Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
masinac007 wrote:Za nesto manje od 24 sata prodato je 99 ulaznica na sektorima gdje planiramo da cemo biti samo mi.
U prodaji jos 1532 ulaznice (nisam siguran dali su sve kartane prodane na sektorima H11/H12 i C3/C4).
Do utakmice je jos ostalo 9 dana.
ostalo 1532 karte od koliko ukupno na "nasem dijelu"? Tj. moze li se kako sracunat koliko stolica ima na B sekciji, cijelom jugu, i onom dijelu istoka odmah do B sekcije?
Znam da je suvišno i govoriti ali nadam se da nećemo biti krkani pa zviždati na francusku himnu.
Red bi bio kada bi BHF malo o tome poveo računa, vjerujem da će izdati neki proglas za "turističke navijače" kako da to sve izgleda pa da se i to uključi u tekst, naravno ako bude istog.
Sto se tice zvizdanja necijoj himni, to je nesto tako bijedno i tako zaostalo, a ja mislim da vecina raje to ne radi, zato treba pojedincima objasniti sta znaci taj negativan cin i kakve posledice tek ima. A Susic je sam rekao kako su francuzi sportski dzentlmeni i korektni prema gostima, tako da sa pravim javijanjem samo moze ispasti jedan spektakl, koji ce nadam se puno svjetskih medija prenositi. Kada sam gledao tekmu u ZE protiv Bjelorusija, tada sam se najprijatnije osjecao na jednoj sportskoj manifestaciji gdje nije bilo nit 1 zvizduka himni gostiju, cak je aplauz bio sa cijelog stadiona. Zasto ne bi (bez obzira na rezultat) i francuzi i mi slavili, cugali, slikali se posle tekme. To je nesto najljepse sto sport doprinese
Upravo, i da izgubimo i jedni i drugi bi trebali dalje, opustimo se. Uostalom, protiv Bjelorusije nije bilo zvižduka jer je Nikola rekao da je naša himna dočekana aplauzom u Minsku. Ovdje nema takve "motivacije" ali nadam se da se nećemo obrukati ni protiv Luksemburga ni protiv Francuske na tom planu.
Chuckie wrote:Ljudi, ko se razumije u švrljanje po zastavi, uradili smo nekakav dizajn, uglavnom slova + neki znakovi
kako da najbezbolnije to prenesemo na našu zastavu?
mostarurscu wrote:ovo mi je odlična , trebali su nešto ovako napraviti ..
Imam istu, odnosno kcerka ima a kupila je za 20 KM na Otoci (pijaca). Ja sam nasao istu samo plave boje za 15 KM na pijaci sa druge strane Miljacke kad se krene prema Buca potoku.Majice su extra za ovo para.Do dushe moje su kratkih rukava. Toplo preporucujem
Gdje mogu kupiti ovu majicu ili naruciti?? jel znate? ostalo mi je jos malo dana.. pozz
masinac007 wrote:Za nesto manje od 24 sata prodato je 99 ulaznica na sektorima gdje planiramo da cemo biti samo mi.
U prodaji jos 1532 ulaznice (nisam siguran dali su sve kartane prodane na sektorima H11/H12 i C3/C4).
Do utakmice je jos ostalo 9 dana.
ostalo 1532 karte od koliko ukupno na "nasem dijelu"? Tj. moze li se kako sracunat koliko stolica ima na B sekciji, cijelom jugu, i onom dijelu istoka odmah do B sekcije?
B sektor nije racunat. On se ne prodaje preko interneta. Ovih vazi samo za sektore gdje je nasa zastava (prva slika na prvoj stranici). Pokusat cu da pronadjem negdje na internetu koliko ukupno ima stolica na ovim "nasim" sektorima.
Pozz
mostarurscu wrote:ovo mi je odlična , trebali su nešto ovako napraviti ..
Imam istu, odnosno kcerka ima a kupila je za 20 KM na Otoci (pijaca). Ja sam nasao istu samo plave boje za 15 KM na pijaci sa druge strane Miljacke kad se krene prema Buca potoku.Majice su extra za ovo para.Do dushe moje su kratkih rukava. Toplo preporucujem
Gdje mogu kupiti ovu majicu ili naruciti?? jel znate? ostalo mi je jos malo dana.. pozz
Ako si iz SA onda na Otoci (pijaca u podrumu) ili sa druge strane Miljacke kad se krene u Buca potok isto pijaca.Kratki rukav 15 km a ima isto u plavoj boji.Vise komada je mozda jos jeftinije.
Zvizdanje himni je najveci moguci krkanluk U EX drzavi to je bilo ne zamislivo a bio sam na x utakmica.Kad se intonira tudja himna bude tajac na stadionu a poslije intoniranja aplauz.To je bio standard,dakle zvizdanje je nasa velika bruka. Mislim da su i baklje davno,davno izfurane i da s tim treba prekinuti.Samo jos na Balkanu pale
star(i)mo wrote:Vozac, C3 & C4 je za mene jugoistok
Speci, ja mislim da nas nece biti vise od 12-13 hiljada. Ipak je radni dan koji se tesko moze povezati s vikendom.
Koga ja vidim da zvizdi francuskoj himni, bice bijen!
A sta ces uraditi ako pored tebe bude neki pravo zafrkani tip, ono grme misici na njemu I tokom intoniranja himne, on zvizdi - sto je cin za svaku osudu!