dustaban wrote:![]()
ovo neka zajebancija,ovo sa g.....?
dustaban wrote:![]()
ragib wrote:Mnogi pljuju ali avaz hrakće
ragib wrote:Reci za covjeka da je cetnik a nosilac zlatnog ljiljana je krajnije nekorektno.
Ovo je zaista ruzno kao i to sto je 5 godina sirio slicne nebuloze o Bakiru a sada ga predstavlja kao heroja.
Vjeovatno je sada drago komsicevim protivnicima na ovakve nebuloze, a komsicevi su se valjda sladili dok je bakira prozivao.
Ko je avaz da meni ili bilo kome kaze ko je kakav. Razumijem zelju za interesom, na kraju krajeva svi mi imamo neke svoje interese u zivotu, ali kada dodje situacija da diskreditujes i ponizavas ljude na ovakav nacin onda je to udaranje ispod pojasa. Mediji su ti koji valjda trebaju da iznesu cinjenice, dokaze a njihovi citaoci bi trebali sami za sebe donjeti zakljucak. Ovo je dno dna od novine, na ovo se moze ograjisati.
Do jučer Fahro i nije bio u vlasti...mario001 wrote:ragib wrote:Mnogi pljuju ali avaz hrakće
jbg, do jucer je Fahro bio dobar, nije ga bilo u tenderima...ko ga jebe, nije bolje ni zasluzio
Pa povremeno je i bio ministar sigurnostimirzadelibasic wrote:Do jučer Fahro i nije bio u vlasti...mario001 wrote:ragib wrote:Mnogi pljuju ali avaz hrakće
jbg, do jucer je Fahro bio dobar, nije ga bilo u tenderima...ko ga jebe, nije bolje ni zasluzio
kako je bio ministar sigurnosti ako nikad nije bio dio vlastimirzadelibasic wrote:Do jučer Fahro i nije bio u vlasti...mario001 wrote:ragib wrote:Mnogi pljuju ali avaz hrakće
Pa dobro si rekao, povremeno.mario001 wrote: Pa povremeno je i bio ministar sigurnosti
Zar trebas biti u vlasti da bi te bilo u tenderima i kriminalu???...mirzadelibasic wrote:Pa dobro si rekao, povremeno.mario001 wrote: Pa povremeno je i bio ministar sigurnosti
što ti je zeleno iskustvomario001 wrote:Zar trebas biti u vlasti da bi te bilo u tenderima i kriminalu???...mirzadelibasic wrote:Pa dobro si rekao, povremeno.mario001 wrote: Pa povremeno je i bio ministar sigurnosti
Prije svega moras biti dobar sa onim koji su vlas'. Ko će namjestiti konkurs ako neće oni koji kompletnu vlas' drže u svojim rukama.mario001 wrote:Zar trebas biti u vlasti da bi te bilo u tenderima i kriminalu???...mirzadelibasic wrote:Pa dobro si rekao, povremeno.mario001 wrote: Pa povremeno je i bio ministar sigurnosti
To je zdrava logika, Radoncica optuzuju za ubistvo, za to bas ne trebas biti na vlasti ili reketiranje preko Avazašto ti je zeleno iskustvoza to je dovoljno s pravom rajom na džumu jelde?
To je pitanje za tvog pulena, on ga je spominjao u tom kontekstu.Prije svega moras biti dobar sa onim koji su vlas'. Ko će namjestiti konkurs ako neće oni koji kompletnu vlas' drže u svojim rukama.
Nego što tenderi, je li se to Fahro potajno bavi javnim nabavkama ili je suvlasnik neke gradjevinske firme ?
Stvarno ne znam kako te nije stid? Vrati se 20 -ak stranica teme.It_is_a_Leclerc wrote:
I šta kažete, DeeeeFovci ? Ne valja Fahro. Interesantno.
Moj kandidat za forumskog šupka godine.pemanapemani wrote:Stvarno ne znam kako te nije stid? Vrati se 20 -ak stranica teme.It_is_a_Leclerc wrote:
I šta kažete, DeeeeFovci ? Ne valja Fahro. Interesantno.
Kada je bio ovaj intervju ti si DF predstavljao kao "božju intervenciju" i pljuvao sve one koji su se usudili nešto reći protiv istih.
Gori si od Komšića.
U pravu si za TV1 i Vijesti- to su safini mediji, greškom sam napisapo SBB a mislio sam SzBiH.VjecitiStudent wrote:Izostavio si Oslobođenje i Dane, novine ekstremnog ljevičara Muje Selimovića, trenutno vrlo naklonjene DF-u.Heartbeats wrote:Željka Komšića i DF trenutno deru gdje stignu:
Avaz - SBB
Faktor i Stav - SDA
Poskok i Vercernji - HDZ
Vijesti.ba i TV1 - SBB
Nezavisne - SNSD
Meni je sve to dovoljno da ga opet zaokružim. Hvala.
Vijesti.ba i TV1 su Safini, u službi njegovih poslovnih interesa, dugo vremena su itekako puhali u jedra SDP-u (i Komšiću) i puhaće svima za koje je prognoza da bi mogli na vlast.
Selimovićevi mediji otkrivaju lopovluk i pokvarene igre?Heartbeats wrote:U pravu si za TV1 i Vijesti- to su safini mediji, greškom sam napisapo SBB a mislio sam SzBiH.VjecitiStudent wrote:Izostavio si Oslobođenje i Dane, novine ekstremnog ljevičara Muje Selimovića, trenutno vrlo naklonjene DF-u.Heartbeats wrote:Željka Komšića i DF trenutno deru gdje stignu:
Avaz - SBB
Faktor i Stav - SDA
Poskok i Vercernji - HDZ
Vijesti.ba i TV1 - SBB
Nezavisne - SNSD
Meni je sve to dovoljno da ga opet zaokružim. Hvala.
Vijesti.ba i TV1 su Safini, u službi njegovih poslovnih interesa, dugo vremena su itekako puhali u jedra SDP-u (i Komšiću) i puhaće svima za koje je prognoza da bi mogli na vlast.
Ne znam koliko su Selimovićevi mediji naklonjeni DF-u, mislim više se naklonjeni da lopovluk i pokvarene igre otkriju nego što vole DF.
A evo i mišljenje nekoga ko je dobio nogu od Oslobodjenja:
http://www.fokus.ba/120258/kolumne/ideo ... stvarnost/
Znači još jedan razlog što ću zaokružiti DF - objasnio Zija Dizdarević na linku iznad. Još recite da je i Zija poptkupljen..
sljedece je da je Dodik dosljedan borac za jedinstvenu, nezavisnu, samoodrzivu i funkcionalnu BiH...kakavdanakneiskustvu wrote:mislio sam da nikad vise necu napisati da me nista ne cudi od avaza i njegovog pljuvanja po ljudima ali priznajem da su me ipak iznenadili,sta li je sljedece,alija izetbegovic bio karadžićev mentor?mirzadelibasic wrote:http://bnn.ba/vijesti/radoncicev-medij- ... o-cetnikom
Ovo za Dizdarevica znas lično ili samo nabrajaš šsta se po brijačnicama i kantinama pričalo?VjecitiStudent wrote:
Selimovićevi mediji otkrivaju lopovluk i pokvarene igre?
![]()
![]()
![]()
Selimovićeva ljubav prema DF-u je tolika da čak i ovakvi kretenluci DF-ovog kadra nalaze mjesto u novinama
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sara ... za-otpatke
No vidjećemo šta će ostati od toga nakon što ispare iz svih slojeva vlasti.
A glede Dizdarevića, on je penzioner, odavno, ne može nikako dobiti nogu.
A prije rata, stavovi tvrde linije SK BiH bili su redovno potpisivani njegovim imenom. Novinar bez stava, pravi prototip današnjeg novinarstva.