daj ba slikaj tokamen spoticanja wrote:ljudi SNIJEG NA BILINOMnesto sipaju bijelo ja komedije
znaci sad trave nema nikako se ne vidi al nema veze nek se pita ronaldo gdje doso
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- armin071
#2776 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
-
clarKKent
#2777 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nesto jeste, nadam se da su neki stomacni problemineo7 wrote:Nije povreda, tako rece da je cuo voditelj od nekog iz tima..clarKKent wrote:zna li neko sta se desilo sa Pjanicem?
- tvrtko 1. kotromanić
#2778 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Prejeo se baklavaclarKKent wrote:zna li neko sta se desilo sa Pjanicem?
-
chsk
#2779 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bolji je Zeba od njeg 5x.FreeSol2 wrote:Ovaj Maletic nije nikako za reprezentacije
Da šmrknemo malokamen spoticanja wrote:ljudi SNIJEG NA BILINOMnesto sipaju bijelo ja komedije
znaci sad trave nema nikako se ne vidi al nema veze nek se pita ronaldo gdje doso
Ima li ružnijih dresova od ovih što nosi naša reprezentacija. Čuj Legea, pa ljepše dresove Sarajevo i Željezničar imaju 15x. Hoću najk!
-
Chuckie
#2780 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kralju slikaj to majketi !!!kamen spoticanja wrote:ljudi SNIJEG NA BILINOMnesto sipaju bijelo ja komedije
-
Mustang1
#2781 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sve je to uredu ali mene je vise strah ovog Spahe nego Ronalda
Prvo je Mensur Mujdza postao Jasmin ...Onda je Pjanic sa Romom igrao protiv Grenade ... Pa je 10000 puta ponovio da je revijalna utakmica .. Pa 1000 puta ponovio da pogadjaju precke i stative a protiv Portugala mrezu .. Pa covjece usuti .. Da ne govorim o tome kad se pravi pametan i predstavlja sebe kao velikog ljubitelja nogometa
Nabraja stativu Muslimovica i precku Dzeke a ne zna da je i Ibricic pogodio precku u prvom poluvremenu u Lisabonu ... Ovaj ce nam glave doci 
- Mali_Vuk
#2782 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A nije ni to najgore. Na početku ide pjesma, raja pjevaju Grbavicu, a Spaho priča, drobi li drobi, pokušava da ih nadjača. Pa Spaho, pobogu, imaš li išta u toj svojoj glaviBubalo1 wrote:Sve je to uredu ali mene je vise strah ovog Spahe nego RonaldaPrvo je Mensur Mujdza postao Jasmin ...Onda je Pjanic sa Romom igrao protiv Grenade ... Pa je 10000 puta ponovio da je revijalna utakmica .. Pa 1000 puta ponovio da pogadjaju precke i stative a protiv Portugala mrezu .. Pa covjece usuti .. Da ne govorim o tome kad se pravi pametan i predstavlja sebe kao velikog ljubitelja nogometa
Nabraja stativu Muslimovica i precku Dzeke a ne zna da je i Ibricic pogodio precku u prvom poluvremenu u Lisabonu ... Ovaj ce nam glave doci
- just principe
#2783 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mali_Vuk wrote:A nije ni to najgore. Na početku ide pjesma, raja pjevaju Grbavicu, a Spaho priča, drobi li drobi, pokušava da ih nadjača. Pa Spaho, pobogu, imaš li išta u toj svojoj glaviBubalo1 wrote:Sve je to uredu ali mene je vise strah ovog Spahe nego RonaldaPrvo je Mensur Mujdza postao Jasmin ...Onda je Pjanic sa Romom igrao protiv Grenade ... Pa je 10000 puta ponovio da je revijalna utakmica .. Pa 1000 puta ponovio da pogadjaju precke i stative a protiv Portugala mrezu .. Pa covjece usuti .. Da ne govorim o tome kad se pravi pametan i predstavlja sebe kao velikog ljubitelja nogometa
![]()
- just principe
#2784 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
o jebem ti povrijedjen Pjanic zbog loze ( lijeve, desne )
dabogda da bude maximalno spreman

dabogda da bude maximalno spreman
- Sasvim_Obican
#2785 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mislim da će Pjanić biti spreman...
Ovo je povreda koju duže vuče još iz Rome... Ništa prestrašno, nadam se..
Ovo je povreda koju duže vuče još iz Rome... Ništa prestrašno, nadam se..
- motachjointa
#2786 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jel to onda kad su pjevali hebo vas spahic, ili hebi pitareMali_Vuk wrote:A nije ni to najgore. Na početku ide pjesma, raja pjevaju Grbavicu, a Spaho priča, drobi li drobi, pokušava da ih nadjača. Pa Spaho, pobogu, imaš li išta u toj svojoj glaviBubalo1 wrote:Sve je to uredu ali mene je vise strah ovog Spahe nego RonaldaPrvo je Mensur Mujdza postao Jasmin ...Onda je Pjanic sa Romom igrao protiv Grenade ... Pa je 10000 puta ponovio da je revijalna utakmica .. Pa 1000 puta ponovio da pogadjaju precke i stative a protiv Portugala mrezu .. Pa covjece usuti .. Da ne govorim o tome kad se pravi pametan i predstavlja sebe kao velikog ljubitelja nogometa
![]()
-
zilla_
#2787 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bgmi Pape je lud ako da i minutu nom Maletiću... Ja odavno nisam gledao lošijeg nogometaša... Nema ništa osim brzine... Da sam na njegovom mjestu batalio bi nogomet...
- Libyano
#2788 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pogledaj na 111. stranici, ako se ne varam, govorio je neko da ce prenositi ESPN3Jack Be Nimble wrote:DON_eARL wrote:Ne prenosi.Žalili se gledaoci kako previše reklama ima, pa sad neće ni prenosit.Jack Be Nimble wrote:Prenosi li BHT utakmicu?
Jel ti to zajebavas il' stvarno? Ako vec BHT ne pronosi, ko onda prenosi od bosanskih kuca? Pokusavam gledati tekmu preko TV-a u Americi, nijedna Americka kuca ne prenosi iako igra Portugal...pa pokusavam gledati preko nekog bosanskog kanala.
-
zlajapravaraja
#2789 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ni sikiriki, kaze da ce biti spreman:just principe wrote:o jebem ti povrijedjen Pjanic zbog loze ( lijeve, desne )![]()
dabogda da bude maximalno spreman![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-b ... obro/67792
Interesantna pocetna formacija:
-----------------------Begovic----------------------
Besic-------Rahimic-----------Spahic-------Lulic
---------------------Zahirovic----------------------
Pjanic--------------Misimovic----------Medunjanin
--------------Dzeko-------------Ibisevic-------------
- Mali_Vuk
#2790 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne, to je bilo onda kad su pjevali Grbavicu. Šta je tu nejasno? Ja uopšte nisam Željovac (Velež u srcumotachjointa wrote: jel to onda kad su pjevali hebo vas spahic, ili hebi pitare![]()
I ja nisam čuo da su pjevali nešto ružno Spahiću. Ne znam odakle ti to. Motaču jointa
-
Mustang1
#2791 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nije ti to dobro .. Zahirovic na mjestu Besica .. Besic na mjestu Rahimica a Rahimic na mjestu Zahirovica .. Tako su pocelizlajapravaraja wrote:ni sikiriki, kaze da ce biti spreman:just principe wrote:o jebem ti povrijedjen Pjanic zbog loze ( lijeve, desne )![]()
dabogda da bude maximalno spreman![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-b ... obro/67792
Interesantna pocetna formacija:
-----------------------Begovic----------------------
Besic-------Rahimic-----------Spahic-------Lulic
---------------------Zahirovic----------------------
Pjanic--------------Misimovic----------Medunjanin
--------------Dzeko-------------Ibisevic-------------
- Gandalf
#2792 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja sam vidio tonu pijeska kad su dovukli, reko' da neće šta zidat' kad ono posipaju terenkamen spoticanja wrote:ljudi SNIJEG NA BILINOMnesto sipaju bijelo ja komedije
-
leo karan
#2793 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
joj majko draga sta vise rade od tog terena u zenici
prvo oru, pa siju travu, pa valjcima prolaze, sad buse ovim kombajnom, pa pijesak dovoze
hahaha
to ce biti cirkus
prvo oru, pa siju travu, pa valjcima prolaze, sad buse ovim kombajnom, pa pijesak dovoze
hahaha
to ce biti cirkus
- skenderija04
#2794 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sve ove sale oko terena vec idu na zivce. Sigurno da ljudi zele da sve bude kako treba i da teren bude u pristojnom stanju za petak. Ako je nekome u interesu da travnjak bude kvalitetan onda smo to mi. Druga je prica kako radi ova ekipa na Bilinom POlju . Isto kao sto i mi na forumu imamo specijalne izvjestace o radovima tako i portugalci opet pocinju da kenjaju o istoj temi. Danas je neki portugalski novinar koji je vec u Zenici obisao stadion i rekao je da na 70 - 80 posto terena nema trave, da je teren pun nekih rupa i da je toliko mekan na noga sa lakocom propada u zemlju??????????? Ok, ne kazem da nije istina ali me cudi da se moze tako lako uci na stadion. Danas slike onih likova pored masine, mi na forumu imamo info iz prve ruke iz sata u sat,.....Pa zasto ne zabrane ulazak na stadion i neka puste ljude da rade. Radimo protiv sebe. Bila je inspekcija,dozvolili su da se igara i gotova prica. Teren ce biti isti i za jedne i za druge A izgleda da smo sad mi (nasi novinari) koji potenciramo tu pricu o terenu.Gandalf wrote:Ja sam vidio tonu pijeska kad su dovukli, reko' da neće šta zidat' kad ono posipaju terenkamen spoticanja wrote:ljudi SNIJEG NA BILINOMnesto sipaju bijelo ja komedije
- zecko_kupuz
#2795 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jao dresova i odrona. Ono nije sportska oprema, ono je tunika, klasična.
Klupa nam je na nivou domaće lige, i to prosječnih klubova domaće lige. Pa jbmu, više su se trudili prvotimci (a revijalni je meč
) nego ovi što se k'o biva bore za svoje mjesto na terenu. 
-
Chuckie
#2796 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
http://d*e*p*o.*b*a/sport/karte-djelio-ko-je-stigao-najvise-slavica-pecikoza-press-oficer-saveza
ukloni ove "*"
ukloni ove "*"
- tvrtko 1. kotromanić
#2797 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Zbog tekućeg razvoja događaja oko terena i ulaznica UEFA je donijela novu odluku. Utakmica se igra "na male" na asfaltnom terenu pored hotela Zenica na Kamberovića polju. Ulaz je besplatan. 
-
Hodidid
#2798 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Da ih hocemo dobiti makar 1-0 a 2-0 bi bila halva.A oni nek se poslije kontaju kako cem nam utrpati tri gola a da ne prime nijedan. 
-
skaut_83
#2799 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mnogi ce sada da me kritikuju ali po meni igrac koji nema mjesta u reprezentaciji, ako ona zeli biti ozbiljna pogotovo u utakmicama protiv jacih protivnika je RAHIMIC
-
Rotring *.*
#2800 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Idealna bi naravno bila pobjeda bez primljenog gola, ali bio bih zadovoljan i sa neriješenim rez., al' samo u slučaju rez. 0-0Hodidid wrote:Da ih hocemo dobiti makar 1-0 a 2-0 bi bila halva.A oni nek se poslije kontaju kako cem nam utrpati tri gola a da ne prime nijedan.