Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
avaks wrote:Wifi i 3g ne gasim na G2, surfam par sati svaki dan i uz to bude i slika kao i poziva te nešto manje sms (za pozive više viber ali dnevno bez sat vremena ne bude sigurno) i izdržim i više od 48h sa preko 5h SOT, znači baterija perverzija i svaka preporuka ako ti je to bitno.
Na GSM arena pogledaj LG G2 Kitkat battery test, dosta je bolji u odnosu na Jelly Bean tako da bez problema nadmaši s4 i o HTC One da ne pričamo. Z3 ima još brutalniju bateriju (koliko vidim na testovima) ali ne znam je li još stigao kod nas i kolika je cijena a znajući Sony biće papreno...
To sam i mislio, pogotovo jer ja ne koristim mobile data i 3g, pošto sam na ultri. Samo wifi.
Mogu jedino pogledati ima li kakav test m7 sa kitkatom, jeli bolja išta baterija, ali po svemu sudeći g2 odskače od ostatka konkurencije.
agent_zero wrote:Ja imam malo drugačije navike, ne punim nikad mob dok ne padne na 15-20%, tako da želim da mi mob izdura bez problema min 2 dana.
A razlika između 48h (m7) i 62h, odnosno 69h koliko imaju recimo g2 i s4 je povelika.
Drug, sumnjam da ćeš i sa jednim mobitelom izgurati na 2 puna dana (naravno govorim o malo jačem korištenju mobitela koji uključuje slikanja, surfanja itd, ne samo sms, poziv i sl) Možda griješim al ne znam koliko jaka baterija mora biti da izdrži 2 dana aktivnog korištenja mobitela...
Z1 compact uz normalno koristenje znaci tu spada i wifi i poruke i razgovori i muzika moze izdrzati 2 dana a jos pri tom moje misljenje da je taman velicina a i lijep
Mogu misliti koliko ce tek izdrzati z3c
skafiskafsnjak wrote:Shalla, nema potrebe g2 da punim preko noci. DObra stvar je sto se napuni za sat i po otprilike ...
I moj Oneplus One bude pun za nekih sat i po ali eto kažem ti, obzirom da knapiram ujutru buđenje da u minutu stIgnem na posao volim kada izađem iz kuće da mi je mobitel na 100%
avaks wrote:Kažem da je perverzija hehe i na Z2 je super baterija ali me cijena odbila kao i na Z3 a definitivno su mi najbolji all around smartfoni
Ovo su odlični rezultati.
Jel ima ovako nešto za htc one m7 ili ja ne mogu da nađem? Na google-u kad ukucam, izbacuje samo teme gdje se ljudi žale na dužinu baterije poslije kitkata.
Ako nekome treba pozivnica za Oneplus one neka se javi.
Pozivnica se mora potvrditi u roku od 24 sata i u roku od sljedecih 24 izvrsiti kupovina.
Ako imate lovu i adresu za narucivanje u EU javite se inace ne uzimajte dzaba jer ce propasti
avaks wrote:Kažem da je perverzija hehe i na Z2 je super baterija ali me cijena odbila kao i na Z3 a definitivno su mi najbolji all around smartfoni
Ovo su odlični rezultati.
Jel ima ovako nešto za htc one m7 ili ja ne mogu da nađem? Na google-u kad ukucam, izbacuje samo teme gdje se ljudi žale na dužinu baterije poslije kitkata.
Jedan jedini mini koji je vrijedan pažnje je sony xperia Z1 compact, ili jos bolje Z2 compact, ali on je tek izašao i ne vjerujem da ima se gdje uzeti. To je jedini telefon koji je identičan većem bratu, samo u manjim dimenzijama.
mufa1 wrote:Jedan jedini mini koji je vrijedan pažnje je sony xperia Z1 compact, ili jos bolje Z2 compact, ali on je tek izašao i ne vjerujem da ima se gdje uzeti. To je jedini telefon koji je identičan većem bratu, samo u manjim dimenzijama.
Sent from my OnePlus One
z2 compact ne postoji postoji z3c koji je tek izasao
Ali ima prije njeg jos jedan Compact, z1 ja mislim. Sony bas sere sa ovim brzim izdavanjem modela, ne možeš upratit. Stari ni ne stigne u prodaju kako treba, oni izbacuju sljedeći model.