3.0 mi i skida nigdje nisam nikakvu opciju dobio da biram, skinuo sa linka koji si mi ti dao da provjerim za gold pack, a ne znam mislim da cu odustati ako treba skinuti 18 GB .....Ozil wrote:nadam se da ne skidas 3.0 jer bi to znacilo da skidas verziju za NAmislim da ti treba skinuti oko 18 gb a kada se igra instalira zauzet ce ti oko 28 gb.
a utorkom od 8:00 - 13:00 CEST je Scheduled Maintenance tako da ti se u to vrijeme nije moglo skidati
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- arnes_king
#2776 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- arnes_king
#2777 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kada pokrenem torrent fajl u folderu pokazuje 14.41 GB za skinuti i hajd reko nastavit cu tako jer ce bar ici punom brzinom, kad ono samo 1 seeder ne moze ni da pocne da skida ...... Da bar mogu tako punom brzinom ostavio bih ali onako preko onog game launchera gdje brzina stalno pada i varira ma nema nista od toga trebao bih cekati 10 dana tako da skine ......
-
fotelja
#2778 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imal neki RTS iz doba Osmanske vladavine ?
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#2779 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Iskljuci u opcijama ako ima ona peer to peer download...ili tako nesto.arnes_king wrote:Kada pokrenem torrent fajl u folderu pokazuje 14.41 GB za skinuti i hajd reko nastavit cu tako jer ce bar ici punom brzinom, kad ono samo 1 seeder ne moze ni da pocne da skida ...... Da bar mogu tako punom brzinom ostavio bih ali onako preko onog game launchera gdje brzina stalno pada i varira ma nema nista od toga trebao bih cekati 10 dana tako da skine ......
- arnes_king
#2780 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Decerto wrote:Iskljuci u opcijama ako ima ona peer to peer download...ili tako nesto.arnes_king wrote:Kada pokrenem torrent fajl u folderu pokazuje 14.41 GB za skinuti i hajd reko nastavit cu tako jer ce bar ici punom brzinom, kad ono samo 1 seeder ne moze ni da pocne da skida ...... Da bar mogu tako punom brzinom ostavio bih ali onako preko onog game launchera gdje brzina stalno pada i varira ma nema nista od toga trebao bih cekati 10 dana tako da skine ......
Iskljuceno i ne moze se ukljuciti :/
Evo skinulo ukupno 7.21 GB pa jbg ostavit cu kad je vec toliko zavrsilo, samo najvise me buni sto na launcheru pise da je skinulo tek 28% a trebalo bi biti 50%
- arnes_king
#2781 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Maloprije sam stavio bio da uradi filechek jer mislim da ga je zeznulo nesto sinoc kad se pc prisilno ugasio i prekinuo sve, i doslo na 89% sad i nastavilo skidati, valjda je to to
- newklear
#2782 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vidim priča se o dosta zahtjevnim igrama... Ja samo da kažem da sam se vratio na Commandos - Behind Enemy Lines i Beyond the Call of Duty... Zapeo jesam ali ću odapeti...

- HaHaHa2
#2783 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier 
- arnes_king
#2784 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
8.27 GB skinuto i dalje na 89%, kad im je ovako bugovan automatski update mogu misliti kako je tek bugovana igra .....
- SemPer_fi
#2785 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
WOT ubjedljivo najjaca igra
satima igras i uzivas 
- arnes_king
#2786 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zavrsilo sve, skinulo 13.4 GB i ne skida vise nista al i dalje pokazuje da treba update i ne mogu igru pokrenuti nego idem na update i tu stoji sad -.-
- arnes_king
#2787 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo ga radi napokon 
-
javelin
#2788 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako se dobro sjecam u Age of Empires III (SP) se jednim dijelom (pocetak 1. kampanje) boris protiv Osmanlija, i mozes igrati sa njima Multiplayerfotelja wrote:Imal neki RTS iz doba Osmanske vladavine ?
U Civilizaton V i Europa Univarsalis III isto mozes igrati sa Osmanlijama (mada ovo nisu RTS nego Turn-Based strategije
edit : izgleda da empire: total war ima Osmansku kampanju (mada nisam igrao) ali i to ti je TBS
- House
#2789 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Max Payne 3 predobar 
- trafa
#2790 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Source Filmmaker mi se svidja, ima sigurno kreativnih likova koji ce izvuci maksimum iz njeg:
Za sad moj favorit:
Za sad moj favorit:
- zedo_m
#2791 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To se moglo editovati u jednom fajlu da necekas da ih otkljucas s time sto ces ih totalno poraziti. Al sam zaboravio kako sve nacije u Empire Total war su se mogle tako otkljucati u tom fajlu sem mongola koji su uvijek ostali lockedjavelin wrote:Ako se dobro sjecam u Age of Empires III (SP) se jednim dijelom (pocetak 1. kampanje) boris protiv Osmanlija, i mozes igrati sa njima Multiplayerfotelja wrote:Imal neki RTS iz doba Osmanske vladavine ?
U Civilizaton V i Europa Univarsalis III isto mozes igrati sa Osmanlijama (mada ovo nisu RTS nego Turn-Based strategije)
edit : izgleda da empire: total war ima Osmansku kampanju (mada nisam igrao) ali i to ti je TBS
- arnes_king
#2792 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo igram vec par dana AION i zadovoljan sam, svidjela mi se igra tako da igram svaku noc, level 10 sam skoro 11, ali gledam sad ovaj shop, vidim da se gold pack i ostale stvari ne kupuju sa Kinah novcem nego AION Gold, a to se mora kupiti i to kako vidim nije bas jeftino, zar niste govorili da se to moze zaraditi bez kupovine ?
- arnes_king
#2793 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Aha kod brokera se znaci moze kupiti za kinahe, ma OK nego samo onako pitam ....
A sada sam level 14 i vec mogu obilaziti dosta podrucja teleportiranjem, najvise se trenutno zadrzavam u verteron i sanctum, malo obavljam questove, malo hodam istrazujem itd al najvise me nervira onaj veliki rak odmah izvan verteron citadel koji je level 13 ali nemam teoretske sanse protiv njega xD Bas sam sinoc proguglao zasto je to tako a vamo ubijam level 16-17 i vidjeo sam da je jedan od rare/elite monstera
Uglavnom igra mi se za sada dosta svidja, igra cak jedan drug samnom ovdje kod mene u lanu a jos ce jedan poceti koji nije odavde ..... uglavnom kad htjednes i ti da se nadjemo u igri javi ali znam da smo za sada jos premali da bi imao posla s nama 
A sada sam level 14 i vec mogu obilaziti dosta podrucja teleportiranjem, najvise se trenutno zadrzavam u verteron i sanctum, malo obavljam questove, malo hodam istrazujem itd al najvise me nervira onaj veliki rak odmah izvan verteron citadel koji je level 13 ali nemam teoretske sanse protiv njega xD Bas sam sinoc proguglao zasto je to tako a vamo ubijam level 16-17 i vidjeo sam da je jedan od rare/elite monstera
- arnes_king
#2794 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Za sve ljubitelje horror igrica, ili ovih kao ja (kada cujem za neku dobru horror igru moram je nabaviti a kasnije se kajem i skoro nikad ne igram xD Kao i sa amnezijom koju sam na kraju deinstalirao a nisam je prekucao) evo naletio sam na jednu igru, koji je pravio neki lik u nekom programu, ne sjecam se sada kojem, uglavnom svi je hvale da je veoma strasna pa cak da je amnezija mala maca za nju, a igra jos nije zavrsena i tek je u nekim alfa/beta fazama 
"Slender The Game" potrazite na youtube, tamo imate odmah link i za skinuti, free je, ja sam je danas skinuo, samo 50-ak MB je za sada, a ubrzo cu je isprobati iako imam osjecaj da ce to trajati samo par minuta i to sa force quit na kraju xD
Evo nasao sam opet video i dole u opisu imate download link :
http://www.youtube.com/watch?v=0BswJKtn_9o
"Slender The Game" potrazite na youtube, tamo imate odmah link i za skinuti, free je, ja sam je danas skinuo, samo 50-ak MB je za sada, a ubrzo cu je isprobati iako imam osjecaj da ce to trajati samo par minuta i to sa force quit na kraju xD
Evo nasao sam opet video i dole u opisu imate download link :
http://www.youtube.com/watch?v=0BswJKtn_9o
-
alenthekiller
#2795 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hocu da prodam PC
500 GB hdd
1 GB graficka ddr3
quad core amd phenom black edition 3,4 ghz
4 gb rama ddr3
siba battlefield na najjace
ima jos 5 kulera dodatnih, ubacio 4 plave led diode...
Koliko bi mogao da dobijem za njega??? Hvala unaprijed
500 GB hdd
1 GB graficka ddr3
4 gb rama ddr3
- Quaresma
#2796 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
budi malo konkretniji oko grafe, koji battlefield siba na max, battlefield 1942?
-
alenthekiller
#2797 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
gtx 285 graficka, battlefield 3 ide, niti stopa, nistaQuaresma wrote:budi malo konkretniji oko grafe, koji battlefield siba na max, battlefield 1942?
-
Reneee
#2798 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad saznaš kako se otprilike kreću cijene, ako nije problem da mi javiš koliko koštaju, pošto trenutno tražim neku jaku polovnu centralnu da kupim.alenthekiller wrote:hocu da prodam PC
500 GB hdd
1 GB graficka ddr3
4 gb rama ddr3
- Revolucionar ★
#2799 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
joj naletih na witchera, nikad ga ne poigrah, pa da probam .. uglavnom zapelo odmah na pocetku .. ne kontam sistem borbe uopste .. U tutorialu pise da klikam lijevim klikom po enemy i da bih kao trebao napasti, medjutim ja kad klikam nista se ne desava.. tek ponekad se pojavi neka ikonica plava nakon cega Geralt napada, ali uopste ne kontam sta trebam uradit da se pojavi ikona il da lik napadne .. je li iko ovo igrao pa da me uputi ?
- Rootboi