Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vas udarni koliko se sjecam oduzet u vrijeme kad je kodeks uveliko bio zastupljen padne udarni padna grupa
Sta ces se ti sjecat imas 13, ja ne znam da li je ovo onaj trans sto je ostao na grbavici nakon derbija ili je pao zajedno s ceradama sto su bile u prostorijama unutar stadiona.Na ulici sigurno nije, dok je vama u zadnjih 10 godina palo svega.
Da ne pricam da niste ni 3 rođendan docekali sto kaze bukvalno ugaseni nakon 2 godine.
Uz to gledali na nas kao velikog brata i divili se ovo je iz usta starih manijaka ne mojih.
I ove stvari s ograde od toga su 1 bar šal koji ima neku vrijednost i majica dugih i kratkih rukava po 1.Ostalo sve šabanijada,.
nema me tamo wrote:
Sta ces se ti sjecat imas 13, ja ne znam da li je ovo onaj trans sto je ostao na grbavici nakon derbija ili je pao zajedno s ceradama sto su bile u prostorijama unutar stadiona.Na ulici sigurno nije, dok je vama u zadnjih 10 godina palo svega.
Da ne pricam da niste ni 3 rođendan docekali sto kaze bukvalno ugaseni nakon 2 godine.
Uz to gledali na nas kao velikog brata i divili se ovo je iz usta starih manijaka ne mojih.
I da dodam da sam vas uvijek volio ko skupinu i kao klub..
Nekako sam i sav takav uvijek stajem na stranu manjih samo eto zivot me okrenuo na drugu stranu..
Da budem skroz iskren prvo sam kao manji krenuo da idem na jug, i onda kad sam otiso na drugu stranu tako sam i ostao na drugoj.
Ovi dresdenovi salovi isto tako su vrijedni spomena. Kazem juce djeci skidate nozevima i elektrosokerima sabanske salove i tako godinama i vi pricate o necemu. Znam dovoljno da ne postojite ako cemo pricati o bilom kakvom kodeksu. Trans vam osto na grbavici ? u picku materinu mitomana ne veci ne mogu. Haj dobro nek bude da smo vam ukrali posto mi to tako volimo al' opet ne postojite kako god da okrenes mitomanija 87 ili 2000i neka ?
Sjo dobre emisije....ko otkad ne postoji
Stvarno, ljudi, ako nemate šta pametnije, bolje na spavanje.
Jedino sadržajno je bio onaj video avetinje.
Ostalo šuplja
nema me tamo wrote:
Da budem skroz iskren prvo sam kao manji krenuo da idem na jug, i onda kad sam otiso na drugu stranu tako sam i ostao na drugoj.
Otišao si na pravu stranu momak.
Tomahawk11 wrote:Sjo dobre emisije....ko otkad ne postoji
Ostalo šuplja
Jebi ga, ispucali smo se o igri, pobjedi, sramoti, pa se okrenuli drugim temama koje su vezane za sarajevski derbi.
Last edited by Logovan on 27/11/2017 23:02, edited 1 time in total.
Ostalo šuplja
Valja im zaspati veceras i njima i husrefu hahahaha
Ostalo šuplja
Ma ok, zajebancija je na mjestu, derbi bio, i ja sam danas gutao knedle uz tekstualni prenos, jbg
Ali ovo sad došlo u fazu ko kad sjede raja, pa ono popije fino i onda u neko doba ide ona pjanska
Bambino Blu wrote:Ovi dresdenovi salovi isto tako su vrijedni spomena. Kazem juce djeci skidate nozevima i elektrosokerima sabanske salove i tako godinama i vi pricate o necemu. Znam dovoljno da ne postojite ako cemo pricati o bilom kakvom kodeksu. Trans vam osto na grbavici ? u picku materinu mitomana ne veci ne mogu. Haj dobro nek bude da smo vam ukrali posto mi to tako volimo al' opet ne postojite kako god da okrenes mitomanija 87 ili 2000i neka ?
Zar stvarno mislis da me mozes isprovocirati s takvim pisanjem jeboga ti?
Na dresdenov šal i majicu sam i mislio mada govore da uopšte nije skinuto s likovima nego je kao vise majica i šalova bilo u kesi nakon proslog derbija kad su vasi napali guiness pub..Eh sad necu da ulazim uopšte u to jer nisam bio prisutan tome..Mozes ti slobodno ako imas nekoga pitati za taj trans na grbavici pa da znaš kakvi su šabani i agentura bili u to vrijeme nama i sve do naseg zapada sjebao bi se..
Boli ih kurac za to hocemo li ici na gostovanje ili ne samo da oni uzmu keš..
A cerade što su pale i zapaljene od strane vaših na treningu prije par godina su ukradene iz prostorija unutar stadiona to se sve zna i za jedno i drugo...
Eh sad nama nikad nije pao glavni trans, nikad..
Ostalo šuplja
Daj još ovakvih emisija
Zanimljivija nova epizoda the walking deada od naših postova.
A i što se tice toga ko kako skida šalove tu su i jedni i drugi debili, zna se kako se skida nalete njih par i nas 10 ih skine..
Ja sam samo jednom bio prisutan u tim sacekusama prije derbija i kad sam vidio šta se radi nikad više..
Sve su to likovi koji samo grabe slabije..
nema me tamo wrote:A i što se tice toga ko kako skida šalove tu su i jedni i drugi debili, zna se kako se skida nalete njih par i nas 10 ih skine..
Ja sam samo jednom bio prisutan u tim sacekusama prije derbija i kad sam vidio šta se radi nikad više..
Sve su to likovi koji samo grabe slabije..
Ima i previše tih situacija.
Nego, 42:40 u pobjedama za malene. Valja sad ovo stići. Biće ako Bog da.
Pitar sa Kariba wrote:Sprejem loptu ofarbalo, grob te?!?!?!
Eh svasta sam u zivotu vidio ali ovo... Pa ovo treba protjerati iz lige, 0-3 registrovati utakmicu odmah....ovo je greska za greskom, ljudi nemaju lopte a kamoli lopate...
ruud wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Imaju li lopate domaci?
Ovako su i prije 10 godina odgodili derbi zbog po sata padanja snijega. Nesposobnjakovici.
Evo kaže komentator da su Željini resursi par ruku i 1 lopata
ruud wrote:
Kaže dalje, evo još jedne lopate i dodatnog para ruku, svakako će to sada ići brže
Raigor Stonehoof wrote:Dvije lopate
VPSA wrote:Donirati Zeljeznicaru lopte.
Radar71 wrote:Odmah pokrenuti akciju "Jedan navijač, jedna lopata".
Stari kenjac wrote:
Desetogodisnja lopata sa ugavurenim imenom donatora! KLUB ZVANI" LOPATA!
Dr. Kuca wrote:Sramota. Da zeljo nije protektkovan od saveza i da nine sda drzavni projekat ovo bi bilo registrovano 0:3. Snijeg pada sat vremena ti nisi u stanju da prioremis teren da sacuvas. Ali to je slika i prilika drzave i nakaradnog sistema.
vernes81 wrote:Nadam se da nisu sav sprej potrosili valjda mogu jos jednu loptu obojiti do sutra.
Baltazar_khan wrote:
Nadzorna_ploca wrote:
Idi farbaj lopte.
Maharadza wrote:
Golemi željo zapeo radi 2cm snijega, čeka da se otopi! #plavafilozofija
Maharadza wrote:
F&N wrote:Kako ste vi samo retardiran klub.
Radar71 wrote:Imam jeftinog razrađivača, oće li uprava Želje kupiti da očiste lopte?
Logovan wrote:Palo 2 metra snijega, nije se moglo igrati.
Izašao jedan čovjek da sredi teren. Za pola sata, izašao još jedan. Tužno. A sprej se uzeo da se lopta sredi.
north wrote:Motaj kablove, Braco Vrbanjuša ih zajebava
F&N wrote:
Seoski fudbal na aparatima... tugo nesreco
Logovan wrote:
Joj sramote, pa jebem ti.
Maharadza wrote:
Bazinga1234 wrote:Grbavica baza bez lopata!
Dr. Kuca wrote:Sva bol svijeta je danas na grbavici. Tugo, nesreco. 21 vijek.
Pitar sa Kariba wrote:
Fakat da ih nema dosadno bi bilo. Eee kone, kone sa vama uvijek neka šprdnja.
alberto_tomba wrote:Katastrofa je nastupila iz razloga jer Miske nije imao konekcije da posalje mail sa uputama za farbanje lopti I ciscenje snijega
Kakva bruka, svi portali u regiji objavili slike onog nesretnika sto sije krompir I ofarbane lopte.
Da nisu jucer hampu digli zbog lopte nebi danas ovako prosli Odavno Željo ovako nije nadigrao i ponizio sarajevo !!
mali_milojica wrote:Samo zajebavajte,a utakmica se igra sutra
Karma is...
Tomahawk11 wrote:Nemoj zajebavati, jes bio cirkus juče.
A da ste nadigrali, jeste.
Da ste ponizili, baš i niste.
Čuj ponizili pa nije bilo 6-0
Pa ti nisi gledao ba
Ja sam se osjecao seksualno napastvovan sreca da smo zabili onaj 1 drago mi sto im se govno stislo zadnje minute bar
Nisam. Eto pregledah ovaj sažetak, bolji bili, nema šta, nadigrali nas, ali ja ovo ne doživljavam ko poniženje.
Mada, razumijem ja tu priču. Kad skontaš, uglavnom su se derbiji svodili na par poluprilika i neku frljoku u golu.
A da nisu picke igraci im bili mogli su iz kontri u par situacija i na 3 - 0 povecat to mi je najveci strah bio
To bi bilo ponizenje pravo ovako je vec smiraj
Tomahawk11 wrote:Nemoj zajebavati, jes bio cirkus juče.
A da ste nadigrali, jeste.
Da ste ponizili, baš i niste.
Čuj ponizili pa nije bilo 6-0
Pa ti nisi gledao ba
Ja sam se osjecao seksualno napastvovan sreca da smo zabili onaj 1 drago mi sto im se govno stislo zadnje minute bar
Nisam. Eto pregledah ovaj sažetak, bolji bili, nema šta, nadigrali nas, ali ja ovo ne doživljavam ko poniženje.
Mada, razumijem ja tu priču. Kad skontaš, uglavnom su se derbiji svodili na par poluprilika i neku frljoku u golu.
Ma vi ste svoje fasovali danas
Sinan i Zaka oplodili onog nesretnika na golu mjera
Moglo je još par komada, ali Vojo Ubiparip ne zna i jbt ga