Jedino nisu bile ispravne dok je Amar Osim bio tu...
Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#2776 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ne isplatii se. Sve je regularno, niko nikog ne krade. Nema pljački, sve je pravo. Zadnje dvije sezone za primjer, a i ova je tako počela.
- refffko
#2777 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Naravno da su i Zeljo i Sarajevo i svi ostali namjestali utakmice unazad 10 godina. To je smijesno opovrgavati. To svi svugdje rade. Ne volim samo ovo moralisanje, ovi su lopovi a mi smo posteni. Jeste kity. Niti jedan nas klub se nije zalio kad su sudije katastrofalno grijesile u njihovu korist.
Tek kad u takvoj siticiji osude sudiju, dobit ce kredibilitet da o necemu pricaju.
Tek kad u takvoj siticiji osude sudiju, dobit ce kredibilitet da o necemu pricaju.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2778 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Pa vidi, ako ćemo tom analogijom, vi uopšte ne biste bili u prilici da se borite za titulu da sudije nisu kardinalno griješile na utakmici Željezničar - Široki Brijeg (1:1).
Kada je Amar bio tu, bile su ispravne, ali naša nije.
Možemo ovako do sutra.
Pametnije je sav bijes usmjeriti ka sudijama i mijenjanju istih, nego se klati oko toga čija je titula ispravnija.
Kada je Amar bio tu, bile su ispravne, ali naša nije.
Možemo ovako do sutra.
Pametnije je sav bijes usmjeriti ka sudijama i mijenjanju istih, nego se klati oko toga čija je titula ispravnija.
Last edited by Velkoski on 17/08/2015 15:46, edited 1 time in total.
- ganjeta
#2779 Re: Fudbal u BiH (općenito)
To ti kažem, odo se spremati za doček
.
-
bjelave
#2780 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Opet reletiviziranje i supljiranje.LSD wrote:jel ti živiš i dalje u 1960-timbjelave wrote:Sve su to prigradska naselja kao i sto je i Grbavica do 1960tih bila ledina za napasanje krava.LSD wrote:al najjace je kad likovi sa Nahoreva, Hotonja, Jarcedola, Coline kape i slicnih padina lakonski konstatuju na forumu kako im je Grbavica "prigradsko naselje"![]()
Od tada se je geografija promjenila ali mentalitet nije pa u tom smislu treba shvatiti i ovo gornje.znaš li ti koja je danas godina
pa i čaršija je nekad (prija dolaska turaka i Isa-bega) bila ledina i poljana...ali valja to tebi skontati jbg...to je malo veca matematika za tebe
Dakle, slazemo se da je 60tih Grbavica bila ledina a to je bitno u kontekstu 1921, istina tad niste dobacili ni do te ledine, na koju se vi pozivate.
Dakle, kad ste osnovani bili ste prigrdski klub. Jasno?
Ja samo kazem da se u medjuvremenu geografija promjenila ali ne i periferijski mentalitet na koji vam zaudara ovo zadnje saopcenje.
- alberto_tomba
#2781 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16
Nemoj zaboraviti predstavnike navijacke policije. Valjda im jaran Siljak moze srediti dopust iz murije za ovako svecanu priliku.north wrote:Presica u srijedu nego šta...za hastalom i kariranim stolnjakom uz čontru od pola litra očekujemo da Almir podastre fotke, audio i video zapise u kojime će potkrijepiti svoje tvrdnje o namještenoj prošloj sezoni..U suprotnom, u rupu i neka pulsira
..
-
LSD
#2782 Re: Fudbal u BiH (općenito)
bjelave boy
dežurni forumski strucnjak za mentalitete
- Ricken
#2783 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Vidi Dabićevih pulena što preispituju gdje je ko bio tokom rata. Pa vaš klub tokom rata nije bio u Sarajevu, dok su Dželo ili Buki nosali kalašnjikove i branili grad. Nemamo o čemu pričati.refffko wrote:Je li fakt da je Ivica Osim osudjen za namjestanje kao igrac?
Je li fakt da je Ivica Osim osudjen za namjestanje kao trener?
Je li fakt da je Ivica Osim zivio i radio u Beogradu do kraja maja 1992. dok je u Hrvatskoj rat trajao vise od godinu dana a u BiH uveliko se do tad svasta izdesavalo?
Je li fakt da taj isti Ivica Osim nikad nista nije rekao od tog maja protiv Srbije niti je pomenuo BiH sve do 1998.?
Ako sam ista slagao od ovoga sta sam rekao, sam cu se banovati.
-
bjelave
#2784 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ma jok, samo se sutra ne treba rugati Nahorevcima kad budu tvrdili da su gradski klubLSD wrote:bjelave boy
- Logovan
#2785 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ja bih se stidio kada bih u toku rasprave nekome odgovorio "Dabićevi puleni".Ricken wrote: Vidi Dabićevih pulena što preispituju gdje je ko bio tokom rata. Pa vaš klub je tokom rata nije bio u Sarajevu, dok su Dželo ili Buki nosali kalašnjikove i branili grad. Nemamo o čemu pričati.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2786 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Kad smo mi osnovani vi niste bili ni u 20-godisnjem planu ili jos bolje niste ni u mudima bili. Stadion Grbavica je izgradjen 1953 godine u radnickom naselju Grbavica nakon sto se tim konsolidovao od udara UDBE da bi se u Sarajevu i BiH napravio i jedan rezimski klub kao odgovor Zvezdi, Partizanu i Dinamu. Jednom rezimci uvijek rezimci....sta kazu Selimovic doveo Tana hahahhahahhahahbjelave wrote:Opet reletiviziranje i supljiranje.
Dakle, slazemo se da je 60tih Grbavica bila ledina a to je bitno u kontekstu 1921, istina tad niste dobacili ni do te ledine, na koju se vi pozivate.
Ja samo kazem da se u medjuvremenu geografija promjenila ali ne i periferijski mentalitet na koji vam zaudara ovo zadnje saopcenje.
- supercali
#2787 Re: Fudbal u BiH (općenito)
I ti si dosadan sa osudjivanjem ivicerefffko wrote:Naravno da su i Zeljo i Sarajevo i svi ostali namjestali utakmice unazad 10 godina. To je smijesno opovrgavati. To svi svugdje rade. Ne volim samo ovo moralisanje, ovi su lopovi a mi smo posteni. Jeste kity. Niti jedan nas klub se nije zalio kad su sudije katastrofalno grijesile u njihovu korist.
Ako iko zasluzuje postovanje nije vazno za koji klub je vezan zeljo sarajevo to je osim stariji i pljuvati po njemu je dno dna
Da sve ovo pises za osima mladjeg bilo bi ok donekle jer je ljigav kao i vecina ostalih u fudbalu od rata na ovamo opet nije bitno za koji klub igraju ili su igrali
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2788 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Nemoj tako oni su pronosili slavu SDA po Iranu predstavljajuci se kao reprezentacija BiH itd itd......Ricken wrote:Vidi Dabićevih pulena što preispituju gdje je ko bio tokom rata. Pa vaš klub tokom rata nije bio u Sarajevu, dok su Dželo ili Buki nosali kalašnjikove i branili grad. Nemamo o čemu pričati.refffko wrote:Je li fakt da je Ivica Osim osudjen za namjestanje kao igrac?
Je li fakt da je Ivica Osim zivio i radio u Beogradu do kraja maja 1992. dok je u Hrvatskoj rat trajao vise od godinu dana a u BiH uveliko se do tad svasta izdesavalo?
Je li fakt da taj isti Ivica Osim nikad nista nije rekao od tog maja protiv Srbije niti je pomenuo BiH sve do 1998.?
-
bjelave
#2789 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Interesantno kako niko nece da odgovori na ova pitanja gore, koja su potpuno legitimna.Ricken wrote:Vidi Dabićevih pulena što preispituju gdje je ko bio tokom rata. Pa vaš klub tokom rata nije bio u Sarajevu, dok su Dželo ili Buki nosali kalašnjikove i branili grad. Nemamo o čemu pričati.refffko wrote:Je li fakt da je Ivica Osim osudjen za namjestanje kao igrac?
Ali se zato poziva na patrotizam trenera Veleza a prave se da ne znaju ko im sjedi na klupi.
Prerd ogledalo braco pa onda nekog prozivajte da je cetnik.
- supercali
#2790 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Glupa je prica ko je prije rata radio u kojem klubuRicken wrote:Vidi Dabićevih pulena što preispituju gdje je ko bio tokom rata. Pa vaš klub tokom rata nije bio u Sarajevu, dok su Dželo ili Buki nosali kalašnjikove i branili grad. Nemamo o čemu pričati.refffko wrote:Je li fakt da je Ivica Osim osudjen za namjestanje kao igrac?
Pa onaj batko je bio neki klinac u zelji prije rata
Jel to znaci nesto?
Keli je poginuo pomazuci ljudima na dobrinji itd
Opet glupost je pricati o ratu ovdje jer je to skroz drugi kontekst i druga prica
- Baltazar_khan
#2791 Re: Fudbal u BiH (općenito)
gigante ovim postom si uvrijedio sve one navijace sarajeva koji su branili grad i koji su sad dva metra pod zemljom. Samo muckom provokatoru moze pasti na pamet da navijace sarajeva naziva dabicevim pulenima. Bezobrazan si ono bas basRicken wrote:
Vidi Dabićevih pulena što preispituju gdje je ko bio tokom rata. Pa vaš klub tokom rata nije bio u Sarajevu, dok su Dželo ili Buki nosali kalašnjikove i branili grad. Nemamo o čemu pričati.
-
LSD
#2792 Re: Fudbal u BiH (općenito)
vidim da sam te pogodio, halali nemam ništa protiv Nahoreva....uostalom to pripada opštini Centar koliko znamobjelave wrote:Ma jok, samo se sutra ne treba rugati Nahorevcima kad budu tvrdili da su gradski klubLSD wrote:bjelave boy
Vrbanjuša je padinski dio grada, ali pripada starom gradu = gradski klub, a ne prigradski
FK Hrid je isto gradski klub, jer pripada starom gradu....sutra da se osnuje FK Hošin Brijeg ili FK Širokača ili FK Vranjače - svi oni bi bili gradski klubovi po tvom svjetonazoru.
zadovoljan
- Lost_Found
#2793 Re: Fudbal u BiH (općenito)
.
Last edited by Lost_Found on 17/08/2015 16:15, edited 4 times in total.
-
bjelave
#2794 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Jebo Andersena kakve basne ti ovdje valjashrasno38 wrote:Kad smo mi osnovani vi niste bili ni u 20-godisnjem planu ili jos bolje niste ni u mudima bili. Stadion Grbavica je izgradjen 1953 godine u radnickom naselju Grbavica nakon sto se tim konsolidovao od udara UDBE da bi se u Sarajevu i BiH napravio i jedan rezimski klub kao odgovor Zvezdi, Partizanu i Dinamu. Jednom rezimci uvijek rezimci....sta kazu Selimovic doveo Tana hahahhahahhahahbjelave wrote:Opet reletiviziranje i supljiranje.
Raspitaj se od koga ste, uz pomoc UDBE zaplijenili tribine, i prenjeli ih na Grbavicu.
- ganjeta
#2795 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Isto tako nastavi niz i reci da samo mučki provokator može staviti u istu rečenicu Ivicu i Ljupka, ali to preskačete i šutite.
Bozobrazni ste ono baš
.
Bozobrazni ste ono baš
- supercali
#2796 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Fakti su sve prva 2 necu da komentarisem jer ne znam detaljebjelave wrote:Interesantno kako niko nece da odgovori na ova pitanja gore, koja su potpuno legitimna.Ricken wrote:Vidi Dabićevih pulena što preispituju gdje je ko bio tokom rata. Pa vaš klub tokom rata nije bio u Sarajevu, dok su Dželo ili Buki nosali kalašnjikove i branili grad. Nemamo o čemu pričati.refffko wrote:Je li fakt da je Ivica Osim osudjen za namjestanje kao igrac?
Ali se zato poziva na patrotizam trenera Veleza a prave se da ne znaju ko im sjedi na klupi.
Prerd ogledalo braco pa onda nekog prozivajte da je cetnik.
Treci covjek profesionalac radio dok je zavrsio sezonu jer se po njegovom gradu puca
To sto je u hr bio rat nema nikakve veze jer onda mozes sve sarajlije kriviti sto smo se u aprilu derali jugoslavija jugoslavija a u hr godinu dana bjesnio rat
Ocigledno nemamo i nismo imali postovanja prema ostalim dijelovima nase domovine kao sto je bila hr i slovenija jer nas je bolio kurac za njima itd itd
Cetvrto najpametnije je bilo sutjeti jer sta god kazes moglo se protumaciti protiv tebe kao sto vidimo i ovdje i generalno i sto se tice fudbala
Ja da kazem prosla sezona namjestena pitari bi na mene a kad pored toga kazem da je i zeljina titula namjestena onda manijaci pljuju iako je i jedno i drugo vjerovatno istina samo sto svako uzima ono sto mu odgovara pa dobijemo ili pljuvanje ili okivanke u zvijezde
I glupa prica uopste rat
- vicious
#2797 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Kakva debilna rasprava, ne mogu vjerovati šta čitam 
- Lost_Found
#2798 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Podjednako ste i jedni i drugi jadni, argumentacija za povracanja, ali tako je to u Bosni, jad na jadom. Nije vazno koga i sta zastupas, Zelju, Sarajevo, Siroki, Borac, Bosnjake, Srbe,Hrvate, Dzamiju, Crkvu, fudbalski tim, muziku koju volis, film, knjigu, religiju, pekaru u kojoj kiflu kupujes, moras to u cjelokupnoj jadnosti svog karaktera i licnosti koju posjedujes prezentirati, daj suzdrzite se bar malo, ne moras se bas u svom svom osebujnom jadu prezentirati svijetu. Zaboravih auto koje vozis, najvece uvrede padaju, sto neko vozi KIA-u, drugi misli da je polovan Golf 4 bolja kupovina.
- Baltazar_khan
#2799 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Uistinu debilna rasprava gdje prednjace iskusni i stariji forumasi. Da te bog sacuvavicious wrote:Kakva debilna rasprava, ne mogu vjerovati šta čitam
- Charuga
- Globalni moderator
#2800 Re: Fudbal u BiH (općenito)
@alberto_tomba
@LSD
@Ricken
@bjelave
@hrasno38
Posljednje upozorenje! Ako nastavite sa tom tematikom (četnici, partizani, gdje je bio Ivica a gdje igrači Sarajeva, geografija u Sarajevu i sl.) garantujem vam da nećete pisati najmanje dvije sedmice pod tim nickovima!
P.S. Nema potrebe da odgovarate na ovaj post jer ću izbrisati svaki komentar.
@LSD
@Ricken
@bjelave
@hrasno38
Posljednje upozorenje! Ako nastavite sa tom tematikom (četnici, partizani, gdje je bio Ivica a gdje igrači Sarajeva, geografija u Sarajevu i sl.) garantujem vam da nećete pisati najmanje dvije sedmice pod tim nickovima!
P.S. Nema potrebe da odgovarate na ovaj post jer ću izbrisati svaki komentar.