Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
almirony wrote:Golemo si gurno Eaglese? Ja im nešto ne vjerujem, kao ni Dallasu, ipak je u PO jedan viši nivo igre. Coltsi su meni pravo potentna ekipa za razvoj, vidjet ćemo na šta će izaći.
Nekako mi se njihova odbrana svidja, naravno zavisi i od toga kako ce se razvijati situacija oko QB-a...
Čelični još uvijek karine u odbrani, izgleda to malo bolje kad nisu tu Allen i Taylor. Troya bi ja na klupu iduce utakmice, Shamarko na njegovo mjesto. Ofanzivno izgledaju mocno, vidjet cemo u iduce dvije tekme da li u pravo vrijeme ulaze u formu.
Baš tako. Tampa, Jetsi i NO, to su tekme koje su trebale biti lagano riješene, ali dobro i ovako su jednom nogom u PO. Ne mogu se oteti utisku da bi mogli daleko samo da je odbrana na nivou.
Čini mi se da su zadnjih 6-7 tekmi koje su igrali u Buffalu, Packersi izgubili.
almirony wrote:Baš tako. Tampa, Jetsi i NO, to su tekme koje su trebale biti lagano riješene, ali dobro i ovako su jednom nogom u PO. Ne mogu se oteti utisku da bi mogli daleko samo da je odbrana na nivou.
Čini mi se da su zadnjih 6-7 tekmi koje su igrali u Buffalu, Packersi izgubili.
Dobro moze se reci nisu toliko jaki na strani kao kod kuce, Billsi fkt imaju jaku odbranu ali bez TD-a ako se ne varam...
Sreca po mene jer mi je to protivnicki QB u fantasy
almirony wrote:BIllsi imaju bas odbranu, a Packersi su slabiji na strani, vidi se. Billsi bi mogli i u PO.
Znači gazi te fantasy, super.
Ne znam koji je qrtz trebao treneru Brownsa da ga gurne u vatru, katastrofa.
Imam osjecaj da na silu guraju njega vise kao neki novi zastitni znak, maskota, finansijski sigurno moze pomoci Cleveland je ionako u krizi...
Ma onako, sinoc je noc cudna bila totalno ali imam jos Ingrama u NO i kod Bearsa Jefery i onaj TE ne mogu se sjetiti kako se zove da osvoje 16 poena i u finalu sam...
almirony wrote:Tesko ce Ingram iduce kolo, dobro su nam Falconsi zatvorili rushing sinoc.
A kad sam lud, dugo sam razmisljao hocu li ovog RB-a Hilla iz Bengalsa staviti umjesto njega ili Fostera i ne uradim to, da jesam vec bih rijesio mec...
almirony wrote:Dobro si ti ovo slozio, svaka cast. Ja bi odigrao drugačije WR i vjerovatno bi pogrijesio
Ma jedino Edelmana da sam ubacio umjesto nekog od WR i tog Hilla ali eto Jeffery ima slobodan put jer je Marshall ako se ne varam zavrsio sezonu, ako ova 3. ne mogu izvuci 16 poena jedan protiv drugog hebat ga onda
almirony wrote:Tacno tako, Edelman unutra. Patriotsi su cini mi se najkompletnija ekipa, izbalansirani u sve tri faze.
Marshall je zavrsio sezonu. Imaš šanse kao i Čelični za PO
A jbg malo znanja, vise srece Edelman mi je od pocetka bio tu i vidim ja nista ne proizvodi za fantasy ja ga izbacim i on sljedece kolo odigra utakmicu sezone
Pošteno da ti kažem i iznenadio si me sa Eaglesima . Ja i dalje ostajem pri onoj negdje gore napisanoj. Celicni mogu odigrati sa svima, osim sa Patriotsima, razguzili bi nas Brady, Gronk i ostali WRs. Ostale ekipe koje ce biti u PO su u pet deka. Any given sunday
almirony wrote:Pošteno da ti kažem i iznenadio si me sa Eaglesima . Ja i dalje ostajem pri onoj negdje gore napisanoj. Celicni mogu odigrati sa svima, osim sa Patriotsima, razguzili bi nas Brady, Gronk i ostali WRs. Ostale ekipe koje ce biti u PO su u pet deka. Any given sunday
Ma nisu uopce losa ekipa samo ostaje ono sto sam i tada rekao, QB pozicija im je kriticna cak i evo kad im je Sanchez back up vidi se po statistici...