Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ruud wrote: ↑15/12/2023 14:50
takve insinuacije mogu samo sda botovi namisliti.
rekao bih ti da navedeš primjer tog "uhvaćeni u lažima...", ali ne bih da te mentalno potkapacitiranog opterećavam.
Izvini ali ko si ti da se ja tebi pravdam?
Objasni molim tr kakva si ti moralna instanca
Ili sudska
Ovo je forum nije vrhovni bosanski moralni sud za medije kojem sam pristupio pa me sad ti cerecis
Ciji je novac toga je agenda
To je jedna antihrvatska televizija
Šteta je što stvarno nije, i što takve televizije ne postoje. Kad već lažete da je nešto antihrvatsko, da nema hrvatskog jezika na FTV-u, da nemate svoj kanal itd., daj da onda i bude tako jer svakako ćete lagati i dalje.
Koliko zapravo Al Jazeera slabo pokriva domaće teme i događaje. Evo primjer danas, crna hronika i dešavanje u Sanskom Mostu, svi relevantni mediji već na terenu, a kod njih prvo vijesti sa Bliskog Istoka (ok, razumijem), a onda samo 10 sekundi o ovom događaju i to samo na mapi BiH označili Sanski Most.
Nemaju oni kadrova da sve to pokriju.. Štednja ili šta već ali im fali još ljudi... Nisu BiH samo SA i BL. Dobar im je dokumentarni program ali informativa u na domaćem terenu tanka.
Čak je na HRT ovo bila prva vijest u Dnevniku.
Velika je ovo steta, bili su jedan od boljih medija u BiH, vrhunski program i odlicni dokumentarci i izvjestaji. Ne znam samo jel istina ovo sto istraga pise, da je do djodica i konakovica i nekih mutnih radnji. Ja koliko znam djodic i foco su skroz neka druga linija, nemaju veze sa dinom
Truba wrote: ↑10/07/2025 13:14
ma hajte molim vas toliko posla danas ima pare su bukvalno na grani
PR HR ovo ono za žene
za muške uvijek ima dostava glovo nažalost
a i love su se naprimali za 14 godina
Zar si tolki kokuz da ti se sva prica zavrsava sa naprimali se para. Jesi li im ti iz svog depa davao.
Truba wrote: ↑10/07/2025 13:14
ma hajte molim vas toliko posla danas ima pare su bukvalno na grani
PR HR ovo ono za žene za muške uvijek ima dostava glovo nažalost
benki2 wrote: ↑10/07/2025 13:21
Velika je ovo steta, bili su jedan od boljih medija u BiH, vrhunski program i odlicni dokumentarci i izvjestaji. Ne znam samo jel istina ovo sto istraga pise, da je do djodica i konakovica i nekih mutnih radnji. Ja koliko znam djodic i foco su skroz neka druga linija, nemaju veze sa dinom
Ma arapska politika. Ugasice oni i u Katru polako.
Ma jok. Njima otpustiti koga zele nije nikakav problem. Nije drzavna tv. Ugasili su oni i u Kataru jedan veci dio prije 7god. Pa pretvorili u drugu tv kucu. U usa su radili mozda 1-2 god. U Turskoj su cak zgradu kupili, skrsili milijardne a nikada upalili program.