Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Novak20
#27751 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Od dokazanih lopova ne može biti gorih.
- Banksy
#27752 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nema potrebe, to pokriva SDA.apsidejzi wrote:Ima li Nase stranke u RS-u ili dole po Hercegovini? Ima li je zapravo izvan radijusa 80km oko Sarajeva?
-
Heartbeats
#27753 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Meni je drago da se okrupnjava glasačko tijelo Martina Raguža, jednog od vrhovnika Herceg-Bosne, čovjeka koji za Praljka kaže da je ušao u antologiju.
Živili!
Živili!
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#27754 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
damir marijanovic, rektor burcha na kojem vedri i oblaci sda, bio ministar u vrijeme kada je premijer kantona bio zeljković, a na pmfu najveći uspon doživio u vrijeme kada je rifet škrielj bio dekan.
sve bi to bilo ok da u bosni struka nije samo misaona imenica.
sve bi to bilo ok da u bosni struka nije samo misaona imenica.
-
baxul
#27755 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ne kontam što se ovde "ljute" likovi koji svakako nikad ne bi glasali za NS.
ište se nekakvo ukrupnjavanje političke scene. valjda je ovo u tom pravcu dobra vijest.
btw sada klub NS-a u SKS broji 5 članova? sad su "najjači" opozicioni klub?
ište se nekakvo ukrupnjavanje političke scene. valjda je ovo u tom pravcu dobra vijest.
btw sada klub NS-a u SKS broji 5 članova? sad su "najjači" opozicioni klub?
-
jefff
#27756 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Niko hi i po dvije hefte nista ne pita. 
- drug_profi
#27757 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Meni je drago da je Pedja rekao da su im partneri poslije izbora DF i SDP. JEdan bitan podatak za sve koji se pitaju sta sa svojim glasom.
Dakle SDP-DF-NS. Nadam se u dovoljnom broju da se SDA ukloni.
Medjutim ne treba se zavaravati da ce se moci bez desnice pokriti svi kantoni i dom naroda. SBB ce morati uci u pricu koliko god da se to nekome gadi.
Sto se tice profesora Marjanovica, drago mi je sto je shvatio realnost i tajming.
Medjutim ne treba se zavaravati da ce se moci bez desnice pokriti svi kantoni i dom naroda. SBB ce morati uci u pricu koliko god da se to nekome gadi.
Sto se tice profesora Marjanovica, drago mi je sto je shvatio realnost i tajming.
-
putokaz1
#27758 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
SDP-DF-SDA pa u NS
Za ovo dvoje je malo neobičan put
Za ovo dvoje je malo neobičan put
-
zippoo87
#27759 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
za Damira Marjanovica generalno nema nista negativno vezano,osim neki licni animoziteti pojedinaca
ova ddruga djevojka/zena,za nju nikad cuo...vjerovatno jer nisam iz Sarajeva
- Maystor
#27760 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A jesi li čuo za narodnog poslanika Radeljaša? Zeljkovića? Hanku Vajzović?zippoo87 wrote:za Damira Marjanovica generalno nema nista negativno vezano,osim neki licni animoziteti pojedinaca
-
zippoo87
#27761 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jesam...znam da je bio clan DFa...ali ne znam kakve veze imaju Damir i Radeljas...Vejzovicku spominjes sigurno sto je i ona iz DFa a vidio sam po forumu da je raja negativno pisala o njoj
- ultima_palabra
#27762 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mene od svega ovoga najvise cudi da ega Damira Marjanovica i Sabine Cudic mogu stati u istu prostoriju.
- Maystor
#27763 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Peđa je šupljifikator po zanimanju, nije on to rekao da pohvali SDP i DF, već poručuje da neće ići na zajedničku listu, da neće podržati Komšića za Predsjedništvo, ali, eto, on je ko biva otvoren za postizbornu saradnjudrugi profil wrote:Meni je drago da je Pedja rekao da su im partneri poslije izbora DF i SDP. JEdan bitan podatak za sve koji se pitaju sta sa svojim glasom.
No u jednom se zajebao: NS prelazi izborni prag samo u Kantonu Sarajevo, a Komšića i Nikšića za KS boli kurac. Prvi hoće u Predsjedništvo, a drugi na čelo Vlade FBiH.
Da sam ja na mjestu SDP i DF, pozvao bih sve stranke slične orijentacije da idu na zajedničku listu, a ko neće, odjebaus.
- apsidejzi
#27764 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A ima li u RS i "dole" po hercegovini neka stranka da je nalik na NS?sabina1 wrote:Onoliko koliko je SDA jaka u RS-u i Hercegovini "dole" , toliko isto je i jaka Naša stranka.....identične su..apsidejzi wrote:Ima li Nase stranke u RS-u ili dole po Hercegovini? Ima li je zapravo izvan radijusa 80km oko Sarajeva?
- Maystor
#27765 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ljudino, treba imat obraza, pa onda sve ostalo. Hanka Vajzović je proizvela Damira Marjanovića kao javnu ličnost. Dovela ga za ruku u kantonalnu vladu (ona je bila u SDPu pa izašla iz stranke; sa SDA i Radeljašem je napravila većinu i srušila SDP-ovu vladu KS; njoj je pripalo mjesto ministra obrazovanja, ali ona nije mogla sjesti u fotelju, jer bi izgubila poslanički mandat, koji bi potom pripao sljedećem kandidatu sa SDP-ove liste, a tada više ne bilo većine. Tetka Hanka je stoga iz anonimnosti dovela onu budalu, za koju niko do tada nije čuo. Tokom njegovog mandata, ona je upravljala ministarstvom, ko je htio do ministra, morao je prvo Hanku nazvatzippoo87 wrote:jesam...znam da je bio clan DFa...ali ne znam kakve veze imaju Damir i Radeljas...Vejzovicku spominjes sigurno sto je i ona iz DFa a vidio sam po forumu da je raja negativno pisala o njoj
E sad, jedna grupa ljudi je pokušala prodati priču da Hanka ne valja, a Damir valja. To ti je ko da kažeš da Sebija ne valja, al da je Bakir pravo fin.
-
jefff
#27766 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I memi se cini prosto neverovatno. Kako onoliko egomanijaka moze stati u jednu prostoriju.ultima_palabra wrote:Mene od svega ovoga najvise cudi da ega Damira Marjanovica i Sabine Cudic mogu stati u istu prostoriju.
-
putokaz1
#27767 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bakir spominje Kosovo
SDP se ujedinjuje s DF
NS dovodi pojačanja
SDP se ujedinjuje s DF
NS dovodi pojačanja
- Prpa.ba
#27768 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jedan od gorih ministara obrazovanja KS i to u zestokoj konkurenciji.Maystor wrote: O Damiru Marjanoviću sam pisao mnogo (sve najgore) u mandatu vlade KS koju su sklepali SDA, Hanka Vajzović i Eso Radeljaš. Marjanović je komad budale, kojeg je Hanka Vajzović za ruku dovela u kantonalno ministarstvo obrazovanja i koje je šašavi i nekompetentni ministar opustošio za 6 mjeseci (Statut UNSA, pravilnici o zapošljavanju u školama, smanjenje sredstava za obrazovanje i da ne nabrajam šta je sve budala uradila za kratko vrijeme svog mandata).
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#27769 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Morala je nije imala izbora , napravila je teško sranje u unutrašnjoj strukturi.ultima_palabra wrote:Mene od svega ovoga najvise cudi da ega Damira Marjanovica i Sabine Cudic mogu stati u istu prostoriju.
Mada će ta dva ega eruptirati mnogo prije nego iko drugi to i zamisli.
Ima , baš ona koja želi biti opozicija onoj stranci koja je nešto poput SDA "dole" po Hercegovini.apsidejzi wrote:A ima li u RS i "dole" po hercegovini neka stranka da je nalik na NS?sabina1 wrote:Onoliko koliko je SDA jaka u RS-u i Hercegovini "dole" , toliko isto je i jaka Naša stranka.....identične su..apsidejzi wrote:Ima li Nase stranke u RS-u ili dole po Hercegovini? Ima li je zapravo izvan radijusa 80km oko Sarajeva?
-
putokaz1
#27770 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naša stranka će u Gradu Sarajevu definitivno biti Druga ispod SDA ali na kantonu KS,nemora da znači,možda Treća????
- manijak1
#27771 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
šta se dobija tj. , pored određenih ljudskih osobina koje ima svako od nas , šta se može izgubiti
hvala
-
putokaz1
#27772 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Može se dobiti veći broj Zastupnika u KS,te 1 Hrvat u Doma Naroda FBIH,a može se ustupiti Mjesto člana Predsjedništva Čoviću ako se glasovi podijele Kukuć-Marjanović
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#27773 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
damir marjanović je urbano-moderni predstavnik nove elite sdaovaca rasprostranjenih po lijevim strankama. koliko znam, bio je dosta blizak sdpu, pa onda postao ministar u vladi koja je oborila vladu sdpa i čiji su sastav predvodili kadrovi sda na čelu na premijerom suadom zeljkovićem koji je akutelni savjenik jal izetbegovića, jal zvizdića, nisam siguran, zatim je bio u dfu, kojeg je napustio, ali je nedugo nakon napuštanja dfa postao rektor na burchovom univerzitetu.zippoo87 wrote:za Damira Marjanovica generalno nema nista negativno vezano,osim neki licni animoziteti pojedinaca
pa je formirao neko udruženje koje je trebalo da izraste u stranku, a koje je trebalo da pocijepa lijevi blok, pozivao bogića i zlatana begića da mu se priključe, najavljivao neka jača imena u tom udruženju, a onda pristupio našoj stranci. zašto i zbog čega, ostaje nepoznanica, šta je sa njegovim udruženjem, također ostaje nepoznanica, kao što je nepoznanica koliko je naša stranka, na duge staze, dobila njegovim ulaskom...
čovjek je veliki stručnjak iz oblasti genetike i to mu ne može niko sporiti, ali da se kod nas struka nešto pita...
-
zippoo87
#27774 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pa nema kod nas "nevinih" politicara...jednostavno je takav sistem,"dobronamjernog i iskrenog" te u startu eliminise
ono sto hocu da kazem,da nema afera iza sebe i nije osudjivan,nije mutan,nema neki nepoznati background i tako to
ono sto mu se moze pripisati je da je preletac,sto i jeste i da ocito ide gdje misli da ce moci nesto hajrovati,sto politicki a funkcija donosi i novac
iskreno ni ja ne bih rekao da je ovo neki veliki pomak za NS ali nije ni nesto negativno
ono sto je ostalo u sjeni Damira MArjanovica je da je i ova gospodja Seherzada Delic (sa linka koji cu sada postaviti) presla u NS
https://www.youtube.com/watch?v=K3FXGB3 ... ture=share
[yt]https://www.youtube.com/watch?v=K3FXGB3 ... ture=share[/yt]
p.s. iz nekog razloga nece youtube code
ono sto hocu da kazem,da nema afera iza sebe i nije osudjivan,nije mutan,nema neki nepoznati background i tako to
ono sto mu se moze pripisati je da je preletac,sto i jeste i da ocito ide gdje misli da ce moci nesto hajrovati,sto politicki a funkcija donosi i novac
iskreno ni ja ne bih rekao da je ovo neki veliki pomak za NS ali nije ni nesto negativno
ono sto je ostalo u sjeni Damira MArjanovica je da je i ova gospodja Seherzada Delic (sa linka koji cu sada postaviti) presla u NS
https://www.youtube.com/watch?v=K3FXGB3 ... ture=share
[yt]https://www.youtube.com/watch?v=K3FXGB3 ... ture=share[/yt]
p.s. iz nekog razloga nece youtube code
- manijak1
#27775 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
haj valjda zakazala tehnika kod KS-a zarad share.a
ali heto ima slično .
ali heto ima slično .