju na desetine operatera koji rade u call centru u isto vrijeme.
Zato se i predstavljaju imenom kad se jave, da možeš ukoliko dođe do nekog problema, ponovi tražiti operatera s kojim si razgovarao po imenu.
Ma on je govorio da u sistemu nema ništa, jer valjda bi ostavili neku naznaku. Sa fiksnog su me zvali, pa ne znam o čemu se radi, da je mobitel, znao bih da su tehničari radi zamjene/popravke routera.
Možete nam javiti u PP s kojeg broja ste kontaktirani, a mi ćemo provjeriti s kolegama razlog poziva.
Posljednje intervencije s naše strane bile su vezane za aktivaciju Ugovora.
Reisova wrote:
Moram reći da Boomerang in Nick Junior stvarno nisu loši, pogotovo Nick Junior, jer je sinhronizovan.
Vjeruj mi ko hoce da mu dijete nauci engl ovo je super opcija govorim ti iskustva roditelja. Bbc fol, lagani engl sa jednostavnim rjecnikom jednostavno djeca upijaju. Molim te javi nam za ovaj kanal. Hvala
wendy wrote:Sinoc uveden Duo Grande Family paket (80mbps) , i od tada se nije brzina pomjerila:
Isto tako, imam problem sa analognim signalom na TV-u u koji su mi ukljucili D3 mini. Naime, sada uopste nemam kanala na TV-u pored digitalnih. Prije je bio spojen kabl od kablovske direktno na tv. Sada su mi tehnicari spojili taj kabl na D3 mini, a onda resiver spojili HDMI-em na tv. Da li zna kako trebam drugacije prespojiti ili nesto podesiti da bi imao i digitalnu i analognu tv?
+ na nijednom kanalu HBO paketa nema zvuka.
Pisali smo Vam u inbox, molimo Vas da odgovorite na poruku.