Gdje je Began, i on cita ovo ?
Mamu li vam *ebem u picku novinarku, jeste li zadovoljni ? Ima li sada kakvih analiza ?
Picka vam materina.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Dead Man Walking wrote:Kao covjek mi nije lezao sa svojim mentalitetom alfa lole, ali cemo se nacekati dok se pojavi stoper njegovih kvaliteta. Vidjecemo ubrzo kako izgleda odbrana bez Spahica.
+1 +1 +1N.N. wrote:Nema onog govnara sa FTV-a da nam kaze koju !? Ovdje je prisutan.
Gdje je Began, i on cita ovo ?
Mamu li vam *ebem u picku novinarku, jeste li zadovoljni ? Ima li sada kakvih analiza ?
Picka vam materina.
pola raje pljuvalo po njemu kad god su mogli, sad ga prave od blata.MOSALJOZE wrote:Baš čitam komentare od 90-100 stranice,sve same hvalospjevke za kapitena.Sad kad nije tu kme kme kme
Sad očekujemo lizanje onoga što se sralo.MOSALJOZE wrote:Baš čitam komentare od 90-100 stranice,sve same hvalospjevke za kapitena.Sad kad nije tu kme kme kme
hehehehehehehultima_palabra wrote:Sad očekujemo lizanje onoga što se sralo.MOSALJOZE wrote:Baš čitam komentare od 90-100 stranice,sve same hvalospjevke za kapitena.Sad kad nije tu kme kme kme
Takvi ne znaju zadržati mišljenje, nego ga konstantno mijenjaju zavisno od rezultata.jeza u ledja wrote:pola raje pljuvalo po njemu kad god su mogli, sad ga prave od blata.MOSALJOZE wrote:Baš čitam komentare od 90-100 stranice,sve same hvalospjevke za kapitena.Sad kad nije tu kme kme kme
Ono sinoć nije bila ni Slovačka, ni Amerika, ni Egipat a ni Nigerija. Ono je bila 100 i neka reprezentacija svijeta.Partijaner wrote:Ma mi igramo lose djaba ti i Spahic sada, igrao je on i protiv Slovacke ovdje, Amerike, Egipta, Nigerija pa smo ga pusili.
Kapiten bi nas pogurao u onim teskim trenucima na terenu. Njegove rijeciIdemedosumom wrote:Ne bi vam "kapiten" nista pomogao u sinocnjoj utakmici. Nismo mi sinoc izgubili jer je jedan pojedac podbacio. Cijela ekipa je lose igrala, atmosfera je slaba, taktika nula bodova a ni srece nismo imali. Pustite coeka nek uziva u penziji.
DonVitonjini wrote:Kapiten bi nas pogurao u onim teskim trenucima na terenu. Njegove rijeciIdemedosumom wrote:Ne bi vam "kapiten" nista pomogao u sinocnjoj utakmici. Nismo mi sinoc izgubili jer je jedan pojedac podbacio. Cijela ekipa je lose igrala, atmosfera je slaba, taktika nula bodova a ni srece nismo imali. Pustite coeka nek uziva u penziji.prije tekme, atmosfera..
A nebi kao Susickoji cuci kraj kao kip...
Kapiten se treba vratiti prije raspada totalnog (ako vec nije) i to kao kapiten - igrac - selektor ove rep.BIH.
Bas vala, ali cinjenica je da bez njega ne ide.jeza u ledja wrote:pola raje pljuvalo po njemu kad god su mogli, sad ga prave od blata.MOSALJOZE wrote:Baš čitam komentare od 90-100 stranice,sve same hvalospjevke za kapitena.Sad kad nije tu kme kme kme
DonVitonjini wrote:Samo se ti smij.![]()
Spahic bi nas kao kapiten - igrac - selektor daleko bolje vodio od ovog kipa.
Kip koji ne zna jednu ulogu posteno, pravilno da radi.
Pa moram se smijati. Da je Koreja, moglo bi to sto si naveo. Kako ce biti selektor, a nije zavrsio igracku karijeru? Nema skole, sto bi rekli, iskustva?!DonVitonjini wrote:Samo se ti smij.![]()
Spahic bi nas kao kapiten - igrac - selektor daleko bolje vodio od ovog kipa.
Kip koji ne zna jednu ulogu posteno, pravilno da radi.
DonVitonjini wrote:Kapiten bi nas pogurao u onim teskim trenucima na terenu. Njegove rijeciIdemedosumom wrote:Ne bi vam "kapiten" nista pomogao u sinocnjoj utakmici. Nismo mi sinoc izgubili jer je jedan pojedac podbacio. Cijela ekipa je lose igrala, atmosfera je slaba, taktika nula bodova a ni srece nismo imali. Pustite coeka nek uziva u penziji.prije tekme, atmosfera..
A nebi kao Susickoji cuci kraj kao kip...
Kapiten se treba vratiti prije raspada totalnog (ako vec nije) i to kao kapiten - igrac - selektor ove rep.BIH.