Nije baš do kraja tako pošto su mnogi zaštićeni svjedoci zastrašivani pa su mijenjali svoje iskaze ili im je on otkrivao identitet, često se služio i lažima i predstavljao ih kao opštepoznatu činjenicu ( prvo mi na pamet pada primjer gdje se govorilo da je vodja Grobara sa nadimkom Belgija mučio zatvorenike u Zvorniku gdje je Šešelj tvrdio da takva osoba ne postoji i da nije bila vodja Grobara a on je jedna od legendi juga. Evo i dokaza http://www.youtube.com/watch?v=1r2uHHy7kFc a imalo je još takvih slučajeva) a . Osim toga u svjedočenjima žrtava koristio je tu njihovu slabost što jož uvijek postoji trauma , kod nekih i strah pa je to koristio da ih spriječi da kažu sve o tome a i da ih zbuni kako bi ispalo da tvrde nešto drugo i da time umanji vrijednost njihovog svjedočenja. To može da prodje kod njegovih navijača ili kod onih koji padnu na predstavu ali to za ozbiljne pravnike nije neko razbijanje i to se vidi i po sudskom vijeću gdje su ono dvoje sudija bili jasni da to ne može kod njih da prodje dok je francuski sudija Antoaneti bio očaran tom predstavom mada ta očaranost dolazi i do toga da je moguće da se on oduševljavao da Šešelj govri ono što i ovaj misli a ne smije da kaže. S obzirom na stanje u francuskom društvu i na njihov odnos prema muslimanima ne bi me čudilo.karanana wrote:tacno.
od svih sudjenja njegovo sam najredovnije pratio. jebo im je sve po spisku u haagu i ma koliko mi svi znamo ko je on i sta je, apsolutno je na osnovu sudjenja vec trebao davno da bude oslobodjen. sve je ovo politicki. drzali su ga tamo radi stabilnosti u srbiji. sada ipak mislim da je kasno za ikakve potrese koje on moze uraditi, sto zbog bolesti, jer ako je sve tacno, nema on vise od par mjeseci, sto zbog ogromnog pada i prelaska radikala u naprednjake. sumnjam da ce ih vojke moci oziviti. ali eto, barem malo da im jebe mater, bilo bi dobro ako imadne snage.
Dešavanja u Srbiji
- Havatar
#27751 Re: Dešavanja u Srbiji
-
Walther
#27752 Re: Dešavanja u Srbiji
Sama prica u svemu i nije bitna... Ovo sudjenja je trebalo trajati mjesec dana jer je dovoljno materialnog gradiva za ono sto ga terete i bez svjedocenja. Ovo nadhebavanje gdje on uvijek nadhebava sud jeHavatar wrote:Nije baš do kraja tako pošto su mnogi zaštićeni svjedoci zastrašivani pa su mijenjali svoje iskaze ili im je on otkrivao identitet, često se služio i lažima i predstavljao ih kao opštepoznatu činjenicu ( prvo mi na pamet pada primjer gdje se govorilo da je vodja Grobara sa nadimkom Belgija mučio zatvorenike u Zvorniku gdje je Šešelj tvrdio da takva osoba ne postoji i da nije bila vodja Grobara a on je jedna od legendi juga. Evo i dokaza http://www.youtube.com/watch?v=1r2uHHy7kFc a imalo je još takvih slučajeva) a . Osim toga u svjedočenjima žrtava koristio je tu njihovu slabost što jož uvijek postoji trauma , kod nekih i strah pa je to koristio da ih spriječi da kažu sve o tome a i da ih zbuni kako bi ispalo da tvrde nešto drugo i da time umanji vrijednost njihovog svjedočenja. To može da prodje kod njegovih navijača ili kod onih koji padnu na predstavu ali to za ozbiljne pravnike nije neko razbijanje i to se vidi i po sudskom vijeću gdje su ono dvoje sudija bili jasni da to ne može kod njih da prodje dok je francuski sudija Antoaneti bio očaran tom predstavom mada ta očaranost dolazi i do toga da je moguće da se on oduševljavao da Šešelj govri ono što i ovaj misli a ne smije da kaže. S obzirom na stanje u francuskom društvu i na njihov odnos prema muslimanima ne bi me čudilo.karanana wrote:tacno.
od svih sudjenja njegovo sam najredovnije pratio. jebo im je sve po spisku u haagu i ma koliko mi svi znamo ko je on i sta je, apsolutno je na osnovu sudjenja vec trebao davno da bude oslobodjen. sve je ovo politicki. drzali su ga tamo radi stabilnosti u srbiji. sada ipak mislim da je kasno za ikakve potrese koje on moze uraditi, sto zbog bolesti, jer ako je sve tacno, nema on vise od par mjeseci, sto zbog ogromnog pada i prelaska radikala u naprednjake. sumnjam da ce ih vojke moci oziviti. ali eto, barem malo da im jebe mater, bilo bi dobro ako imadne snage.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
zavrzlama
#27756 Re: Dešavanja u Srbiji
tu sam ja...samo sam trenutno zauzet pripremom doceka vojvode iz hagaarea51 wrote:Zavrzlama vrati se,nisi više pod prismotromradostan dan wrote:za ovih 3 što čitam, i 4 što pišem, znači 7 godina na forumu ukupno, zavrzlama und co. su najavili između 12 i 34 građanska rata u srbiji.
sad ili nikad...
Mogu zamislit kako se vucic sad osjeca...vjerovtano ce prva seseljeva izjava za vucuca biti ovako nesto" Jebo sam slugu,dobio sam gospodara"
- Država
#27757 Re: Dešavanja u Srbiji
Dinar u ponedeljak na najnižem nivou prema evru u 2014.
Tanjug | 07. 11. 2014. - 18:27h | Foto: V. Lalić | Komentara: 0
Dinar će u ponedeljak prema evru oslabiti za 0,2 odsto, i zvanični kurs iznosiće 119,6775 dinara za jedan evro, što je ujedno najniža vrednost nacionalne valute prema evru od početka godine.

Kako je objavljeno na sajtu Narodne banke Srbije, dinar će u ponedeljak prema zajedničkoj valuti evrozone vredeti 0,2 odsto manje nego pre mesec dana i 4,7 odsto manje nego godinu dana ranije.
Najviša srednja vrednost kursa dinara bila je 1. januara ove godine, kada je jedan evro iznosio 114,6421 dinar.
U odnosu na dolar, dinar je ojačao 0,2 odsto i indikativni kurs za ponedeljak iznosi 96,2657 dinara za jedan dolar. Prema američkoj valuti dinar vredi 2,3 odsto manje na mesečnom i 11,5 odsto manje na godišnjem nivou.
NBS je od početka godine na Međubankarskom deviznom tržištu kupila ukupno 200 miliona evra i prodala 1,185 milijardi evra, računajući i današnju transakciju, kako bi sprečila prekomerne dnevne oscilacije kursa.
Da Dinar spase vraća se Vojvoda,
Vraća se Vojvoda, vraća se sloboda...
Nova guslarska...

Tanjug | 07. 11. 2014. - 18:27h | Foto: V. Lalić | Komentara: 0
Dinar će u ponedeljak prema evru oslabiti za 0,2 odsto, i zvanični kurs iznosiće 119,6775 dinara za jedan evro, što je ujedno najniža vrednost nacionalne valute prema evru od početka godine.

Kako je objavljeno na sajtu Narodne banke Srbije, dinar će u ponedeljak prema zajedničkoj valuti evrozone vredeti 0,2 odsto manje nego pre mesec dana i 4,7 odsto manje nego godinu dana ranije.
Najviša srednja vrednost kursa dinara bila je 1. januara ove godine, kada je jedan evro iznosio 114,6421 dinar.
U odnosu na dolar, dinar je ojačao 0,2 odsto i indikativni kurs za ponedeljak iznosi 96,2657 dinara za jedan dolar. Prema američkoj valuti dinar vredi 2,3 odsto manje na mesečnom i 11,5 odsto manje na godišnjem nivou.
NBS je od početka godine na Međubankarskom deviznom tržištu kupila ukupno 200 miliona evra i prodala 1,185 milijardi evra, računajući i današnju transakciju, kako bi sprečila prekomerne dnevne oscilacije kursa.
Da Dinar spase vraća se Vojvoda,
Vraća se Vojvoda, vraća se sloboda...
Nova guslarska...
-
radostan dan
#27758 Re: Dešavanja u Srbiji
treba slušati bajagu...bajaga opušta.
- area51
#27759 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma nek su u kalifatu stvari ok,lako ćemo za Srbijuzavrzlama wrote:tu sam ja...samo sam trenutno zauzet pripremom doceka vojvode iz hagaarea51 wrote:Zavrzlama vrati se,nisi više pod prismotromradostan dan wrote:za ovih 3 što čitam, i 4 što pišem, znači 7 godina na forumu ukupno, zavrzlama und co. su najavili između 12 i 34 građanska rata u srbiji.
sad ili nikad........srbija nikad na zelenu granu...taman se pocne zamajavat evropa salonskim cetnikovanjem ,kad im uvale seselja nazad u srbiju....
![]()
Mogu zamislit kako se vucic sad osjeca...vjerovtano ce prva seseljeva izjava za vucuca biti ovako nesto" Jebo sam slugu,dobio sam gospodara"
-
zavrzlama
#27760 Re: Dešavanja u Srbiji
Kalifat makar zna svoje granice,dok srbija neznaMa nek su u kalifatu stvari ok,lako ćemo za Srbiju![]()
-
zavrzlama
#27761 Re: Dešavanja u Srbiji
Meni omiljena "Ruski Voz"radostan dan wrote:treba slušati bajagu...bajaga opušta.
- pici
- area51
#27763 Re: Dešavanja u Srbiji
23 ili 24 % rezervatazavrzlama wrote:Kalifat makar zna svoje granice,dok srbija neznaMa nek su u kalifatu stvari ok,lako ćemo za Srbiju![]()
...
-
radostan dan
-
KENJAC
#27771 Re: Dešavanja u Srbiji
Oni granice a ti gramatiku !!!zavrzlama wrote:Kalifat makar zna svoje granice,dok srbija nezna :D ...Ma nek su u kalifatu stvari ok,lako ćemo za Srbiju![]()
Neko upita ima li koji Srbin da se stidi Seselja ? Evo ja , nemam sta da ga se stidim, nije mi dijete a nisam ni glaso za njega. Ima neki drugi izraz. Npr. mrzim ga ! Mrzim isto ko sto mrzim svakog majmuna sto je imalo pridonio nastanku rata!
- Danguba
#27772 Re: Dešavanja u Srbiji

bas vam se neda...
- pici
#27773 Re: Dešavanja u Srbiji
Šešelj nije ušao u avion za Srbiju
Izvor: B92, Beta
Beograd -- Kako je za B92 rečeno u SRS, predsednik te stranke Vojislav Šešelj nije među putnicima aviona koji je večeras poleteo iz Holandije u Srbiju.

-
YVOD
#27774 Re: Dešavanja u Srbiji
Esmark: Samo investicije, bez otpuštanja
Ukoliko američka "Esmark stil grupa" pobedi na tenderu za privatizaciju Železare Smederevo u srpsku čeličanu će uložiti 400 miliona dolara u narednih nekoliko godina, a neće biti otpuštanja.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... tanja.html

Ukoliko američka "Esmark stil grupa" pobedi na tenderu za privatizaciju Železare Smederevo u srpsku čeličanu će uložiti 400 miliona dolara u narednih nekoliko godina, a neće biti otpuštanja.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... tanja.html
- Paranoid
#27775 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbija vs EU 0:0
U nastavku meča izmjena u timu Srbije. Kosmajac ide na klupu, a Šešelj ulazi na teren, iako vidno hramlje....
Na klupi Srbije se nešto dešava...uključićemo našeg komantatora koji se nalazi u VIP loži.....
Dragi gledaoci....Vučiću pederu, Vučiću pederu.... Bežžži breee, opet ovaj idiot...
U nastavku meča izmjena u timu Srbije. Kosmajac ide na klupu, a Šešelj ulazi na teren, iako vidno hramlje....
Na klupi Srbije se nešto dešava...uključićemo našeg komantatora koji se nalazi u VIP loži.....
Dragi gledaoci....Vučiću pederu, Vučiću pederu.... Bežžži breee, opet ovaj idiot...